Länsi käy teuraalle kuin lammas-aseettomina odottaa kohtaloaan

0

17757421_10154206677402531_7768822740538617966_n

 

Länsi-Eurooppa käy teuraalle kuin lammas. Aseettomina ja alistuneina sen ihmiset odottavat seuraavaa iskua, toisilleen uskotellen, etteivät pelkää. Kun lukee Lontoon iskun tiimoilta virolaisia lehtiä niin yhdessäkään lehdessä ei mainita mitään sellaista, kuin että pelolle ei saa antaa valtaa, tai että emme pelkää. Median ja ihmisten yleinen asenne on aivan erilainen verrattuna Suomeen tai Ruotsiin.

Miksi? Siksi, että virolaiset eivät pelkää! Ei ole mitään pelättävää! Maassa ei ole Lähi-idästä tulleita terroristeja. Siksi ei myöskään tarvi teeskennellä pelotonta.

Kun taas suomalaisilla alkaa olemaan jo pieni pelko persiissä, sori vaan rakkaat maanmieheni, mutta se näkyy teistä. Se huokuu teistä. Pelko haisee. Alkaa olemaan sellainen kylmä kalman haju ilmassa. Rekkaesteitä viritellään jo jopa jossain Savonlinnassa. Suomi on samassa veneessä kaikkien länsi-eurooppalaisten maiden kanssa, vihollinen on jo maassa. Se on kuin sota-aikainen desantti, joka hiipi kylään ja tappoi kaikki nukkumassa olleet naiset ja lapset. Nyt odotellaan kenen lutkut se tällä kertaa vetäisee auki, kenen aivot turskautetaan rekan renkaan alla seuraavaksi asfalttiin valokuvattavaksi.

Toinen suuri ero Viron ja Suomen ja Ruotsin medialla on se, että yhdessäkään virolaisessa terroristeja koskevassa jutussa ei kerrota sellaisia typeryyksiä, että muslimien terrori-iskut johtuisivat huonosta kotouttamisesta, rasismista, kantaväestön muslimeille aiheuttamasta osattomuudesta yms. Länsimedia ts. yrittää jollain perverssillä tavalla ottaa iskut omille niskoilleen.

Näyttääkö nämä Lontoon iskijät joltain koulukiusatuilta ja kototuttamisen puutteessa olevilta muslimeilta?

 

terroristit__uusietu_050617_PN_503_ul

 

Eivät tietenkään näytä eivätkä he ole kokeneet mitään rasismia, päinvastoin he ovat itse rasisteja. Pahempia rasisteja maa päällään ei kanna kuin Afrikasta ja Lähi-idästä Eurooppaan tullee muslimit ovat.

Edelleen länsimedian yksi ”selitys” on se, että terroristit tekevät iskuja siksi, että he haluavat lännen äärioikeiston valtaan. Niin ikään samanlainen typeryys on se, että jos me emme paijaa maassa jo olevia sotapakolaisia ja karkoitamme heidät kotiin niin tästä seuraa se, että he yhtäkkiä liittyvät isikseen. Eli he ovat ensin paenneet isistä, mutta kun turvapaikka ei irronnutkaan niin kotiinpalattuaan he liittoutuvat vainoajiensa kanssa meitä vastaan.

Suomi poikkeaa jonkin verran muista Länsi-Euroopan maista sillä, että maassa on vähän sotapakolaisia, verrattuna esimerkiksi Ruotsiin. Suomen asenne on kuitenkin länsieurooppalainen, ja se on se, joka tekee Suomen tulevaisuudesta vaarallisen. Kuvitellaanpa Helsingin aseman sotaleiri vaikkapa Tallinnan keskustaan. Noh, sitä ei voi edes kuvitella koska sellaista ei suvaittaisi ja sotapakolaiset heitettäisiin Itämereen ravunsyötiksi. Helsingin ja Tallinna välillä on vain 80 km.

Jos Suomi meinaa selviytyä tulevasta muslimien invaasiosta niin nyt on viimeinen paikka. Rajat Lähi-itään ja Afrikkaan kiinni ja jo maassaolevat karkoitukseen. Heistä jokainen on potentiaalinen terroristi.

 

30 thoughts on “Länsi käy teuraalle kuin lammas-aseettomina odottaa kohtaloaan

 1. Kaikki tietävät sen että Hakkaraisen lausahdus terroristeista ja muslimeista pitää paikkansa. Jo siltä osin jos katsotaan sitä historiallisin silmin ja otetaan mukaan matemaattinen todennäköisyyslaskenta. Tilastomatematiikasta puhumattakaan.

  Miksi siis kieltää selvä tosiasia? Ja jopa rangasita ”ajatusrikoksesta”?

  1. Jos ei Suomen laki ole tarpeeksi selkeä mitä tulee kansalaisten suojelemiseen täytyy lakia muuttaa. Rajat kiinni, laittomat, lonnijat ja rikoksia tehneet ulos. Ei ole mitään syytä tehdä Suomesta muslimimaata ja rakentaa moskeijoita. Se joka haluaa olla muslimi muuttakoot sellaiseen maahan missä islam vallitsee.

   1. Juuri näin ja päälle vielä lisäisin, että eilisen MOT -ohjelman mielestäni suurin paljastus oli, että virheiden puolueen toimiston omistaa muslimijärjestö ja virheät maksavat siis valtion ja eurostoliiton tukiaisina saadut eurot vuokrana suoraan musulmaanikoille. Ei voisi uskoa, mutta näin ohjelma kertoi.

  2. Vaan kun kyseessä on jyrkkä valhe ja julma petos! Hädin tuskin 96% terroristeista on muslimeja. Muutaman prosentin heitto tekee väitteestä epätoden. Tosin, jos ainoastaan 95,9% on muslimeja, saatan joutua itsekin linnaan. Hups, mitä olenkaan tehnyt!

 2. Islamistit pitää internoida. Niitä ei pidä alkaa seurailla seuraavaan iskuun asti, vaan kun vihamielisistä aivoituksista saadaan vihiä, niin leirille vain. Islamistien ihmisoikeuksia kunnioittamalla loukkaamme terrorismin uhreiksi joutuvien ihmisten ja heidän perheidensä ihmisoikeuksia.

  Mitä virkaa on islamisteilla Suomessa? -> Ei niin mitään.

  Joka jamppa kiinni ja sitten pohditaan kaikessa rauhassa mitä niille tehdään. Ehkäpä pidetään internoituina siihen saakka, kunnes poistuvat vapaaehtoisesti Suomesta ja koko Euroopasta.

  1. Raskasta pakkotyötä, ruoskintaa jos et tee ja ruuaksi sitä paskaa puuroa. Jos ei maistu niin ole ilman, seuraava annos tarjoillaan vasta huomenna. Ulos maasta pääsee koska vain. Kyllä mehmetti nöyrtyy ja lähtee hyvinkin vikkelästi. Kehismuslimi uskoo vain voimaan ja alistamiseen.

 3. Jokainen hokee että suomella on nyt viimeinen hetki lyödä rajat kiinni ja pelastua muun länsi-euroopan kohtalolta. Voi tulla uutisena, mutta niin ei tule tapahtumaan. Siihen ei yksinkertaisesti löydy poliittista tahtoa. Suomen poliittisessa kentässä on vain muutama yksittäinen poliitikko joka olisi valmis tekemään tarvittavat päätökset, eikä se riitä.
  Suomessa viritellään betoniporsaita ja tukitaan katuja, rajat pysyvät auki. Nythän suomen on pelastanut vain muiden maiden rajakontrolli. Petteri Orpo, Juha Sipilä ja jopa Soini ovat täysin hyödyttömiä suomen tulevaisuuden ja turvallisuuden kannalta. Nämä poliitikot asettavat oman hillotolpan ja kansainväliset sopimukset suomen edun edelle.

  Länsi-eurooppa, mukaanlukien suomi on tulevien iskujen näyttämö. Mutta oikeudenmukaisuus on siinä, että mitä pahemmaksi tilanne muuttuu, sitä varmemmin vastavoima lopulta syntyy. Itse veikkaan, että asioita alkaa tapahtua vasta kun jossain päin länsi-eurooppaa ollaan käytännön sotatilassa. Siinä vaiheessa ehkä suomessakin ollaan valmiita toimimaan..

 4. Täysin käsittämättömiä ovat ajatukset, joiden mukaan terrorismiin pitäisi reagoida vain rauhallisuudella ja tyyneydellä ja antaa ajan kulua.

  SIllä strategialla vasta pitkälle päästäisiinkin, jos vihollisen armeija alkaa ylittää rajaa. Jäisimme vain katsomaan että kuinka pitkälle se vihollinen nyt tällä kertaa haluaa edetä ja sen jälkeen mielenkiinnolla seurattaisiin, kuinka kauan vihollinen jaksaa miehittää maatamme.

  Ulkoa tulevaan terrorismiin pitää reagoida samalla tavalla kuin avoimiin vihollisuuksiin. Joka jamppa kiinni ja leirille.

 5. Yksi asia, jota aina ihmettelen on se, kun todisteita on joka päivä kaikkialla meidän naaman edessä, niin miksi kukaan ei sano sitä päivän selvää juttua, joka niistä käy ilmi?

 6. Pääministeri Sipilä tweettaa olevansa shokissa. Näin hän on tweetannut jokaisen terroriteon jälkeen.
  Kysynkin, onko mies, joka on ollut viimeiset kolme vuotta shokissa, siis omien kirjoitustensa mukaan,
  kykenevä hoitamaan pääministerin virkaa?

  1. Sipilän tulisi ehkä mennä hermoparantolaan ja jättää työnsä sellaiselle, jonka kantti kestää.

  2. Miksi hemmetissä johtava poliitikko on Twitterissä? Se on liian infantiili kanava jopa minulle.

 7. Laps’uskosten seurakunta on niin pelottavan suuri, mutta on niitä paavoja ennenkin ollut nostattamassa herätysliikkeitä. Suomi ollut harvoja kolkkia maailmassa, jossa monessa mielessä turvallisen elämän raamit ovat olleet kasassa – sitäkin kiiruumpi torjua kaaos. Konsteja ja keinoja kommenteistakin löytyy, mutta miten se matka sinne konkretiaan saataisiin alulle.

  1. Ei se suvakkien porukka niin suuri ole, ehkä 5% kansasta tiukan paikan tullen. Ongelma on vain se, että heillä on hallussaan media, yliopistot ja eduskunta.

 8. Voitaisiin pikkuhiljaa jo lopettaa terrorismista puhuminen. Terroristeilla on vaatimuksia, tyyliin ”vapauttakaa aseveljemme vankiloistanne tai tämä lentokone räjähtää.” Nämä nykyiset tapahtumat ovat MUSLIMIHYÖKKÄYKSIÄ, perus-islamia.

 9. Artikkelin perusväittämä ”Länsi käy teuraalle kuin lammas” on virheellinen – kyllä lammas panee vastaan, kun siitä meinataan henki ottaa.

  1. Länsi käy teuraalle lailla lajilleen epätyypillisesti käyttäytyvän pässin vaimon

  2. Muslimi näyttää mahtia ja voimaansa lampaallekin. Ei jää epäselväksi kuka on isäntä ja viattoman luontokappaleen yläpuolella, kun muslimi viiltää kurkun auki. Tulilinjalla on fyysisesti mahdollisimman paljon heikommat, naiset, lapset ja eläimet. Naisia säkitetään, lapsia homoraiskataan ja eläimiltä viilletään kurkkuja auki. Sellaista tapahtuu, kun ”miehillä” on aseet ja valta vähän eksoottisemmissa kulttuureissa. Osalle ei riitä sekään, että voi kiduttaa, lahdata ja teurastaa viattomia luontokappaleita kotimaassaan. Pitää päästä teurastamaan ihan ulkomaille. Islamilainen globalismi.

 10. Kyllä alempiarvoisena eläminen omassa maassaan opettaa. Nyt sen näkee entisistä kommarimaista. Ei oteta enää herrakansaa kukkoilemaan, eikä elätettäväksi. Täältä Eestistä katsottuna hulluus on pöyristyttävää Suomessa ja Euroopassa yleisimminkin. Tuon tien päässä odotaa orjuus ja se ei lopu ihan heti. Sitä saa mitä tilaa. Surullista.

 11. Tänään tuli uutista siitä kolmannestakin tekijästä. Oli Lontoossa ravintolassa töissä. Kukapa kunnollista veronmaksajaa tai ”työperäistä”maahanmuuttajaa epäilisi mistään. Mutta ihanaa, kun Euroopassa liikkuminen on niin ihanan helppoa. Nämäkin tekijät vaikuttaa reissumiehiltä. Oli näissä kaikissa silti jotakin epäilyttävää. Nimittäin islam.

 12. Pahempia rasisteja maa päällään ei kanna kuin Afrikasta ja Lähi-idästä Eurooppaan tullee muslimit ovat.

  Juuripa tuon takia on tulossa kaikkien aikojen purku: tsar bomb lähetys muslimien maihin siten, ettei jää kiveä kiven päälle. Upeaa. Joka muuta väittää onpi tsarbombfobi

 13. Onko kommenttiosiossa jotain pituusrajoitusta, pitkien viestien moderointia, tms.? Yritin saada pitkähköä kirjoitustani läpi, mutta se ei koskaan ilmestynyt. Kun yritin uudestaan, wordpress ilmoitti että olen jo lähettänyt viestin.

 14. Ei ole pahempi rasisti kuin matut .Heille on kirja missa on ohjeita .KAFIIRI maksaa veroja ,tai kuolemaan.

  1. Muslimboys got PTSD when they heard they would be accused after gangraping 5-yr old girl, yes i really, really believe (NOT) that this horrendous insult triggered great suffering in muslimboys…
   Judge, and majority of court defended muslimboys during proceedings when they should have been proving their guilt.
   5-yr old girl was hinted sexually luring muslimboys to rape her in public place in her apartment complex??
   Judge gives gag-order to everyone AFTER giving muslimboys probation???
   TRAVESTY OF JUSTICE!

   Tukholmassa tiedettäisiin että kriisiapu pitää evätä raiskatulta kantislapselta ja antaa posttraumaattisesta stressireaktiosta kärsiville muslimiraiskaajapakolaisille, ehkäpä amerikassakin?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.