Krigsflyktingar har svårt att tillfredställa sina sexbehov

13

11357783_1595902843986651_327958024_n

Och här går vi igen. En tidning i Åbo skriver att dem krigsflyktingar som flyr krig, förföljelse, tortyr har svårt att tillfredställa sina sexbehov, så det enda alternativ blir den egenhändiga varianten.

Det har blivit mer problematiskt för att araberna har lämnat sina fruar eller flickvänner mitt i kriget, när dom själv har smygit över till Europa för att beklaga sitt elände. Så, på det sättet bjuds inte laxmacka i den stilen dem är vana vid i hemmiljön. Där får vi tillägga att i mottagningscentraler måste dem ofta bo i stora salar, så att bristen på privatliv gör runkandet väldigt svårt. Sexologen Tarja Pölkki berättar att sån typ av vispande i dessa lokaler är stort sätt omöjligt.

I vissa lokaler har dem byggt isolerade runkrum, men i dem flesta lokaler har personalen varit troligen rasister och dem har inte ordnat någon sådan typ av runkrum med tillhörande redskap till krigsflyktingar.

Därtill berättas att i mottagningscentraler skulle behöva mer sexologer som undervisar hur saker fungerar till dem muslimer som kommer från uländer . . . undrar bara hur och vad sexologen förklarar?

Vad är det som är problemet? Männen har flytt krig, förföljelse, tortyr i form av brända ögon och borthackade tänder till andra sidan av världen och deras värsta dilemma blir dålig mat och att man får ej ens knulla eller runka.

Kan någon berätta?

Advertisements

6 thoughts on “Krigsflyktingar har svårt att tillfredställa sina sexbehov

  1. Därav alla tiotusentals ”ENSKILDA fall” av våldtäkter och hysterisk muslimrunkning på allmänna platser. Än en gång beror detta på RASISM! Västvärlden borde tamejfan skämmas. Jag föreslår att vi bildar gratis HORHUS åt asylsökare, med gratis taxitransport såklart. Finns garanterat några hundratusen batikhäxor som ställer upp! WIN-WIN situation.

  2. En riktig suvakki sköter runkrumsjobbet gratis och med stor glädje och entusiasm sanoo:

    Snart skapas en ny tjänst, ”runkrumsvårdare”/”runkkaushuoneenhoitaja”, vars uppgift är att se till att det finns toapapper och fräscha halal-porrblaskor (get- och fårrumpor) tillgängliga i rummet. Är inte runkrummet i toppskick kommer det att leda till stora protester med världspressen närvarande (jmf ”puurolakko”) och asylboendet riskerar att brännas ned av de runksugna gel-beduinerna i flip-flops.

  3. Mitä Ahmed sanoi saatuaan suvakilta pimppaa? Oli melkein yhtä mukavaa kuin runkkaaminen. Parempaa kuin luumukiisseli.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.