Monokulttuurin keskiviikkolive 31.5. Klo 19.00 alkaen

13

R.A.D.I.O  M.O.N.O.K.U.L.T.T.U.U.R.I! Suomen kovin vihapuheradio viha katossa klo 19.00 alkaen. Monta kiivasta aihetta.

 

Advertisements

7 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolive 31.5. Klo 19.00 alkaen

 1. Sitä Hesarin Rautatientori-juttua (De Wit, Argento, jne..) kannattaa lukea yksinomaan yrityksenä hajoittaa kansallismielisiä ja disinformaation levityksenä. Ei se sen enempää analyysejä kaipaa.

  Ja sama tarkoitus on ilmiselvästi monessa muussakin valtamedian jutussa.

  1. Tottakai, mutta toisaalta tuossa on se hyväkin puoli, että ulkopuolisetkin tietävät sitten, että maahanmuuttokriittisten keskenkin on joitakin näkemyseroja….
   – jokaiselle löytyy silloin paremmin se oma porukka.

 2. Mainittu vassarifeministipoliitikko Veronika Honkasalo ja islamisaation vastustuskysymys…:

  ”Kun lapseni aloitti yksivuotiaana päivähoidossa viime keväänä, nostin päiväkodin kasvatuskeskustelussa esille kysymyksen siitä, miten lapseni päiväkodissa huomioidaan monikulttuuriset kysymykset.
  Kysymyksen taustalla oli kaksi syytä: suomalais-azerbaidzhanilaisen lapsen äitinä olin aidosti kiinnostunut siitä, miten tyttäreni tausta huomioidaan päivähoidossa.

  Monikulttuuristen nuorten tutkijana puolestaan koin yhteiskuntavelvollisuudekseni selvittää, miten lasten erilaiset taustat huomioidaan ensimmäisessä kodin ulkopuolisessa kasvatusinstituutiossa.”

  ”Me rakennamme sanoilla maailmaa, ja siksi niillä on merkitystä. ”Maahanmuuttaja”-sana on useimmiten toisten muista kuin ”suomalaiseksi” määritellyistä käytettävä nimitys. Tutkimani nuoret eivät kutsu itseään ”maahanmuuttajiksi”.
  Jos eronteko on positiivisella tavalla tehtävä, he nimittävät itseään ”ulkomaalaisiksi”. Merkitys ei toimi toisin päin. Nuoret eivät halua toisten nimittävän heitä ”ulkomaalaisiksi”. Myös sanan käyttäjällä on siis merkitystä.”

  http://vasarahammer.blogspot.fi/2010/03/rasismitutkijat-tekeytyvat-uhreiksi.html

  Eli miehensä ilmeisesti azeri ja ehkäpä muslimitaustainenkin, toki vain 93,4 prossan mahis siihen… :

  ”Azerbaidžanin valtauskonto on islam. Islaminuskoisia väestöstä on 93,4 prosenttia, Venäjän ortodokseja 2,5 prosenttia ja Armenian ortodokseja (Vuoristo-Karabahissa) 2,3 prosenttia (1995). 1,8 prosenttia väestöstä kuuluu muihin uskontokuntiin tai ei tunnusta uskontoa ollenkaan.” (wiki)

  1. Veronika ja kumppanit ne vaan itsepintaisesti yrittävät ajaa läpi ja ylläpitää asiaa nimeltä poliittinen korrektius, eli muiden on jostakin kumman syystä pakko puhua säännöillä, jotka he määräävät. Nämä säännöt sitten tietenkin muuttuvat lennossa sen mukaan miten alakynnessä he logiikoineen ovat.

   Ja juuri tätä vastaan sotimisen pitää olla nuivien ensimmäinen tehtävä.

   He ovat vuosikymmenien työllä (valehtelulla, sensuurilla, uhkailulla) saaneet läpi ilmiön, joka nimen omaan on kaiken tämän paskan alku ja juuri.

   ”Politics Is Downstream From Culture” -Andrew Breitbart

   Murskataan tämä puhetapa ja politiikkakin alkaa muuttumaan!

  2. Onkohan Veronika kuitenkaan lukenut… :

   ”Mikä siinä koraanissa on niin pelottavaa? Multa löytyy se kirjahyllystä siinä missä raamattukin vaikken kirkkoon kuulukaan. #yleissivistys”

   (https://twitter.com/veronikahonka?lang=fi)

   Veronika ei muuten ole koskaan kommentoinut yhtäkään Euroopassa tapahtunutta terrori-iskua, jauhaa vain rasismista ja islamofobiasta…
   – ärsyttävintä on, että on vasemmistolainen nuorisotutkija, joka ei välitä huono-osaisista nuorista pätkääkään, jos nämä ovat suomalaisia…
   – feminismikin loppuu heti, jos tulee puhe mamujen tekemistä raiskauksista, joiden uhritkin ovat suurelta osin juuri huono-osaisia suomalaisnuoria…

 3. Mielestäni koulussa pitää näyttää muslimien outoja tapoja ja kulttuuriin hämäriä piirteitä juuri sellaisenaan kuin on. Tietoa nimenomaan ramadanista ja rukouskutsua eetteriin joka aamu. Voisi myös esitellä koulussa halal-teurastetun vuohen ja naisen, joka on piilotettu säkkiin.Sellainen vaikka seisomaan luokkahuoneen nurkkaan koko päiväksi. Sitä todennäköisemmin suomalaisnuorista kasvaa isänmaallisia! Ei voi vastustaa tai kokea uhkaksi mitään sellaista, mistä ei mitään tiedä ja suurin osa suvakeista ei oikeasti tunne islamilaista kulttuuria tai sen sotaista historiaa ja sen vuoksi pystyy liputtamaan sen puolesta. Nehän luulee, että kaikki väitteet miehen ja naisen välisestä hierarkiasta ym. on ”rasismia.” Suvakit itse ovat sellaisia impivaaralaisia juntteja, joilla on jäänyt historiankirjat lukematta eikä ne tiedä edes sitä, millainen on oikea sotalapsi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.