Luottamusyhteiskuntamme on murtunut- miksi?

13

panorama_Nizza

 

Olemme eläneet näihin päiviin asti luottamusyhteiskunnassa. Sellaisessa yhteiskunnassa, jossa on luottamus siihen, että yökerhoihin ei mennä naulapommien kanssa, satiirilehtien toimittajia ei teloiteta tai väkijoukkojen päälle ajella rekka- autoilla. Nyt tuo luottamus on kuitenkin rikkoontunut ja muslimiterroristit käyttävät tätä yhteiskunnan ominaisuutta yksi kerrallaan hyväkseen. Aina kun  yksi ylempi kova taso on saatu terrorismilla muutettua vaikeammin terrorisoitavaksi siirrytään seuraavaan pehmeämpään tasoon.

– Tehdään isku lentokoneilla -> lentokoneisiin tulee aseistetut vartijat ja koneisiin turvaovet.
– Tehdään isku lentokentille -> lentokentille tulee aseistetut vartijat.
– Tehdään isku pilakuvalehden toimitukseen -> kaikkiin toimituksiin tulee aseistetut vartijat.
– Tehdään isku yökerhoon -> kaikkiin yökerhoihin tulee aseistetut vartijat
– Tehdään isku kansanjuhlaan kaduille -> kansanjuhliin tulee aseistetut vartijat (ja betoniporsaita, rajattomasti betoniporsaita!)

Tehdään isku lasten päiväkotiin -> päiväkoteihin tulee aseistetut vartijat.

Listaa voi jatkaa loputtomiin.

Muslimiterrorismi jatkuu siis niin kauan, että koko Euroopasta tulee samanlainen paikka kuin Israelista. Jokaikisessä paikassa on vartijat ja muurit ja liikkumisesteet. Edelleenkään terrorismia ei voida estää 100 prosenttisesti, siitä tulee vain hiukan vaikeampaa toteuttaa. Sen jälkeen jäljelle jää satunnaiset puukotukset, köyhän miehen terrorismi, kaapumuumi tempaisee keittiöveitsen esiin ja alkaa puukottamaan ympärillä olevia valkoihoisia.

Onneksi tilanne on edelleen hyvin humaanisti korjattavissa. Meillä on laivoja ja lentokoneita, joilla muslimit voidaan palauttaa turvallisesti ja sataprosenttisesti henkisiin kotimaihinsa.

Nyt on nimittäin niin, että moni tuntee olonsa turvallisemmaksi jos bussia tai jäteautoa ajaa robotti. Kukaan eurooppalainen ei tunne enää oloaan turvalliseksi ja se johtuu vain ja ainoastaan yhdestä asiasta.

HOMMA

Julkaistu alunperin 15.7.2016

Advertisements

27 thoughts on “Luottamusyhteiskuntamme on murtunut- miksi?

  1. Mahtavasti kirjoitettu teksti! Näin arkitasolla vanhemmat ihmiset eristäytyvät koteihinsa koska ei enää edes päiväsaikaan ole turvallista liikkua ulkona, aina pitää miettiä etukäteen. Monella vanhalla daamilla on kaulaketju (typ Bismarck) mutta sitäkään ei kannata enää käyttää koska romanit ja matut repivät niitä kauloista ja kaatavat uhrin saadakseen ketjun poikki. Siinä voi mennä henki kun lyö päänsä katuun.

   Varkaita, tappajia ja sekopäitä on maa täynnä ja moni huokuu syvää vihaa sisällään meitä kohtaan.

 1. Muslimiterrorismi johtuu islamista. Yhdysvaltalainen Ann Barnhardt on esittänyt islamin kriminalisoimista. Hän tuo esille tarpeen havahduttaa muslimit luopumaan islamista. Tämä tapahtuisi ydiniskulla Mekkaan ja Medinaan.

  https://www.youtube.com/watch?v=iUlVBJi2nkU (kohta 25:38)

  Japanilaisiahan heräteltiin todellisuuteen 1945 vastaavanlaiselle menetelmällä.

  1. Eikä vain medinaan ym muslimiruttoloihin. Koko lähi-itä ja Afrikka kuopalle niin jopa muslimit vaikenee.

 2. Aseistetut vartiat ovat osa palvelusyhteiskuntaa, tämä on työllisyyttä. Mitä nämä vartian nyt vähän sitten saattavat ammuskella jossain homokerhoissa, kaikki sellainen on yksittäistapausta.

  1. Tämä on huolestuttavasti totta: kun Ranskan iskut olivat ehdoton ykköspuheenaihe, Manchesteristä ei jaksettu puhua lainkaan.

 3. Jos matut pelkää muslimiterroria, niin ainakaan Eurooppaan ei kannata tulla. Ehkä kannattaisi suunnata Siperiaan. Se, että niiden lähtömaissa on muslimiterroria, ei voi olla pitkään peruste turvapaikalle, kun sitä on täällä Euroopassakin.

  1. Matujen ongelmana on, että heidän lähtömaistaan vääräuskoiset tapettavat ovat loppuneet tai loppumassa. On siis luonnollista, että he siirtyvät uusille metsästysmaille tavoittelemaan pääsyä paratiisiin.

 4. Miten torjua terrorismi? Helppoa! Sosiaaliturva ainoastaan oman maan kantaväestölle. Tietenkin heti sen jälkeen muslimit raivokkaasti tappavat naisia ja lapsia mutta se kestää vaan niin kauan kunnes puhelinliittymä/nettiyhteys suljetaan maksamattomien laskujen takia. Sitten kaikki loiset menevät muualle.

 5. ”Long Play: Poliisit pilkkasivat itsemurhaa yrittänyttä turvapaikanhakijaa Facebook-ryhmässä”

  ”Poliisien salaisessa Facebook-ryhmässä käydään avoimen rasistista keskustelua, kertoo verkkojulkaisu Long Play . Asia käy ilmi yli sadasta Long Playlle toimitetusta kuvakaappauksesta.

  Keskustelussa on kommentoitu muun muassa Iltalehden uutista turvapaikanhakijan hirttäytymisyrityksestä Helsingin Rautatieasemalla toteamalla ivallisesti, että ”Edes tota ne ei osaa” ja ”kelvottomalta yritykseltä näytti”.

  Kuvakaappausten mukaan räppäri James Nikanderin eli Mustan barbaarin perhettä koskevassa keskustelussa Nikanderia kutsuttiin pinkiksi gerbiiliksi ja ehdotettiin, että ulkomaalaiset velvoitettaisiin kantamaan hihamerkkiä.”

  Facebook-ryhmän keskustelua moderoi joukko poliiseja ympäri maata. Joukossa on ollut myös nettipoliisina tunnettu rikoskomisario Marko Forss, joka erosi ryhmän moderaattorin pestistä huhtikuun lopussa. Forss kommentoi Long Playlle, että ainakin yksi keskusteluissa ilmennyt tapaus on toimitettu syyttäjälle selvittelyyn. ”

  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706032200183697_u0.shtml

  Ja vielä jaksetaan jauhaa tuosta laittomien leirin selkeästi feikistä itsemurhastuntistakin, minkä jo Marjaanan käytös paljasti…
  – jos joku poliisi saa potkut tuollaisen ”rasismin” takia, niin voisi varmaan tulla Monokulttuuriin vieraaksi?

   1. Seksiä ei harrasteta – mutta naiset silti paksuina??????? :

    ”Turun Pansion vastaanottokeskuksessa tällaisen yksityisyyden tarvetta ei ollut pohdittu lainkaan.

    – Ei tällaista seikkaa ole tullut vastaan. Ongelmia ei ole syntynyt, vaan nämä ihmiset ovat tottuneet laitosmaiseen asumiseen. Kyllä täällä kuitenkin vauvoja syntyy, Pansion yksikön apulaisjohtaja Heimo Nurmi naurahtaa.”

    Lähde: em.

  1. Kauanko kestää että vihapoliisi määrää basketcase/hirttopuuepisodin salassapidettäväksi ja hirttopuun poistettavaksi juurineen?
   Olihan tuo niin eeppinen performanssi että puuhun pitäisi kiinnittää plakaatti: ”Matun hirttopuu, saa hilata”.

 6. https://www.youtube.com/watch?v=nafCPfH8aSg

  Näin noille musliminiljakkeille annattiin taas periksi aivan Ruotsin tapaan. Kyllä hävettää tuo noiden poliitikkojen ja virkamiesten joita tuon koulun rehtorikin on että annetaan joidenkin kehismatujen määräillä mitä suomalaisessa koulussa toimitaan. Kyllä on lammasmaista toimintaa. Tuollainen ei onnistuisi Itä-Euroopassa, Venäjällä eikä Balttian maissa. Suomesta on tullut Ruotsin tapaan lammasmaisten homppelivirkamiesten ja poliitikkojen maa!

  1. Suoraa seurausta Tarja Halosen 12 vuoden presidenttikaudesta ja LGBT liikkeen vahvistumisesta. 🙁

 7. Eihän suomalaisia pitänyt olla edes olemassakaan – eli miten voidaan sitten puhua suomalaisesta geeniperimästä?!
  – Hesari on kyllä äärimmäisen epäjohdonmukainen… :

  ”Armoton sairaus tappoi vauvoja 40-luvulla, mysteeri selvisi kirkonkirjojen avulla – perinnöllisyys­tutkija tekee nyt elokuvaa suomalaisesta geeniperimästä”

  http://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000005235873.html

 8. Nyt kun Saksassa jouduttiin perumaan Rock am Ringin avauspäivä, terroriuhan takia, niin Suomessahan riittää juhannuksen aikoihin mille festareille iskeä. Vielä kun poppoo on enemmän vähemmän humalassa, niin jälki voisi olla karmeaa.

  Kannattaisiko protestiksi boikotoida noita massatapahtumia Suomessa, ja viettää se juhannus (tai muutenkin kesäloma) omassa himassa?

 9. Kaksi ratkaisu, 1# heitetään jo maassa olevat turhapaikan hakijat pois , ja ns, rautaa rajalle. Nro 2, lahjoitetaan arabimaihin … noin 25 kpl ydinasetta , noin 300metrin korkeudelta. Helppo ja kohtuullisen edukas ratkaisu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.