Päivän vitsi: ilmastopakolaiset lämpimistä maista kylmiin maihin

0

Kuvakaappaus 2017-06-02 09-51-16

 

Nyt on lanseerattu uusi pakolaisuuden laji, ILMASTOPAKOLAINEN. Tämä tarkoittaa sitä, että lämpimistä maista miehet tulevat kylmiin maihin. Mutta eikö asian pitäisi toimia pikemminkin toiseen suuntaan – kylmistä maista lämpimiin maihin?

Voisiko kylmästä Pohjolasta tosiaankin hakeutua lämpimiin maihin ilmastopakolaiseksi? Sanotaanko, että jostain 60:n leveyspiirin Tammisaaren pohjoispuolelta, jossa talvisin on monesti pakkasta, olisi melko varma ilmastopakolainen. Mutta todellinen ilmastopakolainen alkaa olla vasta jostain 64 leveyspiirin pohjoispuolelta Ylivieska- Kuhmo-akselilta.

Kuvitellaan tilanne, jossa Oulun korkeudelta ilmastopakolainen Junes (nimi muutettu) hakeutuisi Barcelonaan etsimään turvapaikkaa. Junes kävelisi Oulusta Hankoon, josta sadan miehen ryppäissä ”kaljakelluisivat” Saksaan. Siitä edelleen kävelisivät loppumatkan Barcelonaan ja ”asyl”.

Paikalliset ihmettelisivät missä puoliso. Refugeesin naiset selittäisivät, että vaimot jäävät yleensä odottamaan, että mies pääsee perille. Onhan matka näetsen pitkä ja vaarallinen.

– Kulttuuri on pohjoisessa erilaista ja siellä sukulaismiehet lämmittävät naista, sanoisivat Barcelonan refugeeshospitalityn naiset, miehen on helpompi lähteä matkaan.

Lopulta Junes – ilmastopakolainen- saa pari kielteistä turvapaikapäätöstä kaikesta kotoutumisesta huolimatta ja alkaa karkoituksen ajat. Refugeesissä kuitenkin laitetaan jättimäinen ruljanssi päälle, ”Suomi ei ole lämmin maa.” Näytetään sääkarttoja Oulun tammikuusta, jollon mittari tönöttää -40:ssä.

”Katsokaa sääkarttaa!”, huudetaan Refugeessä naama punaisena, ”Tänäänkin – 42 astetta. Voi luoja, kuka tuolla selviää hengissä!”

Jokaisella on oikeus kulkea sortseissa!!

Stop deporteisson!!

Suomi ei ole lämmin maa!!

 

06012016pakkanen

 

 

 

Lopulta Junes lyöttäytyy Barcelonan torille mielenosoitusleiriin ja kertoo mm. mielenosoituskylteissä ”Haluan kulkea shortseissa, en untuvatakissa!”

Kuulostaisiko järkevältä?

 

30 thoughts on “Päivän vitsi: ilmastopakolaiset lämpimistä maista kylmiin maihin

 1. ”Ilmastopakolaisia” EI ole olemassa. On vain jihadisteja, jotka pyrkivät valtaamaan jokaisen maan ja saamaan maat konkurssiin olemalla tekemättä työtä täysihoidossa ja sen sijaan tehtailevat rikoksia, jotkut jopa rekka-autoilla.

  1. Oli sitten ilmastosta tai mistä tahansa: rajat kiinni! Me päätämme itse kuka meille tulee ja kuka ei. sanoo:

   Mielipuolinen ajatus että kenellä tahansa puupäällä olisi muka oikeus muuttaa minne tahansa ja elää parasiittina yhteiskunnan kustannuksella. Kun kaikki ryntääväät samaan kohtaan venessä se uppoaa. Sama käy meidän maassamme jos emme suojele rajojamme.

   1. Käy kateeksi Uutta Seelantia. Sinne eivät venepakolaiset yllä ja amerikkalaiset rikkaat haluavat tontteja ydinsodan varalta.

    Siellä ei myöskään liene ainakaan pahoja ristiriitoja väestöryhmien välillä.

  2. Ei me tykätä noista eikä me haluta noita. Me = 90% joten enemmistön päätös voimaan ja ilmastopakolaisten ulostus sanoo:

   Ei ole ilmastopakolaisia- on vain ilmavaivapakolaisia. Makaavat sängyllä ja piereskelevät puolet vuorokaudesta ja toisen puolen keksivät valituksia milloin mistäkin. Beduiinin haiseva hiilijalanjälkisandaali pysyköön Beduiinistaniassa.

 2. Jossakin vaiheessa ylijäämä ihmisongelma hoidetaan toisella tavalla.Veikkaan hologaustia.

  1. Olettaisin ja oletankin, että siilojen kätköistä päivän valoon ohjatut Tsar Bomb’it (100 megatons each) laittavat Lähi-idän ja Afrikan siihen malliin, että neekerit ja kaikki muslimit muuttuvat toisen oloiseen olotilaan. Nöyräksi mössöksi. Sori maaeläinkunta, sori.

  2. Sota on vääjäämätön – mutta missä, miten ja milloin…
   – mutta islam taatusti näyttelee siinä suurta roolia…

 3. Juttu on hauska ja sopii myös eilisen päivän Trumpin ilmoitukseen USAn irtautumiseen ilmastosopimuksesta, mitä meillä Suomessakin on paheksuttu.
  Samaan aikaan tänne kylmään pohjolaan osa kansasta haluaa rajat auki ja kansaa lisää. Tänne, missä hiilijalanjälki on maailman suurimpia.
  Olen pöyristynyt. Ei auta kuin ottaa pinkinvihreä venelippu mukaan ja paeta meren yli etelään Paavon perässä pienentäen Suomen hiilijalanjälkeä. Taidan samalla jatkaa Unkariin, Suwak on kaunis kaupunki ja niin minusta tulisi aito suwakki.

 4. ”Moroo, moon Bangladeshista! 1950-luvulla meitä bankkuja oli 2 miljoonaa. Nyt kansakuntamme on siinnyt 200 miljoonaan, joten vahvimmat ja varakkaimmat lähtevät ilmastopakolaisiksi. Joo, vähän nolo termi ongelmille, mutta ainoa millä saatiin tämäkin islamistisen Persestanin sisäsiittoinen ongelma muiden – tai siis valkoisen miehen – syyksi.”

  1. Joo, mäkin olin sanomassa, että (tuleviin, etenkin) huonoihin ilmasto-olosuhteisiin auttaa juurikin lapsitehtailu. Suomessa olisi nyt ympäristöystävällinen syntyvyys, mutta se on väärin ja siksi tarvitsemme lapsitehtaita kehitysmaista. 10 vuoden päästä täällä on nyk. Saksan ilmasto ja Puolan väkiluku. Silloin on onneksi paljon etnisiä ravintoloita, rikkautta ja etnisiä ravintoloita ja kohtaamissähköä ja etnisiä ravintoloita ja etnisten pitämiä ravintoloita. Lisäksi saamme etnisiä ravintoloita.

 5. Tää ol kyl hauska. Mutta pakolaisen nimeksi olisi sopinut paremmin ”Jules”, koska nimi muutettu…. 🙂

 6. Näin veneilyn erikoismiehenä erittäin antoisa artikkeli, huumorilla avautuu tämä groteski liikenne. Ja minunkin kutterit saisivat lisää kuljetettavaa..

 7. Itse odottelen, että sieltä lämpimistä maista, hiukan etelämpää kuin Barcelona, on väki ilmastopakoillut tänne kylmään pohjolaan. Tämän jälkeen, kun siellä on tilaa ja tyhjää, siirryn sinne lämpöön kasvattamaan vaikka tomaatteja, saa ählyt täällä paiskia räntäsateessa raksalla suomalaista hyvinvointia.

 8. Hyvä Paavo. Juuri tällaista sarkasmia tarvitaan nykytilanteen solmujen purkamiseen. Silloin kun jäljellä olevat vaihtoehdot ovat sarkasmi ja sota, niin sarkasmin avulla ihmset voivat pukaa vihansa ja muuttaa ympäristöään.

  Nykyisin sarkasmi on täysin unohdettu ja toivoisi että sitä olisi enemmän. Sillä sesaa jaksamaan vaikedenkin aikojen yli. Ja se pitää elämisen elämisen arvoisena. Kun saa hyvällä omalla tunnolla kertoa valtaapiväistä härskejäkin vitsejä. Ja osoittaa tuleville sukupolville miten despootteja päätäjät olivat ja miten ne alistivat kansaa.

  Erinomainen ohjelma oli ”Radio Jerevan”. Tässä eräs vitsi:

  Toveri Stalin kutsui adjutantin huoneeseensa:
  – Meillä on ongelma. Huoheessani on rottia. Mitä olette ajatellut tehdä niiden häätäseksi?
  …djutantti miettii hetken…
  – Toveri Stalin, minulla on ehdoitus. Laitetaan oveen ulkopuolelle lappu jossa lukee ”Kolhoosi”. Puolet rotista kuolee nälkään ja toinen puoli muuttaa pois.

  …ja vaikka kuinka monta samanlaista.

  Olisitko sinä Paavo meidän ”Radio Jerevan”?? Taho joka kerää kansan tunnot yhteen ja julkaisee ne?

 9. Nyt on näemmä hyväksytty maahan tunkeutumisen syiksi
  – sota (Syyriassa menossa ja Irakissa päättynyt)
  – etninen tausta (Iranin afgaanit)
  – sukupuolinen suuntaus (lampaan käyttö sallittu)
  – ilmastonmuutos (liikaa tai liian vähän vettä)
  – pako rikoksesta rankaisulta.

  Sisäministeriön maahanmuutto-osastolla (hienopierujen Migrissä) pitäisi alkaa pohtia uusia ekskjuusia maahan ottamiselle. Sellaisia voisivat olla
  – mielenterveyspakolaisuus (kaikki maailman hullut heti meille)
  – krooninen työ- ja oppimishaluttomuus (kurssilla paimenpojasta raketti-insinööriksi)
  – pakkomielteinen raiskailu
  – halu juoda viiniä ja syödä sianlihaa.

  Tietenkin meidän on otettava myös kaikki sairaat, kuten aids ja ebolapotilaat, tuberkuloottiset ja mitä nyt maailmalta löytyy.

  1. Hyvä huomio järkyttävästi syrjityistä terveyspakolaisista, kaikilla maailman ihmisillä on oikeus hoidattaa seksitautejaan ym. ilmaiseksi Suomessa- se ei ole keneltäkään pois.

   Sotapakolainen, Seksipakolainen, Nälkäpakolainen, Työpakolainen, Ilmastopakolainen, Terveyspakolainen, (Keksi jotain suvaitsevaista ad infinitum)

   Ps. Kuten eliittimme sanoo: EI KOSKE KANTASUOMALAISIA.

 10. Sinisenkylmettyneistä grönlantilaisista ja siperialaisista haettaisiin kiintiöpakolaiset joko Kalifornian Death Valley’iin tai sitten Libyan kuumimmille paikoille. Pääasia että lämpötila on vähintäin +50. Johan sulaa kangistuneinkin kaveri ja me aletaan tienata hänellä!!!

 11. Lämmittäminen ja ylipäätään länsimainen elämäntapa on epäekologista, energiaa tuhlailevaa – suvakit ilmeisesti ajattelevat, että he hoitavat lämmittämisen ns. luonnossa?

 12. Ilmastossa pitää lämpötilan lisäksi ottaa huomioon korkea ilmankosteus. Itse ottaisin tänne vain Brasilian, Venezuelan ja Thaimaan nuoria naisia, jotka vaikuttavat kaikkein hädänalaisimmilta.

 13. Jutun ajoitusmerkit niin kohdillaan, niin kohdillaan . Aamusella talvihaalareita ja pipoa etsiessäni tuli mieleen, että nyt joku kettuilee ja rajusti.

 14. Tännevaan kaikki! Sitäpaitsi stadissahan on puhuttu jo satoja vuosia ihan bänglädesshiä!

 15. Mikäköhän on mamujen osuus tässä? :

  ”Kasvatusalalla työskentelevät kertovat: Väkivaltaa Suomen kouluissa yhä enemmän – ”Kuluneen 5 vuoden aikana tilanne muuttunut täysin”

  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005237363.html

  Tai mikä vaikutus on sillä, että vihervasurit ja feministit puolustavat esim. naisten oikeutta vetää viinaa ja huumeita raskaana ollessaankin?
  – ylipäätään kristillisten länsimaisten perusarvojen alasajo…

 16. Jotain uutta?

  – RAVINTOLA-ASIAKKAIDEN sukupuolta sinänsä ei ole pidettävä ravintolan hintaluokkaan vaikuttavana tekijänä, sanoi Alkoholiliikkeen ravintolatoimen johtaja, varatuomari Osmo Lampela.

  Naisasiakkaat ovat samassa asemassa kuin miespuolisetkin ja asiakkaiden valinta kuuluu siis yksinomaan ravintoloitsijalle.

  – Ilmeisesti Alkoholiliikkeen tähänastiset kannanilmaisut eivät ole olleet riittäviä, koska on ilmennyt epätietoisuutta.

  Selventävä kirje on lähetetty tähän kysymykseen huomiota kiinnittäneelle Suomen Hotelli- ja Ravintolaliitolle.

  Kirjelmässä sanotaan, että korkeatasoisempaa palvelua ja viihtyvyyttä haluavien asiakkaiden käyttöön tarkoitetuissa ylimpien hintaluokkien anniskeluravintoloissa ravintoloitsijan asiana on huolehtia asiakkaiden viihtyvyyden edellyttämästä hillitystä ja rauhallisesta miljööstä, myös siinä tapauksessa, että ravintolassa järjestetään tanssia.

  – Tämä ei luonnollisestikaan estä naisien vastaanottamista asiakkaiksi ilman miesseuraakin, eikä mainittu seikka sinänsä mitenkään vaikuta ravintolan hintaluokkaan.

  Varatuomari Lampela piti suotavana, että on tasoltaan eriasteisia anniskeluravintoloita.

  Myös rauhallisen ja korkeatasoisen ravintolan ilmapiiriä voi kaivata ilman miesseuraa liikkuva nainen, joka ei halua rauhaansa häirittävän.

  Alkoholiliikkeen taholta ei aseteta mitenkään esteitä naisen ravintolaan tulolle ilman miesseuraa.

  Assyrialaisista huolta Ruotsin viranomaisille

  TUKHOLMA, 30. 5. (MAIJA-LIISA HEINI)

  RUOTSIN työvoimaviranomaisilla on viime aikoina ollut runsaasti päänvaivaa Alvestaan sijoitetusta Libanonista saapuneesta assyrialaisryhmästä, mikä on tarkoituksena sijoittaa Ruotsin työmarkkinoille, kunhan tulokkaat ovat ensin jonkin verran sopeutuneet täkäläisiin oloihin ja saaneet tarvittavan alkeisopetuksen ruotsin kielessä.

  Ennen Libanonista lähtöä oli muuan Kirkkojen Maailmanneuvoston Beirutin toimistossa työskentelevä naishenkilö luvannut ”yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista” YK:n Genevessä sijaitsevan pakolaiskomission myötävaikutuksella Ruotsiin sijoitettaville assyrialaisperheille.

  Kun olosuhteet perillä eivät vastanneetkaan kaikkea mitä oli luvattu, nousi siirtolaiskylä kapinaan ja ryhtyi mm. nälkälakon voimalla vaatimaan siirtoa johonkin toiseen maahan, ”joka pitää, mitä se lupaa”.

  Työvoimaviranomaiset ja pakolaiskomission Genevestä saapunut edustaja ovat vierailleet leirillä ja saaneet mielialat rauhoittumaan, mikä lehtikuvauksista päätellen ei tapahtunut helpommin, kuin että geneveläisen John Woodwardin oli uhattava lähettää koko joukko takaisin Libanoniin, jos se kieltäytyy yhteistoiminnasta Ruotsin työvoimaviranomaisen kanssa.

  Ruotsin valtio kustantaisi paluumatkan.

  Tämä lakooninen tiedonanto viilensi huomattavasti ylikuumentunutta ilmapiiriä työmarkkinahallituksen assyrialaisleirillä, silla Libanoniin ei ilmeisestikään yksikään halunnut palata.

  Moninaisten selvittelyjen yhteydessä vakuutettiin assyrialaisille, ettei heille kaikenlaisia lupauksia antaneella beirutilaisella naisella ollut valtuuksia luvata yhtään mitään.

  Kysymyksessä oleva naishenkilö oli mm. kehottanut lähtijöitä myymään kaikki huonekalunsa ja irtaimistonsa sanoen Ruotsin valtion antavan kaikille ilmaisen asunnon, ostavan huonekalut ja järjestävän muuton ilman pienimpiäkään kustannuksia.

  Myös palkka oli hänen vakuutuksensa mukaan Ruotsissa täysin verovapaa.

  Beatles-levyjä myyty yli 200 miljoonaa

  THE BEATLES oli ja on yhtye, jota ei milloinkaan saada Suomeen.

  Beach Boys -konsertti jo opetti, miten paljon voi kärsiä tappiota, jos on hyväuskoinen suomalaiseen yleisöön nähden.

  He eivät jaksa enää innostua hyvästä musiikista.

  On kesä ja he menevät pois.

  (Jimi Hendrix kyllä todisti, että ei mikään bisnes ole show-bisneksen veroinen Suomessakaan: hänen seksishownsa oli vauhdikas, vaikka maksoikin selvää rahaa sievän summan.)

  Beatles joka tapauksessa myy itseään levyillä sellaisiin maihin, joissa sitä ei koskaan nähdä.

  Pojat ovat myyneet nyt jo 200 miljoonaa single-levyä (LP on laskettu kuudeksi singleksi, EP kahdeksi), ja uutta on tulossa.

  Kesäkuun ensimmäisenä päivänä Paulilta, Johnilta, Ringolta ja Georgelta ilmestyy lähes vuoden tauon jälkeen ensimmäinen iso levy, jonka nimenä on ”Sgt. Pepper’s Lonely Hearts’ Club Band”. – EL.

  Djakartan nuorilla hurjia harrastuksia

  DJAKARTAN teini-ikäisillä nuorilla on kerrassaan villejä harrastuksia, joilla on niin länsimailla kuin itämaillakin tuttuja tunnusmerkkejä.

  Tyyli alkaa Beatles-kampauksista päättyen ala- ja yläosattomiin asuihin, joihin pukeutuneina kaupungin nuoret tapaavat ajella hurjaa vauhtia pitkin katuja vanhempien ihmisten ja poliisien kauhuksi.

  Joka päivä ovat Indonesian lehdet täynnä uutisia nuorten keksimistä uusista ihmeellisistä käyttäytymistavoista.

  Eräs poliisimies kertoi useiden nuorten tyttöjen ajaneen autolla hurjaa vauhtia hänen ohitseen yllään yläosattomia asuja.

  Hetken kuluttua oli saman poliisin ohi ajanut toinen auto, jossa taas oli nuoria tyttöjä – yllään ainoastaan pukujensa yläosat.

  Kolmekymmentä ”helvetinajajaa” aiheutti eräänä sunnuntaipäivänä todellista vaivaa kaupungin viranomaisille, sillä heidän pysähdyttämisekseen tarvittiin joukko sotapoliiseja, jotka joutuivat ampumaan varoituslaukauksia ilmaan saadakseen villit nuoret rauhoittumaan.

  – Värvätkää heidät armeijaan, ehdotti tämän tapauksen jälkeen eräs paikallinen lehti.

  Eräs lehti ehdotti nuorten nimet julkaistavaksi kaikissa lehdissä.

  Jotkut vanhemmista ihmisistä pitävät kaiken moraalittomuuden syynä länsimaista levinnyttä kitaramusiikkia ja sen mukana tulleita nykyaikaisia tansseja.

  Indonesiassa on kylläkin voimassa nämä tanssit ja musiikin kieltävä laki, mutta sitä ei koskaan ole otettu liian vakavasti. (UPI)

  HS

 17. RHC:llä romanttisia fiiliksiä… :

  Hannele V. : ”Vaikka välillä on hyvin synkkiä päiviä, joukkoon mahtuu myös valoa, onnea ja rakkautta. Kaksi ystävääni, Suomesta ja Irakista, meni juuri naimisiin. Hääjuhla oli kaunis ja ikimuistoinen. Toivotan tälle upealle pariskunnalle kaikkea hyvää heidän matkallaan!

  Pareja ja vauvojakin on syntynyt jo useita syksyn 2015 jälkeen.

  Olen nähnyt lukuisia suomalaisten ja turvapaikanhakijoiden onnellisia avioliittoja, hyvää yhteiselämää ja huolehtivia vanhempia. Hyvää jatkoa teille kaikille rakastuneille! ”

  ”Eilen sain kuulla uusimman vauvauutisen, ja tänään sain kutsun seuraaviin häihin: ”I want you, my Finnish mom, to be there.” Kaikkien niiden vaikeuksien jälkeen, joissa nämä nuoret ovat taistelleet, tuntuu todella hienolta, että he saavat myös onnea osakseen.”

  Carita: ”Nämä ovat ihania uutisia aina”

  (https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/)
  ………………………………………………

  Ja punapappikin järjestää jotain ex-heiloihin liittyvää hyväntekeväisyyshuutokauppaa; mahdetaanko kuulla pian ns. hyviä uutisia siltäkin suunnalta?! 😉

  https://www.facebook.com/events/664016407117661/

 18. Saakos sieltä niitä sotamiehiä ostoo? Mikäs mahtaa olla se lähtöhinta? Suakos kympillä mittää?

  Heilahuutokauppa turvapaikanhakijoiden hyväksi!
  Offentlig · Värd: Marjaana Toiviainen
  Intresserad Kommer Bjud in

  den 3 juni kl. 13:00 – 15:00 UTC+03
  Imorgon · 9–13° Soligt
  Rautatientori, FI-00100 Helsinki, Suomi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.