Monokulttuurin 7.6.2017 keskiviikkolive klo 19.00 alkaen

0

Suomen ensimmäinen, kovin, vihatuin ja rakastetuin vihapuheohjelma, jossa tykitetään pelkkää vihaa, vihaa ja lisää vihaa. Tänään erikoisesti vihaamme kaikkea. Jäsenillä naamat jo punoittavat vihaisuudesta.

Monta mielenkiintoista päivänpolttavaa aihetta. Klo 19.00 siis.

 

21 thoughts on “Monokulttuurin 7.6.2017 keskiviikkolive klo 19.00 alkaen

 1. Mutta on tänne tunkeutuneilla hyvät hermot, ovathan asuneet täpötäysissä vokeissa, jo
  2 vuotta. Itse en kestäisi viikkoakaan moisia oloja saati lonnisin muiden elätettävänä. Minä nautin työnteosta, jota tein 43 vuotta. Eläkkeelle pääsin 63 vuotiaana.

 2. Yhden britti-teron vaimo on aika stereotyyppisen näköinen tapaus… :

  ’HOW WILL I EXPLAIN TO OUR DAUGHTER?’ London Bridge attacker Rachid Redouane’s wife says she’s dreading telling their 20-month-old child about his deadly terror spree
  Essex-born Charisse O’Leary married evil Rachid Redouane in Dublin and has a 20-month-old daughter”

  https://www.thesun.co.uk/news/3742244/london-bridge-attack-rachid-redouane-wife-charisse-oleary-daughter/

  1. Vanha horo. 130kg. Ilmankos 72 neitsyttä satuilu upposi mulliturpaan -jotain oli pakko yrittää. 😗

   1. Hiukan on juu Miss Piggyn eli tämän Muppet hahmon näköä, kuten joku vääräleuka sanoo kommenteissakin…
    – tuskin oli tuo mies aidosti mukana missään vaiheessa eli oli vain oleskelulupaliitto hänelle; nainenkin liki nelikymppinen eli todennäköisesti ottanut vain jonkun nopeasti lapsensa isäksi …
    – ISIS -nimisen kahvilan edessä poseerauskin kertoo paljon siitä, mikä oli meininki ainakin miehen puolelta…

  1. Ihanaa! Nyt on asematorille saatava myös PANOTELTTA jotta yhdyntämahdollisuudet paranevat ja saadaan kaikille suvakeille 15-50 v. mahat pystyyn.

  2. Hyi 5tana.
   Ja harvinaisen idiootti kuvakin. Moraalisäteily ja tekopyhyys.
   Anteeksi vauva, sinun vikasi tämä tämä ei ole, että nämä elukat tulevat tänne lisääntymään ja elätettäviksi.
   Passiivisia uhrautuja-elättejä. Aktiivisia vain siinä yhdessä asiassa.

   1. Ehkäpä vauvasta kasvaakin uusi Junes 😉
    – siis mielipiteiltään!

 3. Miksi suomalainen nainen valitsee mielummin tuntemattomalla taustalla tulevan sotapakolaisen kuin suomalaisen jantteran juntturan?

  1. Eksotiikka puree!
   Taustat ja realiteetit menettävät merkitystään monikulttuurisissa suhteissa. Ulkomaalainen on myös helppo kuvitella paremmaksi kuin on eli mielikuvituskin pääsee lentoon. Toki monilla on kiva ulkonäkökin, oli kyseessä sitten nainen tai mieskin.
   Eroaminen on kuitenkin todennäköisempää kuin suomalaisten kesken – eli todellisuus tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin kuitenkin.

   Joskus kyse on myös joistain oikeista ongelmista taustalla. Joku ei ehkä koe kelpaavansa maanmiehilleen ja joku sitten halveksuu omia maanmiehiään.
   Ulkomaalainen on myös usein helpompi saada, näitä tietynmaalaisia on tarjolla pilvin pimein jo lumeaviolliittojenkin tähden. Ja kun lapsentekoonkin suostuvat ilmeisesti melkein heti ensitreffeillä – osin juuri oleskeluluvankin takia.

   On kyse ehkä myös siitäkin, että Suomessa sukupuolten väliset suhteet, odotukset ja vaatimukset omanmaalaisia kohtaan ovat nykyisin hyvin ristiriitaisia ja väliin turhan korkeitakin. Feministit ovat myös liki tappaneet romantiikan ja perinteiset perhearvot suomalaisten kesken.

   Noihin odotuksiin liittyen, niin etenkin korkeammin koulutettujen kukkahattujen suhteen on niin, että suomalainen väliaikaisesti työtön ei kelpaa, mutta ulkomaalainen ainaistyötön kelpaa – suomalaisen pitää olla suht varakas, mutta ulkolainen voi olla rutiköyhäkin – suomalaisen pitää olla korkeasti koulutettu, mutta ulkolainen voi olla jopa semisti luku- ja kirjoitustaidoton jne.

  2. En tiedä miten te suomalaiset miehet Suomessa naisia kohtelette ja puhuttelette mutta kun täällä lukee miesten kommentteja ”vitun läski”, ”vitun huora”, ”lähiövalas”, ”siiderivalas” jne niin alan ymmärtää jos ei naisia kiinnosta sellaiset miehet. Kielenkäyttö on usein hyvin rumaa ja halveksivaa, jopa aggressiivista ja väkivaltaista ja se kohdistuu aina naisen ulkonäköön. Ja se tulee suoraan suomalaisesta REHELLISESTÄ sydämestä ilman tagiyyaa… En myöskään usko että naisten ulkonäköä jatkuvasti mollaavat ovat a/ itse hyvännäköisiä b/ terveellä itsetunnolla varustettuja.

   1. Kauneuskriteerit ovat kuitenkin kauneuskriteereitä, vaikka pinta onkin vain pintaa – toki moni arvostelee ns. suvakkeja suuren ärsytyksen vallassa, joten senkään vuoksi sitä ei pidä ihan niin vakavasti ottaa.
    Mutta haukkuihan Marjaana-pappikin Marcon aika pahoin – muka esimerkin omaisesti 😉

    Kuitenkin suomalaisten naisten mainekin alkaa olla jo todella huono ympäri maailmaakin – suoraan sanottuna pidetään ilmaisina huori*na – ja näin puhuvat sekä ulkomaalaiset miehet että myös ulkomaalaiset naisetkin jo!
    – nämä naiset vetävät ihan oikeasti myös matujakin Suomeen, koska jokainen tänne tuleva ulkismies tietää löytävänsä jonkunlaisen naisen liki 100% varmasti ja pil*ua saa aivan takuuvarmasti; tällainen houkuttelu on tuhoisaa Suomelle!
    – siksi tänne tuli yli 30 000 geelitukkaakin ja tulee yhä, kun sana kiirii – muslimimaissa kun ei samanlaista ilmaistarjontaa ole.

    Tässä on toki paljon miestenkin syytä, isien kasvattajina jne. – ylipäätään koko yhteiskunnan sairaiden arvojen ja esim. liian holtittoman päihdekulttuurin.
    – ihan todella alapääelämälläkin on suuremmat vaikutukset kuin moni arvaakaan – ja se vaikuttaa väistämättä myös sukupuolten väliseen kunnioitukseen ja arvostukseenkin.

    Mutta kyllä vain suomalaiset naiset haukkuvat suomalaisia miehiä huomattavasti enemmän – monet suomalaiset miehet sentään puolustavat monilla ulkomaankielisillä keskustelupalstoillakin huorik*i leimattuja maannaisiaan.
    Ja toki esim. ulkonäkö on suomalaisilla miehillä usein vielä enemmän hakusessa kuin mitä naisilla – joten tässä asiassa kyllä pata soimaa kattilaa.

   2. Mielenkiintoinen kirjoitus Hommalla ja tässäkin suomalaisten naisten antavuus mainittu houkuttimena…
    – mutta ei kaikkia ns. normaaleja suomalaisten naisten ja ulkomaalaisten miesten välisiä suhteita tietenkään tarvitse tuomita – mutta kun liian moni suomalainen nainen ei tajua, milloin heitä vain käytetään 6-0 hyväksi ja kun se on myös tuhoisaa maallemmekin… :

    ”On nuo unelmatoverit kyllä ihme porukkaa. Ymmärrän tavallaan, että nuoren lihan perässä siellä moni jaksaa notkua ja levittää omaa unelmaansa, mutta mitä nuo muutamat miehet siellä ihan oikeasti tekevät? Yrittävät saada joltain pullahalaajalta siinä sivussa säpiä tai jotain?

    Kutsuin kerran illalla himaan kävellessä uudenmaankadun vokin edestä pari turvista luokseni ottamaan brenkkua, kun heittivät ihan hyvää läppää samalla kun pummivat tupakkaa (kyllä, olin hieman humalassa). Olivat about 25-vuotiaita ja kotoisin Tunisiasta. Meillä oli oikeasti ihan hauska ilta, otettiin viinaa, juteltiin elämästä ja käytiin jopa saunassa.

    Pojille tuli kuitenkin täysin puskista, kun kerroin, että suomalaiset veronmaksajat maksavat heidän kuukausi”liksansa” (saavat kuulemma 300 euroa mieheen kuukaudessa), he ihan oikeasti luulivat tai ainakin väittivät luulevansa maailman pankin maksavat nämä kustannukset pakolaisista Euroopassa. Olivat molemmat saaneet kahden vuoden jälkeen hylsyn Ruotsista ja siksi olivat nyt Suomessa koittamassa onneaan.
    Kysyin mikä on Suomessa parasta? Kuulemma helppo pillu ja on helpompaa, kuin Ruotsissa.

    Heidän unelmana oli saada pimeää duunia ja pitää hauskaa, jotta voi matkustella ja pitää lisää hauskaa. Kerroin hieman haasteista elää Suomessa mukavaa elämää tekemättä laillista duunia ja kun molemmat olivat lopettaneet koulun about 10-vuotiaina, mahdollisuudet elää kuten normi suomalainen ovat periaatteessa mahdottomat. Pojilla oli kuitenkin suunnitelma, eli jos Suomesta ei natsaa juhlapaikkaa, niin suuntaavat Norjan kautta Islantiin laivalla, josta yrittävä keplotella itsensä Jenkkeihin jollain laivakyydillä.
    Toivotin hyvää matkaa ja kysyin, onko turvisten joukossa paljonkin porukkaa Suomessa heidän mielestään, jotka eivät ole oikeasti paossa mitään uhkaa. Vastaus oli aika suora: Kuulemma kaikki heidän tuntemansa turvikset ovat vain ”seikkailemassa” Suomessa.

    Eli tarinan pointti oli, että pakkohan noiden unelmaleirien veteraanien on tuntea vastaavia tarinoita ja vaikka kuinka paljon, mutta silti jaksavat jostain syystä unelmoida täysillä loppuun asti?”

    https://hommaforum.org/index.php/topic,109108.msg2642890/topicseen.html#msg2642890

    1. Mutta sittenkin: miksi se oikeastaan on suomalaisten MIESTEN ongelma jos naiset hääräävät turviksien kanssa? Eikö se ole naisten oma häpeä tai miten sen nyt näkeekin? Ei miesten tarvitse häärätä samojen naisten kanssa sillä ei kai Suomessa nyt niin kova naispula voi olla. Tuo on kuitenkin vain ”aikansa kutakin”- ilmiö. Olihan ”ruotsalainen syntikin” suuri käsite maailmalla monta vuotta mutta ei siitä nykyään enää puhuta.

     1. Isienkin arvokasvatusvastuu!
      Pitää puhua tyttärilleen elämän realiteeteista ja esim. koulun ja yhteiskunnan sekä äärifeministien mädätystä vastaan.

     2. Miehet haluavat kontrolloida naisten seksuaalisuutta Suomessa ihan niinkuin Iranissakin tai Afganistanissa.

     3. Ei vaan naisten pitäisi ennen kaikkea ymmärtää kontrolloida itseään!
      Moni suomalainen nainenkin häpeää suvakkinaisten touhuja ja etenkin ulkomailla liikkuessaan, kun tietynlainen maine on kiirinyt edellä.
      Ja kun ne kaikkein holtittomimmat päätyvät yleensä onnettomiksi pubiruusuiksi…

      Mutta ei se sitä tarkoita kuitenkaan, että kannattaisi myöskään sovinistisia kaksoisstandardeja; Suomessahan tunnetaan vanhastaan myös huoripukin leima, joka liittyy miehiin!
      Muslimimaissa on juuri nämä kaksoisstandardit – ja jopa hirvittävät perversiot, esim. tanssipoikakulttuuri, voimissaan.

      Toki kyse on arvoista – osa uskoo, että holtittomuudesta seuraa kansakuntien onni, toiset taas kannattavat kohtuutta ja jo historiassa toimiviksi todettuja arvoja…

 4. Mukavasti välillä suhinavapaa lähetys. Tuukan remonttiääniä tuottava tietokonekin lienee vaihtunut hiljaisempaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.