26 thoughts on “Lontoossa rauhanisku-täältä linkit eri ulkomaisiin medioihin

 1. Nyt elellään Ramadania – ja se on terrori-iskujen kulta-aikaa, koska kuunjumala-Allah palkitsee vääräuskoisten teilaamiset silloin ruhtinaallisemmin kuin muina aikoina…

  Taas pari teroa lähti sitten mustasilmäisiä neitsyitään korkkaamaan islamin paratiisin seksiorgioihin – tai siis niin he itse luulevat…

  1. Jihadistin ei tarvitse paastota, kun on akuutisti pyhässä sodassa!

   Eli puhdas nälkäkin saattaa ajaa näihin iskuihin, sillä onhan se kauheaa, jos mahassa kurnii tai kova tupakantuska iskee…

  2. Meillähän on meedioita jotka kertovat asioita tuonpuoleisesta. Eikö kukaan muslimimeedio eli mediaalisilla kyvyillä varustettu tyyppi vois vähän kysellä kuolleilta että tuliko sitä pimperoo huru mykky siellä paratiisissa vai jouduitko kukaties kumminkin sinne vielä kotimaata kuumempaan paikkaan?

 2. RHC:llä joku Ahmetti valittaa siitä, että kaikki syyrialaiset saavat turvapaikan, kun tuttavansa mukaan kuulemma esim. Damaskos on suhteellisen normaali ja rauhallinen paikka elää!
  (Bagdadissa enemmän ongelmia pommien ja militojen kanssa kuin mitä Damaskoksessa)
  – ja vain irakilaisia kehotetaan liikkumaan maan sisällä… :

  ”I have friend living in damascus syria and he told me that life is Normal like baghdad with fewer bomb cars and militas violence. most of fights in south and east! Why they dont tell Syrians to have internal flights? and why they consiser captial ia not safe? If there is law or justice should be applied to all in same line!!!”

  https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10154902766148533/

  Eli syyrialalaisiakaan ei pitäisi rahdata Suomeen – ei ainakaan tapauskohtaisesti tutkimatta, kuten nyt tehdään…
  – pakolaisleirejä ja turva-alueita vaan paikan päälle riittävästi.

  1. Rasisteja pitää pelätä juu – ja islamofoobeja…
   – mutta nuo iskuthan ovat sen muslimipormestarinkin mukaan vaan jotain suurkaupunkiin kuuluvia juttuja eli Hesakaan ei ole vielä oikea eurooppalainen kaupunki; suvakkien on siis jatkettava ahkeraa työtään sen saavuttamiseksi.

 3. Kun utopiat (Unelmat) ja reaalimaailma kohtaavat, kadut pestään verellä. Unelmoijat eivät luonnollisesti kykene näkemään unelmassaan mitään ongelmaa, kuten eivät nähneet Neuvosto-diggaritkaan. Kiitos kuitenkin.

  1. Viinalobbari, koksujen kansanedustaja Jaana Pelkonen Twitterissä:

   ”Aivan käsittämätöntä. Ajatukset Lontoossa.”

   Ja Petteri Orpo:
   ”Lontoossa jälleen raukkamainen terroriteko. Voimia briteille. Tuomitsemme voimakkaasti tällaiset iskut.”

   Sipilä:
   ”Shocked and saddened by the news from #London. Strongly condemn the attacks. Our thoughts go out to everyone affected.”

   1. Me kaikki olemme taas niin yllättyneitä ja suru puserossa. Maailma olisi parempi, jolleivat kiinalaiset olisi keksineet ruutia, ruotsalaiset dynamiittia ja saksalaiset Benz ja Daimler autoa.

 4. Jos Israel ampuu terroristin, esim. puukkoiskijän tai autokuskin, niin suvakit huutavat heti, että Israel on murhaaja – ja vaativat Israelille myös kansainvälisiä tuomioita näistä ”ihmisoikeusrikoksista”!

  Ja tämän vuoksi Israelissa pyritäänkin nappaamaan terot elävinä, tietojenkin saannin vuoksi toki myös…
  – tosin sitten suvakit valittavat siitä, että terot ovat vankiloissa. Israelin vankilat ovat kuitenkin paljon parempia paikkoja kuin PA:n eli Palestiinalaishallinnon omat vankilat, joissa myös on porukkaa pilvin pimein, mutta niistä suvakit ja muut antisemitistit vaikenevat tyystin.

  Ranskaa muuten tosin arvosteltiinkin Israelissa siitä, että nämä eivät saaneet esim. Muhammed Merahia elävänä talteen, kun israelilaiset olisivat kuulemma itse saaneet – sen verran on heillä kokemusta näistä tilanteista (M.M. oli se juutalaisia ja ranskalaissotilaita vastaan iskenyt tero.).

  Miksi Euroopassa saa ampua teroja vapaasti?
  Mutta tähänkin tulee varmasti vielä muutos, kun suvakit heräävät tällaiseen hirmuiseen ”epäkohtaan”!

  Israel muuten on maa, josta Suomenkin pitäisi hakea oppia – ajoissa.

 5. Muslimit ovat eläimiä. Ne eivät ymmärrä normalia elämää. Muslimit ulos euroopasta.

  Mistähän nykyeurooppa saisi Vlad Seivästäjän?? Taitaa olla Unkari tai Puola ainoita maita joissa kasvaa selkärankaisia isänmaanystäviä.

  1. Älä sinä loukkaa eläimiä. Niin tyhmää eläintä ei ole (paitsi ehkä joku yksisoluinen tumake) että vetäisi vertoja näille aivopestyille, sivistymättömilla ja ennen kaikkea TYHMILLE raakalaisille. Muuri Euroopan ympärille!

   https://m.youtube.com/watch?v=HcwTxRuq-uk

 6. Kommentoin tuossa toisen jutun yhteydessä kuinka suurta palstatilaa – etenkin Ruotsissa – on saanut tämä ns. äärioikeiston aktivoituminen, ne kun pirulaiset kiinnittävät tarroja, jakavat lentolehtisiä ja jopa ruoka-annoksia kodittomille.. Hyi, kamala ..
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/expo-extremhogern-pa-stark-frammarsch

  Jotakihan sitä on keksittävä vihersuvakki suunnalta kun meinaavat nämä islamilaiset jihadistit muuten viedä raukkamaisilla iskuillaan kaikki uutisotsikot.
  Tai sitten tämä ”äärioikeiston nousu” on niin vaarallista, että normaalijärjellä sitä ei edes kykene käsittämään. Ymmärrys kun on jo luovutettu täysin näiden sotaa ja vainoa paenneiden, no niin..,
  Annetaan olla – pihalla ollaan, pahan kerran.

  1. Näin.
   Ja äärioikeiston (todistettava) nousu on vain viiveellä tullut, kauan kaivattu reaktio tosiasioihin, joita on mahdoton enää kieltämällä vaientaa.
   Äärioikeistoa löytyy paljon kansasta, ja määrä kasvaa joka päivä!

   Kansan enemmistöhän Suomessakin (78 %) vaatii, että rt-aseman laittomat häädetään välittömästi.
   Laittomuus on kiistatonta: kaksi kertaa kielteisen saanut on laiton.
   Vielä siinä vaiheessa näille tarjotaan rahaa, jotta saataisiin ne lähtemään.
   Seuraava siirto: pakkokäännytys, joita on nyt Ruotsissa onnistuneesti tehty häirikkö- suvakkilauman estoyrityksistä huolimatta.

   Siinä vaiheessä nämä laittomat jäävät ilman rahaakin 😉 ja hyvä niin :-).

   1. Natsismi on ihan yhtä vaarallista kuin ääri-islam – natsit ajoivat myös omanlaistaan rajattomuutta, mikä on kaiken pahan alku ja juuri.

    Ei natsi-ideologiaa pidä sekoittaa terveeseen isänmaallisuuteen ja maahanmuuttokriittisyyteen – rajojen puolustamiseen!

    1. Nazi =
     tarkoittaa nykyään meitä 78 % suomen kansasta, jos et millään ymmärtänyt.
     Sen vastakohta = suvakki.
     !!!!! !!!!! !!!!! !!!!!
     Hyvänä esimerkkinä suvakista toimii punapappi Marjaana Toiviainen.
     Odotamme edelleen, milloin työnantaja siirtää hlön toisiin tehtäviin tmv.
     Hlöstä tehty ainakin 26 kantelua jo.
     Ei mikään työnantaja katso läpi sormien laittomuuksiin yllyttämistä.
     Marjaana Toiviaisen uusinhan on paljastaa migrin kysymyslista KOKONAISUUDESSAAN huijarikäännynnäisille.
     ”Kas nämä kysymykset sinulta kysytään, kun haluat kääntyä kristinuskoon, simbsalabim!”
     Siitä harjoittelemaan vastauksia.

     En tiedä Marjaana Toiviaisen diagnoosia, mutta työnantajan vastuulle jää laittaa työstään suoriutumaton hlö sairauslomalle. Vähintään.

 7. Onko ranskalaiset joku terojen erityiskohde?
  – kun ulkomaillakin tuppaa olemaan aina ranskiksia uhrien joukossa vai hillitsevätkö muslimit ulkomaalaisia vastaan iskemällä paikallista vastustusta ja potentiaalista suosion laskua omienkin joukossa… :

  ”Lontoon veritekojen uhrien joukossa on Ranskan kansalaisia, kertoo maan presidentinkanslia. Kanslia ei tarkentanut, kuinka monta ranskalaisuhreja on.”

  http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005239837.html

  Voi toki olla sattumaakin ja sitä, että ulkomaalaiset ovat enemmän hämillään näissä yllättävissä tilanteissa…

 8. Juhlivatko älläh-elukat tämän kertaista Veriteurastusta jälleen täysillä ympäri maailman?
  Älläh- elukat pitäisi kiireesti saada eliminoitua. Sen sijaan yritetään eliminoida kansallismielisyyttä. Kansallismielisyys ei onneksi milloinkaan ole eliminoitavissa, lälläl- lää, suvakit.

  Elukoita ohjasi tällä kertaa Vääristynyt Islam®, Theresa Mayn mukaan.
  Ramadan = olikin täyspotti Teurastajalle, koko Älläh-elukkalauma juhlii ja kannustaa. Ramadan jatkuu!!!!!
  Vielä ehtii!! Lisää verta, teurastusta, VEITSIÄ kurkulle, vihaa, suvakkeja. Vihasuvakki on pahin syyllinen, mahdollistaja. Milloin saadaan vihasuvakit eliminoitua? Enough is enough – fraasin lausuminen julkisuudessa ei enää riitä, Theresa May.

 9. We will not surrender .How long ,till they kill you all .They celebrate in theirs ”no go zone ” every Englishman , France ,American killed .

 10. Ja tämä ei lopu ennenluin niistä myönnetään kaatolupa ja palkkio. Sitten tulee asiat kohalleen.

 11. Jokaiselle suomalaiselle miehelle valtion puolesta annettava sarjatuliase kodin puolustamista varten. Suomessa poliisi EI tule 8 minuutissa ampumaan matuja.

  1. Suosittelen kiireesti hankkimaan tulivoimaa jokaiseen kotiin -aseita tullaan vielä tarvitsemaan. Eikä silloin enää kukaan kysele lupien perään!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.