Ruotsin Länsi-Pohjanmaalla neljä raiskausta viime viikonloppuna

13

680

 

Ruotsin Länsi-Pohjanmaalla aloitettiin kesälomat neljällä raiskauksella viime viikonloppuna. Kolme raiskausta tapahtui Umeåssa Brännbollsyran-nimisen festivaalin aikana. Västerbottenin poliisista Malix Axroth kertoo:

– Yksi tapahtumista tehtiin sunnuntain vastaisena yönä kun 18-vuotias nainen raiskattiin. Toinen tapahtuma oli niin ikään sunnuntain vastaisena yönä esiintymislavan takana kun nuori nainen raiskattiin ja kolmas tapahtuma oli festivaalin yhteydessä hotellissa, jossa 17-vuotias tyttö raiskattiin hotellihuoneessa. Tässä tapauksessa yksi mies oli kiinniotettuna, mutta hänet vapautettiin.

Neljäs raiskaus tehtiin naapurikaupungissa Doroteassa, jossa perjantaiyönä raiskattiin nuori nainen. Tässä tapauksessa yksi 30-vuotias henkilö on otettu kiinni tapahtumien johdosta. Henkilöt tunsivat toisensa ennestään.

Pitkä kuuma kesä alkoi.

Advertisements

6 thoughts on “Ruotsin Länsi-Pohjanmaalla neljä raiskausta viime viikonloppuna

  1. Kikkelit ”liikkuvat ja käyvät pyydykseen” jo vaikka on meleko kylymää toistai-seksi.

  2. Mielenkiintoisia nämä viikonloput muutenkin nykyään kun ei tiedä tuleeko terrori-isku vai ei.

  3. Raiskauskesä 2017 on avattu -lisää tekijöitä tuodaan lentokoneilla ja näin varmistetaan himoitun ja arvostetun MM-kullan saaminen ruåtsiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.