Mitä tarkoittaa unvis.it?

0

icon_large.png

Unvis.it on oiva tapa lukaista joku valtamedian juttu, mutta ikäänkuin kiertää sen sivuille rekisteröityminen. Unvis:iä käyttämällä et siis rekisteröidy vaikkapa Hesarin tai iltalehtien lukijatilastoihin ja näin ollen he eivät saa sinun vierailusta mainosrahoja yms kiusaa. Tätä kannattaa käyttää etenkin jos meinaa jakaa Facebookissa tms jotain valtamedian pököpäistä juttua. Ei kannata antaa niille mainosrahoja edes typeristä jutuista koska ne voi kiertää.

Unvis.it:iä on helppo käyttää. Liität vain jutun alkuun unvis.it/sivun nimi kun jaat jutun somessa. Näin tuhannet uutisen lukijat jäävät rekisteröitymättä sivuston laskureihin.

Vertaa näitä kahta linkkiä:

Alkuperäinen: http://www.dn.se/nyheter/sverige/de-utvisas-till-afghanistan-i-kvall-ar-sa-radd-for-vad-som-ska-handa/

Unvisillä: https://unvis.it/dn.se/nyheter/sverige/de-utvisas-till-afghanistan-i-kvall-ar-sa-radd-for-vad-som-ska-handa

Huomaa linkkien kirjoitusasu. Linkin, jonka haluat jakaa, alkuun siis kirjoitetaan http://unvis.it/

Täältä lisää: http://unvis.it/

Joissakin tapauksissa unvis.it myös kiertää maksumuurin, ainakin ruotsalaisissa lehdissä unvis.it:llä pääsee maksumuurin ohi, kuten esimerkissä yllä, joten aivan erinomainen tapa käyttää hyväkseen valtamedian jippoilua.

10 thoughts on “Mitä tarkoittaa unvis.it?

  1. Unvisittiä kun käyttää niin kuvat jäävät näkemättä. Kuvat on tärkeitä, joskus tärkeämpiä kuin teksti. Onko se nyt niin kauheaa jos saavat vähän rahnaa? Lehdillä menee muutenkin huonosti kun kaikki vaan pläräävät nettiä. Ja media tuo ilmi asioita joista ei vaihtoehtomedia tiedä mitään jos ei ensin kurkkaa päivä- ja iltalehtiä ja lähde siitä liikkeelle.

 1. obama on suoraan sanonut, kuinka usa tukee isis:stä, he loi sen mossadin kanssa, ei siinä mitään ihmeellistä oo, fals flagejä joka päivä, että oltais pelossa, joo, pelätään, mutta muistetaan , kuka ne tekee…..

 2. Roskamediassa myös aina Ad Block ja Ghostery päällä. Molemmat ilmaisia.

  Nettisurffauksen lyhyt oppimäärä:
  Ad Block – poistaa mainokset ja tällä tavalla auttaa meitä poistamalla roskamedian rahoitusta, samalla myös säästää omaa nettikaistaa ja siistii sivustoja muutenkin parempaan muotoon.
  Ghostery – poistaa selaimen tracking-tiedot eli perinteiset mainonnan tarvitsemat linkitystiedot, millä vakoilevat mitä olet tehnyt netissä.

  Kaikki kommentointi nettiin aina tor-selaimella. Silloin ei jää mitään jälkeä sinusta henkilönä, ellet sitten itse kirjoita itsestäsi jotain tarkoituksella, kuten mailiosoitetta tai nimeä. Tor on myös ilmainen.

  Valtamedia joko lakkaa olemasta tai mukautuu valtavirran toiveisiin siinä vaiheessa, kun rahoitus ehtyy. Itse pidän yleensä vaihtoehtomedioissa mainoksia päällä ja näin millin verran väännän rahahanoja valtamedialta vaihtoehtomedioiden suuntaan. Mainostajat laittavat rahansa sellaisiin paikkoihin missä mainoksille on näkyvyyttä. Jos sivuilla ei näy mainokset, mainostajat ei laita rahaakaan sivuille ja sivuston rahoitus päättyy. Follow the money. Kun kaikki tekee näin, muutos tapahtuu automaattisesti kapitalismin omien sääntöjen mukaan.

  1. Juuri näin, sekä myös tykkäykset ja jakamiset ovat tärkeässä roolissa.

   Kannattaa aina muistaa tykätä ja jakaa vaihtoehtomedioiden uutisia ja samalla olla tykkäämättä ja jakamatta valtamedian propagandaa. Käännetään sosiaalisen median mahti valtamediaa vastaan.

  2. Ad Blockin asetuksista voi myös asettaa sallitut sivut. Näin voi tukea PT-mediaa, Kansalainen, Oikea Media ym. sivustoja, jos joskus sattuisivat mainostajia hankkimaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.