En ny tendens- klimatflyktingar

0

Kuvakaappaus 2017-06-02 09-51-16

 

Nu har en ny typ av flyktingkategori blivit lanserat, KLIMATFLYKTING. Det här betyder att det kommer män från varma länder till kalla länder. Men, skulle saken inte vara helt tvärt om – från kalla länder till varma länder?

Kan man fly från den kalla Norden till varma länder som klimatflykting. Kan vi anta att nånstans ifrån den sextionde bredgradens Ekenäs norra del, där vintrarna är ofta kalla med många minusgrader skulle komma klimatflyktingar. Men, den riktiga klimatflyktingen kommer först någonstans från den sextiofjärde bredgradens norra del, mellan Ylivieska och Kuhmo.

Vi kan inbilla oss en situation där en klimatflykting från typ Uleåborg med namn Junes (som egentligen heter något annat) skulle söka en asylplats i Barcelona. Junes skulle först vandra från Uleåborg till Hangö, därifrån dom skulle flyta med ölflyten i hundra mäns flockar til Tyskland. Dem skulle fortsätta färdens sista del vandrande från Tyskland till Barcelona för att få asylplats.

Ortsbefolkningen skulle stå där undrande att var finns makan. Refugees kvinnor skulle förklara, att makorna oftast väntar tills maken kommer fram för att resan är lång och farlig.

– Kulturen i dem nordliga länder är annorlunda och där kan männen som tillhör släkten värma upp kvinnorna, skulle Barcelona Refugeeshopitalitys kvinnor förklara situationen, på det sättet är det lättare för mannen bege sig till resan.

Till slut, Junes – klimatflykting – får två nekande beslut till sin asylansökan och oavsett alla hemtamnings förklaringar börjar tiden sina ut, så snart måste han åka hem igen.

Då börjar Refugees en jätte ruljans, ”Sverige är inte varm land” Det visas väderkartor från Finland i Januari där metarn går ner till 40 minus grader.

”Titta på väderkartan”, skriker kvinnorna i Refugee så att ansiktet blir rött av vrede. ”Titta, idag är det 42 minus grader. Herre Gud, vem kan klara sig vid liv i sådana förhållanden”.

 

06012016pakkanen

 

Alla har rätt att gå i shorts!!

Stoppa tvångsdeporteringarna!!

Sverige är inte varm land!!

Till slut Junes slå sig samman med motståndsläger på torget i Barcelona och bär skyltar där det står: ”Jag vill vandra i shorts, inte i dunnjacka”.

Låter det vettigt?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.