Pohjois-Ruotsiin 2000 sotamuslimia syksyyn mennessä

0
mediterraneo 8
Västeråsin Ikea-murhaaja oli eritrealainen.

 

Jos joku luulee, että tulijat joskus loppuisivat Ruotsiin, on väärässä. Ruotsi aloittaa nyt EU:n kanssa sovitun taakanjaon ja lennättää veronmaksajien kustannuksella koko kesän aina lokakuuhun asti noin 2 000 Kreikkaan jämähtänyttä sotapakolaista Pohjois-Ruotsiin.

Ensimmäinen yksityiskone lentää Luleån lentoasemalle ensi viikolla. Koneessa on 250-300 syyrialaista ja eritrealaista miestä, jotka ovat voittaneet lotossa ja saavat loppuelämän kestävän ilmaisen ylläpidon. Seuraavien kuukausien aikana viikon parin välein kuskataan koneellinen miehiä kunnes 2 000 henkeä on saatu pohjoiseen. Tulijat ripotellaan pohjoisen kaupunkeihin Länsi-pohjanmaalta aina Lappiin asti.

Nyt ylläpidon saavat ovat vuonna 2015 Kreikkaan uineita sotapakolaisia, jotka ovat notkuneet Kreikassa liki pari vuotta. Nyt he kuitenkin pääsevät säädyllisiin oloihin ruotsalaisiin herraskartanoihin.

Maahanmuuttoviraston aluepäällikkö Bodenista Ann-Christin Sjökvist kertoo:

– ”Uskomme, että olemme nyt hyvin valmistautuneet vastaanottoon ja homma hoituu jouhevasti niin tulijoille kuin meidän henkilökunnankin toimesta.”

 

IMG_20170606_233323
Myös suomalaiset saavat osansa ruotsalaisten rikkaudesta.

 

Asia koskettaa myös Suomea. Nimittäin tietojen mukaan Haaparantaankin suunnitellaan omaa maahanmuuttajaslummia. Koska Tornio on joen toisella puolen tulevat torniolaisetkin saamaan osansa ruotsalaisten avosylisyydestä.

17 thoughts on “Pohjois-Ruotsiin 2000 sotamuslimia syksyyn mennessä

  1. Toivottavasti negatiivisin asiakaspalautteen vuoksi puuro tulee tällä kertaa suoraan ekomylläriltä ja kaffeleivät konditoriasta sanoo:

   Kyllä minä ymmärrän: meillä ei ole vielä ilmeisesti tarpeeksi terroritekoja, ampumisia, puukottamisia, pahoinpitelyjä, raiskauksia, ryöstöjä, huumekauppaa, asekauppaa, sairas- jne. vakuutuspetoksia jne jne jne.

  2. Se on pantava kämppä myyntiin,nuiden naapurina en ala elämään edes pakon edessä.
   Sitä kertaa et ikkunasta ulos katso, että eikö siinä muutama musta ole huojumassa.
   Ja taas 2000 lisää,mikä helvetin hulluus näihin aiemmin ihan hyviin pohjoismaihin on tullut.

  3. Tornio ja Haaparanta on samallapuolen Toniojokea.Suoensaari jossa Tornion kaupunki sijaitsee, on maayhteydessä Haaparantaan.

   Että mikään ei ole helpompaa kun läpsytellä Haaparannalta Tornion kaupunkiin.On nuita mustia miehiä täällä jo entuudestaan,lisää ei välttämättä kaivata.Mutta jois Löhveeni on päättny toisin niin sehän on sitte niin.

 1. Eikä aikaakaan, kun ruåtsi kiikuttaa nämä kaikki namupalat meidän vaivoiksemme, tunnettuine seurauksineen. Eivät kaikki muslimit ole terroristeja, mutta melkein kaikki terroristit ovat muslimeja, sanoisi ehkä joku fiksu, mutta kuka?; en tiedä, ottakaa selvää. En nyt halua iltamyöhään ketään kiihottaa, mutta kutkuttavia unelmia kaikille suvakeille!

 2. Mitä sotaa Eritreassa (tai Kreikassa tai kauttakulkumaissa) käydään kun Suomi ja Ruotsi lennättävät näitä? Nuoret miehet välttelevät asepalvelustaan eli ovat sotilaskarkureita!

 3. Afrikkalaisia Ruotsin pohjoisosiin, jossa on pieniä kaupunkeja ja kyliä?
  Eiväthän ne siellä pimeässä ja kylmässä viihdy.
  Pari vuotta niin kaikki ovat Tukholman, Malmön ja Göteborgin no-go-alueilla.
  Katsotaan miten heidän ”suunnitelmansa” toimii.

  Asun itse Uumajan korkeudella ja tässä iässä talvet alkavat jo vanhaa sissiäkin v*tuttamaan. Mitä sitten kravun kääntöpiirin eteläpuolelta tänne roudattuja luku ja kirjoitustaidottomia onnenonkijoita!

  1. Nämä saivat turvapaikkalotossa 6+1 oikein, mutta kuten toteat, asia on helppo korjata. Susirajan lumet saa kopisteltua nopeasti kengistä ja täräytettyä vaikka Tukholman asuntojonon kärkeen. Ja kun on kämppä, voi käydä kuuntelemassa pääministerin höpötyksiä omasta tärkeydestä tai suoranaisesta ylivertaisuudesta ja lähteä lomailemaan kotikulmille – vaikka aluksi puoleksi vuodeksi tai mitä se räntäkausi sattuu kestämään. Siinä ehtii vaimon ostaa ja panna lapset alulle ja palaajia onkin jo vähintään kolme. Ja sitten vaan uutta kierrosta.

   Ruotsin viimeinen mahdollisuus tehdä asialla jotain on Ruotsidemokraattien valtaannousu 2018 vaaleissa. Jos demarit silloinkin voittavat ja meno jatkuu samana taas 4 vuotta, Svenssonit alkavat oikeasti painua vähemmistöön omassa maassaan. Troijan hevonen on tietysti historiallisia kertomuksia, joita ei kannata ottaa kovin tosissaan – mutta ruotsalaiset ovat kyenneet senkin toteuttamaan ja millä tavalla: he ovat rakentaneet hevosen itse ja uskovat ettei siitä ole mitään vaaraa!

   1. ” Jos demarit silloinkin voittavat ja meno jatkuu samana taas 4 vuotta”

    Oikestoalliansi tämän muslimien Ruotsin valloituksen potkaisi käyntiin Reinfeldtin johtamana 10 vuotta sitten todenteolla. Silloin otettin yhdessä todella korkeiden muslimi lukujen kanssa työkalupakkiin myös mamu kriitikkojen vainoaminen, työpaikoilla ja mediassa sekä kansalaisliikkeitä kiihottamalla nk natseja vastaan, Hommat meni todella väkivaltaiseksi Allianssin aikoina, Nyttemmin rauhoittunut sossujen kaudella. .

    Tuosta vielä menneet kertauksena

    http://www.friatider.se/reinfeldts-plan-med-invandringen-att-krossa-v-lf-rden

    http://www.friatider.se/regeringen-reinfeldt-k-nde-till-asylv-gen-gjorde-ingenting

 4. Voisiko tässä olla sellainen pienen pieni toivo, että Ruotsin ottaessa virallisia ”kiintiöpakolaisia” vaikka miljoonan, niitä ei enää voi tupata Suomen riesaksi? Eikä ole resursseja ottaa niitä omatoimituristeja Tanskasta?

  Pätkääkään ei kiinnosta Ruotsin tuho, koska sen itse tilaavat, mutta Suomea rakastan yli kaiken.

  1. Ruotsi ohjaa epäviralliset tulijat ihan epävirallisesti epävirallisissa junissa Haparanda ja antaa taksirahan Tornioon, rikkauden jakamisesta on sovittu kabinetissa viinilasin äärellä ja kehuttu suomalaisia poliitikkoja vastuunkannosta…

 5. Asun ite lähellä Ruåttin rajaa , ja miten nuo muka täällä pohjoisessa viihtyvät?? Pitkä ,pimeä ,kylmä talvi ,ei ,ei ja ei ,kyllä ne onneksi lähtee eteläruåttiin suurin osa ainakin..

  1. Kyllä niitä riittää pohjoseenki,montasataa miljoonaa uutta tulijaa on tulossa välimeren eteläpuolella.
   Turha kuvitella että nuista enää eroon päästään, niin syvästi kun sitä me tavalliset ihmiset haluaisimme.

   Riesa on tullut jäädäkseen.

 6. Italia, Kreikka – dumppaavat taatusti pahimmat tapaukset ensimmäisille ottajille, koska eivät halua pitää näitä maassaan yhtään kauempaa kuin on pakko…
  – Suomihan on kohta kiintiönsä täyttänytkin…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.