Tanskan integraatioministeri: ”Syyrialaisten korkea koulutus pelkkää unelmaa”

0

Kuvakaappaus 2017-06-09 22-25-20

 

Tanskan integraatioministeri Vasemmistopuolueen Inger Støjberg jyrisee, että tanskalaiset integraatioasiantuntijat ovat tietoisesti valehdelleet Tanskaan tulevien syyrialaispakolaisten taustoista. Støjberg kohdistaa kritiikkinsä yliopistojen professoreita ja muita politiikkoja kohtaan, jotka ovat vuosia vakuuttaneet, että syyrialaisilla turvapaikanhakijoilla on korkea koulutustausta.

Uusi Rockwool-säätiön tekemä tutkimus on osoittanut, että vain noin 5 % Syyriasta tulleista tulijoista on suorittanut jonkinlaisen sellaisen korkeakoulututkinnon, jota voidaan jollain tapaa verrata tanskalaisiin korkeakouluopintoihin. Ja vain kolmella sadasta syyrialaisella on ylemmän korkeakoulutason tutkinto.

Inger Støjberg kertoo:

– Monet tanskalaiset keskustelijat, yliopistoprofessorti ja erilaiset integraation asiantuntijat ovat antaneet aivan liian ruusuisen kuvan, joka ei yksinkertaisesti vastaa totuutta millään tavalla.

Ministeri kertoo, että keskustelu on ollut hyvin tunteisiin vetoavaa ja monien on ollut vaikea pitäytyä tosiasioissa.

– Tanskaan tulleet ei-länsimaiset tulijat ovat maksaaneet vuosittain 33 miljardia Tanskan kruunua (4,4 miljardia euroa)

Støjberg kertoo, että myös aiemmat ministerit ovat tietoisesti salanneet asioita. Aiemmin entinen integraatioministeri Manu Sareen kertoi 2014, että hallitus on hyvin tietoinen, että monet syyrialaiset ovat korkeastikoulutettuja, mutta joka nyt on osoittautunut puhtaaksi unelmaksi.

Støjbergillä on hyvin selkeä näkemys miksi tällaista unelma-ajatusta ollaan edistetty:

– He ovat uskoneet, että tanskalaisesta yhteiskunnasta tulee rikkaampi, jos täällä on paljon turvapaikanhakijoita. Siksi heidän koulutustaustaa ollaan kaunisteltu. Integraatiokeskustelu on perustunut puhtaasti tunteisiin, jossa tosiasiat on jätetty syrjään.

 

 

17488895-sdsd
Integraatioministeri Inger Støjberg

 

Rockwool-säätiön tutkimus osoittaa, että syyrialaisilla on:

Peruskoulutus 66 %:lla

Lukio 10 %:lla

Ammatillinen koulutus 5 %:lla

Lyhyt korkeakoulutus 1 %:lla

Jatkokoulutus 12 %:lla

Pitkä korkeakoulutus 3 %:lla

Jokin muu koulutus 1 %:lla.

http://www.rockwoolfonden.dk/en/articles/

Aiemmin myös norjalainen Frisch- keskus, joka tutkii maahantulijoiden koulutusta, kertoi jo vuonna 2015, että vain hyvin harvalla syyrialaisella on minkäänlainen sellainen koulutus, jota voidaan käyttää Norjassa hyväksi.

https://pt-media.org/2015/10/13/nrk-syyrialaisten-korkea-koulutus-myytti/

http://www.bt.dk/politik/stoejberg-efter-nye-flygtninge-tal-danske-eksperter-taler-usandt

Korjaus: Ministeri ei sanonut syyrialaisia idiooteiksi vaan tässä kohtaa kävi kirjoittajan käännösvirhe.

35 thoughts on “Tanskan integraatioministeri: ”Syyrialaisten korkea koulutus pelkkää unelmaa”

 1. Suomen onni, että syyrialaisia tullut hyvin vähän. Me sivistyksen takapajulassa olemme kuitenkin onnistuneet imuroimaan lähialueiden korkeastikoulutetut. Tällä haavaa en nyt muista sen nimeä.

  1. Kylläkyllä – esim. kaikki lähialueen somalit joita onkin tullut ihan kiitettävästi irakilaisten,iranilaisten,afgaanien,pakistanilaisten,albaanien yms. perinteisten syyrialaisten mukana.Afrikan sarvihan on ihan tuossa naapurissa ja syyriakin selvästi varsin on iso maa.Luultavasti niitä harvoja maita planeetalla joka näemmä ulottautuu ainakin kolmelle mantereelle.Onneksi siis syyrian maakunnasta somaliasta on tullut kuitenkin paljon mm. koneinsinöörejä joilta tosin valitettavasti ovat todistukset jääneet matkan varrelle eikä niitä ole lomamatkoillakaan takaisin sitten löytynyt koska kolonialismi ja patriarkaatti.Soile Syrjänen Lieksasta voi varmasti kertoa asiasta lisää ellei käsi enää ole kovin kipeänä shekkien kirjoittelusta..

  2. Jumalakin on Halla-aholaisten puolella ja persujen johtovaalit satoi täysin heidän laariinsa, Nyt alan minäkin uskoa, että Jumala on olemassa ja oli kuullut katkerien vaalipetettyjen hartaat rukoukset. Ei muuta kuin kalossin kuva takapuoleen pettureille. Petturin palkka on potkut!

  1. Tanskan Venstre ei ole vasemmistopuolue vaan konservatiivinen keskusta-liberaalipuolue. Eikä Inger Støjberg ole kutsunut ketään idiooteiksi vaan se on Aalborgin yliopiston professori Henning Jørgensen joka sanoo että saa sen kuvan KUIN syyrialaiset olisivat ”maalaistolloja”:

   ”Statsministeren har jo fået det til at lyde, som om vi er ved at blive rendt over ende af en flok analfabetiske landsbytosser, mens virkeligheden er, at der ligger enorme ressourcer gemt i gruppen af syrere, som vi kan bygge oven på. Især kvindernes uddannelsesniveau er overraskende højt, og det gælder nu om at få dem organiseret og ud på arbejdsmarkedet så hurtigt som muligt”, pointerer Aalborg-professoren.”

   http://magisterbladet.dk/news/2016/februar/storskjultressourceiveluddannedeflygtninge

    1. ”Venstre (V)
     Förvirrande nog är det här det största högerpartiet i Danmark. Partiledaren heter Lars Lökke Rasmussen och är statsministerkandidat. Det är väldigt jämt mellan Venstre och Socialdemokraterne, enligt opinionsmätningar. Partiet har en liberalkonservativ inriktning som är för en ökad privatisering. Under de senare åren har partiet tagit en mer invandringskritisk hållning.”

     1. Venstre-sana tarkoittaa vasemmistoa, mutta sitä ei voi kääntää vasemmistoksi puolueen nimenä, koska se on vain historiallinen jäänne. Aikoinaan oli venstre ja højre (oikeisto), ja kun Venstre-puolueen vasemmalle puolelle syntyi aidosti vasemmistolaisia puolueita kuten sosiaalidemokraatiit ja kommunistit, ei Venstre keskusta-oikeistolaisena liberaalidemokraattsena puolueena vaihtanut nimeään (itse asiassa se oli ennen kuin Suomen maalaisliitto). Suomessa puolueet vaihtavat nimeään imagosyistä, mutta Tanskassa ollaan paljon tiukemmin kiinni perinteissä. Heillä on edelleen folkekirke, folkeskolen ja flæskesteg.

    2. Lähde sille että Inger Støjberg on julkisesti käyttänyt nimitystä ”lukutaidottomat idiootit”?

     Minun on sitä hyvin vaikea uskoa koska Inger Støjberg on maahanmuuttokriittinen, fiksu ja asiallinen poliitikko eikä mikään öykkäri.

     1. No ei se kyllä ollut Aalborgin yliopiston suvakki- professori Henning Jørgensenkään joka niin sanoi.

      Vaan juttu on näin: Ministeri Inger Støjberg on asiallisesti kertonut faktat siitä miten alhainen monen turvapaikanhakijan koulutustaso on (käyttämättä sanaa ”idiootti”) ja siitä Inger Støjbergin sanomisesta on Aalborgin yliopiston maahanmuuttoMYÖNTEINEN professori Henning Jørgensen suivaantunut ja puolustelee etteivät syyrialaiset ole mitään kylähulluja vaan blaa blaa blaa….

 2. Jotenkin nämä voimavarat on kuitenkin hyödynnettävä koska ne suuressa viisaudessa on tänne pohjolaan rahdattu eikä niistä eroon millään tunnuta pääsevän.

  Ainut ratkaisu on pakkotyöleirit -jos se ei arvon kunniakansalaisille käy niin sitten omalla kustannuksella kotiin.

  Näin yksinkertaisesta asiasta on lopunperin kysymys jos jätetään kaikki merkityksetön lässytys aiheen ympäriltä pois.

  1. Ruotsin TVssä näytettiin kuukausia sitten miten mukapakolaisina tulleet keski-ikäiset ukko ja akka tekivät vesakonraivaustyötä. Mies vaikutti puolivaaralliselta ja alkoi heti uhoilla omalla kielellään miten kummallinen maa Ruotsi on kun villieläimiä ja kissojakin suojellaan koska hän tappaa kaikki. Ja näytti sitten miten hän mäiskii ne kuoliaaksi kuokalla. Nainen taas marisi että ei hän tällaisia töitä…, nämähän ovat miesten töitä, ei tällaista naiset tee, oivoivoi…

 3. ”Integraatiokeskustelu on perustunut puhtaasti tunteisiin, jossa tosiasiat on jätetty syrjään.”

  …eiiiii kai…?

  1. Tämä on kyetty sanomaan Tanskassa, jossa on jo suuria sharia-yhteisöjä ja pilapiirtäjien ampumista ja etnisiä rikollisjengejä. Härmässä viimeksi tällä viikolla on turvapaikkajuristi selitellyt, miten osaavaa, koulutettua ja kovaa työmiestä on Suomeen tullut, vaikka jokainen tilastoja vilkaissut tietää, että näin ei ole.

   Se ulottuvuus mikä tuntuu jäävän huomaamatta on se, että jos turvapaikkaturismia voi puolustaa tulijoiden tarpeella, heitä voinee sitten myös vastustaa sillä argementilla, että heille ei todellakaan ole tarvetta.

 4. Saadaanko samanlaista paskaa Suomessa mölisseet joskus vastuuseen?

  Muistaakseni joku väitti, että 1/4 syyrialaisista Suomeen tulijoista on ”korkeakoulutettuja”. Ja kun ilmeisesti kokonaiset 3% matuista oli Syyriasta…..

  1. Osaavat Koraanin etu- ja takaperin – se on muslimimaissa korkeaa (koraani)koulutusta.

 5. Noissa muslimimaissa ja Afrikassa korkeakoulutus on sama, kuin Suomessa alakoulu. Eli nuo ovat tietotasoltaan 3-5 luokkalaisten tasoa, siis parhaat yksilöt. Kolmannes on vailla mitään koulutusta. Oikeita korkeakoulututkintoja ei ole edes 1% tulijoista. Luku on on noin 0,01%.

  1. karu totuus on ettei tätä sirkusta enää käännetä voitolliseksi vaikka tänne rahdattaisiin pelkkiä aavikkoinsinöörejä -Suomi(KIN) on työntänyt somalien saapumisen jälkeen tähän utopiaan varovasti arvioiden 25 miljardia -sitä summaa tuo meidät syrjäyttämään tullut ”kansanryhmä” ei tule koskaan maksamaan takaisin

   Kantasuomalaista veronmaksajaa kustaan linssiin rajusti -pahemmin kuin kertaakaan 100 vuotisen historiamme aikana.

 6. ” Aiemmin ollaan puhuttu, että meille on tulossa valtava resurssilähde, mutta tosiasiassa ollaan saatu kylällinen lukutaidottomia idiootteja, ministeri jyrisee.”
  Jossain maassa saa sentään sanoa totuuden ilman, että on vihapoliisit niskassa 😀

 7. Rasismia, rasismia.
  Suomeenkin tuli yksi tohtori. Kebabtieteestä väittänyt ja aikoo jatkaa parturitieteellisesssä heti kun sellainen tiedekunta Helsingin yliopistoon hänelle perustetaan.

  1. Varovasti kommenteissa: joku oikeamielinen voi koska tahansa innostua parturitieteellisestä ja sitten mennään. Helsingissä kuitenkin vippastiin maailmankieliä pihalle ja otettiin somalin kieli sisään.

 8. Kun takapajuisista maista tuodaan väestöä erittäin kehittyneeseen maahaan, niin millä hitolla se maa siitä lisää kehittyisi? Takapakkia sellainen maa ottaa. Se on ihan luonnon määräämä sääntö. Tyhmyys lisää tyhmyyttä. Toivottavasti Tanskan hieno maa pääsee joskus eroon noista sossupummeista. Inger on kyllä hieno nainen! Tänne Suomeen tarvittais hänenlaisiaan turvaamaan maamme tulevaisuus.

 9. Olisi kiva tietää, vaikka vain ihan pelkästä uteliaisuudesta, että mihin nuo poliitikot perustavat väitteensä, että joku lukutaidoton, henkisiltä kyvyiltään parhaimmillaankin debiili tyyppi rikastuttaa kohdemaata? Juttu kun on kuitenkin niin, että pelkkä oleskelu ja notkuminen toisten kustannuksella ei rikastuta muita kuin verorahaa varastavia rosvoja. Joten poliitikkojen täytyy tarkoittaa sitten niitä. Kukaan, eikä mikään, muu ei kyllä rikastu noista lähi-idän ihemistä mitenkään. Päinvastoin.

  1. Luultavasti kyse on paljolti siitä että halutaan lisää syntyvyyttä maahan ja kuvitellaan että niistä lapsista sitten saadaan muokattua niitä ”konvehteja” joista on jotakin iloa.

   1. Perhana, eikös Stalin kommunisteineen yrittänyt jalostaa täydellistä neuvostokansalaista risteyttämällä ihmisiä ja apinoita?
    Onko eurostoliitossa päätetty jatkaa projektia?
    Oliko se Meri vai Meriläinen joka huusi kitarisat väpättäen että suomalaisten geeniperimää ”parantamaan” tarvitaan matuspermaa niin perkeleesti?
    Mitä vittua niitä matuja tänne tarvii rahdata, tarkoin valikoidulla pakastespermalla ne lehmätkin keinosiemennetään.
    Kyllä on suvakkien eugeniikkaprojektissa laatukontrolli ja kustannuslaskenta pettänyt pahemman kerran…

 10. Paljonhan on tullut Somaliasta ja Irakista gynegologeja ,ainakin ovat halukkaita oppimaan sitä lajia..

 11. Eurooppalaiset valkoiset miehet ja suomalaisetkin miehet näköjään haluaa; että eurooppa ja Suomi täytetään näillä kehitysmaalaisilla, koska eivät tee mitään asioiden eteen paitsi kirjoittavat netissä.Ei parane pojasta polvi.
  Itse asiassa oikeastaan ihan sama jo, koska kaikki arvot ja asiat on niin pilattu, että vois ” oksentaa”.
  Millä ihmiset kuvittelee asioiden paranevan esim.Suomessa….äänestämällä…ihan varmaan,se on nähty.Kirjoittamalla netissä- auttaa varmaan ihmisten herättämisessä- muuten mielestäni ei!

  Kun Suomi on voittanut esim. Jääkiekon maailmanmestaruuden, niin johan porukkaa tulee juhlimaan torille…. kymmeniätuhansia taikka on ilmaiskonsertti niin osallistujamäärä voi olla 100 000 henkilöä.
  Mutta kun Suomi täytetään kehitysmaslaisilla, joista osa joukkoraiskaa suomalaisia naisia, ryöstää,pahoinpitelee jne.- eipä niin kovin kiinnosta aidosti vaikka osallistua 100 000 ihmistä torille mielenilmaukseen.

  Aikoinaan suomalaiset viikingit torjuivat ” muslimien hyökkäykset eurooppaan”, kyllä… siis suomalaisilla miehillä oli ratkaiseva osuus näissä.Kunnioitus näille edesmenneelle ”sotureille”.
  Suomi väestömäärältään pienenä valtiona menee aika nopsaan ”pa…ksi”.
  Oliko niin että Pohjois Ruotsiin lennätetään näitä afrikkalaisia ja lähi- itäläisiä ukkoja…..no niin sieltä voi sitten ” sujahtaa” hyvin Suomeen……ja loput me tiedämmekin.
  Vai menisikö varusmiehet kantamaan ” poikien” laukkuja niinkuin syksyllä 2015, ettei vaan ” asylum vonkaajat” rasittuisi.Voi Vattu kuinka alas Suomi vietiin 25:ssä vuodessa.

  Hyvän ja pahan taisteluahan tässä näytetään käyvän.Toivon ” hyvyyden” voittavan.
  Mutta Cheers ja kippis, hyvä tästä tulee.Antaa mennä vaan, ei oikeasti enää kiinnosta.
  Ponneton kansa nykyään mielestäni ja siksi meidät tullaan ” jyräämään”.

  1. Totta joka sana. Tuo varusmiesten laittaminen/pakottaminen asylum vonkaajien laukunkantajiksi oli viimeinen niitti. Jos Suomi ja suomalaisuus halutaan säilyttää on apuun kutsuttava Putin, joka osaa kyllä järjestää puolustuksen maahantunkeutujia vastaan.
   Varusmiesikäisten on parasta kaikin keinoin keplotella itsensä vapaaksi armeijasta. Turhaa ajan tappamista. Mitään motivaatiota siihen ei enää ole. Meitähän terrorisoi lihavat suvakkiämmät. Ja heidän valloittama YLE ja media.

 12. Nykyistä, lähinnä homoista ja muista epämääräisistä hihhuleista koostuvaa Suomen armeijaa voi boikotoida eroamalla reservistä -syksyn 2015 nöyryytys teki varsin selväksi että kyseinen laitos ei ole Suomalaisen miehen asialla vaan OMIA JOUKKOJAAN VASTAAN! Leikkikööt keskenään tästä eteenpäin -asia tuli ymmärretyksi.

  1. Tavallaan harmi että en itse ollut armeijassa 2015 matuvyöryn aikana. Olisin kieltäytynyt siitä laukunkantajan urasta Torniossa. Se että olisin menettänyt viikonloppuvapaani olisi ollut pientä siihen verrattuna mitä suomalaiset sotilaat joutuivat pahimmassa tapauksessa menettämään 1939-1944.

   Yhteiskunta on helpompi tuhota sisältä päin hitaasti hivuttamalla kuin rehellisellä sodalla.

 13. Kiitos kommentoinnista.

  Tämä turvapaikkasoppailu ja sen perusteleminen on minusta monella tapaa niin uskomatonta.
  Olemme lukeneet , kuinka ” puuro on paskaa antakaa meille meidän rahat,näyttää ruokalautasta, jonka sisältö ei kelpais kuulemma kuin koirille ja naisille ( tässä kohtaa tunsin naisena ihan pikkiriikkisen kiukkua) jne….Jep …..pohjolaan pohjantähden alle tosiaan kaivataan ” sovinisti ideologiaa”, kun täällä on naisetkin olleet sisukkaita historian saatossa, vaikka naisellisia naisia ovat olleetkin.
  Muinaiskansallispuvut, joita on rekonstruoitu löytöjen perusteella oja olleet uskomattoman upeita ja niihin on kuulunut puukko.Kerrotaan tarinoita Kvenlandista.Feminismiä en voi sietää!
  Entäpä lotat sotien aikana, kun miehet olivat rintamalla.
  Näitä millä statuksella lienevätkin on ollut Suomessa 1990 luvulta lähtien ,kaiketi monet eläneet yhteisillä verorahoilla taikka osa ” keksityillä työpaikoilla” eli ei tarvittaisi edes niitä töitä jos ei olisi näitä henkilöitä.Vissiin aniharva työllistänyt itsensä nettoveronmaksajaksi esim viennin pariin enkä tarkoita kaarnalaivoja tässä tapauksessa.

  Kuinka kauan kestää pakolais ym ajatukset.Eikö sitä pitäisi jossain vaiheessa palata esivanhempiensa maahan takaisin ? Näin muistaaksen Chilen pakolaisista palasi valtaosa 1970 luvun alussa.
  ”Keitettäiskö vieraille lähtökahvit”?
  Me emme voi elättää muiden maiden kansalaisia, kun täällä ei pidetä enää edes omista huolta.Tuet pois, niin tulee kotimaata ikävä.Takaisin Suomeen järkevä ja viisas arvopohja.”Luudalle olisi töitä”.
  Olen aidosti empaattinen, mutta en hyväksy nykysuuntaa millään muotoa-enkä ole ainoa.

 14. Sitten sekin vielä että Syyriassa korkeakoulutus, lääkäri, ydinfyysikko jne määräytyvät kansakunnan älykkyden mukaan. Eli Syyrialainen lääkäri on käynyt koulua 4 tuntia kuukaudessa puolen vuoden ajan ja pääsykoe oli: 1,2 ja mikä seuraavana? Kerran viidessä vuodessa YKSI oppilas osasi melkein! Hän on nyt maan ylirakettilääkäriavaruusfyysikko. Kakara joka jäi toiseksi, Assad, on katkera häviäjä joka yksi kaksi taidoillaan pääsi sentään valtaan, mutta vieläkin vihaisena niin tappaa kaikki.

 15. Itsekin haaveilen lottovoitosta, joten suvakkiakkain on kohdeltava minua jo voittaneena. **rsettä tiskiin jatkuvalla syötöllä, maksu tulee sitten hieman myöhemmin…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.