Mainokset

Uusi turvapaikkataksin asiakaskunta: bangladeshiläiset miehet

Kuvakaappaus 2017-06-01 17-59-53

 

Välimeren turvapaikkataksin toiminta laajenee ja saa uusia asiakkaita. Viime aikoina uudeksi suureksi turvapaikanhakijaryhmäksi ovat nousseet bangladeshiläiset miehet. Viime viikkojen aikana yli 15 000 tulijaa on ylittänyt Välimeren, joista iso osa tulee siis kaukaa Bengalin lahden perukoilta.

Koska Bangladeshissä ei ole mitään tarvetta hakeutua Eurooppaan ”turvaan”, ts. hengenvaaraa sikäli mikäli kukaan on islamilaisissa maissa turvassa keneltäkään, on YK keksinyt uuden meriselityksen tälle turvapaikkatulijajoukolle:

ILMASTOPAKOLAISET.

 

739253eb-d1d3-478c-bafa-5196b17fd180

 

YK:n tutkijoiden mukaan bangladeshiläiset miehet ovat pakoitettuja sää- ja vesiolosuhteiden takia hakeutumaan Eurooppaan turvaan. Taifuuni Mora pyyhkäisi juuri Bengalin lahden yli ja puoli miljoonaa ihmistä joutui kodittomaksi.

Lisäksi monet muut hirmumyrskyt ovat vaikeuttaneet olosuhteita. Myös meren pinnan nousu pakottaa osaa bangladeshiläisistä miehistä hakeutumaan niinkin ”korkealle” kuin Ruotsiin jopa Suomeen asti turvaan. YK:n mukaan lähteminen on ainoa vaihtoehto. Lähteminen ei koske kuitenkaan naisia, lapsia, vammaisia, vanhuksia tai muita riutuvia vaan hyväkuntoisia miehiä.

Mainokset

40 Comments on Uusi turvapaikkataksin asiakaskunta: bangladeshiläiset miehet

 1. Otetaas kokeeksi muutama tuhat. Jos vaativat työstä palkkaa, lähetetään takaisin.

  Tykkää

  • Kyllä minäkin rakettia voin tutkia // 01/06/2017 19:51 // Vastaus

   Entäs me? Jos tulee paska kesä ja huonot kelit niin mistä me saamme turvapaikan täydellä ylöspidolla?

   Tykkää

   • Ota kotiisi oma IS- poika ja nuku yösi turvallisesti, hehe // 02/06/2017 01:55 // Vastaus

    Ei tässä bangladeshejä tarvita koska Syyriasta ja Irakista on tulossa tuhansia IS-sotilaita takaisin Eurooppaan. Joukossa massamurhaajia, päänkatkojia, elävältäpolttajia, kiduttajia, itsemurhapommittajia. He ovat tulossa JUURI SINUN LOMPAKOLLESI!

    Tykkää

  • Stopp tykkänään. // 01/06/2017 19:54 // Vastaus

   Ei oteta, kiitos. Ei ole vanhojakaan erehdyksiä/sotkuja vielä selvitetty.

   Tykkää

  • orbanisti // 02/06/2017 01:26 // Vastaus

   Eli mielestäsi väestönvaihto muslimeilla on hyväksyttävää, jos maahan tuodaan orjatyömarkkinat? Eikös Saksa ja Ranskakin aloittanut jotenkin näin ja miten on käynyt…

   Tykkää

  • Nimetön // 02/06/2017 02:00 // Vastaus

   Jokaisesta alapeukusta lähtee kulttuurirahastoon 10€.

   Liked by 1 henkilö

  • Valtsu // 02/06/2017 06:26 // Vastaus

   Tuohan on nimenomaan nyt käytetty keino. Paitsi että kyllä se palkkakin maksetaan – sitä vain kutsutaan kotoutumisrahaksi, työttömyyskorvaukseksi, toimeentulotueksi ja harkinnanvaraiseksi.

   SItä aina vähän ihmettelee eikö siellä YK:ssa kenellekään tule mieleen, että jos väkiluku tuplaantuu 20 vuoden välein, niin sitä ei kestä Bangladesh eikä kukaan muukaan. Ja että siinä kohtaa on aika samantekevää onko merenpinta metrin ylempänä vai alempana. Mutta kai se on aika mahdotonta saada aikaan mitään järkevää, jos suurimmat maat voivat vetollaan torpata minkä tahansa asian ja Saudi-Arabia istuu ihmisoikeuksien ja naisten oikeuksien päättävissä elimissä. Aika elimiä ovatkin.

   Joka tapauksessa nyt liikutaan sillä ilmansuunnalla, jossa ns. huonosti käyttäytyvän naisen -tapauksessa patenttiratkaisu on ’happoa naamalle’. Ja se onkin ihan uuden tason rikkautta, kun tyhjät silmäkuopat katsovat vastaan.

   Tykkää

 2. Jimmy longhorn // 01/06/2017 18:42 // Vastaus

  Kalastaja Pentti Linkolan mukaan eurooppa ei kestä enempää ihmisjätettä.

  Tykkää

 3. Nimetön // 01/06/2017 19:24 // Vastaus

  Perse ja vittu. Juuri näillä nurkilla asuneena , voin sanoa että hommat etenee tääll ä niin nopeasti,Eu jää kakkosesi.

  Tykkää

 4. Islamia pukkaa... // 01/06/2017 19:38 // Vastaus

  Salakuljettajat etsivät uusia asiakkaita kaikkialta maailmasta – ja nuokin muslimeja eli myös islamisaatio etenee…

  Bangladeshin suurin ongelma on aivan jättimäinen väkiluku ja siitä aiheutuva köyhyys – ja tietysti islamin aiheuttama henkinenkin köyhyys…

  Rajat pitää saada kiinni – mutta kun ei saada, koska EU…

  Tykkää

 5. Talvisodanhenki // 01/06/2017 19:59 // Vastaus

  EU-mafian juonia tämä(KIN) taas on -kehitysmaalaisia ajetaan nyt mantereelle sisään että ne voidaan, joko hyvällä tai pahalla, jakaa kaikkien rikollisjärjestöön kuuluvien maiden kesken. Oma arvio on että ensin ehdotetaan ”taakan jakamista” valtavilla määrillä ja jos se ei toimi käyntiin polkaistaan vuoden 2015 kaltainen invaasio -on tärkeää ymmärtää että päättäjät, niin Suomessa kuin muuallakin euroopassa toimivat tietoisesti oman maansa etujen vastaisesti.

  Vuoden 2017 jälkimmäisellä puoliskolla selviää kummalla operaatiolla kansanvaihtoa jatketaan -varmaa on vain että lisää väkeä on tulossa ja PALJON! Tämä on pyrittävä estämään kaikin mahdollisin keinoin, toista vuoden 2015 kaltaista röyhkeyttä ei enää saa päästä tapahtumaan.

  Tykkää

 6. Sama ryöhkeys jaktuu tauotta. Vänhän peinemmällä volyymilläa ja pienemmällä metelillä. Tasasen tappavaa tahtia kuitenkin.

  Tykkää

 7. Vittu kun on siellä pohjolassa kylmä…taidan heittää passin siamin lahteen ja kokeilla turvapaikka-lottoa täällä Thaimaassa. Mitäs Paavo veikkaat, onnistuuko? Vaimo ja lapsi mulla on Thaimaan kansalaisia joten hehän ovat ns. ankkureita!!!!

  Liked by 1 henkilö

 8. Nimetön // 01/06/2017 20:27 // Vastaus

  Ai että ilmastopakolaisia? – no sopiihan se.Ilmastopakolaisten kun on PAKKO mennä toiseen suuntaan kuin Suomi kas kun täällä elämä kuormittaa luontoa ja ilmastoa enemmän kun savannilla elo joten onnea vaan Bangladeshilaisille siellä uudessa kodissa vaikkapa Somaliassa.Haluammehan toki pelastaa ilmaston eikös niin YK,maanpetturit,mädättäjät yms. idiootit?

  Tykkää

 9. Suomi Finland // 01/06/2017 20:53 // Vastaus

  Kuka hoitaa väestönhuollon logistiikan tuolla Libyassa? Eli miten sinne kertyneille ihmisille riittää ruokaa ja juomaa? Kun huoltotoimet saisi loppumaan, niin väki hajaantuisi taatusti, eikä pääsisi meren yli.

  Tykkää

  • Talvisodanhenki // 01/06/2017 21:31 // Vastaus

   Globaali eliitti hoitaa operaatiota -hommaa pyöritetään pitkälti velkarahalla jonka nämä rikolliset maksattavat kantaväestön veronmaksajilla.

   Tykkää

  • Ruokahulto on osa bisnestä... // 02/06/2017 12:44 // Vastaus

   Salakuljettajat ovat multimiljonäärejä – ja kyllä jotain riisisäkkejä riittää pimeillä markkinoilla halpaan hintaan, esim. YK:n ruoka-avusta pöllittyjä…
   – läpikorruptoituneita maitakin…
   – ja kyllä ihminen pysyy elossa pienemmälläkin, jos kyse on vain joistakin viikoista tai kuukausistakin…

   Ja koska muslimit haluavat uskontonsa käskyjen mukaan valloittaa koko maailman islamille – niin äkkiäkös joku saudisheikki lahjoittaa rahaa tähän muslimien muuttovyörytykseen, sillä muslimeja on valtaosa tulijoista, myös noista afrikkalaisista…
   – toki osa ei-muslimeista toimitetaan myös orjiksi muslimimaihin tai työnnetään matkalla mereen, joten Eurooppaan pääsy on vaikeampaa…

   Ja kuten on Suomessakin nähty, niin kyllä esim. Lähi-idässä ruokaa piisaa ylin kyllin, mitä tulee suureen osaan väestöstä – ja siksi ovat niin kranttujakin, koska ei Suomessa ole totuttu vastaaviin ruokavaatimuksiin ja notkuviin ruokapöytiin arjessa…

   Tykkää

 10. Nimetön // 01/06/2017 20:56 // Vastaus

  Kumpula-Natri tiesi 1,5 vuotta sitten varmana tietona kertoa, että Balkanin läpi tallaavista puolet on potentiaalisia akavalaisia. Nyt on sitten paatti täynnä bangladeshilaista tohtorikoulutettavaa.

  Tykkää

 11. Veikko P. // 01/06/2017 21:01 // Vastaus

  Luojan kiitos tänäänkin tuli taivaalta rakeita. Ei haittaisi, vaikka koko kesä olisi jäätävän kylmä ja päälle oikea takatalvi. Siinä sitä ilmastonmuutosta kerrakseen.

  Tykkää

  • Caffé corretto // 02/06/2017 17:35 // Vastaus

   Ei kylmä sää matuja karkoita. Taikaseinä lämmittää niitä oikein hyvin. Lisäksi meillä on kuulemma hyvä ja raikas ilma. Pelkästään miehiä tuolta tulee ihan senkin takia, että naiset raiskattaisiin puhki matkan aikana. Kyllä he omansa tuntevat.

   Tykkää

 12. Ihanaa, saamme rottamiehiä parantamaan geenejämme! Pahus, ne olivatkin pakistanilaisia, tältä siis tuntuu pettyä pahoin.

  Kiva kuulla, mitä kosmiset multitalentit keksivät syyksi tulla kahdeksantoista turvallisen maan kautta.

  Tykkää

 13. DUMARI // 01/06/2017 21:10 // Vastaus

  Väestönhuollon logistiikan Libyassa hoitavat sarjatuliaseet.

  Tykkää

 14. Kiroan kaikki // 01/06/2017 21:24 // Vastaus

  2015 tuli ja yllätti aitonuivat, mutta ei yllätä enää. Terveiset Juha Sipilälle hallitukseen, meitä on nyt aika paljon, jotka ollaan valmiina.

  Tykkää

 15. Heti kun rupee härmäläisillekkin nälkä tulemaas niin rupee väki vähenemään ja pidot paranemaan.

  Tykkää

 16. Alte Kameraden // 02/06/2017 06:25 // Vastaus

  ennen kaikkia vaaleja, lukekaa ihmeessä ahkeraan myös Oikea Media -nettijulkaisua. Ennen PS -vaaleja eritoten Heikki Porkan kuvaus Jyväskylän vaalien toisesta päivästä, sunnuntaista, joka on yhtä tärkeä ja ehkä tärkeämpikin kuin lauantaiset valinnat. Puoluevaltuusto valitaan sunnuntaina ja se ratkaisee PS:n tulevat mahdollisuudet.

  Tykkää

 17. Riku Rantala // 02/06/2017 09:00 // Vastaus

  Mut noi tekee sairaan siistii safkaa!

  Tykkää

 18. Miksi mätä Ananas saa jatkaa vuodesta toiseen vihapropagandan levittämistä? // 02/06/2017 09:17 // Vastaus

  Ruotsissa asuva suosittu vihasaarnaaja Anas Khalifa alias Abu Malik tuomitsee nyt myös ylioppilaiden lakkiaisjuhlinnan. Hän on saarnannut vihaa juutalaisia kohtaan ja jihadia yli 10 vuotta eikä kukaan ole häntä stopannut. 2013 tuomittiin Anas Khalifa törkeästä veropetoksesta huijattuaan valtiolta 25 milj. kr.

  http://www.expressen.se/gt/predikantens-hot-mot-muslimska-studentfirare/

  Tykkää

 19. Nimetön // 02/06/2017 11:46 // Vastaus

  Tuolta suunnalta tulleilta on loistava integroitumisaste kun tarkastellaan Suomen historiaa parin vuosisadan ajalta.

  Tykkää

 20. Rekkakuskeiksi vaan... // 02/06/2017 12:33 // Vastaus

  Rekkakuskeille on kyllä tarvetta, kuljetusalahan aina valittaa uhkaavasta työvoimapulasta
  – koulutetaan tulijoista rekkakuskeja?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: