Veronica Palm: Kiitos ramadanin viettäjille-teette Ruotsin rikkaammaksi

13

Veronica Palm on ruotsalainen vuonna 1973 syntynyt Sosiaalidemokraattisen puolueen entinen kansanedustaja. Nainen on tullut tunnetuksi suuresta sotapakolaisiin kohdistuneesta sympatiastaan toisaalta suuresta Sverigedemokraatti-vihastaan.

Mitäpä Veronica tuumailee näin ramadanin aikoihin?

”Kirjoitan, viitaten ramadaniin, että Ruotsi on tullut rikkaammaksi ja rikkaammaksi.”

Palm viittaa omaan kirjoitukseensa Dagensarena.se:hen, jossa hän kirjoittaa mm:

Kuvakaappaus 2017-05-28 21-33-58

 

”Teille, jotka vietätte ramadania, haluan sanoa kiitos. Kiitos, että olette olleet mukana kehittämässä Ruotsia ja siitä, että teette lasteni elämän rikkaammaksi.”

 

Artikkelissaan Palm kirjoittaa, kuinka jokainen ruotsalainen sukupolvi on tullut rikkaammaksi maahantulijoiden myötä, jotka ovat opettaneet ruotsalaisille avoimuutta ja suvaitsevaisuutta.

Kun vartuin eri puolilla Ruotsia miljoonaohjelma-alueilla pienemmissä kaupungeissa, oli Ruotsi hyvin homogeeninen. Tietty siellä asui joukossa suomalaisia ja jugoslvaaveja tai chileläisiä, mutta useimmilla meistä lapsilla oli juuret syvällä vanhassa Ruotsissa.

Sen jälkeen Palm jatkaa, kuinka heidän leikkiessä lapsena, tuli elämästä entistä rikkaampaa ja sosiaalisempaa ja samalla se vanha ja tunkkainen Ruotsi häipyi yhä kauemmas. Ja jatkaa:

Tästä on seurannut, että Ruotsista on tullut maailman yksi vähiten rasistisista maista ja tehnyt ruotsalaisista liberaaleja, jotka osaavat murtaa normeja.

Teille, jotka vietätte ramadania, haluan sanoa kiitos. Kiitos, että olette olleet mukana kehittämässä Ruotsia ja siitä, että teette lasteni elämän rikkaammaksi.

Lyhyesti sanottuna, maahanmuutto ja hyvinvoinnin lisääntyminen yhdessä ovat tehneet Ruotsista rikkaamman myös ei-materiaalisessa mielessä.

Tämä kaikki on aivan selvää. Siksi juuri tänän viikonloppuna olen erityisen iloinen, että lapseni saavat varttua maassa, joka on näin rikas.

Advertisements

19 thoughts on “Veronica Palm: Kiitos ramadanin viettäjille-teette Ruotsin rikkaammaksi

 1. Onneksi entinen kansanedustaja.
  Ihmisillä pitäisi olla ihmisoikeus elää elää omassa rauhassaan oman viiteryhmänsä kanssa eikä heitä tule pakottaa elämään älämölön ja turvattomuuden keskellä.

  1. Mm Hijab- sympatiaälämölöseuran perustajajäsen.

 2. Mulla on lapsuudenystävä Tukholmassa, joka ei pysty näkemään todellisuutta. Puolustaa kaikin keinoin maahanmuuttoa ja näkee siinä vain hyviä puolia. Haitoilta sulkee silmänsä ja ahdistuu heti jos joku edes yrittää sanoa jotain poikkipuolista haitoista. Asuu Vällingbyn kaupunginosassa ja sieltä vähennetään poliiseja kesäksi resurssipulan vuoksi.Pelkäänpä pahoin, että realiteetit kävelevät häntä vastaan ihan kohta.

  1. Alkoholismi, Narkomania, Peliriippuvuus, Tupakointi, Suvakointi. sanoo:

   Suvakeeraamisessa on kyse myötäriippuvuudesta. Siksi todellisuutta on niin vaikea myöntää.

 3. Muinoin junavaunuissa kyltti ”Älä sylje lattialle Spotta ej på golvet”. Nyt räkäsin seinään.

 4. Muistan vielä Ebban. Näen pienen tytön kuvassa. Hänet muudan ramadanin viettäjä ruhjoi palasiksi kuorma-autolla Tukholman keskustassa. Sehän jo toiseudenpalvojilta unohtui näemmä. Veronica Palm voisi mennä Ebban vanhempien luokse kertomaan tuota sontaa rikkaudesta ja suvaitsevaisuudesta. Samoin toiseuden raiskaamat tytöt ja naiset kaipaavat tällaista rikkauspuhetta. Miksi minua kuvottaa katsoa Veronica Palmin naamaa ?

  1. Sinulla on lahja. Alitajuntasi kertoo sinun katsovan pahuutta silmiin. Sama tapahtuu esim katsomalla Täti-Merkeliä (en kehota kokeilemaan, moni on mennyt pysyvästi sekaisin). Kysymys ei siis ole lärvistä, vaan silmistä, joissa et voi nähdä inhimillisyyden häivääkään.

 5. Veronicoille ei kai mikään ole niin ihanaa kuin, että toinen ihminen ei ole vaaleaihoinen. Ei niin että tummemmassa pigmentissä olisi jotain vikaa vaan, että se itsessään poistaa kaikki viat. Suomenkin tv:ssä kävi imaami kertomassa, että homoseksuaalisuuden palkka on kuolema, mutta eipä siinä paljoa kohistu eikä kulkueita järjestelty. Ei kai mikään muu ryhmä voisi moista sanoa ilman vastalausemyrskyä. Mitä voi sanoa ihmiselle, joka kannattaa samaan aikaan pride-kulkuetta ja Saudi-Arabian rahoittamaa suurmoskeijaa? Että jos yksinkertaisesti kieltäydytään näkemästä vastakohtien poissulkevaa vaikutusta. Saisivat puolestani uskoa, mitä haluavat, mutta kun Veronicoiden puolueen vaikutusvalta kasvaa koko ajan.

 6. Akka on äärimmäisen pahantahtoinen kulttuurimarxisti joka haluaa tuhota Ruotsin ja kitkeä juurineen pois ruotsalaiset.

  1. Ja juuri mitään ei tapahdu tänäkään vuonna.

   Siitä vaan innostutaan kasvattamaan maahanmuuttoa kunnes on liian myöhäistä . Myöhäistä mihin? Tuo rikkaus katoaa ja islamistinen monokulttuuri näyttää kasvonsa toisen ja kolmannen sukupolven myötä (mitä nyt sunni shia jatkaa keskinäistä rähinää ja suvaitseva turkkilainen vihaa kurdia ja irakilainen iranilaista ja….mitä nyt tuohon rikkaaseen suvaitsevaisuuteen kuuluukaan).

   False flag ilmoitus. Manipulointia

 7. Toi akka lässyttää kuin toleranssi olisi ultimaattinen hyve, jota pitää olla lisää ja lisää. Mulle se näyttäytyy sellaisena ominaisuutena, että porukka on valmiimpia ottamaan turpaan, ja luovuttamaan omia oikeuksiaan pois. Palm voisi omilla tuloillaan matkustella pitkin maailmaa, sen sijaan että hän kutsuu muun maailman elätettäväksi yhteisillä rahoilla. Välillä tulee kuva, että koko rasismista ja toleranssista hypettäminen on vain ruotsalaisten omaa itseään varten. Kuin he yrittäisivät jalostaa itsestään jotain…

 8. Siten lapsesi menee ”no GO zon” saa turpaan ,tai musta makkara .Näin rikas kokemus .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.