Järfällassa useita naisiin kohdistuneita ahdisteluja kevään ja kesän mittaan

13

18902437_10155381216793343_402693324_n

 

Ruotsissa Tukholman kupeessa Järfällassa on talven ja kevään aikana ollut useita naisiin kohdistuneita ahdisteluja ja tilanteen arvioidaan olevan monien mielestä sietämätön. Varsinkin nuoret tytöt kokevat jatkuvaa ja systemaattista ahdistelua niin lenkkipolulla kuin Barkarbyn ostoskeskuksen alueella, jossa yksintulleita notkuu kymmenien hengen ryppäissä.

Järfälla menetti jollain tapaa kaiken turvallisuuden sen jälkeen kun sinne perustettiin pienelle alueelle kolme sotalasten asumisyksikköä, joissa asuu yhteensä useita kymmeniä yksintulleita. Toimettomat nuoret, jotka kuitenkaa eivät ole lapsia, aiheuttavat jatkuvaa häiriötä paikallisille ihmisille.

Nyt ovat paikalliset asukkaat nousseet pienoiseen kapinantapaiseen ja mm. erilaisia varoitustarroja liimataan ympäriinsä vaara-alttiille paikoille. Varsinkin naiset ovat näyttäneet kyntensä vastarinnassa ja tavallisista perheenäideistä koostunut joukko kulkee iltaisin suojaamassa tyttöjen matkaa ja liimaa varoitustarroja.

 

Kuvakaappaus 2017-06-04 16-52-10

Advertisements

15 thoughts on “Järfällassa useita naisiin kohdistuneita ahdisteluja kevään ja kesän mittaan

 1. ”Varsinkin naiset ovat näyttäneet kyntensä vastarinnassa ja tavallisista perheenäideistä koostunut joukko kulkee iltaisin suojaamassa tyttöjen matkaa ja liimaa varoitustarroja”
  Minkäslainen se vihapuhepoliisitilanne on ruotsissa kun noita perheenäitejä ei ole vielä saatettu tuomiolle.

  1. Ihan samaa mietin: siinä on nyt umpiselvästi kyseenalaistettu monikulttuurisuuden täydellisyys ja autuus ja ainakin jutun perusteella ovat vielä vapaana! Onko edes pilliä käyty viheltämässä korvan juuressa?

   Olemme kaikki yhtä arvokkaita, vaikka joku tykkäisi lepuuttaa kättään genitaaleillasi!

   1. Yksi nainen, joka on mukana tuossa tarrojen liimailussa, on aivan tavallinen perheenäiti. Hän kertoo, että vihervassarit ja feministit kulkevat joskus heidän perässään ja repivät tarroja sitä mukaa irti kun he liimaavat niitä. Niin paljon ne rakastaa kehiksiään.

 2. Hirvittävää rasismia suojella tyttöjä kun toiset eivät voi edes kunnolla runkata.

 3. Jo huomenaamulla yksintulleet pelastetaan johonkin Tukholman kotoisista lähiöistä ja natsiäitien ympärille kaivetaan kilometrin syvä vallihauta – oppivat olemaan!

 4. Vastustan natsiliikkeitä ja ideologiaansa, mutta nuo tarrat ovat ihan hyviä. Etenkin kun varoittavat asiasta.

   1. Oletin, että kyse Pohjoismaisesta vastarintaliikkeestä – kun oli puhe tarroista…

 5. Tämä ei ole enää uutinen. Tämä on nykyään osa Ruotsalaista kulttuuria. Kulttuuria jonka ruotsalaiset ovat maahansa halunneet ja saaneet.

  1. En usko että kaikki svedu petterit tätä ovat halunneet. Vallankahvassa on ollut tuo hullu vihervassarifeministi mafia joka on medioiden ja viranomaisten avulla tehokkaasti hiljentäneet eri mielipiteen omaavat. Vaikka nyt pohjoismaissa onkin sananvapaus huippuluokkaa. Tuo on oikeasti aika huono vitsi.

   Kun tuota Ruotsin touhua seuraa niin tuntuu että katselisi jotakin huonoa kauhuelokuvaa. Tänne on myös tehokkaasti levinnyt tuohon vihervasemmiston sekaan vielä tuo ”feministien” aate. Lopputuloksena on täysin todellisuudesta irtautuneet kahjot ja pelottavinta tässä on se että noilla kyseisillä ihmisillä on vielä vaikutusvaltaa joka näyttää kasvavan seuraavissa vaaleissa.

 6. Ainakin tuon tarran kehoituksen laumasieluiset musulmaanimuurahaiset ovat sisäistäneet.

 7. Ja kysyn näin naisena missä ovat miehet??? Missä on ne miehet jotka puolustaa naisiaan ja lapsiaan?? Voi hel….tti mihin tämä touhu on mennyt! Ja politikot on sokeita täysin. En jaksa edes kirjottaa miten tämä tilanne pännii.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.