Rosengårdin sotapakolaisten uusi harrastus: autoilijoiden kivittäminen

13

cip8RcbCoFcDt_U_F86e0QgbCFE

 

Malmön uusruotsalaiset ovat viime viikkojen aikana keksineet uuden harrastuksen. Nimittäin ihmisten autojen kivittäminen esimerkiksi moottoriteiden ylikulkurampeilta. Malmön poliisin tiedottaja Nils Norlingin mukaan kyse on muutamista kymmenistä nuorista, jotka harrastavat autojen kivitystä, mutta harrastuksena hyvin vaarallinen.

Viikonlopun aikana raportoitiin poliisille ainakin kolme tapausta Rosengårdin ympäristöstä, jossa nuoriso viskoi autoilijoita kivillä. Pahimmaksi tilanne arvioidaan Kehätiellä, sillä liikenne on nopeaa ja pienikin kivi saattaa aiheuttaa isoja vahinkoja esimerkiksi tuulilasin läpi tultuaan. Nils Norlingin mukaan tällainen johtaa ennemmin tai myöhemmin vammoihin.

Inre Ringvägen (kehätie) on Rosengårdin kupeesta virtaava monikaistainen moottoritie, jonka liikenne on hyvin vilkasta. Muuan autoilija kertoo olleensa Västra Kattarpsvägenillä liikenteessä, kun aivan mitään ennakkovaroitusta penkalla olleet nuorukaiset alkoivat kivittää häntä. Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta auto sai klommoja peltiin.

Helsinkikään ei ole välttynyt tältä. Jotkut suomalaiset taksikuskit nimittäin ovat varovaisia ajaessaan Vuosaareen Vuotietä pitkin, sillä Rastilan ABC:n sillalla ja Kallvikintien sillalla saattaa olla uussuomalaisia heittelemässä kiviä.

Advertisements

17 thoughts on “Rosengårdin sotapakolaisten uusi harrastus: autoilijoiden kivittäminen

  1. Uskomattoman huono kontrolli matuvanhemmilla kakaroihinsa, tahallisestiko? sanoo:

   Jostainhan se ura pitää aloittaa kun korvien välissä ei ole resursseja mihinkään muuhunkaan.

 1. Suomikin alkanut upota näemmä nopeesti.Seuraavaksi autopalot,terrori iskut.Stubidon rikkautta.

  1. Suomea ei enää pelasteta kuin riittävän monen kymmentuhantisen isänmaallisen miehen marssilla Helsinkiin, Hallitus ja eduskunta kannetaan ulos Senaatintorille vastaamaan maan- ja kansanpetoksillisista rikoksistaan .

 2. Göteborgin uusruotsalaiset ovat harrastaneet tuota jo vuosikymmenen ajan: https://youtu.be/y-SowWl_Oyk?t=95 Tuskin Malmössäkään täysin uusi harrastus, vaikka ovat enemmän keskittyneet innovoimaan autopolttojen, katuammuskelujen, kranaattien ja pommien saralla.

 3. Lähi-idästäkin tuttua toimintaa, jota myös terot hyödyntävät, etenkin palet…
  – johtaa pahimmallaan auto-onnetomuuksiin ja jopa kuolemiin asti…

  Kyllä näitä meillä kai lähinnä vain ilkivaltana pidettyjä juttuja sekä noiden kivittäjien taustojakin pitäisi tutkia hiukan enemmän – potentiaalisia terojakin saattaa olla joukossa…

 4. Kontulantiellä (lähtee Myllypurosta kehä I:ltä Mellunmäen suuntaan) on Kurkimäen kohdalla kaksi ylikulkusiltaa, josta on myös harrastettu samaa harmitonta keppostelua.

 5. Aiii – ihan vain muutama kymmenen yksittäistapausta tällä kertaa.Ase mukaan autoon ja ampuu takaisin.Ai niin mutta kaikki paitsi kivistä kiittäminen onkin tietenkin rasismia eli se todellinen ongelma..

 6. Toihan on ihan normimeininkiä. Eikös he ole oppineet tuon kivien heittelyn jalon taidon jo joltain paikalliselta torilla, jossa kivitetään raiskauksen uhreja? Harjoittelevat vaan autoilla ensin, ennenkuin siirtyvät ihmisiin…

 7. Jos kivenheitto olisi olympia laji niin olisi helppo veikata mistä maankolkasta voittajat tulisivat. Olisi veikkauksen kertoimet pieniä.

  1. Uutta lajia vaan pystyyn – niin Suomikin hyötyisi pitkästä keihäsperinteestä ainakin valmentajaosaamisessa!
   – itse asiassa suomalaisessa pesäpallossakin on elementtejä, jotka voisivat kiinnostaa myös Lähi-idässä…

   Ja entäpä jotkut omat islamilaiset olympialaisetkin monikulttuuririn nimessä?
   – kivenviskonta, kivitys, säkkijuoksu jne.

   1. Katukivenheitto, luonnonkiven heitto, sarjatuli… sakkominuutit voitaisiin sitten suorittaa säkkijuoksuna tai munankannolla.

 8. Israelissa ähälyt näkee paljon vaivaa että saavat isot kivijärkäleet pyöriin alas kanjonissa kiiemurteleville moottoritie-väylille.. Siis valtava työmäärä, tapella kivien kanssa +35 asteisessa ilmassa, aivan hullua porukkaa..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.