Videon arabi onkin vanha tuttumme- ennen pakolaiseksi alkamistaan mies oli Saksassa

0

 

Ympäri mennään yhteen tullaan. Toimittajan asemalla kuvaama arabi, joka esitti vaatimuksia elinikäisestä ylläpidosta on yllätys yllätys vanha tuttumme Bashar Alshimmary. Kirjoitimme hänestä jo maaliskuussa.

https://pt-media.org/2017/03/11/muuan-helsingin-laittomien-leirin-irakilaisen-tausta-viittaa-isikseen/

Mies siis kertoi toimittajalle kuinka Irakissa on vaikeaa.

Ennen Suomeen tuloaan ja pakolaiseksi alkamistaan miekkonen oli Saksassa. Hampurissa näyttää olleen oikein mukavaa. Tarviiko jonkun hakea Saksasta turvapaikkaa on edelleenkin hyvä kysymys.

 

kuvakaappaus-2017-03-11-17-36-38

31 thoughts on “Videon arabi onkin vanha tuttumme- ennen pakolaiseksi alkamistaan mies oli Saksassa

 1. Siinähän se, ei saa kuvata torilla. Saksa ei ollut tarpeeksi turvallinen, piti päästä Suomeen. Pointsit Paavolle 🙂

  1. Mikä siinä mättää ettei noita jätkiä saada ulostettua? Onko vika laissa tai sen tulkitsijoissaxq? Tätä farssia on jatkunut jo neljä kuukautta. Typerää vitkutusta.

   1. Suomi selkärangaton suvakkimaa (sodassa kuolleet kääntyvät haudoissaan) sanoo:

    On ihan samantekevää mitä laittomien leirille tehdään viikon kuluttua tai viiden vuoden päästä. Suomi on jo hävinnyt suuren arvovaltatappion ja laittomat naureskellen voittaneet. Munaton Suomi ei saanut muutamaa elättihiirtä poistettua omalta maaperältään! Miten kuvittelette pärjäävänne jos Putte päättäisi miehittää Suomen? Ette mitenkään.

    1. Mr Putin on jo päättänyt ottaa läntisen naapurimaansa haltuun, koska mutakuonoja alkaa pyöriä joka saatanan notkossa. Hänen joukoiltaan vie kaksi tuntia ja Suomi on historiaa.

    2. Putte ei tule koskaan miehittämään suomea, vaan uhkamme on islam.
     Muuten pidin kyllä kommentistasi.

 2. Vittumaisen näköistä porukkaa -paskempaa sakkia ei olisi voinut Suomeen tulla.

  1. Ajattele miten vahvahiuksisia mustatukkia suomalaisista tulee kun saadaan tukkajumalien verta populaatioon. Hyvästi maantienväriset ja ohuttukkaiset! Karvaa pökkää joka paikkaan ja joka paikasta,

 3. Ei kai tuo täältä nyt enää kulumallakaan lähde; jätkähän on päässyt siihen paratiisiinsa viileine puutarhoineen ja neitsyineen, ympärillään kaikkeen alistuvia orjia. – Linkatussa maaliskuisessa artikkelissa mainittiin miehen ilmiselvä sotilastausta. Miten se ilmenee? Meinaan, onhan minullakin sotilastausta kotiuduttuani reservin jääkäriksi hiljattain edesmenneen ylipäällikkö Koiviston aikaan, enkä sitä kovin kummoiseksi katso.

   1. Minä vai? En tietääkseni minkään vertaa, mutta mitä tämä kommenttiini kuuluu?

 4. Huvittavaa tuon tyypin käskytystyyli – tosin uppoaa varmasti suvakkeihin…

  Tuollaiset selkeät huijarit pitäisi laittaa palautettavien jonon kärkeen, mutta valitettavasti juuri tuollaiset kääntävät Migrinkin pään ja jos eivät käännä, niin vähintäänkin joku suvakki tuonkin kanssa avioituu oleskeluluvan takaamiseksi…

 5. Paha vaan, että parhaat huijarit eivät koskaan jää kiinni. Bashar on keplottelijana keskiverto.

 6. Voi Bashar minkä teit!!!!! Nyt ne huomas!!!!!! Äkkiii Espoon IKEAan katkomaan päitä niin saat pelata pleikkarii viis vuotta, ettet vaan joutuisi takas Saksaan tai mistävitunperseestä oletkaan kotoisin. Soita Allahin Papittarelle, se ekaks vähän pussaa sun kikkeliä ennku menee torille vaatimaan sulle asioita.

 7. Toi kuvassa oikealla oleva lipevä karvarunkkari, Basharin hinaajafrendikö, taisi myös olla videolla. Apinan nimeä kehiin niin saadan sekin heivattua pois maastamme.

 8. Hello Bashar, you lying piece of muslim shit, I will come to the tori and personally put you on any plane anywhere out of here. I pay the ticket. See you tomorrow!

 9. Kommentoi ihmiset joilla ei ole hajuakaan tämän tai muiden videoiden sisällöstä tai viestistä. Huoh…kannattas kääntää eka ei öyhöttää idioottina.

  1. Meinaatko ettei kukaan tätä videota kommentoineista ymmärtäisi tuonkaan tasoista englantia? Vai oliko ongelma sittenkin siinä, ettet sinä ole ymmärtänyt sitä, koskapa käännöstä peräänkuulutat?

 10. Onkohan niin, että EUmatusysteemissä on joku suodatin; parhaat jää Saksaan, toiseksi parhaat Tanskaan, kolmanneksi parhaat Ruotsiin ja tällainen suodatusjäte tulee Suomeen? EUmatuttajaviranhaltijat ajattelee, että suomalaisille naisille on kelvannut mikä tahansa ulkomaalainen ennenkin, niin pukataan tuo ongelmajäte sinne. Kyllä ne hoivaa vieraskoreasti varmaan näitäkin mulkkuja.

 11. Onko ne samalla nimellä joka maassa pakolaisena tai sossun kirjoilla tms yms ku osa käy tamppaamas ympäri Eurooppaa määrä väliajoin………………tilipäivinäkö….?

 12. Nyt pitäisi saada aikaiseksi sellainen seinä jonne voisi laittaa paljon naamakuvia päivämäärineen ja kuvauspaikkoineen. Se ei vaadi kuin pitkän putken ja hyvän kameran ja vähän viitseliäisyyttä. Itse otan matuista kuvia aina kun kohdalle osuu. eivätkä ne edes ymmärrä sitä kun itse olen noin 100m päässä. Mutta porukasta ja kasvoista saa hyviä kuvia. Ikävää että kuvat ovat noin 4MB kappale ja videot noin 200-300MB, joten niiden julkilaittaminen ei ole kovin helppoa. Mutta, tällainen tarvittaisiin jotta olisi sitten kotimaissaankin parempaa todistusaineistoa kuin Pirkanmaan käräjäoikeudella mm. teurastuksista.

 13. Nickille TallenteetTodisteina: Adobe Photoshop Elements on kuvankäsittelyohjelma, jolla kätevästi pienennät kuvat nettiin sopiviksi. Hinta noin 90€.

 14. Minullakin nousee tukka pystyyn ja vatsassa alkaa vääntää kun noita virneturpia katselen.

 15. Tämä kyseinen kaveri on nopealla netti-tiedustelulla mitä ilmeisemmin Irakin Kurdi, Facebookissa on kuvia mm Irakin Erbilistä Texas Chiken ravintolan edustalta 2013. Erbil on rauhallinen ja varsin hyvin kehittynyt kaupunki jossa ei ole mitään hätää, tämän voi mm varmistaa lukemalla Trip Advisorin arvosteluja Erbilistä. Kiva lomapaikka. Irakin kurdeilla on öljy ja kaasu-bisneksien avulla ollut massiivinen talouskasvu joka on jatkunut vuoteen 2015 jolloin tapahtui jonkinlainen talous-lama siellä. Tämä voi osittain selittää näiden onnenonkijoiden ilmaantumista tänne pohjolaan asti. Mutta tämä näyttää olevan varsin yleinen kaava näiden Irakin sankareiden Facebook-profiilien perusteella katsottuna. Kyllä tämä Suomen turvapaikka-järjestelmä on vaan niin surkea että sitä on helppo käyttää hyväkseen. Tässäkin on liikaa siimaa ja byrokratiaa valitettavasti.

 16. Ihan oikeesti naurattaa vieläkin kun muslimiapinat sai ekat REFUGEE SALARYT ja fläshhäilivät viiskymppisillään facebookissa. ok sen takia kolme miljoonaa muuta apinaa hyppäs lauttoihin. MUTTA hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa sitä järkytyksen määrää ku 350e suomessa ei riitä mihinkään! RASISMIKORTTI! Ja nyt ne valehtelijat jotka saivat jäädä istuvat kämpissään eikä olekkaan viis donaa rokkirahaa sukassa. alkoholiki o kallista, kaikki maksaa ihan vitun saatanasti. Tunge sä se salary ruskeaan perseesi vitun vajaa-homo. Ja VITTU! nyt joku saatanan KOTOUTTAMISministeriö rupee vaatimaan kielitaitoo ja kursseja!!!!!????????? Tervetuloa suomeen! Irakissa talo maksaa vähemmän ku röökiaski suomessa. yritä tommosta sitten selittää apinalle..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.