Sotapakolaisilla uusi ongelma: Ei yksityisyyttä runkaamiseen

13

311020131325

Ja taas mennään. Turkulainen-lehti kirjoittaa sotaa, vainoa ja kidutusta pakenevista sotapakolaisista kuinka heidän on vaikea tyydyttää seksihalujaaan ja ainoaksi vaihtoehdoksi jää vemputtaminen.

Ongelmaksi ongelman tekee se, että arabit ovat jättäneet vaimonsa tai tyttöystävänsä sodan keskelle kun itse ovat luikkineet Eurooppaan valittelemaan olojaan. Näin ollen arabeille ei ole tarjolla torttua siihen malliin kuin siihen kotona on totuttu. Lisäksi kun vastaanottokeskuksissa joutuu asumaan toisten miesten kanssa suurissa huoneissa niin yksityisyyden puute tekee sen, että vemputtaminen on vaikeaa.

Seksologi Tarja Pölkki kertoo, että vispaaminen on vokeissa jopa mahdotonta. Joissakin vokeissa on tehty erillisä runkkaushuoneita, mutta useimmissa vokeissa ollaan oltu luultavasti rasisteja ja sotapakolaisille ei ole järjestetty omaa vemputustilaa tykötarpeineen.

Lisäksi kerrotaan, että vastaanottokeskuksissa pitäisi käydä enemmän seksologeja kertomassa kehitysmaista tulleille muslimeille… no, en tiedä mitä seksologi heille kertoo.

Mikä tässä on taas ongelma?

Miehet ovat paenneet sotaa, vainoa, kidutusta, silmien puhkomista ja hampaiden vetämistä toiselle puolelle maailmaa ja suurimmaksi huoleksi näyttää muodostuvan paska ruoka ja kun ei pääse nussimaan tai edes runkkaamaan.

Voiko joku kertoa?

Advertisements

33 thoughts on “Sotapakolaisilla uusi ongelma: Ei yksityisyyttä runkaamiseen

 1. No mikäs vika Fröken Höger´issä on? Ei tule eikä levitä tauteja ainakaan.

  1. Ne on perustaneet jo. Rautatientorille.
   Konseptia yritettiin laajentaa Ouluun mutta munat ja pimppa paleltui teltassa. Ehkäpä nyt kesällä…

  2. Hankitaan kameleita.Vuorataan niitä ja tikkaita-Samalla tuntisivat olevansa lähempänä kotimaataan

 2. Käsittääkseni itsetyydytys on islamin mukaan haram eli kiellettyä kuitenkin?!
  – ihme, ettei tuo suvakki tuo tätä puolta esille – vai eikö vain tiedä?
  – luulisi, että RHC ja Rasmus jo kirkuisi kovaan ääneen islamin vastaisuudesta ja siitä, että emme kunnioita Suomessa muslimeja ja heidän sääntöjään, vaan muslimeja jopa kehotetaan rikkomaan oman islamin uskontonsa lakeja länsimaisten seksuaaliterapeuttien taholta; sehän on valkoista ylivaltaakin…

  Mutta esim. vääräuskoisten raiskaaminen ja jopa seksiorjuuttaminen ei ole haram, vaan ihan halal – ainakin ääri-islamistien mielestä…

  1. Suvakeille pitäisi kertoa, että runkkaus on haram – niin he varmaankin ryhtyvät järkkäävät näitä islamin mukaisia väliaikaisia pika-avioliittoja hätäapuna?
   – tai sitten julistautuvat vain vapaaehtoisiksi seksiorjiksi, niin kaikki menee islamin sääntöjen mukaan…

   1. Ehkei edes pika-avioliittoja tarvita, jos nainen on sotasaalista. Äkkiäkös seksuaalisessa hätätilassa oleva muistaa olevansa sodassa.

    Länsimaathan ovat Dar al-Harb eli sodan aluetta ja kunnon musun pitää sotia vääräuskoisia vastaan. Musut voivat siis oikeuttaa itselleen naisten kaappamisen ja seksiorjuuttamisen sodan ja profeetan esimerkin noudattamisen perusteella. Ainoa asia, joka pidättelee on mahdollisten seurausten pelko.

    Jos henkilö viisi kertaa päivässä rukoilee eli toistelee mielessään koraanin esittämiä ajatuksia, niin hän aivopesee itsensä islamia noudattavaksi robotiksi.

    https://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/slavery.aspx

 3. http://masik.puheenvuoro.uusisuomi.fi/237898-rasistipoliisit-jaivat-housut-kintuissa-kiinni

  ”Pietarisen mukaan R´ryhmään jaetaan myös maahanmuuttoa käsitteleviä artikkeleita ja videoita tahoilta, jotka tunnetaan valheellisten juttujen levittämisestä ja propagandasta. Tällaisiksi hän nimeää mm. brittiläinen äärioikeistopuolue Britain Firstin, Suomen Sisun, MV-lehden, Uutismaailman sekä naapurimaassa majailevan Paavo Tajukankaan blogin.”

  Paavo on näköjään päässyt jonkun suvakkiämmän kategoriaan pahimmista rasisteista mitä mediasta löytyy.Tämä on taas osoitus siitä että totuutta muslimien maahantunkeutumisen ongelmista ei saisi kertoa tai se on rasismia. On ne vain melkoisiä puupäitä nämä suvakit. Ne tosiaankin haluaisi tänne Ruotsin kaltaisen katastrofaalisen matutilanteen. Mitä tuollaisesta suvakkien aivopieruilusta voi muuta päätellä?

 4. Toistaiseksi mikään ei ole ollut hyvin ja nyt selvitetään, miksi se on Virtasen syytä.

   1. PASKAA:
    *puuro ja pöperöt
    *paahtoleipä
    *palvelu
    *peti
    *pillunpuute
    *panohuoneenpuutos
    *päiväraha
    Jne jne jne

 5. Runkkarin lapset ei nälkää nää -Jösse Järvenpää- (linkittäkää joku kyseinen hittibiisi tänne…)

 6. Lähi-itäiset nuoret miehet ovat tunnetusti herkkiä laukeamaan – monesti vähän väärässä paikassakin. Mutta jos pitää paikkansa vanha väite, että masturbointi aiheuttaa sokeutta, meillä kohta hallinto-oikeudet pohtivat, voiko noita sotasokeita palauttaa.

 7. No, jos Tarja tekis jotain ongelmaistensa hyväksi, eikä vain lätisis paskaa.

  1. Heh, eikös se wanha viisaus mene niin että mieluummin känsä kourassa kuin kuppa k*llissa?

   Pitäisikö Suomen valtion perustaa ns. kenttäbordelleja VOK:ien läheisyyteen (vink vink konsultit, ideaa saa käyttää ihan ilmaiSEKSI), eikö VOK- ja SPR-tätien panos riitä paineiden poistossa?

   Tai sitten hommaavat lampaita, vuohia ja aaseja, niin pakolaiset pääsevät paremmin kotimaidensa tunnelmiin.

 8. SuomenPuskaRaiskaaja tädit ovat antaneet kaikkensa, mutta niille ei mikään riitä, eikä koskaan.

 9. Siksihän noi runkkaa discoissa ja ravintoloissa! Mikä tän uutisen tarkoitus olikaan? Muslimi on eläimennussija, miestenraiskaaja, puskarunkkari. Kylmä fakta.

 10. Ole tainnut käsittää Paavo koko ”uutisen” väärin. Kyseessähän on SPR:n työpaikkailmoitus jolla haetaan himokkaita hyysäreitä vokkihommiin. 2015 vuodesta asti pyyteetöntä seksityötä tehneillä alkaa tulla kilometrit täyteen ja lisäksi osa niistä ketkuista on syönyt kuormasta ja mennyt asiakkaan kanssa naimisiin. Nyt siis kaikki auttamishaluiset (lue:seksinhimoiset) suvakkinaiset (ja miksi ei feminiiniset miehetkin) joukolla hakemaan töitä. Ulkonäöllä ja elopainolla ei ole niin väliä. T.SPR

 11. Ehkä pitäis Suomeen hankkia miljoona vuohta, niitä ne osaavat paimentaa ja sitten myös jättäisivät naiset rauhaan.

 12. Niinhän sitä on tehty kautta aikojen että on otettu Elovena-pakkaus mukaan ja menty vessaan. Nykyään matuilla on seksivideot puhelimissa joten sieltä ne voi katsoa lapsi- ja eläinpornoa. Ja kun kiihotus on tarpeeksi kova, juoksevat äkkiä vessaa finaaliin.

  Voihan sitä miesjoukon keskelläkin runkata sängyssään, mutta vaarana on että muutkin kiihottuvat ja sitten tuleekin jo kakkoseen.

 13. Aasi vokin nurkkaan ja punaiset sukkahousut jalkaan niin on halal kerta heitolla.Aasilla on vielä pitkät korvat niistä on hyvä pitää kiinni.

 14. Voishan spr ostaa rekkalastin lolanukkeja .Tuntuu luonnolliselta kun märällä peukalolla vetää pakarasta niin päästää komean pierun!!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.