Söderhamnissa suuri tulipalo -vastaanottokeskus maan tasalle

0

Kuvakaappaus 2017-06-04 10-32-25

 

Söderhamnissa paloi vastaanottokeskus maan tasalle. Palolaitos sai hälytyksen aamuyöstä klo 04.00 aikaan Vågbrossa sijaitsevaan vastaanottokeskukseen, joka palokunnan saapuessa paikalle oli jo ilmiliekeissä.

Paikalla oli kuusi sammutusyksikköä ja useita ambulansseja. Suurin osa isosta rakennuskompleksista kuitenkin tuhoutui kokonaan. Hälytyskeskus antoi yöllä tiedotteen alueen ihmisille, jossa kehoitettiin pitämään ikkunoita kiinni voimakkaan savun muodostuksen takia.

 

 

Aamuun mennessä palo oltiin saatu hallintaan ja palolaitos teki jälkisammutusta. Kukaan ei loukkaantunut palossa, mutta sotapakolaisten kerrotaan olevan järkyttyneitä asian tiimoilta. Savusukeltaja tutki heti pelastuslaitoksen saavuttua paikalle rakennuksen, mutta ketään ei löytynyt sisältä. Poliisi tutkii asiaa törkeänä murhapolttona, mutta ketään ei ole otettu kiinni asian tiimoilta.

Kun katsoo palopaikalta kuvattua filmiä, huomaa, että palo on selvästi alkanut rakennuksen sisältä.

Filmi: Hela Hälsingland

 

http://www.helahalsingland.se/blaljus/brander/asylboende-totalforstort-i-brand-i-vagbro-polisen-misstanker-mordbrand

 

17 thoughts on “Söderhamnissa suuri tulipalo -vastaanottokeskus maan tasalle

 1. Mulliturvat polttivat vittuillessaan -kenties palvelu ei ollut riittävän tasokasta kamelinkuljettajille?

 2. Islamisteilla oli liian pitkä matka diskoon, ei kun asuinpaikka tuleen, niin kyllä Ruotsin valtio järjestää asiat paremmin. Tukholman keskustaan ihmisiä tappamaan randomisti.

 3. Ei sitä välttämättä joka kerta tarvitse mainita. Kyllä me se muutoinkin tiedetään.

 4. Ja äärioikeisto marssii muutenkin uhkaavasti: jopa SVT (Yle) uutisoi kuinka yhteiskunnan kannalta äärimmäisen vaarallinen Pohjoismainen Vastarintaliike on aktivoitunut:
  1) levittävät lentolehtisiä
  2) kiinnittävät tarralappuja (!!!) (minäkin olen nähnyt yhden Perstorpin ottoautomaatissa ja melkein tuli pisut housuihin kun niin säikähdin tällaista terrori-iskutkin ylittävää kauhupropagandaa)
  3) jakavat ruokaa kodittomille
  Tuossa vielä lähde:
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/expo-extremhogern-pa-stark-frammarsch

  Eli oikein säätiöltä…

  1. Pohjoismainen vastarintaliike on silti natsiliike – samaa skeidaa pohjimmaiselta ideologialtaan kuin ääri-islamitkin, vaikka toki haitallista maahanmuuttoa vastustavatkin.

   1. En missään nimessä yrittänyt ihannoida tai kaunismaalata tätä(kään) liikettä, mutta tuntuu vain mediailmapiirillä olevan mittasuhteet ihan pihalla näiden kahden ilmiön suhteen. Toista suvaitaan, ymmärretään, hoidetaan, jopa rahoitetaan ja toinen vähäpätöisyydestään huolimatta on suuri ”uhka”. Ei kukaan täysjärkinen halua Hitlerin aikoja takaisin, mutta tuntuu käsittämättömältä, että tähän yhtä vihamieliseen politisoituneeseen uskonlahkoon edelleen suhtaudutaan niin sinisilmäisesti. ”Rauhan uskonto” – annan mun kaikki kestää..
    Pelottava tosiasia on, että mikäli tämä jihadismi jatkaa hullua kulkuaan tähän tahtiin, niin todelliset ääriliikkeet takuuvarmasti heräävät. Nythän äärioikeiston ja islamjihadismin erona on vain se, että toisella on uskonpuutetta ja toisella ei..

   2. Millä tavalla PVL on samaa ”skeidaa” kuin musut?

    Väitätkö tosissaan pienellä aivokapasiteetillasi että tämä https://y.cdn-expressen.se/images/99/48/9948655206894b2cafa382b33ad67195/16×9/980.jpg

    on jotenkin verrattavissa esim tähän http://www.thegatewaypundit.com/wp-content/uploads/sweden-muslims.jpg ?

    Kai tiedät että euroopassa on PVL:n kaltaisia liikkeitä useita (esim Casapound ja Kultainen Aamunkoitto) ja ne ovat tismalleen niitä jotka vetävät nuoria ja omistautuneita nationalisteja puoleensa järjestäen laidasta laitaan aktiviteettia EIVÄTKÄ ole mitään random jutkuskeidaa kuten nämä ”isänmaalliset” saamattomat valtapuolueet.

    Btw, nämä ns ääritermit hmm, olivatkohan silloin kun ottomaanit vyöryivät eurooppaan niin ”ääri-islamisteja” tai Serbian sodassa niin olivatko bosniakit ja analbaanit ”ääri-islamisteja” ? Varmaan silloinkin oli näitä alt-light/alt-kike vonkaajia ja sitten oli oikeita miehiä jotka tekivät asialle jotain.

 5. Nopein tie lähemmäs isompia diskoja, parempaa puuroa, sopivia vääräuskoisia uhreja ja runsaampaa geelivalikoimaa?

  Kultturellimpi tapa etuilla asuntojonossa?

  Mene ja tiedä, ehkä tämä rikkaus alkaa tosiaan viimein tarttua? Sitäkö eliitti hakeekin takaa, kaaosta, anarkiaa ja sisällissotaa – sotaa joka lopulta yhdistäisi euroopan kansat?

  Ei välttämättä ihan vieras logiikka esim G Sorokselle. Ja vihervassarit ovat helppoja manipuloitavia kuten rauhanuskovaisetkin.

 6. Prinsessat olivat kyllästyneitä asumaan syrjäseudulla, joten asumus tuleen, ja matka kohti diskojen välkettä voi alkaa. Maassa maan tavalla.

 7. Arvasin jotenkin että pakoloiset on itse sytyttäneet ton tulipalon joko vahingossa tai tahallaan. Veikkaan kyllä jälkimmäistä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.