Monokulttuurin sunnuntaiextra tänään klo 18.00

13

Aiheena Lontoon pamaus, jonka takia työryhmä on shokissa. Myöskään peelolle ei ole annettu valtaa ja koko juttu oli rasistien syytä.

Viikonlopun kauhistuttavin terroristipaketti siis klo 18.00. Kaljat pakkaseen ja kossu lämpiöön.

 

Advertisements

9 thoughts on “Monokulttuurin sunnuntaiextra tänään klo 18.00

 1. Englannissa on terroritutkijan mukaan 20000 IS- ja Al-Qaida kannattajaa. Moni on siis kirjoissa ja kansissa, sama meillä. Kun he tappavat yhden meikäläisistä otetaan me sieltä listalta yksi heikäläisistä pahimmasta päästä aloittaen. Ei tässä enää laulut ja lemmenluritukset auta, on siirryttävä väkivaltaan. Muuten tämä vain jatkuu samanlaisena tai pahenee. Jopa Dr. Martin Luther King, korkeasti oppinut mies ja filosofeja tutkinut, hyväksyi väkivallan tietyissä tapauksissa.

 2. Ääri-muslimit uskovat tosissaan aivan kaikkeen, mitä islam opettaa.
  Monet maallistuneemmat muslimit ajattelevat, että mitäpä jos – ja varmuuden vuoksi pitää tehdä ainakin tietyt perusjutut, vaikka kaikkea ei noudatettaisikaan.

  Islamin arvomaailma näkyy usein sitten jopa muslimitaustaisissa ateisteissa, koska todellakin hekin ovat kasvaneet islamilaisessa kulttuurissa ja ympäristössä.

  1. Muslimeilla, kuten esim. kurdeilla, on usein myös erittäin vahvaa klaani- ja sukuajattelua – joten monet eivät senkään vuoksi identifioidu tai tunne minkäänlaista lojaalisuutta valtaväestöä tai edes muita vähemmistöjäkään kohtaan, vaan vain sitä omaa ryhmäänsä kohtaan.
   Ja osalla vain jopa oma suku on se, jota pitää kunnioittaa.
   Käsittääkseni esim. kurdienkin kohdalla, niin jopa eri maiden kurdienkin välillä on usein jotain skismaa. Tosin politiikkakin toki saattaa selittää asiaa hiukan.

   Toki sitten esim. kaikki sunnimuslimit ovat taatusti valmiita liittoutumaan ainakin väliaikaisesti meitä ei-muslimeja vastaan, kun tilanne sitä vaatii – ja USA:sta apinoidut uhriutumiseen ja väärään syyllistämiseen perustuvat vihervasemmistolaiset ”black lives mater” -teoriat ruokkivat kaikkia vähemmistöjä enemmistöä vastaan meilläkin…

 3. Tuo runkkauspakkaukset/teltat matuille…
  – aikamoista innovointia Monokulttuurin väeltä!!!!

  Suomi nousuun – tai ainakin joku nousuun…

  1. Sitten vaan odotellaan, että mahtaako joku innostua jatkojalostamaan ideaanne….
   – sillä aivan kuten Tiina sanoi, niin suvakit/vihervasurit eivät juuri koskaan petä siinä, kuinka korkealentoisia ja ihan vain tsoukkinakin ilmaan heitettyjä juttuja he ovat valmiita toteuttamaan ihan oikeastikin…

 4. Noitakin rauhanuskonnonedustajia on elätetty englantilaisten veronmaksajien kustannuksella, ja tässä on hyväntahtoisuudesta kiitos. On se kumma, jos EU päättäjien silmät ala aukenemaan, ja sulje jo rajoja.

 5. Hoet samaa mantraa ”kyllä tää on rasistinen maa” VAAN EIHÄN KUKAAN TÄNNE SUA JÄÄMÄÄN PAKOTA

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.