Tukholma priorisoi: kriisiapua sotapakolaisille, ei ruotsalaisille naisille

13

Kymmenien vuosien ajan ovat raiskauksen uhriksi joutuneet naiset saaneet Tukholmassa kriisiapua kunnalliselta  Kriisi- ja traumakeskukselta (Kris- och traumacentrum i Stockholm). Nyt kuitenkin Tukholman läänin maakäräjillä ollaan huomatttu, että kaupungin sopimus kriisikeskuksen kanssa ei sisälläkään raiskauksen uhreille annettavaa apua ja heille on keksittävä jokin muu paikka.

Klinikka on tarjonnut vuosittain apua noin 200:lle henkilölle, joista 140 naista, joista suurin osa raiskauksen uhreja.

 

Klinikka on siis käytännössä ottanut vastaan ruotsalaisia naisia, jotka ovat joutuneet raiskauksen uhreiksi, koska on ajateltu, että he ovat ryhmä, jotka tarvitsevat apua. Asia on jäänyt ikäänkuin vakioksi ilman sen kummempaa miettimistä. Nainen, joka joutunut raiskauksen uhriksi, on ohjattu poliisin toimesta Kriisi- ja traumakeskukseen saamaan rikoksen jälkihoitoa.

Nyt on huomattu, että ruotsalaiset naiset eivät tarvise apua. Kriisiapu kohdisteaan tästä eteenpäin vain sotapakolaisille.

Mistä oikeastaan on kyse?

Kyse on siitä, että ruotsalaiseen naiseen kohdistuva apu ei tarkastiottaen täytä sellaisia kriteereitä, jolloin apu on tarpeellinen. On tärkeää auttaa sotaa, vainoa ja kidutusta pakenevia miehiä, mutta tähän verrattuna ruotsalaisten naisten kokema raiskaus on vähäpätöisempi. Näin ollen Tukholman kaupunki lopettaa raiskauksen uhreille annetun kriisiavun.

Fredikr Garpe yksiköstä kertoo:

– En usko, että he, jotka tarvitsevat apua, tulevat saamaan sitä jatkossa.

Advertisements

37 thoughts on “Tukholma priorisoi: kriisiapua sotapakolaisille, ei ruotsalaisille naisille

  1. Sitäpaitsi hyvin pienellä pippelillä suoritettua nopeaa tikuttamista ei lasketa. Senhän todisti jo Billy Butt (googlatkaa).

   1. Hyvinkin noin. Voisi myös ohjeistaa ruotsalaisia naisia viktoriaanisella ohjeella muuntaen:
    -pidä silmät kiinni
    -levitä reitesi
    -ajattele kuninkaallisia
    Niin se on nopeasti ohi ja voit palata arkirutiineihisi.

    1. Suomen Postikin priorisoi postimerkkiaiheitaan, joihin kuuluu homoporno jne ja jopa sosialisti Mauno Koiviston surumerkki. Sen sijaan mitään merkkiä ei julkaista, kun suurimmaksi suomalaiseksi äänestetyn marsalkka Mannerheimin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 150 vuotta. Noh, posti on lajinsa valinnut ja vain monopolin turvin pysyy hengissä.

 1. Taitamattomasti toimittu. Suomessa leikattiin ensin 400 Me vähän kaikesta, ja jonkin ajan päästä osoitettiin Irakin nuorten miesten elatukseen lisäbudjettia 400 Me ja todettiin, ettei asioilla ole yhteyttä. Täytyy olla röyhkeä.

 2. Näistä matujen/sotapakolaisten traumoista on jaksettu jauhaa ainakin 20 vuotta ja nyt tietenkin aivan erityisesti. En usko, että sotilas joka jaksaa hilata itsensä tänne lukuisten maitten kautta, voi olla kovin traumautunut. Traumat sensijaan ovat hyvä konsti jäämisen takaamiseksi. ”Hullunpaperit” ovat aina toimineet niin rikollisille kuin sotamiehillekin.

  1. Traumasotamiehille maksetaan kaikkea kivaa ajankulua, mm golfinpeluuta. Jo vuosia sitten heille maksettiin ratsastustunteja. Kantisnuoren traumoista ei ole koskaan välitetty, ilmankos sitten nuorten itsemurhaluvut vain nousevat. Sotamiesten tarkoitus on ilmeisesti jalostaa kelvotonta pohjoismaista rotua vähän samalla tavalla kuin mitä rikkaruohogeenejä käytetään kasvinjalostuksessa.

 3. Tämä Ruotsin ja Suomenkin arvomaailma on mennyt sekopäiseksi niin pienin askelin, ettei sitä ole yleisesti huomattu. Jos aikakoneella saisi tilanteen 80/90-luvulta tästä päivästä rinnakkain niin herättäisiin; ei saatana voi olla totta. Joku huumorielokua tai Aiki Kaurismäki-kuva!?

 4. Raiskaushan on nykyään niin tavallista Ruotsissa että sitä voi verrata pieneen syysflunssaan, lievä pipi. Tottakai apu pitää kohdistaa oikeisiin kohteisiin, eli valehtelijoiden tarpeisiin. Jos kaikki Ruotsin raiskatut naiset tarvitsisivat kriisiapua niin ovella olisi jono jonka häntääpää olisi etelänavalla. Helpompi sulkea silmät ja lakaista ongelma maton alle.

  1. Pysykää kotona naiset älkääkä menkö kauppaan yksinänne, saatikka kaupungille ( jos ei sinulla ole pientä konepistoolia kassissa).

 5. Musulmaanimiehet menevät vastaanotolle höpöttämään keksittyjä tarinoita turvapaikan saamiseksi?

 6. Mammonanpalvoja ja korruptiokuningas Sipilä pitäisi saada äkkiä pois Suomen johdosta!:

  ”Seura: Juha Sipilän bisneksissä tutunkauppaa ja verorahaa”

  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706082200193807_u0.shtml

  Valikoidut keskustalaiset ja kokkarit tekevät tällä hetkellä todella pahaa jälkeä korruption sekä valtion ja omien rahojen sekoittamisen saralla – ja melkeinpä toivon, että jos ja kun Halla-aho valitaan persujen johtoon, niin persut myös lähtevät hallituksesta ulos, jotta poliittinen paine hallitusta kohtaan edelleen kasvaisi. Ei ainakaan kumileimasimena pidä enää jatkaa, kuten nyt on tehty.

  Eikös Sipilä ole siitä Oulun naapurista? Tiina ja Juneshan voisivat laittaa jotain miekkaria pystyyn, jossa vaadittaisiin jotain rajaa ahneudelle myös valtakunnallisesti!

  1. Oulun puolessa suurempikin mielenosoitus onnistuu vaivatta ja saadaan Rotuaari täyteen, kunhan houkutellaan jokunen lestaperhe mukaan.

 7. Mitäs läksit itteäsi tyrkyttämään matuille ..nehän tarvii saada pi…a joka päivä.. Et tarvi mitään apua , mene pois.Bravo hurrit!

 8. Toihan on aivan loogista – turvapaikan saakoon nuoret miehet…naisilla, lapsilla ja vanhuksilla niin väliä ole.
  Ajatelkaa kuinka lämmöllä Suomessakin muisteltaisiin vielä tänäpäivänä jos jatko- ja talvisodassa nuoret miehet olisi lähteneet sotapakolaisiksi. ”Oli se hyvä, että pojat meni ruotsiin turvaan, kun täällä oli sota ja kaikkee..”

 9. Ei me kyetä mitään kriisiapua noille rintamakarkureille antamaan. Tulevat alueilta, joilla maailman paras taito luoda ja pitkittää kriisejä. Ovat ,valmiita kriisiytymisen ammattimiehiä.

 10. Olisiko feministeillä nyt kunnon syy lähteä laukkaamaan ja hirnumaan Tukholman kaduille, vai ovatko alistuneet islamille?

 11. Ihan kuin tähän artikkeliin olisi livahtanut pari ajatusvirhettä. Mitä tarkoittaa seuraava lause:
  (Klinikka on tarjonnut vuosittain) apua noin 200:lle naiselle, joista 140 naista, joista suurin osa..”

  1. Paavo kirjoittaa yleensä, mitä sattuu – nyt rivin verran mitäsattuu. Häpeää loppuvuoden.

 12. Ramadan mubarak – allahu akbaaaaaaaaaar :

  ”MM-karsinnassa hiljainen hetki Lontoon iskun uhreille – Saudi-Arabian pelaajien käytös kuohuttaa

  Saudi-Arabian maajoukkue on saanut runsaasti kritiikkiä, kun sen pelaajat eivät osallistuneet jalkapallo-ottelua edeltäneeseen hiljaiseen hetkeen.”

  https://yle.fi/urheilu/undefined

   1. https://yle.fi/urheilu/3-9658590

    Kyllä se siellä on.

    Saudien käytös kertoo kyllä kaiken tarvittavan. Eikä ole mitään köyhien syrjäytyneiden vihaisten nuorten miesten käytöstä.

    Tuo joukko pitäisi buuata pois jokaiselta pelikentältä tästä lähtien.

    1. Ei. Itseasiassa kaikkien terrorismia vastustavien joukkueiden pitäisi kieltäytyä pelaamasta noita barbaareja vastaan.

 13. Matun raiskaama nainen => mielleyhtymä matut pahoja => raiskattu nainen tuottaa olemassaolollaan rasistisia mielikuvia => raiskattu nainen rasisteeraa raiskauksellaan => ei apua.

 14. Uskonnollinen henkilö ja koska matut pääsee alaiäisen raiskaamisesta ehdollisella, eikä toista tuomittu, koska oli sana vastaan sana ja muka riittämätön DNA-näyte…:

  ”Ystävä makasi vieressä, ei uskaltanut auttaa – Mies pakotti koulutytön yöllä seksiin”

  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706082200194374_u0.shtml

  Esim. Suomi ensin -miekkarihan voisi pitää raiskausten vastaisen mielenosoituksen nyt kesän kynnyksellä?
  – koska ovat paikan päälläkin valmiiksikin…
  – RAISKAAJAT HELVETTIIN!

  1. Itäkeskus olisi myös hyvä paikka mielenosoitukselle – koska siellä pörrää matuja!

   Uskovat kristityt maahanmuuttokriitikot, kuten Rahkonen, voisivat myös järjestää jonkun tapahtuman, jossa saarnattaisiin islamista suorat sanat!
   – uskonnonvapauteen kun kuuluu kertoa, että Muhammed oli väärä profeetta ja kuunjumala-Allahinsa on itse Saatana, siis kristinuskon mukaan on näin…

 15. Ottavatkohan kotiorjatkin mukaan?
  – muitakin rikoksia saattavat tehtailla, ainakin nuo saudimiehet, koska maailmalla ovat tunnettuja laittomista… :

  ”Saudi-Arabia on ostanut suomalaista koulutusta viiden miljoonan euron edestä. Maa lähettää Suomeen 117 opettajaa, jotka tutustuvat suomalaisen peruskoulun opetusmenetelmiin Turussa, Tampereella, Joensuussa ja Espoossa. Suurin osa opettajista saapuu perheidensä kanssa, joten tulijoita on yli 400.”

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201706092200196654_ul.shtml

 16. Täysin loogista toimintaahan tuo on.Eihän vääräuskoisten huorien raiskaamisessa ole mitään väärää uuden pyhän herrakansamme oppien mukaisesti.Sen sijaan onkin julmaa rasismia väittää että niin olisi ja kuten jo kaikki tiedostamme rasismi jättää ikuiset arvet – raiskaus kestää vain hetken.Toivottavasti rasistihuorat laitetaan pikaisesti maksamaan rasismin viattomien lapsukaisuhrien seksuaalisten hätätilojen yms. kriisiapu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.