Mainokset

Long Playn viikonlopun uutisessa ei ole vielä kaikki esillä

IMG_20170604_010012

 

Viikonlopun suuri uutinen oli Long Play-nimisen julkaisun juttu, jonka toimittaja kertoo saaneensa käsiin Facebookin salaisesta keskusteluryhmästä kuvakaappauksia, joiden mukaan siellä rasisteerataan sotapakolaisia. Artikkelin mukaan salainen ryhmä olisi jollain tavalla sidoksissa poliisiin, ts. sen jäsenistö olisi kenttäpoliiseja.

Myös Tajukangas mainittiin artikkelissa:

– ”Ryhmään jaetaan maahanmuuttoa käsitteleviä artikkeleita ja videoita tahoilta, jotka tunnetaan valheellisten juttujen levittämisestä ja propagandasta. Sellaisia ovat brittiläinen äärioikeistopuolue Britain First, Suomen Sisu, MV-lehti, Uutismaailma, sekä nimimerkki Paavo Tajunkankaan blogi.”

Taas kerran joudun toteamaan, että PT-median useimmista artikkeleista löytyy vastaava myös valtamediasta. Vaikka en enää nykyään jaksa laittaa ”lähteitä” eli linkkejä valtamedian julkaisuihin, samat jutut löytyvät joka tapauksessa googlettamalla. Jos epäilee jonkun jutun totuudellisuutta, sen voi löytää googlesta.

Olemme julkaisseet olemassaolomme aikana yli 2 500 juttua ja näistä kaksi on ollut selvästi virheellisiä. Asia on oikaistu heti virheen tultua ilmi ja siitä on kerrottu avoimesti.

Koska Long Play on väittänyt PT-Mediaa satuja keksiväksi propagandakoneeksi, olkaa hyvä ja todistakaa väitteenne. Esittäkää sille näyttöä. Muuten olette itse valemedia.

Mutta, koska Long Playssa on mukana myös Johanna Vehkoo, ja koska artikkeli oli vedetty agendamankelin läpi, niin jäämme odottamaan. Olen aivan varma, että kaikki ei ole tullut vielä esille kun jutussa on tavalla tai toisella mukana Johanna Vehkoo. Hän kuuluu yksiin epäluotettavimmista toimittajista.

Odotellaan.

Mainokset

31 Comments on Long Playn viikonlopun uutisessa ei ole vielä kaikki esillä

 1. PORNOPAIKANHAKIJA on aina oikeassa // 04/06/2017 01:19 // Vastaus

  Antaa Vehkon vehkoa valmiiksi ja sitten nauretaan!

  Tykkää

 2. Juhani Koivunen // 04/06/2017 01:58 // Vastaus

  Eikö noita voi haastaa oikeuteen tuosta valehtelusta?

  Tykkää

  • Mitä nyt syyntakeettomia haastamaan, mutta PT -Mediaa voi onnitella, että olemattomalla mainosbudjetilla onnistuu ostamaan näkyvyyttä

   Tykkää

 3. Caffé corretto // 04/06/2017 02:21 // Vastaus

  Kallion paraatipaikan viherpunikit kirjoittelevat Long Playssa omiaan. Jo artikkeleiden otsikoita silmäillessä saa selvän kuvan mistä julkaisussa on kyse. Se on voi voi pakoloinen, ja voi voi seksuaaliset vähemmistöt julkaisu. Hyi helvetti! Suomen täytyy olla aika valmis ja täydellinen, jos suurimmat huolenaiheet ovat transut ja muunmaalaiset.

  Tykkää

 4. Älä Pate hermostu. Kyllä ajattelevat ihmiset näkee noiden läpi ja tajuaa heidän hulluutensa. Fobba tuosta hyökkäyksestä kuseen joutuu, koska ollut jäsen eikä ole kavaltanut kavereitaan.

  Liked by 1 henkilö

 5. The wise Man // 04/06/2017 05:17 // Vastaus

  Kyllä nää Long Playn Suvakkihuorat kusee komeasti Omille kintuilleen noilla Valheillaan..Kyllä sen Kommarikuplan lasi on oltava paksu..Kun Ne luulee vieläkin ettei Kansa näkis sen läpi….Hei Huorat…Ei tota Paskaa lue Kukaan Muu kuinTe itse…Ja jotkut Teidän Vanhemmat….SÄÄLISTÄ..!!!

  Joten…SO WHAT…!!!

  Tykkää

 6. Suomi Finland // 04/06/2017 06:25 // Vastaus

  @johanna #prayforlondon

  Tykkää

  • Suvakkiateistien valtakuntaan mahtuvat jihadistitkin... // 04/06/2017 14:13 // Vastaus

   Suomalaiset vihervasurit ovat ateisteja, tuskin rukoilevat minkään asian puolesta…

   Tykkää

 7. Laittomat sotakarkurit esim. eivät todellakaan ole osa Suomen kansaa eivätkä siksi koskaan tule. // 04/06/2017 07:29 // Vastaus

  On se kumma että miten selvästi perseellään tahansa asiat ovat maassa ja maailmassa, aina löytyy joukko joka kivenkovaan jänkää päinvastaista ja se joukko on aina vasemmisto-kommunisti-feministi-anarkistit. PERIAATTEESTAKIN heidän on pakko jänkätä vastaan sen sijaan että tekisivät konstruktiivista yhteistyötä koko kansan hyväksi. Pateettista porukkaa!

  Tykkää

 8. Pii-paa vai piip // 04/06/2017 08:39 // Vastaus

  Erimielisten tukahduttamista ja koneiston puhdistamista helpottaa se, että menetelmää on aikojen saatossa jo testattu niin monessa diktatuurissa. Pelko ja itsesensuuri huolehtivat automaattisesti siitä, että poliisikin pääsee eroon sananvapauden rippeistä. Hyvää jahtikautta toivottaen

  Tykkää

 9. Puhdistusta - multikultin ja islamin nimissä? // 04/06/2017 10:40 // Vastaus

  Suvakit, kokkarien, valikoitujen keskustalaisten + vihervasurien poliittisella tuella suunnittelevat kaiketi jo kuola valuen jotain puhdistusta poliisiin; täysjärkiset ulos ja suvakit tilalle, mieluiten vielä muslimit…

  Sitten ei ole enää mamuihin liittyviä ongelmia lainkaan, kun ne pimitetään ja jutut vesitetään; mamujen tekemien raiskausten nuorista uhreistakin tehdään pikku natsihuoria, jotka virittelevät ansoja – kuten Rasmuksella taannoin puhuttiin…
  – ketään ei myöskään sen jälkeen poisteta maasta, varsinkaan muslimeja…

  Korruptiokin saadaan vietyä pizzerioista aina poliisiin asti – ja kehitys muslimimaiden todellisuutta kohti voi jatkua…

  Tykkää

 10. Suomi Finland // 04/06/2017 10:46 // Vastaus

  Emme taivu emmekä turru toistuvienkaan terroritekojen edessä, vaan asutamme lisää ja lisää kehitysmaista tulevia ihmisiä, kunnes iskut ovat jokapäiväistä herkkua.

  Tykkää

  • Harjoitus tekee mestaajan // 04/06/2017 12:19 // Vastaus

   Jo edesmenneet sukupolvet sanoivat että jos taipuu ei taitu, ehkäpä uuskieli on iskenyt tähänkin sanontaan tai se ei toimi seteliselkärankaisilla.
   Myöskään poliisi ei koskaan peräänny, se vain vaihtaa 180 astetta toimivampaan etenemissuuntaan.

   Tykkää

   • Suomi Finland // 04/06/2017 12:30 // Vastaus

    Jatkoin vain hieman presidenttimme virkettä. Tosin hän ei oikeasti sanoisi noin vaan jatko on suvakin hekumointia.

    Tykkää

 11. Vehkoon kaltaiset ihmiset haluavat alistaa koko kansan islaminvallan alle, aivan kuten hänen kommunisti esi-isänsä yrittivät 1939-luvulla, mutta onneksi käpykaartilaiset eivät onnistuneet. Nyt nämä kommunismin ihailijat ovat kääntäneet takkinsa ja alkaneet nuoleskelemaan islamilaisia. Eivätkö he vieläkään käsitä sitä, että ovat vääräuskoisia islamilaisten silmissä, kuten kristityt.

  Tykkää

  • Murphy // 04/06/2017 11:37 // Vastaus

   Tätä olen myös todella ihmetellyt. Eikö historiankirjoitus ole mitään näille puupäille. Onko kaikki vain kuviteltua tai valhepropagandaa, heidän mielestään. Mutta,,mutta, mitä tapahtui Ruotsissa? Sama pölhöjen ajatussuunta teki ”kassakaappi”sopimuksen svärjedemokraattien eristämisestä parlamentissa. Lähes Kim Il Yung tyyppinen teko. No, nyt nämä eristyksissä olleet ovat nousseet toiseksi suurimmaksi ryhmäksi naapurissa. Liukkaalla jäällä kelkka kääntyilee. Eivät nämä Aikin mainitsevat pölhöt tietenkään muutu tai kehity, mutta ovat hiukan hiljempää. Yksi on varmaa, meidän on saatava nykyinen islamilaisvaikutus päättymään koko Euroopankin mitassa.

   Tykkää

 12. Minä haluaisin tietää, mitä ne Paavon julkaisemat valeuutiset ovat olleet, kun en ole moisia huomannut.

  Tykkää

 13. Aktiivisuutta ja täsmäkohdennusta tarvitaan... // 04/06/2017 11:01 // Vastaus

  Kaikkien täysjärkisten ja etenkin maahanmuuttokriittisten pitäisi aktivoitua somessa asiallisella ja esim. tilasto- yms. tietoa jakavalla tavalla…
  – sekä tietenkin omassa arjessaan!

  Moni tavallinen suomalainen ei edelleenkään tiedä sitä tosiasiaa, että esim. ISIS-järjestöön kuuluneet saavat liki automaattisesti Suomesta turvapaikan, koska voisivat joutua kotimaassaan rikoksistaan ihmisyyttä vastaan jopa kuolemaan tuomituiksi – tämä on yksi fakta, joka kaikkien suomalaisten pitäisi tietää!
  – samaten maahanmuuttajien raiskaus- ja työllisyystilastot ovat niitä, joista jokaisen suomalaisen pitäisi tietää.
  – islam sellaisena kuin se oikeasti on, suvakkien ja muslimien taqqiya-propagandan sijaan, on syytä tuntea myös.
  – myös muslimiväestön tilanne muissa Euroopan maissa sekä vastaavasti esim. kristittyjen ja muiden ei-muslimien asema muslimimaissa pitäisi olla kaikkien tiedossa.

  Suvakit valitettavasti hallitsevat aika lailla someakin, toki suurimmaksi osaksi bannauksen avulla ja sillä, että ovat hankkiutuneet sopiviin työtehtäviinkin ja pramille…
  – maahanmuuttokriittisten kenttään ylipäätään pitäisi löytää enemmän niitä, joilla on asiallisempi ja iskevämpi tyyli, jotta keräisivät enemmän seuraajia ja tieto leviäisi.
  – esim. pikkuporvarilliset ihmiset, jotka haluavat antaa hyvän kuvan itsestään, ovat potentiaalinen haaste – mutta heidätkin voi tavoittaa vain tarpeeksi asiallisella tyylillä.
  – myös tunnettujen suvakkien, kuten yksittäisten Migrin viranomaisten yms. – näkyvä, asiallinen ja tarpeeksi maltillinen haastaminen on hyvä keino saada asialle näkyvyyttä.

  Tutkimusten mukaanhan suomalaiset ovatkin jo aika kriittisiä – mutta kunnon herääminen tarvitaan.

  Tykkää

 14. Talvisodanhenki // 04/06/2017 11:04 // Vastaus

  Mikä vitun Long play? Valtion tukema propagandalaitos?

  Liked by 1 henkilö

 15. Rasistipoliisi ei tullut paikalle... // 04/06/2017 11:07 // Vastaus

  Turvis väittää joutuneensa rasismin uhriksi, kun poliisi ei tullut paikalle…
  – vaimonsa käsilaukku oli ryöstetty autosta ikkuna rikkomalla, kun olivat syömässä (kuka jättää käsilaukun autoon?!) – vuokrarahatkin – käteisenä – kuulemma menivät… :

  https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10154904905343533/

  Tykkää

  • The wise Man // 04/06/2017 13:33 // Vastaus

   Vittu…TÄYTTÄ KUSETUSTA…Ei KUKAAN tänne tullut MatuLoisista jätä mitään Rahoja eikä laukkuja Autoihinsa….Kun tulevat Maista jossa Ryöstetään KAIKKI mitä ei ole ranteenpaksuisella kettingillä Kalliossa kiinni….

   Yrittää vain lypsää noilta SuvakkiIdiooteilta Rahaa ja Sääliä…Ja HYVIN TOIMII…!!!!!

   Tykkää

 16. Valemedia // 04/06/2017 12:11 // Vastaus

  Long-Play on valemedia.

  Tykkää

  • Omassa kuplassaan // 04/06/2017 14:29 // Vastaus

   Suvakkien käsitys totuudesta ja todellisuudesta poikkeaa myös tavallisen enemmistön käsityksistä…
   – siksi he tarvitsevat noita omia erityisjulkaisujaankin, vaikka olisivat työsuhteessa olevia ammattitoimittajiakin…

   Tykkää

 17. Katselin noita Long Playn kaapattuja tekstejä ja ne tuntuivat kaikki tutuilta, siis ne joita pääsee katsomaan maksamatta. Jokaisesta kaappauksesta oli poistettu tekijän nimi / nimimerkki joten tekijästä ei ole tietoa. Päiväyksellä ehkä pääsisi kiinni. Uskoisin että kyseessä on täysin valheellinen juttu johon on kerätty eriulaisia kommentteja joita sitten väitetään poliisin sivuilta kaapatuiksi. Itselläni ei ole mitään mahdollisuutta päästä polisin salaisille FB-sivuille.

  Tykkää

  • Kuin Esson baarissa // 04/06/2017 14:39 // Vastaus

   Siellä on ilmeisesti myös jotain eläkkeelle jääneitäkin sekä ex-poliiseitakin – joten luultavasti nämä ovat tuottaneet ne suorimmat kommentitkin…
   – koko juttuhan tuotiin suvakkien toimesta esille NYT, jotta nämä laittomat ja kaikki mahdolliset turvapaikanhakijat myös tulevaisuudessa – saisivat jäädä Suomeen…

   Ei siellä mitään kovin ihmeellistä vaikuttanut olevan – noiden julkituotujen juttujen perusteella lähinnä tavallisten ihmisten kahvipöytäkeskustelua, ääneen ajattelua ja kai vähän mustaa huumoriakin…

   Hyvään saumaan tuli kyllä nyt Lontoon iskukin…
   – kun poliisia syytetään kriittisestä suhtautumisesta islamilaiseen tulijavirtaankin…
   – suvakit voivat jälleen kerran perustella, miksi poliisi ja kansan enemmistö on väärässä – ja miten islam on rauhanuskonto jne.

   Kukakohan on vasikoinut tuon ryhmän? Tosin ns. suvakkipoliisejakin on jo niin paljon, että taustalla voi olla isompi ryhmäkin.

   Tykkää

   • Tuo oli hyvä huomio, että jutulla taidettiin hakea keharien oikeutta jäädä Suomeen.

    Tykkää

   • Harjoitus tekee mestaajan // 04/06/2017 15:05 // Vastaus

    Kannattaisi muuten levittää tutkimuksia saksan poliisin muuttamisesta natsien vallan kasvaessa, voisi löytyä yllättävää samankaltaisuutta suomalaisen poliisilaitoksen muodonmuutokseen…
    Sama ”uudelleenorganisointi” ja ”kehitys” tapahtui myös saksalaisessa opetuslaitoksessa ja lopulta kaikissa viranomaisorganisaatioissa ja niiden kanssa tekemisiin joutuneissa laitoksissa ja yrityksissä.

    Tykkää

 18. Hannele Korpela // 04/06/2017 16:27 // Vastaus

  Tiedän, että Facebookissa voi olla suljettuja ryhmiä, mutta että oikein salaisia??? Miten sellaisen ryhmän voi löytää, jos se on salainen? Ja kuinka sen ovat onnistuneet löytämään sellaiset vasikat, jotka ensitöikseen ovat ottaneet ryhmän seinältä kuvakaappauksia ja vielä siten, että Long Playn artikkelissa taisi ainoastaan yhdessä kaappauksessa näkyä, että se on poliisit nimisen ryhmän seinältä, kyseessä oli nettipoliisi Fobban kirjoitus. Kuulostaa lähinnä iltasadulta ja trollaukselta, johon onnistuneesti on jallitettu poliisi-johtoa ja itse sisäministeri. Se on sitä medialukutaitoa.

  Tykkää

 19. anonyymi // 04/06/2017 20:19 // Vastaus

  Satunnaistarkastus
  https://pastebin.com/ggfYPjy4

  Tykkää

  • Harjoitus tekee mestaajan // 05/06/2017 13:31 // Vastaus

   Jos Suomen vanhat perustellut poliisikäytännöt ja suomalaiset poliisit eivät kelpaa niin tervemenoa suvakkien kera takaisin oman kansanne maahan omien poliisienne hellään huomaan, suomessa ei shariapoliisia siedetä ja kongopoliisikin pitäisi vähintäänkin pitää piilossa poliisia häpäisemästä…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: