Uusi turvapaikkataksin asiakaskunta: bangladeshiläiset miehet

13

Kuvakaappaus 2017-06-01 17-59-53

 

Välimeren turvapaikkataksin toiminta laajenee ja saa uusia asiakkaita. Viime aikoina uudeksi suureksi turvapaikanhakijaryhmäksi ovat nousseet bangladeshiläiset miehet. Viime viikkojen aikana yli 15 000 tulijaa on ylittänyt Välimeren, joista iso osa tulee siis kaukaa Bengalin lahden perukoilta.

Koska Bangladeshissä ei ole mitään tarvetta hakeutua Eurooppaan ”turvaan”, ts. hengenvaaraa sikäli mikäli kukaan on islamilaisissa maissa turvassa keneltäkään, on YK keksinyt uuden meriselityksen tälle turvapaikkatulijajoukolle:

ILMASTOPAKOLAISET.

 

739253eb-d1d3-478c-bafa-5196b17fd180

 

YK:n tutkijoiden mukaan bangladeshiläiset miehet ovat pakoitettuja sää- ja vesiolosuhteiden takia hakeutumaan Eurooppaan turvaan. Taifuuni Mora pyyhkäisi juuri Bengalin lahden yli ja puoli miljoonaa ihmistä joutui kodittomaksi.

Lisäksi monet muut hirmumyrskyt ovat vaikeuttaneet olosuhteita. Myös meren pinnan nousu pakottaa osaa bangladeshiläisistä miehistä hakeutumaan niinkin ”korkealle” kuin Ruotsiin jopa Suomeen asti turvaan. YK:n mukaan lähteminen on ainoa vaihtoehto. Lähteminen ei koske kuitenkaan naisia, lapsia, vammaisia, vanhuksia tai muita riutuvia vaan hyväkuntoisia miehiä.

Advertisements

40 thoughts on “Uusi turvapaikkataksin asiakaskunta: bangladeshiläiset miehet

  1. Entäs me? Jos tulee paska kesä ja huonot kelit niin mistä me saamme turvapaikan täydellä ylöspidolla?

   1. Ei tässä bangladeshejä tarvita koska Syyriasta ja Irakista on tulossa tuhansia IS-sotilaita takaisin Eurooppaan. Joukossa massamurhaajia, päänkatkojia, elävältäpolttajia, kiduttajia, itsemurhapommittajia. He ovat tulossa JUURI SINUN LOMPAKOLLESI!

  2. Eli mielestäsi väestönvaihto muslimeilla on hyväksyttävää, jos maahan tuodaan orjatyömarkkinat? Eikös Saksa ja Ranskakin aloittanut jotenkin näin ja miten on käynyt…

  3. Tuohan on nimenomaan nyt käytetty keino. Paitsi että kyllä se palkkakin maksetaan – sitä vain kutsutaan kotoutumisrahaksi, työttömyyskorvaukseksi, toimeentulotueksi ja harkinnanvaraiseksi.

   SItä aina vähän ihmettelee eikö siellä YK:ssa kenellekään tule mieleen, että jos väkiluku tuplaantuu 20 vuoden välein, niin sitä ei kestä Bangladesh eikä kukaan muukaan. Ja että siinä kohtaa on aika samantekevää onko merenpinta metrin ylempänä vai alempana. Mutta kai se on aika mahdotonta saada aikaan mitään järkevää, jos suurimmat maat voivat vetollaan torpata minkä tahansa asian ja Saudi-Arabia istuu ihmisoikeuksien ja naisten oikeuksien päättävissä elimissä. Aika elimiä ovatkin.

   Joka tapauksessa nyt liikutaan sillä ilmansuunnalla, jossa ns. huonosti käyttäytyvän naisen -tapauksessa patenttiratkaisu on ’happoa naamalle’. Ja se onkin ihan uuden tason rikkautta, kun tyhjät silmäkuopat katsovat vastaan.

 1. Perse ja vittu. Juuri näillä nurkilla asuneena , voin sanoa että hommat etenee tääll ä niin nopeasti,Eu jää kakkosesi.

 2. Salakuljettajat etsivät uusia asiakkaita kaikkialta maailmasta – ja nuokin muslimeja eli myös islamisaatio etenee…

  Bangladeshin suurin ongelma on aivan jättimäinen väkiluku ja siitä aiheutuva köyhyys – ja tietysti islamin aiheuttama henkinenkin köyhyys…

  Rajat pitää saada kiinni – mutta kun ei saada, koska EU…

 3. EU-mafian juonia tämä(KIN) taas on -kehitysmaalaisia ajetaan nyt mantereelle sisään että ne voidaan, joko hyvällä tai pahalla, jakaa kaikkien rikollisjärjestöön kuuluvien maiden kesken. Oma arvio on että ensin ehdotetaan ”taakan jakamista” valtavilla määrillä ja jos se ei toimi käyntiin polkaistaan vuoden 2015 kaltainen invaasio -on tärkeää ymmärtää että päättäjät, niin Suomessa kuin muuallakin euroopassa toimivat tietoisesti oman maansa etujen vastaisesti.

  Vuoden 2017 jälkimmäisellä puoliskolla selviää kummalla operaatiolla kansanvaihtoa jatketaan -varmaa on vain että lisää väkeä on tulossa ja PALJON! Tämä on pyrittävä estämään kaikin mahdollisin keinoin, toista vuoden 2015 kaltaista röyhkeyttä ei enää saa päästä tapahtumaan.

 4. Sama ryöhkeys jaktuu tauotta. Vänhän peinemmällä volyymilläa ja pienemmällä metelillä. Tasasen tappavaa tahtia kuitenkin.

 5. Vittu kun on siellä pohjolassa kylmä…taidan heittää passin siamin lahteen ja kokeilla turvapaikka-lottoa täällä Thaimaassa. Mitäs Paavo veikkaat, onnistuuko? Vaimo ja lapsi mulla on Thaimaan kansalaisia joten hehän ovat ns. ankkureita!!!!

 6. Ai että ilmastopakolaisia? – no sopiihan se.Ilmastopakolaisten kun on PAKKO mennä toiseen suuntaan kuin Suomi kas kun täällä elämä kuormittaa luontoa ja ilmastoa enemmän kun savannilla elo joten onnea vaan Bangladeshilaisille siellä uudessa kodissa vaikkapa Somaliassa.Haluammehan toki pelastaa ilmaston eikös niin YK,maanpetturit,mädättäjät yms. idiootit?

 7. Kuka hoitaa väestönhuollon logistiikan tuolla Libyassa? Eli miten sinne kertyneille ihmisille riittää ruokaa ja juomaa? Kun huoltotoimet saisi loppumaan, niin väki hajaantuisi taatusti, eikä pääsisi meren yli.

  1. Globaali eliitti hoitaa operaatiota -hommaa pyöritetään pitkälti velkarahalla jonka nämä rikolliset maksattavat kantaväestön veronmaksajilla.

  2. Salakuljettajat ovat multimiljonäärejä – ja kyllä jotain riisisäkkejä riittää pimeillä markkinoilla halpaan hintaan, esim. YK:n ruoka-avusta pöllittyjä…
   – läpikorruptoituneita maitakin…
   – ja kyllä ihminen pysyy elossa pienemmälläkin, jos kyse on vain joistakin viikoista tai kuukausistakin…

   Ja koska muslimit haluavat uskontonsa käskyjen mukaan valloittaa koko maailman islamille – niin äkkiäkös joku saudisheikki lahjoittaa rahaa tähän muslimien muuttovyörytykseen, sillä muslimeja on valtaosa tulijoista, myös noista afrikkalaisista…
   – toki osa ei-muslimeista toimitetaan myös orjiksi muslimimaihin tai työnnetään matkalla mereen, joten Eurooppaan pääsy on vaikeampaa…

   Ja kuten on Suomessakin nähty, niin kyllä esim. Lähi-idässä ruokaa piisaa ylin kyllin, mitä tulee suureen osaan väestöstä – ja siksi ovat niin kranttujakin, koska ei Suomessa ole totuttu vastaaviin ruokavaatimuksiin ja notkuviin ruokapöytiin arjessa…

 8. Kumpula-Natri tiesi 1,5 vuotta sitten varmana tietona kertoa, että Balkanin läpi tallaavista puolet on potentiaalisia akavalaisia. Nyt on sitten paatti täynnä bangladeshilaista tohtorikoulutettavaa.

 9. Luojan kiitos tänäänkin tuli taivaalta rakeita. Ei haittaisi, vaikka koko kesä olisi jäätävän kylmä ja päälle oikea takatalvi. Siinä sitä ilmastonmuutosta kerrakseen.

  1. Ei kylmä sää matuja karkoita. Taikaseinä lämmittää niitä oikein hyvin. Lisäksi meillä on kuulemma hyvä ja raikas ilma. Pelkästään miehiä tuolta tulee ihan senkin takia, että naiset raiskattaisiin puhki matkan aikana. Kyllä he omansa tuntevat.

 10. Ihanaa, saamme rottamiehiä parantamaan geenejämme! Pahus, ne olivatkin pakistanilaisia, tältä siis tuntuu pettyä pahoin.

  Kiva kuulla, mitä kosmiset multitalentit keksivät syyksi tulla kahdeksantoista turvallisen maan kautta.

 11. 2015 tuli ja yllätti aitonuivat, mutta ei yllätä enää. Terveiset Juha Sipilälle hallitukseen, meitä on nyt aika paljon, jotka ollaan valmiina.

 12. Heti kun rupee härmäläisillekkin nälkä tulemaas niin rupee väki vähenemään ja pidot paranemaan.

 13. ennen kaikkia vaaleja, lukekaa ihmeessä ahkeraan myös Oikea Media -nettijulkaisua. Ennen PS -vaaleja eritoten Heikki Porkan kuvaus Jyväskylän vaalien toisesta päivästä, sunnuntaista, joka on yhtä tärkeä ja ehkä tärkeämpikin kuin lauantaiset valinnat. Puoluevaltuusto valitaan sunnuntaina ja se ratkaisee PS:n tulevat mahdollisuudet.

 14. Miksi mätä Ananas saa jatkaa vuodesta toiseen vihapropagandan levittämistä? sanoo:

  Ruotsissa asuva suosittu vihasaarnaaja Anas Khalifa alias Abu Malik tuomitsee nyt myös ylioppilaiden lakkiaisjuhlinnan. Hän on saarnannut vihaa juutalaisia kohtaan ja jihadia yli 10 vuotta eikä kukaan ole häntä stopannut. 2013 tuomittiin Anas Khalifa törkeästä veropetoksesta huijattuaan valtiolta 25 milj. kr.

  http://www.expressen.se/gt/predikantens-hot-mot-muslimska-studentfirare/

 15. Tuolta suunnalta tulleilta on loistava integroitumisaste kun tarkastellaan Suomen historiaa parin vuosisadan ajalta.

 16. Rekkakuskeille on kyllä tarvetta, kuljetusalahan aina valittaa uhkaavasta työvoimapulasta
  – koulutetaan tulijoista rekkakuskeja?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.