Legenda: poliisi sakotti sotapakolaista pieleen menneestä itsarista

13

IMG_20170523_005425

 

Rasmuksessa ja RHC:ssa leviää itkettäviä huuhaajuttuja käännytetyistä sotapakolaisista. Yksi tällainen naurettava juttu on tarina iraninkurdista, joka käännytyspäätöksen saatuaan yritti itsemurhaa. Poliisi katsoi itsemurhayrityksen paon yritykseksi ja sakotti sotapakolaista. Noin niinkuin kaupanpäälle.

Kuulostaako uskottavalta? Käänytyspäätöksen saanut sotapakolainen yrittää itsaria, joka siis epäonnistuu. Poliisi lätkäisee tästä sakon paon yrityksestä.

Kysyin ihan vittusillani viideltä eri poliisilta asiaa ja kaikki tyrmäsivät ajatuksen jo vitsinäkin typeränä. Tai oikeastaan idea on niin överi, että pohditaanpa vähän.

 

6Uwsp4T

 

Muhammed ripustaa narun kattoon, köysi kaulaan ja potkaisee tuolin altaan. Samalla hetkellä kun Muhammedin pitäsi alkaa roikkumishommiin ja paratiisiin portit aukeaisivat niin kattoripustukset pettävät ja tulevat alas osuen Muhammedin päähän. Mies istuu pöllämystyneenä lattialla. Kipsilevyn pölyjä putsailee tukastaan kun poliisisetä astuu sisään huoneeseen:

– Aijaijai Muhammed, ei pitäisi tuolla tavalla puolihuolimattomasti hirttää. Nyt se ei onnistunut ja se on paon yritys! 500 euroa sakkoa vangin karkaamisesta.

Vai menikö homma niin, että Muhammed vetäisi iltapalana purkillisen sinisiä pillereitä. Siitä vaan pilleriä toisen perään kunnes sammui vokin lattialle, josta sitten sairaalaan huuhteluhommiin.

Kun Muhammed sitten seuraavana päivänä heräilee sairaalan lakanoissa, diapamista aiheutuva kissan paskan maku suussa ja sininen kuivunut kuolavana poskella, niin sängyn vierellä istuu poliisisetä.

– Jahas Muhammetti, soon niin notta iliman sakkua täältä ei lähäretä. Soli epäonnistunu itsaari ja se katotahan paon yrityykseksi. Soon 500 eurua sakkoa!

Tähän samaan sepitysperinteeseen kuuluu tarina Moataz Jalalista, joka Irakissa joutuisi vainon kohteeksi. Tästäkin tyypistä löytyy useita juttuja Pt-mediasta. Tyyppi on nyt lopulta saanut kielteisen ja on kotiinlähdön aika.

Mutta tämäpä ei sovikaan rakastuneille refugees- ja rasmusnaisille. He alkoivat sepittää tarinaa sotaa, vainoa ja kidutusta pakenevasta miehestä. Mies kuitenkin itse kertoo tulleensa Suomeen jatkamaan opintojaan. Hän kertoi mm. Tanskan tv:ssä miten haaveili elämästä Suomessa.

https://pt-media.org/2016/05/12/microsoftin-sertifikaatit-ja-henkilostoinsinoorit/

Kun selvisi, että ”ole” ei tippunut sotaverukkeella, otettiin ”kotoutumiskortti”. Moataz on hyvin kotoutunut. Viihtyy Suomessa ja naisia riittää nauratettavaksi. On ihan jopa töissä. (Ihan noinkuin kukaan muu maailman ihmisistä ei joutuisi tekemään työtä elantonsa eteen). Eli ensin tullaan sotaa ja vainoa karkuun, mutta kun perusteet eivät riitä, vaihdetaan peruste.

Kun sekään ei riitä alkaa itku epäinhimillisestä maasta nimeltä Suomi.

Mutta, kysymys kuuluu: Kuka tankkaa koneen? Enemistö ihmisistä on kyllästynyt pelleilyyn ja haluaa tankata koneen.

Sitten kun niitä oikeita pakolaisia tulee, kuten nyt vaikkapa nuoria naisia, niin täältä löytyy yösijaa ja apua ainakin parille söpölle arabinaiselle.

Advertisements

7 thoughts on “Legenda: poliisi sakotti sotapakolaista pieleen menneestä itsarista

  1. Joo, yli 16v pitää olla! Sitten nukutaan samassa sängyssä, kuin perhe! Tietty nätti pitää olla ja mielellään alle 50kg, niin mahtuu jo parikin vainon alaista meille. Sen veran hyvä ihminen olen, etten ala määrää rajoittamaan, naisia voi olla useampiakin ja tulla toimeen keskenään. Jos jotain kahnausta tulee, annetaan kaikille naisille oma osoite, joissa vierailen säännöllisesti. Kerään luonnollisesti avustukset joka lapsesta, koska olen ne työlläni ansainnut. Ellei kelpaa suunnitelmani, olet natsi!

  2. Kyllähän aina naiset saat haaremiisi haalittua, mutta mistäs luulet ne eunukit löytäväsi?

  3. Suomen rikoslaki ei tunne ”paon yritystä” tässä yhteydessä. Eikä missään muussakaan yhteydessä. Filex antaa tarkempaatietoa ajantaisaisesta lainsäädännöstä. Myös rikollislaista.

    1. Rikoslaissa on termi ”vangin karkaaminen” joka normivangin lisäksi saattaa tarkoittaa sotapakolaista, joka olisi säilöönotossa, mutta lähtisi lipettiin sieltä. Mutta mitään itsaripakoa ei tod ole olemassakaan..

      1. Johan se tiedetään että suvakkiryhmissä on monia mt- potilaita jotka ilman sotapakolaisia duunaisivat jotakin muuta.

  4. Sama se, käsi ylös kaikki muslimit jotka ovat koskaan yhtäkään saamansa sakkoaan maksaneet. Eiköhän Koraanissa lue jossain että muslimia ei voi sakottaa, koska rasismi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.