Göteborgin keskustassa mellakka-uusruotsalaiset riehaantuivat täysin

0

 

Göteborgin uusruotsalaiset villiintyivät tänään täysin Göteborgissa kun opiskelijat olivat juhlimassa koulun päättymistä Götaplatsenilla. Paikalla kaupungin keskustassa oli arviolta 500 nuorta juhlijaa klo 15.30 aikaan. Juhlinta sujui rauhallisesti, kunnes opiskelijajuhlaan millään tavalla kuulumattomat sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet nuoret miehet alkoivat aivan yllättäen viskoa paikalla olleita poliiseja kivillä.

Tilanne riistäytyi sen jälkeen hetkeksi käsistä ja 50-60 etupäässä sotapakolaisista koostunut miesjoukkio alkoi heitellä väkijoukkoon ilotulitusraketteja ja lasipulloja. Lisäksi poliisi ajettiin hetkeksi taaemmas kun heitä kohti heiteltiin kiviä ja ravintoloiden terassien pöytiä ja tuoleja.

Hans Lippens Göteborgin poliisista kertoo, että tässä vaiheessa poliisijohto päätti mennä paikalle suurella miesmäärällä. Kun kaikki partiot saatiin paikalle, tyhjensi kymmenistä poliisipartioista koostunut joukko koko Götaplatsenin.

– Teemme kaikkemme, että saamme tilanteen takaisin hallintaa, Lippens kertoi aiemmin iltapäivällä.

Operaatio kesti puolisen tuntia, jonka jälkeen Götaplatsen oli rauhoittunut. Jälki oli kuitenkin sen näköistä. Paikalla oli rikottuja pulloja, pöytiä, tuoleja ja kaikkea mitä maasta irti saa ja lentämään.

Uusruotsalaisten mellakka ei katso aikaa eikä paikkaa.

 

Kuvakaappaus 2017-06-02 20-52-52

 

15 thoughts on “Göteborgin keskustassa mellakka-uusruotsalaiset riehaantuivat täysin

 1. Hyvinkin mielenkiintoisia uutisia viikonlopulta odottaessa.. Tyhjentääkö polliisi taas kaivopuiston helsingissä kun ei muuten pysty estämään mutiaisten riehumista ja raiskaamista..

 2. ”Teemme kaikkemme, että saamme tilanteen takaisin hallintaan, Lippens kertoi aiemmin iltapäivällä.”
  Niin, mitähän se kaikkensa tekeminen on. Paavolla oli live video jossa Siwaa ryöstettiin ja poliisi tuli paikalle sitten kun uskalsi ryöstäjien poistuttua. Katsoivat muuten vaan sivusta. Tokihan sen ruotsalaiset ymmärsivät suvaitsevaisuudessaan, eihän poliisit voi noin vaan lähteä moniosaajia rasisteeraamaan kun on monikulttuurisuuden rikkaus kysymyksessä :D.

 3. Nostaahan se vihan pintaan, kun toiset valmistuvat ja saavat paperit ja itse hädintuskin osaa lukea tai kirjoittaa. Olisiko jokin uusi ruotsalaisversio paperi-kivi-sakset -leikistä?

  1. Näistä uusruotsalaisista noin 20% läpäisee peruskoulun ja näin he menettävät mahdollisuuden jatko-opiskeluihin.

 4. Niin, tästä se pikkuhiljaa muuttuu siihen, että joka tilanteeseen tarvitaan erittäin monta poliisipartiota. ja sitten kun nekään eivät riitä, pari pataljoonaa sotilaita.
  Mikä mahtaa olla lopputulos ihanaisissa pohjoismaissa? Se, että vähän väliä joukkue sotilaita tyhjentää riehujaporukoita ympäri maata.
  Sitten pohjoismaat eivät ole entisensä, voidaankin verrata lähi-idän maihin.
  Mukava tulevaisuus, tosiaankin.

  1. Todennäköisempi tulevaisuus on, että poliisin on lopulta ilmoitettava päivä toisensa jälkeen, ettei enää kykene ylläpitämään yleistä järjestystä ja turvallisuutta tietyillä alueilla. Poliitisen eliitin vastaus on hiljaisesti hylätä kyseiset no-go-zonet oman onnensa nojaan ja vetää poliisi turvaamaan alati pieneviä alueita.

   Puolustusvoimia ei Ruotsi edes voi kutsua poliisin virka-avuksi, koska Ruotsilla ei enää oikein ole maavoimia. Norja ja varsinkin Tanska saattavat olla lupaavampia tapauksia tässä suhteessa, mutta Suomen poliittinen eliitti ei ikimaailmassa julista rajoitettuakaan liikekannallepanoa poliisin virka-avuksi.

   Miksi ei? Koska Sipilä&Kumpp. tietävät tuskallisen hyvin, että silloin Suomen kaduille tulisi kymmeniä tuhansia miehiä ja jossain määrin naisiakin, joilla on sotilaskoulutus ja totaalinen kyrpiintymys Suomen poliittista, hallinnollista ja mediaeliittiä kohtaan. LKP:n myötä heidät organisoitaisiin ja aseistettaisiin, jonka jälkeen he saattaisivatkin ilmoittaa lähtevänsä nyt reservin upseerien johdolla Helsinkiin tekemään suursivouksen. Kapiaiset saisivat olla mukana tai yrittää vastustaa, jolloin heitäkin kohdeltaisiin vihollisina. Valinta olisi heidän.

   Jos Nicolae Ceausesculle olisi joulupäivänä 1988 sanottu: ”Uskotko, että tasan vuoden kuluttua kansasi on saanut sinusta tarpeekseen ja syössyt vallasta, sotaoikeus tuomitsee kuolemaan ja omat sotilaasi, romanialaiset laskuvarjojääkärit ampuvat sinut ja eukkosi Targuvisten kadulle?”, olisikohan uskonut?

   Mutta niin sinä kävi. Ja se oli alle vuoden prosessi.

   1. Erittäin hyvä tilannekuva. Maanpettureita pelottaa että kansa nousee riistäjiään vastaan -kuten se tekeekin ellei tähän touhuun saada rotia.

   2. Niin, kun syksyllä 2015 länsirajamme läpi tuli esteettä n. 30 000 miehen vahvuinen invaasio, ei Suomen hallitus tehnyt elettäkään estääkseen rajojemme rikkomisen. Päinvastoin, tunkeutujia autettiin varusmiesten toimesta laukkuja kantaen.
    Maamme puolustusministerinä oli persujen Jussi Niinistö, joka on selityksen velkaa Suomen kansalle. Persut olivat sopineet hallituksen piirissä menettelystä tässä tapauksessa ja näin annettiin täydellisesti periksi muille puolueille ja petettiin persujen äänestäjät ja kaikki suomalaiset. Sellaiseen hallitukseen ei pitäisi mennä, joka näin katalasti menettelee omaa kansaansa kohtaan.

 5. Se on pojjaat sillä viisiin, jotta jatkuva poikkeustila ei ole enää mikään poikkeustila, se on sotatila. Länsi-eurooppa on rikki!

 6. Olisiko yllätysjuhlat vain yllättäneet – typerät ruotsalaiset eivät vain tajunneet rikkaamman juhlinnan päälle?

 7. Euroopan politiikot yrittää epätoivoisesti lykätä tulevia sisällissotia euroopassa. Minun näkemyksen mukaan tämä ei tule päättymään kauniisti. Minä jo pikkupoikana alle 15 vuotiaana sanoin sen mihinkä tämä tulee johtamaan ja nyt 20 vuotta myöhemmin huomaan olevani täysin oikeassa.

  Pakko myöntää että nykyisin kun nään näitä lähi-idän toivoja niin verenpaine nousee. Onhan noiden sikailuja tullut 20 vuotta seurattua ja aina ne on vaan käyneet röyhkeämmiksi. Sehän selittyy taas sillä että niiden määrä on kasvanut. Laumaeläimien käytös pahenee kun lauma kasvaa.

 8. Jos päättäisin näistä asioista niin käsky olisi selvä . Ählyjen saarto ja paketointi. Pakettien kuljetus selleihin joissa odoteltaisiin koneentankkausta .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.