Päivän video: Toimittaja laittaa aseman sotapakolaisille jauhot suuhun

0

 

 

Oheisen haastattelun Helsingin sotaleirissä on tehnyt Helena Pennanen. Keskiviikkona kuvatussa filmissä sotaa ja vainoa paenneet miehet meinaavat kiihtyä Pennasen tiukkaan sävyyn ja kiusallisiin kysymyksiin. Ei jää tippaakaan epäselväksi ovatko arabit täällä mitä varten.

Aivan mainio video, katsomisen arvoinen.

44 thoughts on “Päivän video: Toimittaja laittaa aseman sotapakolaisille jauhot suuhun

 1. Toi on tosi hyvä. Oli jo MV-lehdessäkin. Hyvä kuivakkaan nuivan karhea ääni haastattelijalla. Katsokaa matujen silmiä, Lokka puhuu usein, että hän näkee heti kuka on suvakki. Matujen silmistä näkee myös valehtelun homman nimen aika pian.

  1. … nämä irakkilaiset halveksivat suomalaisia. Siksi eivät ”pyydä” vaan ”vaativat” koska suomalaiset ovat heikkoutensa paljastaneet jo 111 päivää sitten. Voin kuvitella mitä puhuvat meistä kun kun kukaan ulkopuolinen ei kuule.

   1. On ihan samantekevää mitä laittomien leirille tehdään viikon kuluttua tai viiden vuoden päästä. Suomi on joka tapauksessa hävinnyt suuren arvovaltatappion ja laittomat naureskellen voittaneet. Munaton Suomi ei saanut muutamaa elättihiirtä poistettua omalta alueeltaan! Miten kuvittelette pärjäävänne jos Putte päättäisi miehittää Suomen? Ette mitenkään.

    1. Jep ja en ymmärrä mitä hyvää täs videos oli. Eka puolisko kiistellään oikeudesta ja muusta. Missä ne jauhot oli? En nähnyt sitä puolta lainkaan. Jauhotsuuhu on sama kun puhuis pussiin. Tämä oli nokittelua eikä muuta.

 2. Noin yleisesti ottaen voi ihmetellä sitä miten Auervaaramainen lipevyys ja ketkuilu vaikuttaa moniin ihmisiin kummallisesti ja toisilla taas näyttäisi olevan vastustuskyky. Liekö geeneihin kirjoitettu, mutta miksi tällainen hajonta. Äärisuvakki käyttäytyy kun rakastunut, mutta nämä lienee niitä elämän ihmeellisyyksiä 😀

 3. Mistä tulikaan mieleen se taannoinen K-kaupan Anna. Nyt paperittomat porstarit meiltä papereita penää. Mielenosoitus on avoin tilaisuus, josta voi vain poliisi poistaa.

  1. Paperittomat vaativat papereita, kuis se nyt noin meni…
   Näyttäkööt omansa ensin.

 4. Jos noi tyypit pelkää ettei ne ole täälläkään turvassa, niin vattuako ne täällä pilaa maisemaa. Viittaan tässä kuvaamisen rajoittamiseen. Toisaalta mitä helvetin väliä kuvaajan taustalla on? Nettiin toi tavara kuitenkin päätyy. Aika outoja hemmoja ollaan tähän maahan saatu. En ihmettele yhtään, miksi noiden maat on viturallaan.

 5. ”OUR DEMANDS..” eiköhän tuo sano jo kaiken. Ei TOIVOMUKSEMME, AUTTAKAA MIESTÄ MÄESSÄ tai JOS ALLAH SUO, vaan kun ollaan Suomen maaperällä: VAATIMUKSEMME OVAT:

  1. Kaikki tietää Suomen käytännöt. Kun joku VAATII jotain niin tulee fuduu. Jos joku menee liittoon pillittää niin NOIN 25 vuoden päästä liitto herää ja myöskin VAATII! Ja uhkaa lakolla. Sitten lakko tapahtuu. Kaupat kiinni, bussit eikulje, liitto vaatii ihan vitun saatanasti! lakko loppuu siihen että liitto/kansa sai 20% vähemmän mikä oli tarkoitus. Voitettiin ottamallaa kuus kiekkoo omiin! Näin on aina ollut. Suomalainen ei häviä, silloin ei tarvitse häpeeeee.

   Nooh nyt on uus tilanne, kun sossuapinat VAATIVAT sioita eikä hävetä PÄTKÄÄKÄÄN! Suomalaisia vieläkin hävettää pyytää SUOMEN VALTIOLTA apua. Noh, noi värikkäät apinat kun mölyävät niin saavat valtiolta kaiken. Mitä Suomalainen tekee? Menee metsään ja kaivoksille tekee kahta kovemmin duunia ettei kukaanvaan pahoittaisi mieltään. Sitku oma mökki on TAAS euriborhuoraamisen takia kohta valtion omaisuutta, sit LAKKOILLAAN! Ja irakilaiset vaatii ja nauraa sulle vitun ääliö.

    1. Toi uus Tuntematon Sotilas leffa tulee kreivin aikaan. Ehkä nuorisokin heräisi, vitun läskit tietsikkapelaajaspedet syntyivät suklaalusikat perseissään. EI MITÄÄN IKINÄ TARTTE! Meillä on 400.000 finninaamaista tietsikan edessä RUNKKAAVAA isänmaantoivoa..Irakilaiset ja afghaanit raiskaavat naisemme ja homomme. Mummot ja vaaritkin saavat muslimiprotskuu anaaliin. Joku Jorma jossain kitisi vastaan, sai sapelista ja kuoli kotikadun ojaansa kun muslimi vähän suuttu. Saatana jätkät, nyt ei kyllä ole ihan optimaalista.

     1. Olen yllättynyt, että trailerin perusteella ainakaan Suomen historiaa ei ainakaan vielä ole kirjoitettu uudestaan. Ei näkynyt monikulttuurisia afrikkalaisia ja arabeja pätkässä. Mutta emmeköhän tuonkin päivän saamme nähdä.

     2. On meillä lyhyt muisti. Nuo miehet meidän maamme pelastivat, antoivat tulevaisuuden köyhälle altavastaajakansalle. Mummot ja vaarit sai ruokaa että oli voimia PANEE ja tehdä teidän äidit ja isät! Nyt te saatanan saamattomat nettirunkkarit istutte siel vetämäs käteen ja olette isänmaallisia kun TWIITTAATTE ETTÄ SIMO HÄYHÄ, WHITE DEATH!!! Nyt kakarat saatana… Muslimit ja nekrut on jo täällä, ne tappaa meitä ja nussii sun siskoo ja sä vaan vedät käteen ja katot ku joku saksalainen täti syö kakkaa. HERÄÄ SUOMALAINEN! 1900 luvulla sun ikäiset miehet olivat MIEHIÄ! Sinä moderni tubettaja hipsteripelle olet HILSETTÄ.

 6. Ei oikeastaan muuta sanottavaa kuin että turvallinen Suomi muuttui syksynä -15. On ihan käsittämätöntä seurata tätä kaikkea mitä tapahtuu. Ehkä pahinta oli alkaa seuraamaan/lukemaan liikaa joka paikasta kun siinä hetkessä ymmärsi että on tapahtumassa ja tapahtui peruuttamaton muutos. -Myös omissa arvoissa/ajatuksissa. Maailman halaajasta tuli nuiva ja rohkeasta tuli pelokas. En tiedä mitä muuta kirjoittaa…

  1. ”Ei oikeastaan muuta sanottavaa kuin että turvallinen Suomi muuttui syksynä -15.”
   Se tosiaan on niin. Kulminaatio tai käännepiste. Se jakoi kansan suvakkeihin ja maahanmuuton vastustajiin joita rasisteiksi sanotaan. Se toi 200 vihapoliisia. Maailman pahimmista maista tulevat ääriainekset ovat täällä ”impivaarassa”. He muutavat yhteiskuntaa, he muuttavat meidän verotaakkaa, he muuttavat meidän vapautta puhua. Ei tämä ole kovin positiivinen asia.

   1. Se toi myös sallitut ja kielletyt mielipiteet. Olen itse kokenut sen ja ihmetellyt: kirjoitukseni on ns. moderoitu ainakin toistakymmentä kertaa vaikka faktoilla perustellut. Paavolle muuten kiitos <3 Joskus pari vuotta sitten eksyin lukemaan sinua ja sitä myöten preppaamaan ruotsinkielen taitoani alkuperäislähteisiin. Olen lukenut Ruotsin mediaa valtamediasta paikallislehtiin ymmärtääkseni mitä tuleman pitää Suomessa . Ja lisäksi tietysti Ruotsin vaihtoehtomedian sekä FB:n muuttuneen "Stå up för.." -Ihmisten kommentit siihen vielä. Sanattomaksi vetää. -Todella. Ikinä, ikinä en olisi voinut kuvitella miten turvattomaksi ihminen olonsa siellä tuntee ja miten paljon Ruotsi on muuttunut. Ihmiset huutavat apua ainakin kommenteissaan. Mitä helvettiä siellä Ruotsissa tapahtuu vaikka, Paavo, asutkin nykyään Virossa!?! Tai ei tarvitse kertoa koska olen lukenut. Ei voi ymmärtää.

 7. aika jännää kun yksi arabi puhuu niin vieressä on 10 jotka miettii miten tota huoraa voisi nussia ilman että jää kiinni. Panomiesten ilmeistä ei voi erehtyä. WE DEMAND YOUR PUSSY.

 8. Todella röyhkeitä tyyppejä, kuten islamilaiseen kulttuuriin kuuluukin…

  Hyvä, että noille miehille näytetään, että kaikki suomalaiset eivät ole tyhmiä.

 9. Palautukset on pakko saada käyntiin pikaisesti -Suomen ei tarvise kysyä mitään lupia keneltäkään operaation toteuttamiseksi. Näin ei kuitenkaan olla toimittu vaan laittomien mulliturpien joukon on annettu kasvaa tuhansiin -totuus Suomessa laittomasti notkuvien määrästä on erittäin todennäköisesti paljon karumpi -täällä laittomille on järjestetty loistava paikka piilotella, tämä on varmasti tiedossa myös mulliturpien lähtömaassa ja houkuttelee entistäkin epämääräisempiä aavikon ihmeitä suomeen.

  Perkele että tämä Suomen nykyinen toiminta käy hermoille!

 10. Mutta ihmettä tuo toimittaja puhui palestiinalaisista? Aivan täyttä puppua, että palet olisivat muka hädänalaisimpia.
  Ja Israelin vastaisimmat palet ovat todella kovan luokan ääri-islamisteja; ”after saturday comes sunday” eli juutalaisten jälkeen hoidellaan kristityt – kuuluu iskulauseensakin…

  Onko tuo haastattelija nasse?
  – se tietysti selittäisi kaiken…
  Jotain pro-Gaza -videoitakin näimmä löytyy tuolta tililtä eli epäpyhää allianssia pukkaa…

  1. Mutta tuollaisia tiukkoja kysymyksiä muutoin – pitäisi näille matuille juuri esittää, etenkin selville huijareille, että ihmiset heräisivät ja samaten kaiken maailman Marjaanoillekin pitäisi laittaa vastaan enemmän…

 11. ”jauhot suuhun” joopajoo. Kai nyt kun akka keskeyttää jokasen vastauksen kesken kaiken. Todella epäasiallista ja epäammattimaista. Ja selkeesti ei ole tietoa edes asiasta mistä väittelee. Helvettiin tälläset ””journalistit””.

  1. SITÄ METSÄ VASTAA..MITÄ SINNE HUUDETAAN…ÄÄLIÖ…TUOSSA NAISESSA ON ENEMMÄN MUNAA KUIN RUNKKARI ÄÄLIÖSSÄ TULEE KOSKAAN OLEMAAN..!!!

 12. islam ei ole muuta kuin likaisten irstaitten vanhojen miesten klubi, heidän seksuaaliset tarpeensa tulevat ensin lapsia ja eläimiä kohtaan. Ne taistelevat puolustaakseen islamia, ei siksi, että se on uskonto, vaan koska se antaa heille vapaan mahdollisuuden irstailla.
  Todisteena on se jos joku haluaa katsoa että islam ei tuota muuta kuin mädäntymistä ja turmellusta, kaikki kuolee islamin alla, kunnioitus, säädyllisyys, ihmiskunnan inhimillisyys, vapaus jne. Mussulmannit ei te muuta kun vahtii vaimo(jensa) ja tyttäriensä pilluja ja jahtaavat ”vääräuskoisia”.

 13. Haluaisin tietää, mikä nämä geelipäät saa vaatimaan niin paljon, heidän omilla sanoillaan, geelipäiden itsensä kertomana. Kuka kertoi, että keskellä Suomen pääkaupunkia saa mölistä ja vaatia kaikkea maan ja taivaan väliltä?Kuka on kouluttanut järjestyksenvalvojat, kuka on luonut sen harhakuvan geelin alle että tuolla jotain saavutettaisiin? 😀

  Menkää Irakin pojat äkkiä kotiin, täällä voi tulla vielä kylmempi kesä herroille kuin nyt on 🙂

  Ja 50 vihapoliisille + Fobballe terveisiä, en yllytä ketään mihinkään laittomaan, kelit nyt on mitä on ja saapa nähdä mihin suuntaan lämpötilat muuttuu…

 14. En ymmärrä, en todellakaa ymmärrä. Täällä on satoja, tai taitaa olla jo tuhansia, nuoria miehiä jotka on lähteny karkuun, ja jättäny lapsensa, vaimonsa ja vanhempansa sodan jalkoohin.
  Mites silloon ku Suomi oli sodassa? Tekivätkö Suomalaiset miehet samoon? Jättivätkö omat rakkaansa tapettavaksi ja lähtivät ite karkuun? EI!! Taistelivat oman isänmaansa puolesta.
  Kaikki mutut sinne mistä ovat tulleetki!!! Täällä ei niitä kaivata!

 15. On ne röyhkeitä. Vieraassa maassa laittomasti ja saatanan allahin runkkarit kertoo mitä saa tehdä ja mitä ei. Vielä iso kasa vaatimuksia siihen päälle. Niin ja pikku keppostelua raiskauksien, pahoinpitelyjen, ahdistelujen ja varkauksien muodossa. Vuonna 2015 tapahtui tapahtuma joka pilasi tietyltä osin Suomen. Tulipa käytyä toisella puolella suomea ja tehtyä taas yleinen havainto jutellessa miesten kanssa. Kaikki normaali ihmiset alkavat olla korviaan myöten tätä matu paskaa. Veikkaan että joka puolella eurooppaa kantaväestön miehet odottavat virallista käskyä jolloin aletaan ajamaan tuota allahin roskasakkia tältä maaperältä ulos. Itse olen valmis ja putsailen suomi konepistoolia.

 16. Tässä on tulos kun Stadia johtaa munaton vihreiden ja kokkareiden porukka, yhdistettynä superidiootteihin, jotka käyvät tuossa leirissä ruokkimassa ja rohkaisemassa kultamuniaan vaatimaan!

 17. Seuratkaa tarkasti noiden lähi-itäläisten elekieltä ja kasvoja. Niistä on helposti havaittavissa, että ovat täysiä rikollisia ja murhaaja-raiskaajia.

  1. Ei tarvitse edes provosoida.
   Raamattuun ja Martti Lutherin opetuksiin perehtyminen on välttämätön osa pohjoismaisen luterilaisen yhteiskunnan ymmärtämistä ja kotoutumista joten omalle kielelle käännetty raamattu on jaettava jokaiselle asyluminhakijalle ja tentittävä sen osaaminen ennenkuin turvapaikkahakemus voidaan jättää.
   Jopa Muhametti luki Raamattua joten yhdelläkään muslimilla ei pitäisi olla asiasta valittamista jos haluavat turvapaikkaa pohjolasta.

 18. En ymmärrä Suomen päättäjiä.Miksi annatte olla näiden toimettomien nuorten miesten Suomessa.
  Jos olisivat tosi tarkoituksella lukisivat Suomen kieltä päivittäin ja opiskelisivat.Nyt veronmaksajat
  Eduskunnan siunaamana elättää tyhjänpuhujia. SUomi on menettämässä arvovaltaansa.
  MIKISI TÄMÄ SALLITAAN? SUPO!SISÄMINISTERI ULKOMAALAISTOIMISTO!POLIISI?
  Kenelle kuuluu järjestyksen pito,pois keskeltä Helsinkiä? Maa takaisin Suomalaisille.

 19. ”The first who should be saved are palestinians” 🙄. Lopetin änkyttämisen katsomisen just tasan tähän kohtaan. Voi kiesus tätä innon ja järjen määrää.
  Jokainen nuo haluaa vittuun täältä mutta hei, palestiinit, huh huh. Kaikkein hurjin ikinä keksitty tarina ja tämä keuhkooja tahtoo pelastaa terrorin emäsian. Voi Herra armahda tätä Hölmölää jos se enää millään on mitenkään mahdollista. Oma usko ei meinaa riittää enää. Palestiinalaiset. OMG.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.