Stefan Löfven siteerasi profeetta Muhammedia kansallispäivän puheessaan

0

 

Tiistaina vietettiin Ruotsin kansallispäivää rauhallisissa merkeissä. Mitään erikoista esimerkiksi lipun polttamista ei tapahtunut. Sen sijaan moni kysyi mielessään onko pääministeri Stefan Löfvenillä alkanut iso ratas pyörimään tyhjää. Nimittäin Löfvenin itsenäisyyspäivän puhe Rinkebyssä oli pöljyydessään omaa luokkaansa. Lopuksi pääministeri siteerasi profeetta Muhammedia.

Paikalla Rinkebyn torilla oli Sosiaalidemokraattien lisäksi Miljööpuolue ja Moderaatit. Löfven kertoi puheessaan mm:

– Rinkebyssä on Ruotsin tulevaisuus. Jokainen nobelisti, joka tulee käymään Ruotsissa, tapaa sanoa, että Tukholmassa on paljon kaikkea kivaa. Mutta kaikkein hauskinta heidän mielestä on vierailla lasten kanssa Rinkebyn kirjastossa, Löfven kertoi puheessaan.

Natsit ja rasistit olivat Löfvenin puheessa kuitenkin päällimmäisenä. Pääministeri kertoi kuinka rasismi vetää yhteiskuntaa kahtia ja sitä vastaan on taisteltava:

– Tuumaakaan ei anneta rasisteille periksi. Natsit ovat Rinkebyn lapsille suurin uhka ja meidän kaikkien pitää nyt pitää natsit pois Rinkebystä, että natsismin ideologia ei tartu Rinkebyn lapsiin, Löfven puhui.

Väliin pääministeri siteerasi nobelisti Mo Yania:

– Monikulttuurisuus on rikkaus!

– Meidän pitää antaa Rinkebyn lapsille sellainen tulevaisuus, että he voivat sanoa ylpeinä: ”Minä olen Rinkebystä!” ja maailma hämmästyköön sitä.

Lopuksi Löfven lainasi suurta profeettaa, allahin lähettilästä Muhammedia:

– Kukaan teistä ei ole totuudessa uskovainen ennenkuin toivoo veljelle sitä mitä toivoo itsellee, Löfven herkisteli.

 

 

 

39 thoughts on “Stefan Löfven siteerasi profeetta Muhammedia kansallispäivän puheessaan

  1. Me, jotka muutimme tänne- meitä on petetty! Ruotsi on muutettu joksikin aivan muuksi maaksi kuin mitä se oli tullessamme. Pääseehän täältä pois mutta minne, Pipilä-Suomeenko? On vielä kauheampaa katsella pilattua synnyinmaataan. Vanhempia suomalaisia siirtolaisia käy sääliksi, vähävaraisia 70-80- kymppisiä, ja varsinkin jos asuvat matulähiöissä tai niiden lähellä.

  2. Mitäpä se hitsari Löven muutakaan osaa tai ymmärtää kuin siteerata omaa tuhoaan. näin se menee…

  3. Kullakin kansalla on politikot jotka kansa on ansainnut.Ruotsalaiset on ansainnut tuon perseen-nuolija Löfeenin kaltaisen ääliön pääministeriksi.

 1. Tuo hitsuri ei ole oppinut mitään pääministerikaudellaan, pelkkiä sammakoita tulee sammakon suusta. Ei rasistit ole uhka Ruotsille vaan itse pääministeri Lörpötys ja hänen tiiminsä.

 2. Jätkä näkee natseja joka kulmalla, kas kun ei hunneja. Hoitoon pitäisi päästä pikimmiten. (Yksi tyyppi näki krokotiileja, vaikka niitä ei Suomessa ole, soitin ambulanssin hakemaan.)

  Maailma hämmästyy.. Pohjois-Sentinelillä kaikki muut tapetaan, mutta Rinkebyläiselle todetaan selvällä suomenkielellä, että ”viäläk sääki elät”. On ne niin ylen pöllämystyneitä. Miten koko Ruattista saadaan tuollaista kehityksen kärkialuetta? Hmm.. kehitysmaissa taitaa olla ja piisata eri värisiä ihmisiä, jospa niitä toisi lisää!

  Kyllä Nobelit lentää kaaressa seinään, kun tulevat katsomaan todellista neroutta. Osaamista voidaan esitellä teemalla ”näin innovoit naapurisi autosta kasan paskaa, tarvitset vain tulitikut ja bensiiniä”. Jätte härlig!

  1. Sosiaalidemokraatit ovat pahimpia natseja, sillä ovat tukeneet Palestiinalaista terrorismia vuosikausia. Raukat ovat unohtaneet Raamatun totuuden, sillä joka kääntää selkänsä Israelille, sille Jumala kääntää selkänsä .Kun seuraa Ruotsin tämän hetkistä tilannetta, voi todeta Jumalan kääntäneet Ruotsille jo selkänsä. Voin vain kauhulla ajatella mihin tilaan Ruotsi joutuu, kumartaessaan islamia.

 3. Mulla on alkanut heräämään epäilys että nuo löfvenit uskovat tosissaan noihin juttuihinsa. Ei ne juksaakkaan.

  1. Sama fiilis tuli – tuo hullu uskoo vieläkin, että Ruotsin äärioikeisto on se ongelma!

 4. ”Rinkebyssä on Ruotsin tulevaisuus. Jokainen nobelisti, joka tulee käymään Ruotsissa, tapaa sanoa, että Tukholmassa on paljon kaikkea kivaa.”

  Täytyyhän sitä juhlapuheissa kaikkea kivaa sanoa, mutta jos kykenee toteamaan, että massatyöttömyyden, -rikollisuuden, nollapottunenän islamlähiö on tulevaisuus, niin se on lopun merkkejä.

  1. Mikseivät esittele Rinkebytä viikonloppuna kun aseet paukkuu ja autot käryää? sanoo:

   Ei sentään Lööperi sanonut ”Rinkebyssä on Ruotsin tulevaisuus. Jokainen nobelisti, joka tulee käymään Rinkebyssä ( heidät raahataan aina idioottimaisesti Rinkebyskolaan), tapaa sanoa että Rinkebystä tulee seuraava nobelisti!”

 5. Löfven on selkeästi jo ottanut itselleen ja sisäistänyt dhimmin aseman. Isäntien persettä pitää nuolla, ettei isäntä suutu.

  1. Viimesen musuperseen nuolasun jälkeen hitsari löövenin pää roikkuu mutakuonon kourassa ihan katygriffinin malliin.

  2. Pitääkä ruotsin pääministerin tosiaan työntää kielensä jo tässä tilanteessa nuin syvälle afriikkalaiseen perseeseen ??????????

 6. Ei oikein kertalukemalla auennut. Sellainen hieman epäuskoinen tuntu kuitenkin jäi, että jos Ruotsi on saanut tuollaisen pääministerin, voin itse koskatahansa saada Nobel -palkinnon.

 7. Oikeassa tuo idiootti Staffan on. Nimittäin tulevaisuudessa Ruotsi tulee olemaan kuin suuri Rinkeby tai Rosengård.

  Ei epäilystäkään.

 8. ”– Kukaan teistä ei ole totuudessa uskovainen ennenkuin toivoo veljelle sitä mitä toivoo itsellee, Löfven herkisteli.”

  Mitenköhän muuten tuokin kuuluu kokonaisuudessaan/aidosti, sillä olen huomannut, että muslimien jakamat islamin säkeet – on usein sensuroituja ja muunneltuja tai esim. muista uskonnoista suoraan lainattuja eli pelkkää pro-islam -propagandaa…

  Esim. muslimit jakavat mielellään lausetta, että jos tappaa yhden, niin islamin mukaan on tappanut kaikki – mutta näin tekemällä he jättävät kuitenkin tuosta Koraanin kohdasta pois sen, missä luetellaan pitkä litania niistä syistä, mistä muslimi saa tappaa. Ja kyse on muutenkin vain muslimeista, ei vääräuskoisista.

  ”Aina kun esitetään väite, että islam kehottaa väkivaltaan vääräuskoisia vastaan, islamin apologistit ovat nopeita vastaamaan Koraanin opettavan, että ”viattoman” tappaminen on sama kuin tappaisi koko ihmiskunnan (Koraani 5:32).
  Ensimmäiseksi täytyy huomata, että tämä ajatus ei ole peräisin islamista, vaan se on kopioitu juutalaisten midrasista.
  Sitäkin kiinnostavampaa on, että apologistit eivät koskaan siteeraa tätä säettä kokonaisuudessaan (se siitä Koraanin lukemisesta ’kontekstissaan’).

  Koraanin säkeet 5:32-33 kuuluvat seuraavasti: ”Tämän johdosta annoimme Israelin lapsille säädöksen, että kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa,
  hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.
  Meidän lähettiläämme tulivat aikoinaan heidän luokseen selvin todistuksin (Jumalan yliherruudesta), mutta katso, senkin jälkeen monet ihmisistä tulivat irstaiksi maan päällä. Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa,
  on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta.
  Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus” (Koraani 5:32-33)”

  https://ibnmatti.blogspot.fi/2017/05/arabiaa-vaarauskoisille-jihad.html

  Juutalaisilla tuo ajatus menee muutoinkin arkikäytössä, etenkin holokaustin jälkeen, enemmän niin, että jos pelastaa yhdenkin, pelastaa kaikki.
  Mutta muslimeihin tuo tappaminen vetoaa kaiketi kauniimpana – ja tosiaan sharia ja vääräuskoisten teilaaminen on edelleen OK…

  1. ”Pitäisi olla heti selvää, ettei tämä ole yleinen tappamisen kielto. Lause ”muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa” tarkoittaa, että näin tekevät eivät ole viattomia ja heidät tulee tappaa.
   Paljon siis riippuu siitä mitä tämä ”pahuus”, jota pitää ehkäistä, tarkoittaa Koraanissa. Käännytään seuraavaksi sunnilaisuuden kunnioitetuimpien tafsirien (Koraanin selitysteoksien) puoleen. Nämä kaksi selitysteosta ovat niin arvovaltaisia, että sunni-muslimia, joka hylkää niiden Koraanin tulkinnan, voidaan syyttää bidahin opettamisesta (uudistamisesta), joka on kerettiläisyyttä!

   •Tafsir Ibn Kathir: pahuuden tekemisen merkitys – Heidän pahuutensa on olla tottelematta Allahia, sillä kuka hyvänsä jättää tottelematta Allahia maan päällä, tai käskee olemaan tottelematta Allahia, on syyllistynyt pahuuteen maan päällä.

   •Tafsir Ibn Abbas: Kuka hyvänsä tappaa ihmisen muuten kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi tai kuvainpalvonnan vuoksi, on kuin hän olisi tappanut koko ihmiskunnan.

   Sanotaan asia vielä mahdollisimman selvästi: tämän tekstin perinteinen tulkinta tarkoittaa ”pahuudella” epäuskoa.
   Muslimioppineet tapaavat yllä olevan valossa rajoittaa tämän säkeen koskemaan vain muslimien henkeä.
   Vääräuskoiset eivät siten voi odottaa tämän säkeen suojelevan heitä.

   Sahih Bukhari vahvistaa tämän periaatteen: ”Allahin lähettiläs sanoi: ’Minut on määrätty taistelemaan ihmisiä vastaan, kunnes he sanovat: ainoastaan Allahia tulee palvella.
   Ja jos he niin sanovat, rukoilevat kuten me teemme ja kääntyvät meidän qiblaamme ja surmaavat kuten me surmaamme, silloin heidän verensä ja omaisuutensa ovat meille pyhiä.” (Sahih Bukhari 1:8:387)
   Entä jos et ole ”viaton” ja olet siis vääräuskoinen? Seuraava säe (5:33) kertoo silloin kohtalosi. Ne, jotka syyllistyvät pahuuteen maan päällä tulee tappaa tai ristiinnaulita tai ”heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin”!

   On kovin ironista, että juuri tämä säe, joka kehottaa tappamaan vääräuskoisia, on valittu edustamaan islamin julistusta rauhasta ja suvaitsevaisuudesta.”

   Lähde: em.

   1. Ibn Matti on muuten hyvä islam-aiheinen blogi suomeksi!

  2. On olemassa omaa käännytyspropagandaa länkkäreitäkin varten sanoo:

   YLE:n radio-ohjelmassa Mahadura & Özberkan ( joka tuli Husun ja Alin ohjelman tilalle)
   – niin tämä ei-muslimiosapuoli, Mahadura, haaveilee liki joka toisessa jaksossa muslimiksi kääntymisestä ja myös siteeraa liki jokaisessa ohjelmassa tämän tyyppisiä täysin vääristeltyjä ja lähinnä länsimaisten ihmisten käännyttämiseen tarkoitettuja muka islamilaisia propagandasitaatteja…
   – huvittaa, kun osa niistä on jopa täysin islamin ja Koraaniin vastaisiakin hengeltään…
   – ja moni käännynnäismuslimihan sekoittaa ehkäpä tahallaankin kristinuskoa ja islamia, jotta etenkin kristityt eksyisivät islamin tielle…

   Muutoinkin tuossa Mahadura & Özberkanissa melkein jokainen ohjelma käsittelee islamia ja vieraana on liki aina myös muslimikäännynnäisiä…
   – eli kyse on ihan selkeästi islamilaisesta piilokäännytysohjelmasta ja varmaankin tuo Mahadurakin kääntyy viimeistään ohjelmasarjan lopulla muslimiksi, toinen juontaja siis on muslimi jo valmiiksi…

   Eurooppalaisia varten on kuitenkin olemassa selvästi omaa käännytyspropagandaa – joka huomioi omat länsimaiset arvomme ja esim. juutalais-kristillisen taustamme hämäysmielessä…
   – tämän takia moni kukkahattutätikin lankeaa – koska on hyväuskoisen naiivi ja toisaalta laiska/auktoriteettiuskoinen tutkimaan asioita itse…

   Etenkin lapsia ja nuoria, joilla on muslimikavereita, pitäisi myös varoittaa tästä pro-islam -propagandasta – ja etenkin vielä, kun kristinuskoamme mollaten vääristellään jopa täysin päinvastaiseksi ja ns. maallisen ihmisen näkökulmastakin todellisuutta pahemmaksi, etenkin Vapaa-ajattelijoiden yms. taholta – joten moni psyykeltään uskonnollinen ihminen voi kääntyä muslimiksi tällaisenkin ns. ateistisen vaikuttamisen kautta…

   1. Jos minut pyydettäisiin ohjelman vieraaksi sanoisin Mahadura & Özberkanille, että haluan suhteessa Islamiin ja muslimeihin noudattaa kristinuskon perimmäistä sääntöä, jota Jeesuskin Matteuksen mukaan siteerasi:
    ”Therefore, whatever you want others do for you, do the same for them”.

    Nimenomaan sieltä Muslimien näkökulmasta katsottuna. Nykyaikaan sopiva versio: ”Mitä he tekevät meille, tehkäämme heille.”

    Tämä varmasti ratkaisisi monta ongelmaa, kun ne näyttävät vain kunnioittavan voimaa ja ilmeisesti noudattavat vanhatestamentillista koodia.

    1. Vanhaa testamenttia luetaan monesti kuin Piru Raamattua, kun ei tajuta sen olevan myös juutalaisen kansan historiankirja – mutta islam on oikeasti itse Pirusta.

 9. Ihan uskomatonta painajaista tuo Ruotsin toiminta. Tätä menoa nähdään aika nopeasti Ruotsalaisten kansanmurha. Miten voi olla noin harhojen maailmassa eläviä poliitikkoja!!? Tai sitten niillä on niin paljon paskaa housuissa ettei nuo uskalla muuta kun kumarrella. Ajatelkaa 70-luvulla Ruotsi oli aikamoinen paratiisi ja mitä se on nyt. Ei uskoisi että Ruotsin kantaväestössä virtaa viikinkien veri! Teet tajukangas loistavaa työtä!!Mutta aiheutat samalla minulle 300:taa hipovan verenpaineen kun kerrot näitä totuuksia.

 10. En tiedä onko Sipilä sen parempi, pääministerimmehän toivoi terroristeja saman pöydän ääreen sopimaan asioista.

 11. ”Kuinka kauhistuttavia ovatkaan kiroukset, jotka muhamettilaisuus langettaa kannattajilleen! Ei ole ainoastaan fanaattista kiihkoa, joka ihmisessä on yhtä vaarallista kuin vesikauhu koirassa, vaan myös tämä hirveä fatalistinen apatia. Vaikutukset ovat ilmiselviä monissa maissa. Ajattelemattomia tapoja, huolimattomia maanviljelysjärjestelmiä, laiskoja kaupankäyntimenetelmiä ja omaisuuden turvattomuutta tapaa kaikkialla, missä profeetan seuraajat hallitsevat tai asuvat. Alhainen sensualismi riistää tältä elämältä sen viehkeyden ja sivistyneisyyden; tulevalta sen arvokkuuden ja pyhyyden. Se tosiasia, että muhamettilaisen lain mukaan jokaisen naisen on kuuluttava jollakin miehelle tämän absoluuttisena omaisuutena, joko lapsena, vaimona tai jalkavaimona, viivästyttää väistämättä orjuuden lopullista häviämistä aina siihen asti, kunnes islamin usko on lakannut olemasta suuri voima ihmisten keskuudessa.
  Yksittäiset muslimit saattavat toki osoittaa loistavia ominaisuuksia, mutta tämän uskonnon vaikutus halvaannuttaa sen seuraajien sosiaalisen kehityksen. Maailmassa ei ole voimakkaampaa taannuttavaa voimaa. Muhamettilaisuus on taistelunhaluinen ja käännytystä harjoittava uskonto, joka on kaikkea muuta kuin kuolemaisillaan. Se on jo levinnyt kautta Keski-Afrikan tuottaen pelottomia taistelijoita joka askelmallaan. Ja jos kristinuskoa eivät suojelisi tieteen vahvat käsivarret – tieteen, jota vastaan se oli turhaan taistellut – modernin Euroopan sivilisaatio saattaisi romahtaa, samoin kuin romahti muinaisen Rooman sivilisaatio.”

 12. Kommentoisin tätä seuraavasti:

  Toivoessaaan, että natsien ideologia ei tarttuisi Rinkebyn lapsiin, Lövfen on noin 40 vuotta myöhässä, kun otetaan huomioon, että vanhempien uskonto opettaa lapsille samaa ideologiaa kuin natsit opettivat omille lapsilleen. Nimittäin, että nämä ovat yli-ihmisiä, parempia kuin muut (vääräuskoiset tässä tapauksessa) ja että juutalaiset tapetaan yhdessä homoseksuaalien kanssa.

  Mitä Rinkebyhyn tulee kokonaisuutena, niin se ei ole Monikulttuurinen vaan Monokulttuurinen, koska valtaenemmistö siellä on näitä ”parempia” ihmisiä. Joten ei, ei mitään monikulttuuria siellä….

  Ja lainaus Mohammedilta, niin sehän koskee vain uskonveljiä, ei meitä vääräuskoisia.

  Wikipedia:
  ”89.1% Rinkebyn asukkaista oli joko ensimmäisen tai toisen sukupolven maahanmuuttajataustaisia jo vuonna 2007” !

  1. Kaavun alta löytyy natsi ellei jopa kaksi…
   Kiihkomuslimin kuvaus: tahtoo tappaa vääräuskoisia.
   Tavismuslimin kuvaus: tahtoo kiihkomuslimin tappavan vääräuskoisia.
   This is not for allah, this is for beer!
   Heil Roy, teil Löfgren, meil Sipilä…

  2. Kävin ensi kertaa vähän reilu vuosi siten Rinkebyssä. Oli muistaakseni ma-to (en muista tarkemmin), kumminkin reilusti arkena ja puolipäivä. Ja voin kertoa, että minun lisäkseni siellä ei ollut kuin 4 valkoihoista ihmistä, ja nekin muut oli etnisyydeltään muita kuin suomalaisia tai ruotsalaisia. 2 venäläistä eläkeläistä, 1 virolainen eläkeläinen, 1 nuori virotar ja 2 latvialaista tai liettualaista kolmekymppistä heeboa. Et kyllähän se järkytti se tilanne siellä, ei voi muuta sanoa. Tenstan ohitehan sit tuli ajeltua, niin eipä sielläkään katujen varsilla valkoista ihoa näkyny…

  3. Sellainen tarkennus vielä että Wehrmachtissa palveli 150 000 juutalaista sotilasta 2 maailmansodan aikana. Hollywood on historian irvikuva.

 13. Nauroin ääneen – en ole ihan varma onko se hyvä vai huono asia tässä kohtaa.Melko jämäkkä on kuitenkin Löfvenin uskontunnustus ja julistus.Huhhuh.

 14. Tänk att det en gång mäktiga Svearikets fall blev en mentalt störd svetsare. Ni vet Palme, Anna Lindh osv.. ifall svetsaren gick samma öde till mötes så på begravningen skulle det vara en mås och ösregn. Det är en våt mås för mycket.

 15. Mä luulin eka, et toi on Afrikassa vierailulla. Kuvia katsoessa ei voisi kuvitellakaan olevansa Euroopassa. Mutta näin se maailma muuttuu, kun sitä halutaan muuttaa.

 16. Ateisti pääministeri on valmis ottamaan islamin Ruotsin valtauskonnoksi ja sharialain käyttöön. Jeesus on unohdettu täysin maallistuneessa Ruotsissa. Luuletko ne todella Muhammedin pelastavat heidät. Jokainen voi nähdä miten näiden maiden on käynyt, jotka ovat hyljänneet Jeesuksen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.