Ruotsi karkoittanee huomenna parikymmentä afgaania

13

w2lwJ4RujoR2XAXd5xnmBGjXaw4

 

Ruotsissa Åstorpin säilöönottoyksikön ulkopuolella on menossa hiljainen mielenosoitus säilöönotettujen afgaanien puolesta. Tietojen mukaan Ruotsi palauttaa huomenna muutaman kymmentä afgaania Afganistaniin. Paikalla säilön ulkopuolella on siviilihenkilöitä, järjestö ”Vi står inte ut” (= Emme siedä) sekä Yksintulleiden yhdistyksen jäseniä.

Kyseessä on yksintulleita turvapaikanhakijalapsia, jotka tässä tapauksessa(kaan) eivät tulleet yksin, eivät ole turvapaikan tarpeessa eivätkä ole edes lapsia. Kaikissa tapauksissa on kyse Iranissa syntyneistä ja varttuneista nuorukaisista, jotka eivät ole ikinä asuneet Afganistanissa, mutta hakivat sen perusteella turvapaikkaa.

 

ftebyXGNp9ikdGbD5eJjoq5xuVo
En ole afgaani, en ole ruotsalainen, olen ihminen…

 

Muuat växsjöläiset nuorukaiset Ahmad Rahini ja Jamshid Ahmadi tulivat paikalle suoraan Miljööpuolueen viikonloppupäiviltä osoittamaan tukeaan ja valoittavat asiaa:

– Tilanne on epäoikeudenmukainen. Moni heistä on myynyt koko omaisuutensa päästäkseen Eurooppaan ja heillä on ollut suuret toiveet tänne tulon suhteen. Ja nyt tämä.

Jennie Lenander on yksi mielenosoittajista:

– Poikamme perusti jalkapallojoukkueen ja monet karkoitetut olivat mukana. Heitä oli monta pelaajaa.

Tilanne on palautettaville nuorukaisille eittämättä surullinen. Syyllisiä heidän kohtaloonsa ovat ne, jotka ovat antaneet heille katteettomia lupauksia ilmaisesta ylläpidosta ja leppoisasta potkupallon peluusta loppuiäksi.

Advertisements

13 thoughts on “Ruotsi karkoittanee huomenna parikymmentä afgaania

 1. Nämä afgaanit ovat siis eläneet turvallisessa Iranissa ja heillä on ollut omaisuutta myytäväksi. Silti he ovat hakeneet turvapaikkaa vedoten Afganistanin oloihin. Pojat ovat itse syyllisiä kohtaloonsa. Ovat yrittäneet keplotella itsensä Ruotsiin. Heidän olisi pitänyt selvittää tosiasiat ennen Ruotsiin saapumistaan itse.

  Mutta… mutta… olisikohan tämä palautus jonkinlaista viranomaisten propagandaa, jolla yritetään estää ruotsalaisten hermostuminen. Pojilla oli huono tuuri, kun kuuluivat näyte-erään.

  1. ”En ole afgaani, en ole ruotsalainen, olen ihminen joka valehtelee ja nyt kävi käry”

  2. Kiitos, pian rikas Ruåtsi tuottaa meille köyhille suomalaisille taas uuden ekstra-annoksen tätä rikkautta, nielaistaan se tai ei. Kun Petturi Urpo jne, nettoavat tästä bisneksestä, niin maksetaan me kiltisti viulut.

 2. Miljoona ählyä jo nauttimassa täysylläpidosta ja muutama laitetaan takas.Ei mitään merkitystä enää.Ruotsi on uponnut aikoja sitten.😝

 3. Pelkkää kosmetiikkaa.. 20 ulos 50 000 sisään. Pelkkää matematiikkaa. Kuten Irwin lauleskeli kusessa ollaan..

  1. Niinpä. Suvakkien matematiikkaa: yhtä (1) vajaalukuista palautuslentoa vastaan sometellaan ja mellakoidaan verissäpäin, mutta kokonaisen invaasion kritisointi on karmeaa rasismia ja vihapuhetta. Nyt on Jösse Järvenpää kutsuttu kuulusteluihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan!

 4. Elukkakin potee syyllisyyttä, suvakki ei koskaan. Tunne-elämän täytyy olla hyönteisen tasolla, kun pystyy elämään sen ajatuksen kanssa, että nyt ne ihanat mussukkapojat menettivät kaiken heidän tähtensä. Näillä lapsilla lapsilla ei ole enää mitään, mutta suvakki jatkaa vastustamatonta seireenikutsuaan tietäen kuitenkin, ettei uhrinsa saa luvattuja asioita. Itse asiassa hyönteinen kykenee oppimaan yllättävän monimutkaisia asioita…

 5. Ruotsin tappio, kun niin monelle lahjakkaalle afgaanifutarille nåytetään punaista korttia. Toisaalta pelimiehet voivat viedä arvokasta valmennustietoutta kotopuoleen

 6. – Tilanne on epäoikeudenmukainen. Moni heistä on myynyt koko omaisuutensa päästäkseen Eurooppaan ja heillä on ollut suuret toiveet tänne tulon suhteen. Ja nyt tämä.

  Ööö, ja se turvapaikan saamisen syy oli… Eli jos myy koko omaisuutensa, mikä tietysti on ikävä ratkaisu, on oikeutettu turvapaikkaan? Ei niin että tässä olisi mitään järkeä koskaan ollut, mutta…

  1. Ruotsin pitäisi ilman muuta ottaa mallia Suomesta ja meidän demla-KHO:sta.
   http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/05/kho-elintasopakolaisten-asialla.html
   ”Aamun lehti kertoi KHO:n päättäneen, että Iranista Suomeen saapunutta afgaaniperhettä ei saa palauttaa kotimaahansa. Näin siksi, ettei palautettavaksi aiotuilla ole Afganistanissa perhettä tai tukiverkkoa.

   Päätös on täysin käsittämätön ja Suomen maahanmuuttopolitiikan kannalta suorastaan tuhoisa. Käytännössähän se tarkoittaa sitä, että turvallisista maista Suomeen parempaa elintasoa hakemaan tulevat afganistanilaiset lapsiperheet voivat jatkossa vain kävellä sisään maahamme elämään suomalaisen veronmaksajan kustannuksella.”

   Että siis ’näin naapurissa’ – ja artisti maksaa, maksaa, maksaa (ja itkee ja maksaa)

 7. Kiva paita muuten.Varsinkin kun jos minä vääräuskoinen eli sikojen ja apinoiden jälkeläinen pukisin sen päälleni kyseessä olisikin VIHARIKOS – kas kun silloin se vihjaa että afgaanit eivät ole ihmisiä.Toki se nytkin parempikulttuurisen voimavaran päällä vihjaa samaa ruotsalaisista mutta sehän onkin vain ihanaa ja valtava rikkaus mädättäjien logiikalla.

 8. Paskat ne mitään ovat myyneet, kämpät himassa huonekaluineen ovat serkkujen käytössä. Tarkoituksena oli saada turvapaikka muutamalla eri identiteetillä ja sitten mennä takaisin himaan bailaamaan samalla kun Ruotsi maksaa sossurahaa tilille seuraavat 40 vuotta. Meni vaan valheet huonosti läpi, ihme kyllä, sillä Ruotsiinhan saa jäädä vaikka on raiskannut ja murhannut Ruotsalaisia.

 9. Paljonko on tuplamurhaaja maksanut vahingonkorvausta uhrien perheelle? Veikkaan NOLLA kr sanoo:

  Ikean eritrealainen tuplamurhaaja (tappoi äidin ja pojan jotka olivat ostamassa tavaroita pojan uuteen asuntoon) vaatii Facebookissa hänestä tuhmasti kirjoittaneelta mieheltä vahingonkorvausta ja tämän jutun on nyt oikeus tosiaankin ottanut käsiteltäväkseen niin kuin nyt ei olisi tärkeämpiä asioita setvittävänä tässä maassa:

  http://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/ikea-mordaren-kraver-skadestand-for-fortal/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.