Breivik vaihtoi nimensä Fjotolf Hanseniksi

12

breivik-1

 

Monimurhaaja Anders Behring Breivikin kerrotaan vaihtaneen nimensä. Norjalainen VG kertoo, että miehen nimi on nykyään Fjotolf Hansen. Fjotolfin asianajaja Øystein Storrvik vahvisti asian ja nimenmuutos on väestörekisterissä selvä.

Asianajaja ei halunnut avata miksi Breivik muutti nimensä.

– En voi mennä asiakkaani antamiin yksityiskohtiin.

13 thoughts on “Breivik vaihtoi nimensä Fjotolf Hanseniksi

  1. Semmoinenhan tuo oli, ikävä kyllä. Olisi ollut parempi, että olisi ollut passiivinen sohvaperuna, koska hänen toimintansa oli pelkästään vahingollista meidän kansallismielisten kannalta.

   1. Niin, vielä kun saataisiin se elintärkeä puoluevaltuusto tukemaan kansallismielistä uutta johtoa persuissa, niin jo alkaisin tapahtua positiivistä syrjintää suomalaisten hyväksi.

  2. Hieno mies. Edellä kävijä joka ei vain höpöttänyt vaan laittoi asioita täytäntöön. Toivonkin, että herra Fjotolf saa käyttöönsä ydin pommien koodit ja yksinoikeudet laittaa tuomio täytäntöön ihan mielihalujensa mukasn. Kansalaiset: Rispektiä!

 1. Olisi vain vaihtanut nimensä mohammed muhammed bin mohammudiksi,ilmoittanut olleensa 15v vuotta muslimi ja päässyt samantien vapaaksi julman rasismin uhrina sekä tietenkin sen joukkomurhansa ainoana todellisena uhrina.Saanut vielä vähän korvauksiakin kun joutunut oikeutetun rasismin vastaisen taistelunsa vuoksi oikeusmurhan omaisesti vankilaankin.

 2. Breivik sanoi aikoinaan että häntä tullaan vielä tulevaisuudessa kiittämään. Mene tiedä, tuntuu että suvakeeraaminen vain lisääntyi/lisääntyy mm Breivikin ansiosta.

  1. Hän on eniten haittaa maahanmuuttokriittiselle liikkeelle aiheuttanut henkilö Euroopassa.

   1. Kyllä näin voisi sanoa, samoin kuin kotoisesta natsipelle Pekka Siitoinista: jos heitä ei olisi ollut, olisi vihervasemmiston ollut pakko keksiä heidät.

    Olisi tosiaan voinut yhtä hyvin vaihtaa nimekseen Fethullah Hassan.

  1. Ihana, ihana unelma <3 Voi että tykkään Breiviikistä, sehän on niin isänmaallinen ja yritti hävittää vaan stanan matut.

 3. Hänen tappoiskunsa (vai pitäisikö todeta terrori-isku?) jälkeen muuan monikansallinen sveitsiläis-ruotsalaisfirma ABB (Asea Brown Boveri) kärsi imagotappiota, ehkä Breivik haluaa tällä hyvittää jotakin? Mutta, tulee olemaan mielenkiintoista kun hän on kärsinyt tuomionsa, niin päästetäänkö hemmo ehdonalaiseen vapauteen vai pidetäänkö toistaiseksi lukkojen takana? Vissiin viimeisin Norjassa kuolemaantuomittu henkilö oli 2. MS:n jälkimainingeissa ampumalla teloitettu Vidkun Quisling.

  Monet EU-poliitikot tekevät valitettavasti hänenlaistansa politiikkaa…

  1. Ei tuo Breivikin joukkomurha ollut terrorismia, van terrorisminkaltainen teko. Terrorismi on toimintaa, jossa tavoitteeseen pyritään toistuvilla väkivallanteoila, joiden tarkoituksena on pehmittää vastapuoli alistumaan tuottamalla pelkoa, latinaksi ”terror”. Sama sana on pohjana myös termillä terrori, joka on aivan eri asia kuin terrorismi: hirmuvaltaa, eli vahvan toimijan heikompaansa kohdistamaa, väkivallan aiheuttamalla pelolla alistamista.

   Breivikillä ei ollut sen kummempaa tavoitetta kuin itse teko, vaikka hän muuta yrittikin uskotella leikkaa-ja-liimaa -manifestissaan. Motiivikin vaikuttaisi olleen lähinnä halu tulla kuuluisaksi.

   Tekisi mieli olettaa, että ensimmäisen mielentilatutkimuksen skitsofrenia-diagnoosin tarkoitus oli nimenomaan saada Breivik suljetuksi loppuiäkseen pakkohoitoon mielisairaalaan. Tähän mennessä suuri yleisö olisi jo unohtanut hänet suurimmaksi osaksi, ja olisi todella vaikea ajatella minkään tahon nostavan mahdolliseksi sankarikseen pöpilän asukkia.

   Mutta ei. Jostain syystä päätettiin, että uhrien ja heidän omaisteen on ”saatava oikeutta”. Mikä on seuraus? Breivik saa repiä heidän haavansa auki yhä uudestaan ja uudestaan. Maksimituomio Norjassa on 21 vuotta, mutta sitä voidaan jatkaa päättymisenkin jälkeen erityisistä syistä. Breivikin kohdalla niitä piisaa. Tuskinpa pääsee koskaan vapaalle jalalle.

   Pääseepä kuitenkin koko loppuelämänsä ajan muistuttamaan koko maailmaa vähän väliä milloin milläkin tempulla: ”Hei hei, täällä minä olen!”, mihin hänellä ei olisi mahdollisuuksia pakkohoitoon tuomittuna psykootikkona. Näin se oikeus sitten norjalaisten mielestä toteutui.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.