Arabit mielenosoituslakkoon Imatralla: ”Emme voi nukkua somalien kanssa”

13

 

Imatralla aikaansa kuluttavat sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet sotamiehet ovat menneet jonkinlaiseeen lakko-protestiin. Syynä se, että eivät saa nukkua samassa huoneessa kaverinsa kanssa. Viisi miestä yöpyi viime yön vastaanottokeskuksen nurmikolla protestiksi.

Savonlinnan vastaanottokeskuksesta saapui Imatran vastaanottokeskukseen maanantaina 32 sotamiestä. Yleensä vokeissa sotapakolaiset on majoitettu kieliryhmittäin, mutta koska Imatra on tupaten täynnä niin tällaista mahdollisuutta ei ollut tällä kertaa tarjolla. Lakkopäällikkö Mahmood Awden Zahid kertoo katkerana:

– Yhden meistä olisi pitänyt asua somalin kanssa, toisen intialaisen. Tällainen ei sovi missään nimessä meille, sillä olisimme halunneet yhteisen huoneen.

Sotapäällikkö kertoo, että he haluavat vain normaalin paikan asumiseen.

Vastaanottokeskuksen päällikön Lauri Perälän mukaan uusien tulijoiden kaikkia toiveita ei voi välttämättä täyttää, sillä paikka on muutenkin ylitäynnä.

Sotapäällikkö ja lakkokenraali  Mahmood Awden Zahid kertoo, että he pohtivat tulevatko sisälle taloon vaiko jatkavatko mielenosoituslakkoaan nurmikolla. Paikalle oli kuitenkin imatralaisten RHC-naisten toimesta jo toimitettu lakkokyltti: ”Ei ole paikka meille nukkua!”

Nyt ollaan siis lakkoiltu ruuasta, runkkutilojen puutteesta ja viimeisimpänä, että arabiinot eivät voi nukkua somalien ja intialaisten kanssa samoissa huoneissa. Olisiko tässä jo kyse jopa rasismista? Ovatko somalit arabien mielestä huonompiarvoisia?

Advertisements

29 thoughts on “Arabit mielenosoituslakkoon Imatralla: ”Emme voi nukkua somalien kanssa”

 1. Tämä kirjoituksissasi – ei valtalehdistössä – muutaman kerran esiin tullut näkökulma, että Islam uskontona on tosissaan rasistinen (KAIKKIA muita muka epäpuhtaita kohtaan, ei vain näitä sorsittuja somalilaispoikia..) ihan todistettavasta suoraan heidän ohje- ja oppikirjastaan (jota myös Koraaniksi kutsutaan). Siis Suomen Sisut ja Suomi Ensin kansallismieliset ovat heidän rinnallaan korkeintaan hivenen kansallismielisiä, eivät lainkaan rasistisia. Todelliset rasistit löytyvät islamilaisuuden piiristä. Miksiköhän tämä näkökulma uupuu kokonaan valtamedian ja myös valtaapitävien politiikkojen puheista etenkin meillä Pohjoismaissa? Vai saako siitä syytteet vihapuheesta ja Facebookin sivustoja suljetaan samalla tapaa perusteettomasti.
  On se niin väärin.

 2. Yhyyhyyhyy.Arabeilla pitää olla eri oikeus ettei heidän tarvitse siettää Somaleja – se on vääräuskoisten velvollisuus.

  1. Näiden erittäin röyhkeiden vaatimusten hieno kruunaus on se, että nämä lakot osuvat umpisuoraan omaan nilkkaan: ei tainnut tulla pojilla mieleen, että viisiasteinen kesäyö voi olla ikävämpää kuin huoneen jakaminen väärärotuisten kanssa.

  2. Eihän se helppoa ole sietää somaleita,mutta ei se sen helpompaa ole sietää arabejakaan, jotka ovat Suomeen tunkeutuneet täyshoitoon.

 3. Viime kesänä valittivat jossakin vokissa ,että on liian kuuma…ja tietenki talvella oli huoneissa kylmä..Mitähän seuraavaksi??Ei tarpeeksi suwakkeja heitä palvelemaan?

 4. Mitä?? Eivätkö rauhanuskonnon edustajat pysty elämään yltäkylläisyydessä yhdessä? Mitenkäs se alah sanoikaan ”tehkööt veljelle sen mitä itselle toivoo” tai jotain sinnepäin. Eli, rauhanuskonnon konsultit eivät olekkaan niin rauhaisaa väkeä. Vaan sotaisaa. Mitäs se Winston Churchill sanoi näistä alku-ihmsistä:

  ”Kuinka kauhistuttavia ovatkaan kiroukset, jotka muhamettilaisuus langettaa kannattajilleen! Ei ole ainoastaan fanaattista kiihkoa, joka ihmisessä on yhtä vaarallista kuin vesikauhu koirassa, vaan myös tämä hirveä fatalistinen apatia. Vaikutukset ovat ilmiselviä monissa maissa. Ajattelemattomia tapoja, huolimattomia maanviljelysjärjestelmiä, laiskoja kaupankäyntimenetelmiä ja omaisuuden turvattomuutta tapaa kaikkialla, missä profeetan seuraajat hallitsevat tai asuvat. Alhainen sensualismi riistää tältä elämältä sen viehkeyden ja sivistyneisyyden; tulevalta sen arvokkuuden ja pyhyyden. Se tosiasia, että muhamettilaisen lain mukaan jokaisen naisen on kuuluttava jollakin miehelle tämän absoluuttisena omaisuutena, joko lapsena, vaimona tai jalkavaimona, viivästyttää väistämättä orjuuden lopullista häviämistä aina siihen asti, kunnes islamin usko on lakannut olemasta suuri voima ihmisten keskuudessa.
  Yksittäiset muslimit saattavat toki osoittaa loistavia ominaisuuksia, mutta tämän uskonnon vaikutus halvaannuttaa sen seuraajien sosiaalisen kehityksen. Maailmassa ei ole voimakkaampaa taannuttavaa voimaa. Muhamettilaisuus on taistelunhaluinen ja käännytystä harjoittava uskonto, joka on kaikkea muuta kuin kuolemaisillaan. Se on jo levinnyt kautta Keski-Afrikan tuottaen pelottomia taistelijoita joka askelmallaan. Ja jos kristinuskoa eivät suojelisi tieteen vahvat käsivarret – tieteen, jota vastaan se oli turhaan taistellut – modernin Euroopan sivilisaatio saattaisi romahtaa, samoin kuin romahti muinaisen Rooman sivilisaatio.”

  Ja tuo Rooman tuho on tällä kertää EU:n tuho. Kolmas maailmansota alkaa näistä mustista. Ja se on jo nähtävillä.

 5. Vietävä kuinka osuva kuvaus – vielä jos saisi lähteen mitä voisi lainata
  Ps. en epäile, etteikö lainaus olisi tosi, tuon miehen suusta tuli aika paljon viisasta sanomaa vaikeina(kin) aikoina.
  Eikä tainnut kukaan käydä rasistiksi syyttelemään..

  1. Mitä Britannian entinen pääministeri ja Nobel-palkittu kirjailija Winston Churchill ajatteli islamista ja muslimeista. Teoksessaan The River War – An Historical Account of the Reconquest of the Soudan (1899, vol. II, pp. 248–250) hän sanoi näin (sitaatti on sensuroitu vuoden 1902 yksiosaisesta laitoksesta

 6. Sorry, olin vähän epäselvä – en epäile Paavoa pätkääkään, mutta olin tässä yhteydessä kiinnostunut mistä tuon Churchillin siteerauksen löytäisi. Hän kun oli vähintäänkin Paavon mittainen mies.

 7. Lakko olikin vain niitä yhden yön -juttuja. +9°:een arktinen kylmyys hyydytti Mahmoodin joukot. Harmi, kun kerrankin oli vokkilakko, jota vilpittömästi olisin halunnut tukea. Ja toiveissa oli, että somalitkin olisivat siirtyneet nurmikon puolelle antirasistiseen vastamielenosoitukseen.

 8. Paavo laita vaan jutuissa linkit alkuperäislähteisiin, myös ruotsinkielisiin. Niitäkin olisi välillä mukava vilkaista ja tekee jutuistasi uskottavampia ja vakuuttavampia, kun on lähteet mukana. Vehkoolaisille vitunvirkkaajille kysymys: Saako nyt mainittuja turviksia pilkata rasisteiksi? Onko ne jopa natseja? 😀

 9. Näin se monikulttuuri käytännössä toimii…tai siis ei toimi. Mutta jatketaan kaikesta huolimatta unelmointia…

 10. Nukkusivat vaan ulkona ja tulis oikein paljo sääskiä, paarmoja, mäkäräisiä. Ja se Vuoksen juoksutus on hyvä idea!😁

  1. Joo, vois myydä pääsylippuja ja lahjoittaa varat PT-medialle. Yleisöryntäys olisi takuuvarma! 😈

 11. Arabit ovat rasisteja, sen olen jo aikaisemmin elämässä huomannut. Ihan turhaan RHC:n bimbot ja muut ajattelemattomat niitä hyysää ja puolustelee. Eikö rasismi ollutkaan viherpunikeille se pahin rikos maan päällä? Taitavat olla valikoivia sen rasismin suhteen. Heidän oma patja saa olla mitä sitä huvittaa, on se niin ihqu.

 12. Deeply shocked and saddened by the news. Dear people of Imatra, we are standing beside you.

  Zero tolerance for racism.

 13. Ei missään nimessä pitäis antaa periksi heille, vaan jos ei sovi nukkua erimaalaisten kanssa samassa huoneessa, annetaan ekana mahdollisuus vapaaehtoiseen paluuseen tai suoraan hylsy ja pakkomeno kotimaahansa. Jos ei voi olla toisten kanssa samoissa tiloissa kaikessa rauhassa, miten tulevat toimeen samoissa kerrostaloissa itähelsingissä?

 14. Moi mä olen Mohammed kaksitoistavuotias, parrakas feikkipakolainen, vihaan teitä kaikkia, vihaan ruokaanne, vihaan elämäntapaanne, vihaan säätänne, vihaan kaikkia jotka eivät ole muslimeita, en tule toimeen kenenkään kanssa joka ei ole muslimi, en opi kieliä, en osaa mitään, en aio osata enkä oppia mitään, rakastan pikkutyttöjenne pilluja, rakastan kuvia itsestäni instagramissa, runkkaaminen/yllätysrakastelu yleisillä paikoilla on sydäntäni lähellä, uin partavedessä, puen naiseni säkkiin ja hakkaan häntä 24/7, ellen saa kaikkea mitä vaadin olette rasisteja, antakaa mun rahat ja halatkaa mua torilla tai pöllin rekan ja tapan teidät kaikki. Haluan vain kuulua yhteiskuntaanne ja yhdessä voimme rakentaa onnellista tulevaisuutta.

 15. Näin ramadan kuukauden kunniaksi tänään käveli kolme reipasta ”sota” pakolaista kello 17 jälkeen lenkilläni Vaasassa vastaan heineken tölkit kädessä sammuttaen joka toisella askeleella ”paaston” aiheuttamaa janoa.

 16. Jaa ”Ei ole paikka meille nukkua”? Ei se haittaa mitään. Saa meillä valvoakin mutta ette sitten saatana pasko sinne nurmikolle!

 17. No buhuu ,paska elämä,täysin taistelukuntoista porukka virtaa valtoimenaan häntä koipien välissä.Kuinkahan moni Suomalainen lähtis pakolaiseksi valittamaan muihin maihin että kun on niin paskaa,rintamalle kaikki kykenevät,eikö niille käsite isänmaa sano mitään?

 18. Kristittyjä pitää kokeilla mielenosoituslakko arabi maissa ,sitten saisi kunnon rasismi, fasismi, nacismi .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.