Päivän rasmuksessa ”otetaan kantaa” Lontoon iskuun: rasistien syytä

13

IMG_20170604_143431

IMG_20170604_143536

 

IMG_20170604_124615

IMG_20170604_113451

 

Myös Rasmuksen rasisminvastustelijat ovat suruissaan Lontoon terrori-iskusta? Eivät tietenkään ole. Tai ovat omalla tyypillisellä tavallaan. Isku johtui rasismista, Tynkkynen on taukki, sitä saa mitä tilaa eikä islamin kanssa mitään tekemistä. Siis ihan perusvakiojutut.

Avohoitopotilaiden nimet peitetty.

 

IMG_20170604_113451

IMG_20170604_124532

IMG_20170604_124505

IMG_20170604_124434

IMG_20170604_124359

IMG_20170604_113522

 

 

 

 

 

 

Advertisements

40 thoughts on “Päivän rasmuksessa ”otetaan kantaa” Lontoon iskuun: rasistien syytä

 1. ”Häviävän pieni mahdollisuus joutua jonkin uhriksi.”

  Siinä sitä on loistava syy sallia/mahdollistaa terrorismin olemassaolo.

  Mikään ei saa häiritä pyhää päämäärää: länsimaiden asuttamista kehitysmaalaisilla.

  Tämän kehityksen tuloksena käy kuitenkin niin, että jossain vaiheessa tapahtuu se uusi iso isku, jossa tulee tuhansia uhreja.

  Vaikuttaa siltä, että ennen pitkää täytyy kysyä: Joko me tai he.

  1. Se kysymys on ollut päivän tärkein kymysys siitä asti kun eka muslimi ilmaantui planeetalle. Vastaus saadaan piakkoin kun ensin vajakkisuvakit on hävitetty ja muslimit metsästetty viimeiseen punkkiin saakka.

   1. En kyllä lähtisi hävittämään yhtään ketään. Sellainen ei kuulu ainakaan minun ajatteluuni. Sen sijaan olisin valmis ajamaan alas muutamia ns ’oikeusvaltioiden’ periaatteita.

    Mielestäni potentiaaliset terroristit tulisi internoida ennen kuin he ehtivät toteuttaa yhtään iskua. On suorastaan häpeällistä, että terrorismisuunnitelmia hautovien ihmisten sallitaan kävälle vapaana keskuudessamme ja viranomaistahot toimivat vasta sitten kun se isku on jo tehty ja uhrit ovat kuolleet.

    Lisäksi täällä pitää tehdä maahan jo muuttaneille selväksi, että lähi-itäläinen kunniakulttuuri kuuluu sinne eikä tänne.

    Monikulttuurisuus pitää ajaa alas. Sairaan siistin safkan lisäksi mukana luikertelee kivitysfantasiat ja kunniakulttuuri muutenkin ja valtava määrä muutakin paskaa.

 2. Toivottavasti Helsinki saa pian oman terrori-iskunsa joka on komeampi kuin kaikkien muiden!

   1. Eiköhän Sanomatalo olisi mieluisin. Toimittajien olisi helppo toimittaa, kun uutinen tulee kylään.

  1. Miksei poliisit voisi ottaa käyttöön sianvereen kastettuja luoteja ja tiedottaa siitä niin, että varmasti kaikki taikauskoon uskovat karvaranteet sen tietävät. Luulisin, että paskahousujen perseily vähenisi huomattavasti

   1. Ja tietenkin armeijat, jotka kurittavat näitä hiekkaneekereitä, sama homma, kaikkiin aseisiin elementiksi sian veri

 3. Hulluja mutta ajatelkaapa, että nuo ovat useinkin aikuisia ja tosissaan. Osa nuoria aikuisia ja ovat osa tulevaisuutta. Ei hyvältä näytä.

 4. Nuo tosiaan puolustelevat ja vähättelevät iskuja! Tiesin, että rasmuslaiset on kajahtaneita, mutta vielä noinkin kajahtaneita… Pystyisivätköhän lausumaan nuo samat sanat lohdutuksena läheisilleen, jos joku heistä joutuisi iskun uhriksi. Ehkä tosiaan pienikin tösäys oman typeryyden johdosta olisi noiden aivoille se paras lääke, joko pistäisi miettimään asiat uudestaan tai vapauttaa tyhmän pään typeryyden painolastista ikiajoiksi. Voin kuvitella, että jos terrori-isku Suomessakin sattuisi, aika paljon siinä menisi suvakkeja ja rasmuslaisia, jotka eivät ole antaneet pelolle valtaa ja ovat tyhmänrohkeita. Varmaan menisivät veitsimieheltäkin kysymään, että mikä on hätänä, onko rahanpuutetta vai joku rasisti suututtanut. Kyllä vaan hämmentää, miten kylmä ihminen voi olla, jos vähättelee tai puolustelee terrori-iskuja, joissa kuolee lukuisia ja vammautuu useita loppuelämäkseen. Eikö länsimaisen ihmisen elämällä ja ihmisellä ole mitään arvoa?

 5. Mun mielestä meidän ketun kanalaan sisään päästäneitä poliitikkoja voisi kajauttaa

 6. Onneksi olen elänyt elämäni parhaat vuodet euroopassa jossa ei tehty terrori-iskuja.

  Nyt nämä rasmuslaiset ja suvakit ovat ne tuoneet tänne mahdollistamalla muslimien maahantulon. Heitä ovat onnistuneesti peesanneet politikkomme jotka ovat syytäneet avosylein rahaa matujen hyysäreille.

  Suomenkin politikoilla on verta käsissään. Nyt odotamme koska suomen kansan lapset ovat isomman terroriteon kohteena. Raiskauksia on ollut mittaamattomasti jo nyt. Monen lapsen elämä on tuhottu Suomen pakolaisohjelmalla. Ikvävä vain että pakoloiset eivät raiskaa suvakeja. Silloin kohdstus menisi oikeaan osoitteeseen. Ja raiskausten lisäksi on ollut pahoinpitelyjä ja ryöstäjä sekä nyt viiimeisimpänä kidnappauksia.

  Kaiken tämän ovat kansanedustajat mahdollistameen kansan mandaatilla:äänestämällä. Osin kansa saa syyttää itseään, mutta päätökset kansamme hyväksi ovat tehneet politikkomme. Siksi suurin syyllisyys on niillä.

  Ja nyt sitten elämään loppuelämää teerori-iskuja peläten ja odottaen.

 7. Tulet maahan, valehtelet että tarvitset turvapaikkaa, saat kaiken ilmaiseksi, et tee työtä, et opiskele, et osaa maan kieltä, hakkaat akkaasi, tapat ihmisiä ja luulet että kuolemasi jälkeen saat 70 pillua taivaassa. Oikeesti, ei tämmöistä sketsiä voi edes huumorimielellä kirjoittaa. Mutta tuo on satojen miljoonien muslimimiesten todellista elämää. Ei uskoisi että noin jälkeenjääneitä on edes olemassa vuonna 2017. Minä aidosti sekä puhtaasti vihaan kaikkia muslimeita, ovat loukkaus ihmisten älykkyyttä vastaan. Ainut hyvä tässäkin iskussa on se että nyt maailmassa on kolme muslimia vähemmän. Hyvä niin.

  1. Tekstisi tuli, kuin omalta näppikseltäni, yhdyn mielipiteeseesi 110%. Tässä perseFobballe vielä vihapuhetta: olen vihainen ja puhun; vitun muslimiennuolijat eivät sitä estä!!!!!!!

   1. Niin. Eikä kukaan ihmettele miten ihmeessä ne 72 impeä on taivaaseen joutunut? Ja onko ne semmoisia maagisia iki-impejä että seksin jälkeen ollaan vieläkin, muutenhan immet loppuu 72 panon jälkeen. Se on rasismia!

 8. Ei sitä oikein voi käsittää, että aletaan lätisemään rasismista ja kolonialismista, kun rekalla ajellaan väkijoukkoon. Mutta niinhän tämä on mennyt jo pitkään, että kaikki ei-länsimainen on uskomattoman ihanaa ja päinvastoin.

  1. No jos pää on sekoitettu kaikenlaisilla avohoitopotilaiden pillereillä ja päälle reippaasti viinaa, niin voihan tuonpuoleinen olla houkutteleva. Epäilenpä, ettei nuo rasmuslaiset selvinpäin elämäänsä kestä. Elävät elämäänsä pää jatkuvasti kaikenlaisissa huuruissa. Jos ei kemikaaleja, niin sitten kaikenlaisia new age-juttuja ja muuta aktiivista hörhöilyä, jolla saa pään sumutettua ja pääsee pakoon todellisuutta. Nyt niillä on islam, taatusti lukuisien muiden kemikaalien ja hihhulijuttujen lisäksi.

 9. Mutta pakko antaa propsit siitä, että eivät ole shokissa, järkyttyneitä ja tuomitse iskua, eivätkä heidän ajatukset ja sydän ole uhrien ja heidän omaistensa kanssa. Tasapuolisesti syyllistetään, koska olet eurooppalainen, olet ansainnut joutua islamisti-terroristien kohteeksi. Eli ei siinä suhteessa mauttomia krokotiilinkyyneleitä.

 10. Jossain Bagdadissa tai Kabulissa on 10000-kertainen mahdollisuus joutua kaupungilla kävellessä terrori-iskun uhriksi.
  Epäilemättä. Siksi minä en haluakaan Bagdadia tai Kabulia tänne.

 11. En pidä islamista -> olen siis rasisti.Olen rasisti -> olen siis syyllinen joukkomurhaan.Koska olen jo syyllinen joukkomurhaan vaikka en sellaista ole tehnyt kuinka asemani mädättäjät muuttuu jos päätänkin alkaa joukkomurhaamaan teitä?Niinpä…

 12. Oikeastaan jos ollaan rehellisiä niin noiden olemassaolon rinnalla terrorismi on vain pieni paha ja jonain päivänä se kolahtaa niidenkin leiriin. Voi siinä sitten jalattomana ja naama puoliksi irti revinneenä juoda kupposen teetä ja rauhoittua.

 13. Nyt olisi asiallista järjestää Meillä On Unelma porukan toimesta semmoinen tasa-arvoa terrorismiin konsertti jossa vaadittaisiin että terroristi-isku Suomeen on saatava, koska nyt on meidän vuoro nauttia monikulttuurista täysimääräisesti. Onhan täällä yritetty täysillä ja nyt olisi aika saada palkinto. Kunnon festariräjäytys tai Scania-isku tekisi meistä tasa-arvoisia monikuttuurimaana. Onhan se aivan perseestä että tärvätään miljarditolkulla ja vastineeksi ei saada kuin kevyttä perseilyä ja vain muutama henkirikos.

 14. Voi ristusperkele, kun noita rasmuslaisten kommentteja lukee, laskee rauhallisesti kymmeneen ja vasta sitten kiroaa.

  1. Ai, pystyt rauhallisesti laskemaan kymmeneen ja vielä pääset siihen kymmeneen asti? Hitto, mulla on tohon kyllä viel petrattavaa.

 15. Bagdadissa tai Kabulissa on 10 000-kertainen mahdollisuus joutua terrori-iskun kohteeksi johtuen siitä että siellä asuu lähes pelkästään muslimeja…

 16. Tuo rasmuksen Jorma Härkönen on yhtä kajahtanut kuin emäntänsä. On luojan lykky että tällaisia ei ole päättävissä asemissa koska silloin hukkuisimme matutulvaan.

  Vaimonsa ilmoitti ennen FB-profiilissaan olevansa yrittäjä vaikka edustaa punavihervasemmiston äärilaitaa eli juuri niitä tahoja jotka ovat yrittäjän pahimpia vihollisia.

  1. …taisi kuule ddr-tavja 12 vuotta täyttää virkamiehistöä juuri täsmälleen heidän kaltaisellaan paskasakilla.

   1. Niinhän se teki. Tarja onkin tätä uuden sukupolven vähemmistö homostelu porukkaa. Vastenmielinen akka jonka presidentiksi pääsy ketutti suuresti. Silti ei voi unohtaa sitä että nuo mitkä oikeasti aikoinaan hankki tälläiselle tavan tallaajalle edut olivat noita vasemman laidan ihmisiä. Ilman niitä tehtäisiin vieläkin kuuden työpäivän viikkoa ilman lomia ja lomakorvauksia. Mutta entisaikojen sellaisilla ei olekkaan mitään tekemistä nykyajan vasenvihreä hihhuli porukan kanssa. Wahlroosi kavereineen pilasi koko liikkeen.

    Persuthan oli uuden ajan työväenpuolue kunnes se myi ensimmäisenä hallituskautenaan melkein kaikki lupauksensa ja periaatteensa Jabba the hutin ministerin salkun vuoksi. Enään ei ole sitten Suomalaisella työmiehellä vaihtoehtoja jos Halla-ahoa ei valita puolueen uudeksi varapuheenjohtajaksi

 17. Voi tätä nyky vihervasemmisto psykopaatti porukkaa. Kyllä vanhanliiton OIKEAT työmiehen edustajat pyörii haudoissaan.

  Ihan aikuisten oikeasti tuo Rasmuksen porukka ei käy kaikilla pytyillä. Pelottavinta on että tuolla ideologialla olevia ihmisiä on suomessakin päättävissä asemissa. Nuo ihmiset haluavat itsellensä tunteen siittä että he ovat hyviä ihmisiä ja samalla luovat yhteiskunnat jotka ajautuvat sisällissotiin. Ei nuo idiootit ajattele lastensa ja lasten lapsiensa tulevaisuutta.

  Kuinka voi aikuiset ihmiset elää tuollaisessa kuplassa. Kertoo jotain pään sisällä tapahtuvasta liikkeestä joka on hyvin vähäistä. Nämä suvaitsevaiset vähättelevät iskun uhrien kärsimyksiä ja nauttivat kupin teetä. Jos kärsijä on valkoinen niin ei sillä väliä vaikka siltä viillettäisiin kurkku auki. Mutta jos joku sanoo öljy tukasta totuuden niin alkaa koko median voimin aloitettu ajojahti. Voi kiesus tätä nykymenoa ja sitä että minkälainen porukka on tuon median vallannut. Isänmaani on nykyään ahdistava paikka asua.

 18. Huh, kyllä aika tekstiä. Tuo viimeinen on ihan paras. Rasistit eivät ymmärrä omaa osaansa tässä tapauksessa, niin mehän olemmekin olleet päästämässä tätä porukkaa maahan ja varmaan annettu aseetkin heille. Jos ottaakin toisen näkökannan niin sitten alkaa valkenemaan. Olen pitänyt rasmuslaisia pitkälti rasisteina monistakin syistä.eli ”Rasmuslaiset eivät näytä edelleenkään ymmärtävän omaa ja kaltaistensa osuutta terrorismin syissä ja seurauksissa.”

 19. Eniten häpeän sitä, että antaessani viime eduskuntavaaleissa ääneni monien tavoin persuille, he pettivät meidät täydellisesti ja sallivat maahan tunkeutua yli 30 000 vieraan vallan sotaväki-ikäistä nuorta miestä, kasvatettuina islamiin. Sitä ei voi ikinä antaa anteeksi.
  Silti, ainoa varteen otettava vaihtoehto tulevissakin vaaleissa on persut. Ainoa puolue, joka edes halutessaan voi rajoittaa tätä hulluutta, jota myös haittamaahanmuutoksi kutsutaan. Jos nyt Jyväkylässä tulisi pj:ksi Halla-aho ja sunnuntain puoluevaaleissa hänen tuekseen asiansa osaava puoluevaltuusto, niin meno muuttuu ja järki palaa pätkittäin. Ei kuitenkaan pätkäistyin päin.

 20. Jos me joskus täällä euroopassa heräämme todellisuuteen ja alamme miettimään tapoja joilla suojaamme kantaväestöä, tosiasiallisia ja toimivia tapoja on kovin rajoitetusti jäljellä.
  Toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja vaikuttaisi olevan neljä. Yksi todennäköinen, mutta huono ja kolme laitonta tai moraalitonta tai epäeettistä tai epäinhimmilistä ja tuhoisaa…

  1. Eurooppalaisten kääntyminen sunnimuslimeiksi: tuhoisa ja epäinhimmillinen vaihtoehto kantaväestölle, taloudelle ja kulttuurille. Suojaa kantaväestöä vähän tai ei ollenkaan.

  2. Kaikkien musmimien palauttaminen lähtöalueillensa: laiton, kansainvälisiä sopimuksia rikkovaa, mutta kantaväestöä hyvin suojaava ratkaisu.

  3. Muslimiväestön eristäminen täydellisesti muusta väestöstä: eettisesti ja moraalisesti arvelluttava vaihtoehto, mutta kantaväestöä kohtuullisesti suojaava ratkaisu.

  4. Israelin tie, jossa vallitsee eurooppalaisesta näkökulmasta katsottuna jonkinasteinen poikkeus- tai sota-tilalaki käytännössä kokoajan ja mm. tiesulkuja ja erittäin korkeat turvatoimet : todennäköinen, mutta huono vaihtoehto etenkin kantaväestölle ja taloudelle, ei tehokkaasti suojele kantaväestöön kuuluvia yksilöitä ja mahdollistaa edelleen puukkoiskujen toteutuksen.

 21. Jävlar, mitä Eurooppa haluaa leikitellä. Kaikki tietävät, ketkä ovat terroristit, mutta sitä ei vieläkään saa sanoa ääneen. Sorry, mutta Eurooppa on menossa sisällisotaan ,jossa päätä tulee sitten vadille raa´asti yli rajojen, jotka eivät enää erota kunnollisia kansalaisia toisistaan. Islam aloitti leikin ja seuraajien on sitten turha itkeä seuraamuksista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.