Rasmuksen rasisminvastustelijoilla viiraa taas pahasti

0

Katsotaanpa miten Rasmuksen rasisminvastustelijat ovat tällä kertaa kunnostautuneet vastustelemaan rasismia.

 

IMG_20170530_031224

En tiedä keihin miehiin rasisminvastustelija viittaa, joiden kalikka on jollain tapaa älähtänyt kun rasisminvastustelija on kehunut muuatta pakolaisena tullutta tämän saamasta hengenpelastusmitalista. Eipä ole tullut vastaan äläköitymistä mitallin takia. Pisteet mitallista.

Rasisminvastustelija on sitä mieltä, että kun muutama suomalainen purkaa väkivaltavihaansa turvapaikanhakijaan niin… aija baija sellaisia ne suomalaiset miehet vaan ovat.

Mutta meidän sotapakolaiset… hehän eivät tekisi ikinä mitään noin kamalaa. (Otanmäki, Oulu, Pori, Tampere…?)

25 thoughts on “Rasmuksen rasisminvastustelijoilla viiraa taas pahasti

 1. Kun pintaa rapsuttaa, liian monesta eadisminvastustelijasta löytyy katkeruus, viha ja ennakkoluulo.

  Kirjoittavat, kuinka länsimaat maksavat terrorissa laskuaan.

  Kuinka kasvava rasismi radikalisoi nuoria ( miten Suomen rasismi saa radikalisoitumaan ja lähtemään tappamaan toisia muslimeja, en tiedä). Aina syy on meissä. Aina. Hyvää ramadania vaan.

  Kirjoittivat myös moninaisuuden riemusta laittomien teltalla. Ehkä sitä siellä onkin. Ehkä minä paljastan ennakkoluuloni kertomalla, että uskon irakilaisten ym mukaanlukien nämä tänne pakolaisina tulleet olevan paljon monokulttuurisempia kuin suomalaiset. Se ei poista sitä etteikö pakolaisia auttavassa olisi hienoja ihmisiä ja etteikö pakolaisista osa tarvitse turvaa ja moni on mahtava ihminen.

  Eikä tätä mielipidettä muuta tuossa uutisessa kuvatut suomalaiset ääliöt eikä edes se porukka: näkeehän sen, miten vähän he saavat kannatusta.

  Meillä on liikaa umpimielisyyttä. Varmaan monia rasisminvastustajia on kohdeltu kaltoin ja synkästi. Se on valitettavan suomalaista.

  Vihreät on lähtenyt lentoon eikä ihme. Kyllähän jokainen haluaisi antaa parastaan.

  Olisihan se reilua, että kaikilla ihmisillä olisi sama elintaso. Se vain tarkoittaa meidän elintasomme romahtamista. Onko se järkevää?

  Rajojen avaaminen tarkoittaa yhteiskunnan sortumista. Onko se järkevää? Se johtaa vahvimman oikeuteen.

  Mutta niin entiset kommarit ovat katkeria, että kaikkea tuota haluavat.

  Anarkistit saivat aikaan ensimmäisen maailmansodan (silloisten valtarakenteiden sortuessa), toisesta syytetään natseja ja unohdetaan anarkistien toiminnan siemen. EU toi rauhan Eurooppaan ja nyt se sortuu elitismiin.

  Kuka voittaa? Kyllä, minä pelkään muutosta. Hallitsematonta muutosta. Ehkä olen väärässä. Ensin väestönkasvu maailmassa pitäisi saada kuriin. Se voi ihmiskunnan pelastaa, ei mikään muu.

  Suomalaiset? Alhaiseen syntyvyyteen vetoavat jo tulijat. Tämä karu maa ei elätä isoa joukkoa ekologisesti.

  1. Rasisminvastustelija on luuseri joka vihaa yhteiskuntaa. Rasisminvastustelija on toistaiseksi pommia vailla oleva terroristi.

 2. Vasta pohjakosketuksen jälkeen aletaan näkemään todellista muutosta euroopassa. Toivottavasti meidänkin maa on jo luhistumispisteessä siinävaiheessa, että suomalainenkin mies ymmärtäisi osallistua talkoisiin. Muuten sama hidas nälkäkuolema odottaa meitäkin.

 3. Aloittaja sen sanoi hyvin:”Rasisminsvastustajilla on ennakkoluuloja suomalaisia miehiä kohtaan”. Eihän tässä muusta ole kysymys. Mutta mikä herättää ne ennakkoluulot suomalaisia kohtaan koska itsekkin on siitetty suomalaisesta geeniperimästä? Mitä sellaista ihmiselle pitää tapahtua että alkaa vihaamaan omaa geeniperimäänsä ja maatansa jossa asuu? Kaikkea ei vo selittää juomavedellä eikä e-piilereillä. Ehkä suurimman osan, mutta kyllä tähän tarvitaan muutakin kuin hormoonivaihtelut.

  1. Se on se yksi turkin matka vartioidussa 5* lomaparatiisissa johon rasisminvastustajan todelliset kokemukset islamilaisesta valtiosta ja muslimeista perustuvat. Tämän jälkeen kokevat tietävänsä ja tuntevansa jokaisen ahmedin ja jamaalin.

 4. Miesviha on vielä sallittua. Odotellaan sitä päivää, kun Foban vihapuhesheriffit panevat kiukkuiset naaraat ahtaalle.

 5. Kukkahatut lukevat aika valikoiden uutisia sitten…
  Todellakin esim. se Porin raiskaus- ja elävältä polttamismurha ja moni muukin tapaus tulee mieleen…

  Ja tuo hiekkakuoppajuttu oli ilmeisesti jotain huumehemmojen tekosia; ne piirit ovat väkivaltaisia kaikkialla maailmassa.

  Mutta ulkomaalaisten sentään pitäisi olla ns. valikoidumpaa porukkaakin – tuo polttomurhaajakin oli muistaakseni kiintiöpakolaistaustainen Iranista tuotu afgaani; varmaankin Iran oli hiukan tyhjennellyt vankiloitaan, sillä miehellä oli muutakin rötöstaustaa jo Suomessakin…

 6. Murha.info voisi olla suvakeille hyvää iltalukemista noin ens’ alkuun…
  + kaikki muut vastaavat ulkomaiset sivustot, maahanmuuttokriittiset sivustot sekä islam-kriittiset tietenkin myös…

 7. Tarvitsetko kiireellistä lainaa laskun maksamiseen, yrityksen perustamisen, kiinnityksen, auton ostamiseen tai taloudelliseen tilanteeseen? Sinun ei tarvitse huolehtia enää vain ota meihin yhteyttä tänään. Tarjoamme lainaa hyvin alhaisella 2,5 prosentilla. Niin nopea, niin helppoa .. Ota yhteyttä sähköpostilla: vdaniels0007@gmail.com

 8. Hanki nopeasti ja kätevä laina maksaa laskuja ja aloittaa uusi liiketoiminta tai rahoittaa projekteja halvemmalla 2 prosentin korolla. Ota yhteyttä meihin tänään: lisätietoja saadulla lainan määrällä, koska vähimmäisluottotarjouksemme on 5.000,00 mihin tahansa lainan määrän valintaan. Olemme laillinen rekisteröity ja sertifioitu lainanantaja. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla nopeasti, jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja lainanprosessista, prosessista, miten lainan ehdot ja edellytykset ja miten laina siirretään sinä. Tarvitsen kiireellistä vastausta, jos olet kiinnostunut. Email: richardpeterson706@gmail.com

 9. Etsitkö yritystalousta, henkilökohtaista rahoitusta, kiinnelainoja, autoluottoja, opiskelijamäärärahoja, velan vakauttamista rahoja, vakuudettomia rahaa, riskipääomaa jne. … Olet oikeassa paikassa, ota yhteyttä nyt lisätietoja.

  Nimesi:
  Maasi :
  Osoitteesi :
  Puhelinnumero
  Kuukausitulot :
  Lainan kesto:
  Lainan määrä :

  Sähköposti: lindaloanfirn1111@gmail.com

  MD Linda Moorn

 10. Etsitkö yritystalousta, henkilökohtaista rahoitusta, kiinnelainoja, autoluottoja, opiskelijamäärärahoja, velan vakauttamista rahoja, vakuudettomia rahaa, riskipääomaa jne. … Olet oikeassa paikassa, ota yhteyttä nyt lisätietoja.

  Nimesi:
  Maasi :
  Osoitteesi :
  Puhelinnumero
  Kuukausitulot :
  Lainan kesto:
  Lainan määrä :

  Sähköposti: lindaloanfirn1111@gmail.com

  MD Linda Moorn !!

 11. Tarvitsetko lainaa? Oletko rahoituskriisissä tai tarvitset rahaa aloittaaksesi oman yrityksenne? Tarvitsetko lainaa maksamaan velkasi tai maksamaan laskuja tai aloittamassa mukavaa liiketoimintaa? Sinulla on pieni luottopisteet, ja olet hankala saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Tässä on tilaisuutesi saada laina järjestöstämme. Tarjoamme lainoja yksityishenkilöille seuraavissa tarkoituksissa ja paljon muuta. Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, liiketoiminnan käynnistäminen, koulutus, velkojen konsolidointi, kovan rahan lainat. Tarjoamme lainaa alhaisella korolla 3%. Ota yhteyttä tänään sähköpostitse: richardpeterson706@gmail.com

 12. Pyydätkö varoja luottojen ja velkojen maksamiseen? Löytätkö sinusta hieman ongelmia maksamattomien laskujen kanssa ja et tiedä mihin suuntaan mennä tai mistä kääntää? vieraile Quicken Loan Fund Oy: ssä.

  Ne tarjoavat seuraavia lainoja
  * Velkojen konsolidointi laina
  * Payday Loan
  * Yrityslaina
  *Henkilökohtainen laina
  *Asuntolaina
  * Auton rahoitus
  * Maatilaina
  * Kaupallinen laina
  * Investointilaina
  Tarjoamme lainaa, jonka korko on alhainen 3% ja lainojen kesto 1-20 vuotta lainan takaisinmaksuun. Siksi sinun on otettava meihin yhteyttä nopeasti rahoitusongelmien ratkaisemiseen. sähköpostiosoite; quickenloanfund@gmail.com

 13. Hyvää päivää Sir / Madam

  Tämä on Central Capital Finance. Olemme hyvämaineinen, oikeutettu ja rekisteröity Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus, olemme myös osa rahoitusyhtiötä ja rahanvälitysyritystä. Autamme rohkaisemaan ja valvojana antamaan lainoja vähentämään taloudellisia rasituksia hyvin kannustava määrä. Me lainaamme yksityishenkilöille ja toimimme yhteistyössä taloudellisen tuen tarpeessa kohtuullisella korolla 3,9%. Onko sinulla huono luotto tai tarvitset rahaa laskujen maksamiseen? Central Capital Finance voi auttaa

  Suoritetut palvelut sisältävät:

  * Jälleenrahoitus
  * Kodinparannus
  * Inventor Loans
  * Auto laina
  * Velkojen vakauttaminen
  * Luottotiedot
  * Toinen kiinnitys
  * Yritysluotot
  * Henkilökohtaiset lainat
  * Kansainväliset lainat
  * Paras suojattu laina
  * Käteislaina
  * Edullinen laina
  * Internet-laina
  * Edullinen laina korko
  * Lifestyle-laina
  * Yhteinen luotto
  * Oma pääoma
  * Pieni laina
  * Hevilaina
  * Suora laina
  * Talousarviolaina
  * Rahoitus laina rahaa
  * Kotilainan omistaja
  * Pankkilaina
  * Yrityslainat jne.

  Riippumatta siitä, mihin rahoitustarpeisiisi on laina yleisestä luottamuksesta ja rahoituksesta, taattu tuki. Ei sosiaaliturvaa eikä luottotarkastusta, 100%. Olemme iloisia, anna meille palvella sinua vilpittömästi. Odotamme nopeaa vastaustasi.
    tärkeät taloudelliset asiat tulee ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla: centralcapitalfinance.uk@gmail.com Odotamme välittömästi vastauksestasi mainoksessamme kiireellisestä käsittelystä / huomiosta …

 14. Tarvitsetko lainaa? jos kyllä, lähetä sähköpostia: (dakany.endre@gmail.com) lisätietoja. sanoo:

  Tarvitsetko lainaa? jos kyllä, lähetä sähköpostia: (dakany.endre(a)gmail.com) lisätietoja.

  Lainatarjous.

 15. Lainatarjous!! etsitkö rehellistä lainaa? jos kyllä, tarjoamme lainaa alhaisella korolla 2%, jos olet kiinnostunut, ota minuun yhteyttä sähköpostitse: (dakany.endre(a)gmail.com)

  Lainatarjous.

 16. tarvitsevat lainoja? Jos kyllä ​​E-Mail: (richardcosmos5@gmail.com) sanoo:

  Tarvitsetko lainaa? Joululahja? henkilökohtaisia ​​lainoja? yritysluotot? asuntolainoja? maatalous- ja hankerahoitusta? annamme kaikenlaisia ​​lainoja 2 prosentin korolla! Sähköpostiosoite (richardcosmos5(a)gmail.com)

  Joululainan tarjous.

 17. Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, joka tekee erilaiset lainat kansainvälisille maille nopeasti 3% prosentin korolla, jos kiinnostunut ystävällisesti Ota yhteyttä sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

  Motto: Onnea on tyydytyksemme
  Me elämme motto, voimme auttaa sinua

 18. tarvitsevat lainoja? Jos kyllä ​​E-Mail: richardcosmos5@gmail.com sanoo:

  Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarjoamme 1000 euroa 300.000.000 euroa kiinnostunut Ota yhteyttä lisätietoja (richardcosmos5(a)gmail.com)

  Lainatarjous.

 19. TODISTUS MITÄ SINUN LUONNON LUONNON JA LUOTTAMUKSEN LUOTTAMUKSEN LUOTTAMINEN
  Nimeni on Susan kettu Wyoming USA: sta, haluan kiittää Phuc Aronia Noble Investment INC: stä, joka auttoi minua saamaan lainan. Olen viimeksi kuluneiden 8 kuukauden aikana etsinyt lainaa supermarketini laajentamiseksi, kaikki tapasin huijauksen ja ottivat rahani, kunnes tapasin herra phucin jalkapallon, joka auttoi minua takaamaan 35 000 dollarin lainan. Hän on auttanut muita kollegoitani, hän voi myös auttaa sinua.
  ota häneen nopeasti yhteyttä
  Sähköposti: nobleinvestment19@gmail.com
  hän ei tiedä, että teen tämän jakamalla hänen liikearvonsa verkossa, olen vain sitä mieltä, että on oikein tehdä.
  ota häneen yhteyttä tänään, hän varmasti auttaa sinua.
  Kiitos

 20. Hei kaikki siellä, toivon, että te kaikki olette kunnossa? Nimeni ovat rouva Melissa Nicholas, olen kotoisin Kansasista, muutama kuukausi sitten olin imeytynyt huonoon taloudelliseen tilanteeseen, ja tarvitsin kiireellisen lainan laskujen maksamiseksi ja jalkojen palauttamiseksi taloudellisesti, koska pankkini kieltäytyi nykyisestä taloudellisesta tilanteesta antaa minulle lainan niin, että minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin etsiä vakuudettomia lainoja verkossa, tutkimukseni aikana olin petoksen uhri ja menetin lähes 750 dollaria, ja olin enemmän vaikeuksissa ja melkein annoin ongelmia jopa toivoo saavansa lainan, kunnes löysin postitse postitse lähetetyn online-postin Charlestonin osavaltioista, joka todistaa, kuinka hän sai $ 50 000 Kathy Finance Inc: ltä sen jälkeen, kun hän oli lukenut viestin. sähköpostitse: (kathyrichardfinance@hotmail.com) yhteydenotot, jotka on jaettu postitse, minun vakuudettoman lainan 350.000 dollarin pyyntöni hyväksyttiin 72 tunnin kuluessa pyynnöstäni ja laina maksettiin pankkitililtäni ilman laiminlyöntiä.

  Haluan ilmaista syvällisen kiitollisuuteni ja neuvoa myös lainanhakijoita siellä olemaan hyvin valppaita, koska siellä on monia huijareita, joiden ainoana tarkoituksena on pettää viattomat lainanhakijat, joten teidän on oltava varovaisia ​​ja valppaita. jotka tarvitsevat lainaa Suosittelen Kathy Finance Inc: tä, voit ottaa yhteyttä yritykseen sähköpostitse: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Kiitos, että olet lukenut todistukseni, toivotan teille onnea.

  teidän
  Melissa Nicholas.

 21. Tarvitsetko kiireellisen lainan? Yhteystiedot: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) sanoo:

  Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Lainat velan selvittämiseksi tai lainojen lainaamiseksi. Liiketoimintasi parantamiseksi kaikki pankit ja muut rahoituslaitokset ovat hylänneet? Tarvitsetko lainaa tai kiinnitystä? Tämä on paikka, jossa etsimme, olemme täällä ratkaisemaan kaikki taloudelliset ongelmat. Lainamme rahaa yleisölle. Tarvitsetko taloudellista apua huono velkoja, joka tarvitsee rahaa. Jos haluat maksaa liiketoiminnan investoinneista kohtuullisella 2%: n korolla, haluan käyttää tätä tietovälinettä ilmoittamaan teille, että tarjoamme luotettavaa ja hyödyllistä apua ja olemme valmiita antamaan sinulle. Ota meihin yhteyttä tänään sähköpostitse: (georgeanderson.loanfirm255(a)gmail.com)

  Lainatarjous

 22. Hei Hyvät ystävät,

  Tervetuloa teille nöyrältä itseltäni, etsitkö luotettavaa lainaa vai tarvitsetko lainaa yrityksesi rahoittamiseksi tai laskujen maksamiseksi? oletteko ajatelleet, miten hankkia käynnistyspääoman? jos niin, tämä tarjous on sinulle, nimeni on Valverde Rojas Cesar Asuncion Paraguayssa, koska olen myös ollut vaikeiden aikojen aikana ja olin pettynyt niin monta kertaa, kunnes tulin ystäväni, joka ohjasi minua lainanantajalle ( Annabel-lainayhtiö plc), jossa sain lainasumman 61 457,00 dollaria, he tarjoavat lainansa 2%: n korolla kaikille lainaa tarvitseville, ota heihin yhteyttä tänään osoitteessa: anabelscott190@gmail.com

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.