Tiedotus suomalaisille veronmaksajille: Teidän panostanne tarvitaan nyt

12

Kuvakaappaus 2017-06-02 20-00-19

 

 

 

Kuvakaappaus 2017-06-02 20-02-28

 

 

Refugees Hospitality Clubissa itketään lämmintä itkua. On tulossa rakkaudentäyteinen kesä. Jotkut arabit ovat olleet siinä määrin rakastettavia, että he ovat päässeet avioliittoon.

Kysymys ei tietenkään ole lumeavioliitosta. Ainakaan suomalaisen osapuolen mielestä, tuskinpa he muuten antaisivat laskea sisään niin, että tulevat raskaaksi.

 

Kuvakaappaus 2017-06-02 20-02-42

 

Suomalainen, sinä elätät tänne tulleen muslimimiehen ja hänen täällä tekemän lapsensa myös!

22 thoughts on “Tiedotus suomalaisille veronmaksajille: Teidän panostanne tarvitaan nyt

 1. PS Tarkistakaa nyt kuitenkin ettei miehellä ole jo ennestään vaimoja ja lapsia sanoo:

  Ihanaa! Lisää irakkilais-somalialais-syyrialaisjnevauvoja Suomeen! Rakkaus kukoistaa ikuisesti! Olen siitä aivan 100% varma!

  1. Toivotaan ettei jälkikasvu radikalisoidu, kun koulussa luetaan koraanin säkeitä vääräuskoisten tappamisesta. Sinne asti saattaa rakkaus kukoistaa.

 2. Suomessa osataankin panostaa oikeen syrämmen kyllyyrellä, näemmä.

 3. Saksalaisministerin sanoin me tarvitsemme heitä parantamaan geeniperimäämme. Kämelinkusen juojat on todellisia geeniaarteita.

 4. Kyllähän jokainen normaali sotaa ja vaimoa pakeneva ymmärtää, ettei ahkerallakaan tumputtamisella mitään turvapaikkaa lohkea.

 5. Kun kerran neekerin ja valkoisen jälkeläinen on mulatti, ja intiaanin ja valkoisen jälkeläinen on mestitsi niin mikä on valkoisen ja arabin jälkeläinen? Jälkeenjäänyt??

   1. ”Eurabi” on kansallisuus ja ”eurabialainen” kansalaisuus, mutta molemmat ovat nykyisen EU-eliitin tavoittelemaa tulevaisuutta, jossa EU on laajennettu Välimeren eteläpuolelle ulottuvaksi liittovaltioksi, jonka kansalliset rajat kansallisvaltioineen ja kansoineen on hävitetty.

    Tämän muodostelman nimi on Eurabia ja sen kansalaiset eurabialaisia. Kansallisuudeltaan he ovat eurabeja: sekasikiökansakunnankuvatusta, jotka on muodostettu arabimiesten ja eurooppalaisten naisten määrätietoisella risteyttämisellä ja kasvatettu islamilaiseen kulttuuriin.

 6. Eroamisen todennäköisyys taisi olla jotakuinkin 80% luokkaa?
  – eli lujaa ja kestävää rakkautta on luvassa, niin kauan kuin sitä kestää…

 7. Aika jännittävää aikaa nyt kyllä eletään!

  Ajatelkaapa, mikä on tilanne muutaman vuoden kuluttuakin – esim. kaikkien näiden suhteiden tilanne, potentiaaliset huoltajuuskiistat jne.
  – ylipäätään suuren irakilaisaallon seuraukset tuhansien järvien maassa…

  1. Tämän jo jonkin verran käytöstä poistuneen termin voisi todellakin varata uusiokäyttöön juuri tällaisiiin tapauksiin viimeisen päälle sopivana.

 8. Veronmaksumoraali ja -halukkuus alkaa kutistua nollan tietämille. Pitäisi ainakin kaikille verovaroin eläville tai verotukia saaville selostaa tässä vaiheessa, että pää jää vetävän käteen niin sanotusti. Eli yhteisesti tienatut verot eivät tule jatkossa riittämään heidänkään tukiaisiin. Silloin on pakko miettiä uudestaan, oliko fiksua kannattaa haittamaahanmuuttoa…

 9. Ei kai noi nyt eroamaan rupea, kun on lapsia ja kaikkea kivaa mitä lähiödelfiinin kiitolliset vanhemmat lahjoittaa geenien rikastajalle perinnöstä puhumattakaan. Ja kun se delfiini muuttuu vuosien saatossa valaaksi, niin uskonto sallii 3 muuta nuorempaa vaimoa, jos vaan on varaa elättää niitä ja onhan meillä varaa. Stupido sanoi, että on meillä 🙂

  Ja onhan se totta, että rodunjalostusta tapahtuu, se vaan menee päinvastoin kuin väitetään. Kehitysmaalaisten jälkeläisistä tulee vähän fiksumpia kuin ISIStään. Ja ne oppii vielä paremmin hyväksikäyttämään meidän systeemiä.
  Onnemme päivät !

  1. Muistaakseni se oli sateenkaarilipunheiluttelija Arhinmäki, joka sanoi että kyllä meillä on varaa. Stubb vaan muuten kannattaa globalisaatiota ja maahanmuuton ihanuutta.

 10. Kyllä kohta ollaan nyrkin ja hellan kanasa tekemisissä. Sandaali tallaaja kun kyllästyy ja lampsii takas kamelia naumaan niin on siinä suomalainen akka sos luukulla itkemässä rahaa. On nää suvakit kyllä tyhmiä.

 11. Mietityttää, kuinka maistraatit näitä pareja vihkii, vai onko siunaava instanssi kirkko, sillä lain mukaan ulkomaalainen tarvitsee esteettömyystodistuksen. Kuinka on mahdollista vihkiä aviopariksi pari, josta toisella ei ole henkilöllisyystodistusta…tuskin sitä esteettömyystodistustakaan.

 12. Voi sitä itkua ja hampaiden kiristelyä, kun nämä suvakit joutuvat aviomiestensä ja lastensa kanssa karkotetuksi , sillä eikö vaimon ole seurattava miestään, vaikka heikoille jäille..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.