Kalmarin käräjäoikeudessa pikku tuomio syyrialaiselle raiskaajalle

13

Kuvakaappaus 2017-06-09 21-06-14

 

Muuan syyrialainen sotaa ja vainoa paennut 16-vuotias nuorukainen raiskasi samanikäisen tytön auton takapenkillä ja filmasi kännykällään koko tapahtuman. Tapahtumat alkoivat kun syyrialainen sai yhteyden tyttöön somen kautta ja he tekivät treffit. He tapasivat keväällä juhlissa ja tyttö joi bileiden aikana siinä määrin alkomahoolia, että hän oli aivan tolkuttomassa humalatilassa. Tyttö lähinnä oksensi koko illan vessanpönttöön nojaten ja oli muutenkin tilassa, jossa hän ei voinut enää huolehtia itsestään.

Tämä ei kuitenkaan hillinnyt syyrialaisen kiimaa vaan hän yhdessä kaverinsa kanssa raahasi tytön autoon. Tyttö menetti lopulta tajuntansa humalatilan takia. Jossain vaiheessa tyttö palasi takaisin tajuihinsa ja tajusi, että hänen alusvaatteensa olivat poissa. Tyttö teki asiasta rikosilmoituksen ja kotietsinnöissä syyrialaisen puhelimesta ja tietokoneelta löytyi useita filminpätkiä, joissa hän raiskaa tyttöä. Näistä filmeistä tulikin oikeudesn suurin näyttö syyllisyyden puolesta.

Yhdellä filmillä tyttö huutaa syyrialaista lopettamaan: ”Lopeta, en halua!”. Tästä huolimatta syyrialainen väitti oikeudessa seksin tapahtuneen yhteisessä ymmärryksessä.

Oikeudessa syyrialainen kertoi kysyttäessä, että kuinka mies tulkitsi tytön huutamisen ja pyynnön lopettaa, mies vastasi:

– Kun on tarpeeksi kiimassa niin silloin tapahtuu asioita, joista ei ole tietoinen.

Syyrialainen siis väitti, että tyttö oli niin kiimainen, että höpötti lämpimikseen kieltolauseita.

– Hän oli niin kiimassa, että ei tiennyt mitä sanoi.

Kalmarin käräjäoikeus tuomitsi syyrialaisen muutaman tunnin nuorisohoitoon, mutta karkoitusta ei laitettu täytäntöön tämän nuoren iän takia.

Tytön kerrotaan kokeneen tapahtuman jälkeen suurta ahdistusta, sillä hän pelkää, että syyrialainen on jakanut raiskausfilmejä ympäri nettiä ja niitä on nyt sieltä mahdoton poistaa.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=6709564

Advertisements

10 thoughts on “Kalmarin käräjäoikeudessa pikku tuomio syyrialaiselle raiskaajalle

 1. En tässä nyt syyrialaista muuten syyttäisi, mutta heidän suhteensa naisiin vaan on erilainen. Seurustelusta ei ollut kysekään vaan ”nakin saaminen keittoon”.

  1. Tuli mieleeni tässä parin vuoden takainen oikeudenkäynti Helsingin raastuvassa, kun oli virolaisten rikollisporukka murtautunut asuntoihin putkiremontin aikana ja varastanut arvotavaroita. Kun olin paikalla ja ehdotin tuomarille (ulkomaalaisniminen englantilaisperäinen mimmituomari), että rikolliset karkotettaisiin, niin tämä eukko yhdessä syytettyjen ulkomaalaisten sarjarikollisten kanssa alkoi nauramaan ehdotukselleni. Kuvitelkaa siis, mitä on oikeuslaitos tänä päivänä!!! Ja myöhemmin nämä sarjarikolliset tietysti vapautettiin nopeasti ja heille maksettiin nöyrästi traumoista aiheutuneet vahingot, kuten meidän lammaskansan kuuluukin maksaa…
   Eikä ollut muuten eka kerta, vaan avioeron jälkimainingeissa 90 -luvulla Espoon kärhämäoikeudessa jouduin myöntymään maksamaan nolla-pojalleni nk. opintoavustusta aina 21 -vuotiaaksi asti, vaikka ko. ”mies” ei ikinä edes aikonut mitään opiskella ja suoraan sen minulle sanoikin. Niinpä tämän nk. sovinnon tultua, vanha akka-tuomari riensi juosten ja hymyssä suin onnittelemaan vastapuoltani???!!! Siis oikeudentila Suomessa lähinnä nolla ja luottamukseni oikeusistuimiin on nollan luokkaa, vaikka kuka hyvänsä juristi asiaa katsoisi.

 2. Näillä täysin käsittämättömillä ”tuomioilla” yritetään vähentää raiskauksista tehtävien ilmoitusten määrää.

 3. Hämmästyttää, että kuinka tytöt ylipäänsä haluvat tutustua ventovieraaseen tyyppiin livenä, jos some on se paikka mistä kontaktia on syntynyt.

  Ja kun varmaan Ruotsissakin on laajalti tiedossa ’rasistien’ kokoama aineisto siitä mikä on homman nimi, niin miten kummassa nuo pikkutytöt uskaltavat?

  1. Lirkutus tehoaa etenkin itseään hakeviin ja epävarmoihin nuoriin…
   – siksi nuorille pitäisi opettaa kylmiä realiteetteja näistä matuista ja heidän huijaustaidoistaan!
   – sekä siitä, että vääräuskoisen naisen EI – ei merkitse mitään muslimikulttuurissa…

   Alkomahooli toki sitten vielä johtaa edelleen ojasta allikkoon…
   – moni nuorihan ei tajua sitäkään, miten jalat saattavat lähteä alta – eli vaikka haluaisi paeta, niin ei välttämättä pysty…

   Miesten pitäisi miettiä asiaa niin, että mitäpä jos olisikin niin, että arabinaiset lirkuttelisivatkin ruotsalaisia tai suomalaisiakin poikia ja miehiä kehumalla näitä maasta taivaaseen – niin kyllä moni kai menisi tapaamiseen…

  2. Kouluthan vievät kantislapsia luomaan suhteita partalapsiin…
   Se on sitä kotoutusta, ennen sitä sanottiin paritukseksi josta parittaja teki hyvän tilin…

  3. Todellisuus onkin sitten jotakin muuta kun herää alushousut nilkoissa sanoo:

   Kuusitoistavuotiaan tyttösen vanhemmat on aivopesty aikoinaan ”solidaarisuudella” ja ”kaikkien ihmisten hyvyydellä” ja ovat siirtäneet ne illuusiot myös lapsiinsa.

 4. Syyriassa hänet olisi tuomittu kivitettäväksi . En voi ymmärtää, kuinka kiittämättömiä nämä turvaa hakeman tulleet ovat..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.