Mainokset

Terroristeille suurkorvaukset niin Ruotsissa kuin Suomessa

ISIS-825582

 

Kuinka pitkälle ”ne” aikovat mennä? Suomi ja Ruotsi ovat muutaman päivän sisällä todistaneet sellaista suunnatonta typeryyttä, jolle ei vedä vertoja enää mikään entinen.

Ruotsissa isis-jäsen sai ikuisen loppuelämän kestävän ylläpidon ja oleskeluluvan. Mies heitti palopommin väärää islamia todistaneeseen moskeijaan, olletikin vaikka oikeus ei löytänyt näyttöä itse iskuun eli siihen, että mies juuri henkilökohtaisesti piteli polttopulloa käsissään ennen kiinteistön räjähtämistä. Pystyttiin osoittamaan toteen miehen viha vääräuskoisia kohtaan ja sellaista suunnitelmallisuutta, josta voidaan odottaa tulevaisuudessa naulapommeja.

Mutta koska mies ”leimautui” terroristiksi, ei häntä voida palauttaa Saudi-Arabiaan, jossa mies ja hänen sukunsa asuu. Maahanmuuttoviraston lausunnon mukaan ”Saudi-Arabia on tunnettu julmuudestaan ja näin leimattu mies luultavasti joutuu Saudeissa pidätetyksi”. Lisäksi  arvioidaan, että mies teloitetaan jos hänet palautetaan.

Mies siis ei ole karussa mitään sotaa ja vainoa, vaikka ilmoitti maahan tulleessaa olevansa syyrialainen. Hän on Syyrian kansalainen, mutta koko hänen elämänsä on Saudi-Arabiassa. Hän on siis saudi-arabiansyyrialainen.

Isis-mies pääsi käytännössä paratiisiin ilman, että edes menetti henkeään marttyyrikuolemalla. Hänet palkittiin loppuelämän kestävällä ylläpidolla sekä sellaisella lain koskemattomuudella, että käytännössä hän voi tehdä mitä haluaa ja mitä islamilaiseen päähänsä nyt sattuu pälkähtämään.

Suomessa oikeuslaitos vapautti ns. terroriveljekset syytteistä. Syytteiden mukaan miehet olisivat ottaneet osaa joukkotuhontaan. Tässäkään tapauksessa oikeus ei löytänyt sitä näyttöä, jolla olisi voitu osoittaa juuri näiden miesten painaneen liipaisinta.

Kun lukee katkelmia oikeudenkäyntipöytäkirjoista, voidaan huomata, että jo yksin irakilaisen kulttuuritaustan erilaisuuden takia yksikään todistajista ei tulisi ikinä todistamaan suoraan ja varmasti ketään vastaan, koska silloin henki vasta onkin löyhässä. Toisin sanoen, veljesten tiedetään olleen mukana tuhonnassa, mutta heitä vastaan ei löydy ikinä ketään irakilaista todistamaan.

Näitäkään veljeksiä ei tulla ikinä palauttamaan takaisin Irakiin, vaikka heidän tiedetään olleen mukana isiksessä. Lisäksi miehet ovat syvästi uskovaisia muslimeja. He saavat ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon suomalaisten veronmaksajien kustannuksella ja saavat ruotsalaisen pommimiehen tavoin eräänlaisen lain koskemattomuuden. Heillekin paratiisin portit aukesivat ilman marttyyrikuolemaa.

Sivumennen huomautettuna, kannattaa katsoa mitä rasmuslaiset kirjoittivat aiheesta. Heille veljesten vapautuminen oli suuri huojennus ja ilon aihe.

Nyt kaikki mainitut henkilöt tulevat saamaan vielä useiden kymmenien tuhansien eurojen kipurahaa vankeudessa olleesta ajasta. Toisin sanoen he saivat ensinnäkin oikeuden päätöksen siitä, että eivät ole terroristeja, jos hovioikeus pitää tuomiot ennallaan ja toiseksi tähän päätöksen yhteyteen liitetään kirjekuori, jossa on sileitä viisisatasia.

 

18698407_1397999606955927_1871015914173235553_n

Mainokset

19 Comments on Terroristeille suurkorvaukset niin Ruotsissa kuin Suomessa

 1. Kalifaatin luhistuessa, mihin kuvittelette kaikkien kaikkien tosimuslimien ryntäävän? Täytyy toivoa, että runsas rahoitus saa heidät olemaan räjähtämättä maassamme.

  Toisaalta Putin tykkää varmasti, kun meiltä tulee pommimiestä Pietariin ja heti rajan yli turvaan onnistuneen iskun jälkeen. Sipilä sitten julistaa: Emme luovuta kunniapoikiamme maahan, jossa ihmisoikeuksia loukataan.

  Tykkää

  • Ryssää ja saudia pukkaa entistä enemmän // 28/05/2017 21:42 // Vastaus

   Entäs kun Venäjän, Saudin ja Venezuelan öljyn kysyntä laskee?

   Tykkää

 2. KalleK // 28/05/2017 21:35 // Vastaus

  Kun ei voi tuomita ja pitää palkita niin käytännössä syytekynnys ylenee ja terroristit saavat kulkea vapaana.
  Siinä sitä monikulttuurisuuden rikkautta taas.

  Tykkää

  • Musse ei muutu miksikään // 28/05/2017 21:47 // Vastaus

   Näitä idioottimaisia töpeksintöjä saamme pohtia seuraavat 10 – 1000 vuotta.

   Tykkää

   • DUMARI // 29/05/2017 10:18 // Vastaus

    Ydinsota tekee maailmasta lopun alle viidessä vuodessa. Turha pohtia 10 – 100 vuotta.

    Tykkää

    • Pum pum ja huh huh // 30/05/2017 16:57 // Vastaus

     Tsar Bomb’it ovat jo valmiudessa, siilojen luukut hyvin rasvattuna. Koodit syötetty ja napin painamista odottaen: Kiitos siitä Mr Putin.

     Tykkää

 3. Harjoitus tekee mestaajan // 28/05/2017 21:39 // Vastaus

  Karkotusta pelkääville muslimeille ja kivamaata etsiville sotarikollisille on esitetty vahva signaali ja kutsuhuuto, pohjolassa on terroristien ja sotarikollisten Eldorado josta ei tarvitse pelätä luovutusta tuomiolle!
  Suomi ja Ruotsi on halimaa ja lokoisat varhaiseläkepäivät muslimeille on taattu, kyllä kuffari maksaa…

  Tykkää

 4. Nimetön // 28/05/2017 21:49 // Vastaus

  Hah! Nyt on veikosilla varaa rakennella naulapommeja ja pääsee lapset keppostelemaan! Onko nyt ihan varmaa, ettei nuo rahat mene terrorismin tukemiseen?

  Tykkää

 5. Moraliton laitos // 28/05/2017 22:08 // Vastaus

  Yhteiskuntamme oikeuslaitos on täysin mätä kun se yrittää ratkaista riitaa joka pitäisi puida paikanpäällä, paikallisessa oikeuslaitoksessa ja paikallisin todistajin. Eihän Suomella ole mitään mahdollisuutta tehdä päätöksiä toisen valtion puolesta. Ja kun ne yrittää, niin terroristit saavat ilmaisen ylöspidon sekä sellaisen nipun rahaa, ettei työssäkäyvä suomalainen voi siitä edes unelmoida. Ja kaikki puhtaana käteen, Ja tietysti siitä kertyy myös eläkettä.

  Tykkää

 6. Dan Rama // 28/05/2017 23:12 // Vastaus

  Heti kun turvapaikkamurhaajabroidit saavat massii tilille niin Suomen valtio VEROTTAA. Ei toi oo verotonta tuloa. Sitten kun se shokki murhaajille laantuu, huomaavat että nyt on pääomaa, kaikki tuet loppuvat, laskut pitää maksaa iha ite jne..joten yhtäkkiä tulee kiire ottaa rahat ja juosta..minne? Kotiin Irakiin tietysti! Siellähän iso kämppä odottanut jo vuosia että milloinka herrasväki tulee kotiin euroopan lomaltaan.

  Tykkää

 7. Nimetön // 28/05/2017 23:29 // Vastaus

  Mehän tienataan tällä.

  Tykkää

 8. Nimetön // 28/05/2017 23:29 // Vastaus

  Mehän tienataan tällä.

  Tykkää

 9. Nimetön // 29/05/2017 03:51 // Vastaus

  Parikin seikkaa, joihin tuossa Suomen tapauksessa voisi kiinnittää huomiota:
  Jos on totta, että veljekset näkyvästi kannattivat vokissa Isistä eli olivat tulleet Suomeen Isiksen kannattajina, niin miksi? Onko Isis lähettänyt nämä veljekset Eurooppaan tai Suomeen jossakin terroristisessa tarkoituksessa ja onko veljeksillä velvollisuuksia Isis-järjestölle? Jossain Syyria-dokkarissa selvitettiin, ettei Isiksestä voi erota tai muuten voi tulla tapetuksi.

  Toinen seikka: Jos miehet ovat Isiksen kannattajia, riippumatta tuomiosta, he lienee pitävät vääräuskoisten toimittamaa vangitsemistaan vääryytenä heitä kohtaan ja miten he reagoivat kokemaansa vääryyteen? Kyllä nyt viranomaisten pitäisi huolellisesti selvittää, mikä on veljesten suhde Isis-järjestöön, ovatko olleet jäseniä tai kannattajia vai miksi on sellaisia puheita turvapaikanhakijoiden keskuudessakin liikkunut ja miksi he ovat Suomeen tulleet. Olennaista on, että jos he kuuluvat Isis-järjestöön, niin heidät on voitu lähettää Eurooppaan jossakin tarkoituksessa ja heillä voi olla sitoumuksia tai velvollisuuksia järjestöä kohtaan. Jos he ovat jossakin vokissa oikeasti kannattaneet Isistä, onko oikein majoittaa heitä vokissa, jossa voi olla Isiksen vainon uhreja? Sitähän en tiedä, onko veljeksillä todella ollut Isis-yhteyksiä tai ovatko todella ilmaisseet tukea Isis-järjestölle,vai onko kyse vain perättömistä väitteistä, mutta kansallisen turvallisuuden vuoksi viranomaisten pitäisi tutkia asiaa huolella ja ottaa asia vakavasti. Isis on kuitenkin terroristijärjestö, josta ei voi erota niin vaan, vaan voi henki lähteä, jos yrittää eroon. Siksi on odotettavissa, että monet Syyriasta ja Irakista palanneet länsimaiset Isisterroristit ovat yhä kytköksissä Isis-järjestöön, vaikka olisivatkin jättäneet taistelukentät Lähi-idässä.

  Tykkää

  • Ajöökken // 29/05/2017 15:28 // Vastaus

   Pelkkä IS/Daeshin kannattaminen pitää kriminalisoida. Jos kannatat niin ulos maasta ja ikuinen porttikielto.

   Tykkää

 10. Olihan yksikin sankari, joka kuvissa roikotti paata ja toisessa kuvassa painoi kengallaan irtopaata. Tuli oikeuteen vavisten. Mutta kun oli kertonut, etta ne kuvat oli tervehdys paan omistajan omaisille, oikeus totesi hanet syyttomaksi! Wau, wau ja wau Suomen oikeuslaitos.

  Tykkää

 11. DUMARI // 29/05/2017 10:23 // Vastaus

  Ulkomaalaisiin kohdistuvissa tuomioissa Suomen oikeuslaitos on täysi vitsi, just a joke. Late Johansson on suomalaisena istunut jo yli 16 vuotta. Yhdenkään ulkomaalaisen murhaajan en ole kuullut tai lukenut saaneen moista tuomiota.

  Tykkää

 12. Joe Langley // 30/05/2017 03:22 // Vastaus

  Voi vittu kun Swedut ja Finnit ovat typerää sakkia.

  Tykkää

 13. suomi boikottiin // 30/05/2017 11:40 // Vastaus

  Monikultturisuus on rikkaus.. Hei me tienataan tällä

  Tykkää

 14. Tälläinen menettely on mielestäni hallituksen ja päättäjien taholta rikoksiin yllyttämistä,
  eli vielä pahempaa ja rangaistavampaa kuin vihapuheet. Miettivätköhän yhtään mitä tekevät !

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: