Muuan nuoriso-ohjaajan ja esikuvan ryöstö käräjillä

0

col

 

Lugna Gatan on Fryshuset-nimisen säätiön ylläpitämä eräänlainen maahanmuuttajien rauhanturvajoukkio, joka ”ylläpitää rauhaa” mm. metroasemilla ja ostoskeskuksissa. Esimerkiksi Järvan alueella Husby-Rinkeby-Tensta-akselilla järjestö liikkuu näkyvästi yleisillä paikoilla ”turvaamassa” ihmisten toimia.

Järjestön idea on siis jalkautua ikäänkuin vanhempina kadulle hillitsemään nuorison sotaa ja vainoa paenneiden nuorten liikehdintää. Järjestöä rahoittavat ruotsalaiset veronmaksajat.

Muuan ”kadunturvaaja”, afrikkalaistaustainen Sekou Sidibeh on ollut mukana tässä kadunturvajoukossa kolmisen vuotta. Afrikaanon tarkoituksena oli siis työskennellä Lugna Gatanissa rikoksia ennaltaehkäisevästi. Lisäksi afrikaano työskenteli husbyläisessä koulussa yläasteen eräänlaisena kouluavustajana.

Afrikaanoa ylistettiin Husbyssä mukavana miehenä, joka on nuorille hyvä esikuva.

Afrikaanolla oli pimeä puolensa, kuten meillä kaikilla.

Tammikuun 7. päivä saapui kolme naamioitunutta miestä tukholmalaiseen autofirmaan, joka myy luksusautoja. Pistoolilla uhaten liikeen omistaja, joka tekohetkellä oli ainoa henkilökuntaan kuuluva paikalla, sidottiin ja köytettiin nurkkaan. Yrityksen kassakaappi tyhjennettiin ja arvotavarat otettiin haltuun.

Sen jälkeen ryöstäjät poistuivat paikalta ottaen kaupanpäälle mukaan kullekin omat Audi RS6:t. Omistaja sai keikuteltua itsensä köysistä irti ja hälytti poliisit.

Vain vartti ryöstön jälkeen soitettiin taas poliisiin. Läheiseen liikenneympyrään oli jollain tavalla jäänyt jumiin Audi ja sen sisältä kömpi ilmoittajan mukaan mustaihoinen mies. Hälytyskeskus pyysi poliisia seuraamaan miestä, joka pyrki poistumaan paikalta.

Silminnäkijän avustuksella Sekou Sidibeh sitten pidätettiin muutaman minuutin päästä. Miehen taskusta löydettiin kommandopipo, pari hanskoja ja liikkeestä vietyyn Audiin sopivat avaimet.

Sekou Sidibeh kiisti olleensa missään tekemisssä ryöstön kanssa ja Audin avaimet hän kertoi saaneensa tuntemattomalta mieheltä, joka pyysi siirtämään miljoona-auton toiseen paikkaan. Tekninen tutkinta pystyi yhdistämään Sidibehin myös toiseen varastettuun Passatiin, joka löytyi liikeen läheisyydestä. Lisäksi kotietsintöjen yhteydessä tämän koululaisten esikuvan sängyn alta löytyi ladattu ja varmistamaton konepistooli.

Oikeus katsoi, että kyseessä ei ollut törkeä ryöstö vaan tavallinen perusryöstö. Teossa ei käytetty varsinaisesti edes väkivaltaa, mikä törkeä se silloin olisikaan. Oikeus mätkäisi kouluavustajalle muutaman vuoden vankilatuomion ja pienet korvaukset. Kaksi muuta tekijää jäivät tuntemattomaksi. Silminnäkijöiden mukaan he olivat ”arabitaustaisia”.

Lugan Gatan on ollut aiemminkin kohussa. Tuolloin järjestön riveistä lähti linnaan monta rinkebyläistä ”kadunturvaajaa” mm. raiskauksista, rahankuljetusryöstöistä yms pienestä. Näistä on kirjoitettu enemmänkin täällä:

https://pt-media.org/2015/12/15/lugna-gatan-susi-lampaan-vaatteissa/

17 thoughts on “Muuan nuoriso-ohjaajan ja esikuvan ryöstö käräjillä

 1. Tässä kohtaa on hyvä miettiä mitä tämä koko sirkus maksaa:

  1. Avustukset ”rauhanturvajärjestölle”
  2. Poliisien palkat jotka selvittivät rikosta
  3. Tuomarien ym palkat
  4. Lakimiehien palkat.
  5. Vankilan kulut ja vankilan työntekijöiden palkat.
  6. Korkeammat vakuutuskulut autojen ryöstöjen takia

  Kyllä on kalliiksi tullut tämä nuoriso-ohjaaja. Yhteiskunta on mahdollista tuhota helposti sisältäpäin. Se ei tarvitse kuin riittävän prosenttimäärän pahantekijöitä. Tai, toisin sanoen, yhteiskunta ei taloudellisesti kestä kovinkaa suurta prosentuaalista määrää näitä nuoriso-ohjaajia. Kaiken tämän maksavat ns. normikansalaiset veroillaan.

  1. Plokkaatpa Järvan alueelta (varsinainen ”Bermudan kolmio”) ketkä tahansa miespuoliset matutaustaiset ikäväliltä 15-25 v. niin luulenpa että ainakin 50% on jo poliisin kirjoissa ja loput hyvää vauhtia joutumassa sinne.

  2. On siinä valkonen suvakkinainen hepakassa kun tuomosilla kaksituumasilla huulilla aletaan suutelemaan,ahhh`että se on iiiihanaaa.

 2. Nämä kaverit pitäisi palkata poliisiin, vai jätetäänkö tällainen moniosaaminen hyödyntämättä?
  Tätä myös suomeen!

 3. Surkeinta on se, että ruotsalaiset eivät opi. Svenskit kuvittelevat, että pyörittämällä tuon oikeusistuimen byrokratian kelmi ottaa onkeensa, eikä enää rötöstele. Todellisuudessa maahan tunkeutuneet nauravat pikkutuomioille paskaiset naurut ja pitävät rikosrekisteriä kunniakkaana ansioluettelona.

 4. ”Afrikaanolla oli pimeä puolensa, kuten meillä kaikilla.”

  😉

 5. Hyvät kortit on taas annettu käteen. Yhteiskunta maksaa ja peitejärjestön suojissa mafioosojen on hyvä huseerata ja kontrolloida. Kyllä meilläkin kaikenkarvaiset yhdistykset/järjestöt surutta ja kilvan kuppaavat EU:n, ministeriöiden ja kuntien rahaa. Se on oma tieteenala.

 6. Varsinainen monitoimimies. Ja tällaisia käsistään ja päästään käteviä kavereita on 7 miljoonaa lisää kyttäämässä tilaisuuttaan luovia Eurooppaan suureksi rikkaudeksi ja voimavaraksi.

  Ei heistä ole sentään terroristeja kuin murto-osa. Loput ovat muuten vaan laatuväkeä.

 7. Tämä tässä onkin varmaan kaikkein oudointa, että ihminen joka on ilmeisesti suht hyvin yhteiskunnassa mukana, niin vielä pitää panna kaikki aikaansaatu paskaksi. Jonkinlainen kevytversio länsimaissa syntyneistä itsemurhapommittajista: vanhemmat ovat saaneet aikoinaan turvan ja kaiken mitä ikinä on keksitty pyytää tai vaatia. Jälkikasvu hommaa yliopisto-opinnon ja kaikki ovet olisivat auki – ja hän valitsee itsensä räjäyttämisen.

  1. Liityisköhän millään lailla neekeripaksuhuulipunkkien älyvajeeseen? Osamäärä negatiivinen.

   1. Voit ottaa sekousidibehin pois Afrikasta, muttet koskaan Afrikkaa pois sekousdibehistä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.