19 thoughts on “PT-median Facebook-sivu bannissa

 1. Jännä. Johtuukohan Paavon viljelemästä väkivaltaisesta vasemmistoanarkismista. 😉

 2. Eiköhän se ole kunnia nykyään ,että saa bannin?Tietää ,että on tehnyt jotakin oikein.

 3. Eiköhän Paavokin voi siirtyä VK:hon. Pitäköön fakebookit banninsa. Porukka muutenkin siirtyy VK:hon pikkuhiljaa.

 4. VK käyttöön välittömästi -facebook on pahojen ihmisten omistuksessa. Nyt alkanut kansallismielisten sorto ja vaino tulee taatusti jatkumaan ja laajenemaan entisestään. 👃

 5. Steem on lohkoketjun päälle rakennettu some/blogialusta. Siksi sitä ei voi sensuroida eikä tilejä poistaa mielivaltaisesti. Kannattaa harkita sen käyttämistä. Hyvillä kirjoittajilla on myös mahdollisuus ansaita kryptovaluuttaa joten ei tarvitse erikseen pyytää lahjoituksia.

  https://steemit.com/

  Miinuksena on toki se, että suomenkielisiä siellä ei vielä ole juurikaan.

 6. Ahhah-haa…
  Ja että miksiköhän fb sensuroitu?
  Ettei vain ole RHC-armeija painanut taas joukkopsykoosissaan ilmianna-namiskaa. Tai muut raukkamaiset, aivottomat suvakit. Faceböökki tottelee aina suvac-diktaattoria.
  S ä ä l i t t ä v ä ä.

 7. Tuttua puuhaa uusi banni menossa tälläkin hetkellä. PT-median banneja ihmettelen, on luultavsti siisteintä mutta totuudellista aineistoa julkaisut.

 8. Suvakit käyttäytyy kuin Muslimit. Molemmat äänestää blokkina. Ei niille pärjää ennen kuin on joku yhtenäinen vastavoima.
  🙁

  1. Se vastavoima olemme me. Mitähän tästä vielä kehkeytyy? Marko Hamilon Oikea Mediakin joutui lopettamaan. Mainosrahoitusta ei vaan onnistunut saamaan. Vielä ei ole sellainen aika.
   Milloin tekopyhä poliittinen korrektius eli valehtelu saadaan puhallettua pois, tosiasioiden tieltä. Uskalletaan kertoa se 2 x 2 = 4. (kuten Karin tällä vkolla pyörineessä loistavassa piiroksessa)

   (huom! oikeamedian saitti jakaa toki vielä linkkejä, ym, ym)

   1. Mutta missä on se yhtenäisyys? Kansallismieliset ja isänmaalliset riitelee keskenään siitä, kuka johtaa joukkoja. Ei tästä mitään blokkia saa tällä menolla. Ajattele kuinka helposti saatais suljettua kaikki mokutussivut, jos esim 10 000 isänmaallista (kai sen verran löytyy heti alkuun) painais nappia.

    Ja jos se ei toteudu, niin joukkokanne USA:n oikeusjärjestelmään syrjinnästä. Sieltä löytyy varmasti myös rahoitus, jos joku ei aja sitä omalla riskillä.

    Tarttis vaan tehdä jotain 🙂

 9. ”Allahin papitar” on nyt aloittanut RHC:llä ketjun, ilmeisesti jotta lumeavioliittoja solmivat osaisivat varoa kiinnijäämistä?! :

  Marjaana: ”MARRIAGE TEST – QUESTIONS, PLEASE

  Migri not only sends people to die, but also thinks they know more about marriage and love then people who are in love.

  They make tests for people who marry each other to figure out if it is a ”real” marriage. What on earth is that anyway, a ”real marriage”?!

  But some of you went to these tests already. What did they ask you and how did that feel?

  *******
  Avioliittotestausten kysymykset kehiin, please”

  https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10154913566168533/

  Joku kommentoi omaa suhdettaan… :

  Janna: ” Enkä muista mieheni äitin tai isän nimeä. Kuulostaa ehkä tylyltä mutta en tykkää ees jos oma äitini on liikaa meiän asiois kiinni.”

  Vas. politiikko Veronika Honkasalo kertoo, että Isoon numeroon tulossa joku juttu lumeavioliitoista… :
  http://www.isonumero.fi/kesan-isossa-numerossa-puhutaan-lumeavioliitoista-satiirista/

  1. Toinenkin ketju:

   Marjaana: ” Minusta tuo on täysin laitonta, että ihmisten avioliittoja ”testataan”. Miten muka ”oikea avioliitto” määritellään, ja pääsisikö kaikki suomalaistaustaiset parit tuosta testistä läpi!?”

   Reija H. : ” Tuokin on minusta kyseenalaista kyttäämistä. Onhan ihan tavallista, että nuoret naiset naivat vanhemman miehen, jotta saavat hyvän sponsorin. Miksi ei se olisi sallittua myös toisin päin?”

   Janna: ”Musta tuntuu vain meidän suomalaisten naisten liittoja testataan. Migri ei uskalla nousta suomimiehiä arvosteleen. On paljon myös thaimaalaisia naisia täällä. Onkohan heidän helppo saada ole?”

   Janna: ”Älytöntä. Mä menin exäni kanssa naimisiin kun oli asuttu yhes 2 viikkoo oltiin kyllä netissä tavattu aiemmin. Nykysen kanssa yhteiseloa takana 1, 5 v ennen avioliittoa. Se lienee kohtuu aika. Olen myös ukkoni työkaveri ja työparinin vielä ”

   Minna: ”— Kuten tässä viimesen vuoden aikana olen itsekin kuullut on tphmiehet mm. kyselleet suomenkielentunneilla kuinka helppoa ja nopeaa on ottaa avioero täällä.
   Siksi myös maahanmuuttovirasto linja on ,että avioliiton perusteella haettu oleskelulupa annetaan vain vuodeksi ja katsellaan vieläkö pari on pysynyt yhdessä. Näitäkin löytyy rakkausavioliittojen rinnalle.”

   Jaana: ”Samoin voi hyvin todennäköisesti käydä vanhemmalle naisellekin… mutta sehän on asia joka pitää alkuun jo tiedostaa ennen kuin leikkiin ryhtyy winkhymiö;)
   Mutta kuten yleensä, niin me olemme kaikki yksilöitä eikä samat säännöt päde kaikkiin…
   Ja jos vielä pystyy olemaan niinkin avarakatseinen että suvatsee toisen nuoremman vaimon miehelleen jossain vaiheessa, niin se kai on sitten tosirakkautta se..
   gasphymiö:O
   Ainakin siihen on oltava islamin lain mukaan valmis ellei ole tehnyt mitään ehtoa avioliittotodistuksessa, siis silloinhan ei pidä valittaa jos mies olosuhteiden ((lue taloudellisen tilan) salliessa ottaa itselleen toisen vaimon… Ei pidä ainakaan valittaa jos näin käy..
   ja ellei sitten hyväksy miehen uutta vaimoa niin voi ottaa toki eron, muttei tuolloin mies joudu mitään erorahaa maksamaan.. grinhymiö:D Vaan mitäpä siitä jos pääsee epätyydyttävästä suhteesta pois.. grinhymiö”

   Qadir: ”moi kaikki minä en ymmärrä suomea paljon minä haluan mennä naimisiin jos joko halua läheta viesti minulle”

   Qadir: ”kaikki ajttelee minä haluan naimisiin varten passi mutta se on värin minä haluan koska minun perhe on afghanistanissa mä haluan koska minä olen yksi”

   1. Hommaforumin ”fiktiivinen meklari” olisi taatusti pelastanut Marjaanan huutokaupankin tällä myyntipuheella… :

    ”-Ja seuraavaksi ei myydäkään mitään lyhyttavaraa! Tarjolla on taatusti repivän raikasta bagdadilaista täysmittaista juhlakalua! Heikoimmat näköjään pyörtyilevät jo pelkästä ajatuksesta! Mitä tarjotaan vuorokaudesta? Kestävä on ja sisäsiisti! Kielitaitoinen on, arabia sujuu, englanti välttää ja lopun arvaatttekin! Mitä tarjotaan? Tules näytille nyt, Bagdadin Bang Dad! Mosulin Musta Kyy!”

   2. Valehtelijoiden tuki RY…

    Kummasti suomalaisen miehen avioliiton oikeellisuuden saa testata. Siitä ei suvakkiemäntä pukahda halaistua sanaa, paitsi tietysti väittää, ettei testejä tehdä…

    Olin kerran kuulusteluissa, vaimo ensin tunnin tulkin kera ja sitten itse tunnin (ilman tulkkia). Onneksi en uskonut vaimon sukulaista, jonka mielestä olisi ollut hyvä idea valehdella.. ei olisi ollut!

    Suvakin ÄO:llä ei kuulusteluita ”voiteta”, se on täysin varmaa, eli fakta. Eipä kyllä älykään riitä, kun ei tiedä kysymyksiä.

    Hitto, mikä juoni! Tehdään joku 40 kohtainen lista, mitä kuulusteluissa muka kysytään ja syötetään se RFC:lle. Nehän ääliöt jakaa sitä suurena salaisuutena, jolla matu pääsee notkuvaan pöytäämme. Mikään ei ole niin ihanaa kuin se, että itkevä matu isketään koneeseen ja lähetetään kotiin äidin luo. No, ehkä suvakin itku on vielä ihanampaa, sitä voisi mennä lentokentälle asti katsomaan. ”Eiii, minun rakas Hamid on siellä koneessa, eiii!”

    1. Teiltä kysytään, missä tapasitte. Väittäkää tavanneenne lomamatkalla Irakissa ja asuneenne siellä yhdessä.
    2. Kysymys: Onko teillä lapsia? Kertokaa teillä olevan yhteinen lapsi Irakissa miehen äidin luona.
    3. Kuinka vanha Hamid on? 17 vuotta.
    4. Eikö Suuri ikäero haittaa? Ei, meillä on rakkausliitto.
    5. Aikooko Hamid työskennellä Suomessa? Tietty.
    6. Mikä miehenne koulutus on? Raketikeiu (joku vastaava titteli, hieno ammatti tekee vaikutuksen).
    jne

    Eri hyviä neuvoja avioliittoon pyrkivälle.

    Teidän tulojanne selvitetään. Ota pikavippiä, nosta se ja pane tilillesi niin, että maksajan kohdalla on työnantajasi nimi. Jos olet työtön, kirjoita nollatuntisopimus jonkun siivousfirman kanssa ja toimi edellä mainitusti.

    Hamidin sukulaiset voivat lahjoa paikallisen poliisin passin saantia varten, se on välttämätön naimisiin mennessä. Pikavipillä maksat moisen pikku kuluerän kätevästi.

    Ellei paperiasioita saa kuntoon, kaunis Marjaana vihkii teidät salaa ja toteaa ”Isän, Pojan ja Pyhän hengen nimeen” sijasta ”lukko päälle, ei voi peruu”. Tällaista liittoa ei viranomainen voi purkaa.

    Olisi siis mahdollisuus tehdä ”koneen tankkaamiset”, mutta niin, että suvakilta menee henk.koht. talous nurin, kaikki alkavat itkemään ja Hamid heitetään mäelle, jota ilman passia ei olisi voitu tehdä. Myös poliisilla olisi hauskaa kuunnella samaa **skaa joka työvuorossa, kun porukka kilpaa opettelee ”oikeita” vastauksia. Ehkä kirkkokin viimein laittaisi Marjaanan ajelemaan Kubotalla pitkin hautuumaita ihmisiä rääkkäämästä.

 10. Sen sijaan refugww hospitality club saa sanoa mitä vaan: rasistiksi saa haukkua. Virolaisia ja venäläisiä nuijia. Ennakkoluuloako ei siellä ole, seuraava lainaus:

  ’Onhan se totta .. että täällä ei hoitoon pääsystä ja lääkityksistä .. itsemurhayrityksien jälkeisistä toimista ole huolehdittu. Tai lääkäri on joku onneton virolainen tms .. joka ei kieltä osaa eikä ymmärrä koko asiaa.’

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.