Ruotsissa kymmeniä pikkutyttöjä aviossa aikuisten miesten kanssa

13

Aisha insults Prophet Muhammad cartoon

 

Ruotsin tilastokeskuksen mukaan maassa on viimeisen 10 vuoden aikana rekisteröity väestörekisteriin 138 avioitunutta lasta. Esimerkiksi syksyllä 2015 maahan tuli 25 yksintullutta lasta, jotka olivat iältään 15-17 vuotta ja jotka ilmoittivat olevansa avioliitossa aikuisen miehen kanssa.

Näistä yksintulleista sosiaalitoimi sijoitti yhden lapsen suojelupykälän nojalla erityisasumisyksikköön, mutta loput 24 saivat muuttaa puolisoidensa luokse asumaan.

Näiden ihmisten kohtalot ovat toisinaan kovia. Viime kesänä löydettiin 16-vuotias afgaanityttö kuolleena Hökarängenin metsistä Tukholmasta. Tyttö oli yksintullut, mutta kadonnut tai karannut asumisyksiköstään jo keväällä. Tytöllä oli ollut jonkilainen kaverisuhde samanikäiseen poikaan ja tästä suuttuneena tytön 38-vuotias puoliso tappoi tytön.

Toinen surullinen tapaus on syyrialaisen perheen tarina. 13-vuotias yksintullut tyttö sijoitettiin asumaan maassa jo ennestään oleskelevan tätinsä perheeseen. Perhe oli aiemmin turvapaikkaprosessin aikana sanonut, että tyttö oli aviossa serkkunsa, eli tädin pojan kanssa. Tämän jälkeen he kuitenkin sanoivat avion olleen keksitty juttu, että perhe ei hajoaisi.

Sosiaali hyväksyi selityksen ja antoi tytön asua tätinsä luona sillä ehdolla, että serkku ei olisi saman katon alla. Perhe lupasi tämän ja serkku laitettiin kirjoille toiseen asuntoon. Pian kuitenkin huomattiin, että tyttö oli raskaana serkulleen. Nyt pariskunta ja perhe tunnustivat, että he olivat oikeasti aviossa ja olleet jo muutaman vuoden. Tyttö kertoo, että hän on vapaaehtoisesti aviossa serkkunsa kanssa. Sosiaali kuitenkin huostaanotti tytön kun raskaus tuli viranomaisten tietoon.

Molemmista mainituista tapauksista on tehtu ilmoitus oikeusasiamiehelle. Lähinnä riidellään kuka on syyllinen ja mihin. Onko sosiaalitoimi syyllistynyt johonkin antaessaan pikkutytölle ja tämän täysi-ikäiselle serkulle mahdollisuuden sikiämiseen. Onko serkku, täti tai joku muu syyllistynyt johonkin? Ainoa mistä ollaan yhtä mieltä (ruotsalaisten keskuudessa), että ei välttämättä ole suotavaa, että serkukset, joista toinen vielä esiteini, panevat siinä määrin, että tyttö tulee raskaaksi.

Advertisements

7 thoughts on “Ruotsissa kymmeniä pikkutyttöjä aviossa aikuisten miesten kanssa

 1. Ruotsin maahanmuuttoviranomaiset ja heidän toiminnastaan päättävät lainsäätäjät ovat syyllisiä kaikkiin edellämainittuihin päästettyään tapauskertomusten henkilöt maahansa, vaikka heidän paikkansa tässä maailmassa olisi ollut jossain aivan muualla. Jossain vastaavanlaisen kulttuuriympäristön maassa, johon sijoittumiseen heitä olisi voitu avustaa ruotsalaisellakin rahalla.

  Mieluummin yksityisten hyväntekijöiden omilla rahoilla. Mieluimmin niin, että olisivat menneet sinne paikan päälle avustamaan Muhammadia perustamaan perheen serkku-Aishansa kanssa – ja jääneetkin sitten sinne heidän seurakseen.

 2. Aamun Hesarin upein uutinen oli, että Tanska on muuttanut lakia niin, ettei koraanin polttajaa viedä oikeuteen. Laiva tuntuisi pikku hiljaa kääntyvän – hitaasti, hitaasti, mutta kuitenkin. Vaikka todistihan radikaali suomalaiskirjailija tv:ssä, että pyhien kirjojen heittely ei ole kiellettyä Suomessakaan. Siksi voisimmekin järjestää suuren koraaninheittotapahtuman Rautatientorille – siinä voisi samalla loppua laittomien maassaolijoiden laiton leiriytyminen.

  1. Tervo taisi kokeilla Suomen lakia, että tulisiko hänestä aikansa Salama. Mitä ihanaa julkisuutta se olisikaan – ja itse olisi tiedostavien stara!

   Kehitetään ideaa vielä sikäli, että järjestetään Jari Tervo pyhäin kirjain heittotapahtuma. Jokainen saa heittää, mitä haluaa ja viranomaiset toimivat mittamiehinä, kuten Uutisvuodossa.

 3. Suomessa on myös alaikäisiä avioliitossa, joka on häpeällistä. Suomen lain on tarkoitus suojella alaikäisiä. Sharia avioliitot eivät ole laillisia Suomessa, siltikään niihin ei ole puututtu. Sharia tulisi selkeästi kieltää Suomessa. ..rangaistus sen soveltamisesta olisi kirjattava lakiin.

  1. Pääministeri Sipilä ja Lestamafia vastustavat ajatusta Sharian ja Islamin kieltämisestä Suomessa. Ymmärrät varmaan miksi?

  2. Kyllä se nyt vain niin on asia ja viisainta myöntää,että’ muhamettiläiset tuovat omat tapansa ja omat lakinsa tullessaan.
   Nuita vastaanottava sivistysmaamaa ei nuiden prutaaleille tavoille ja NS laeile voi yhtään mitään.Hivuttamalla ne tavat ja
   lait saadaan tähänkin maahan .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.