Tukholman terroristi Akilov pysyy vangittuna

12

akilovomhaktning-jpg

 

Rakhmat Akilov, joka suoritti huhtikuussa terrori-iskun Tukholman keskustassa, päätettiin pitää edelleen vangittuna. Tukholman käräjäoikeus päätti pitää miehen vangittuna torstaina käydyssä vangitsemisoikeudenkäynnissä. Suljettujen ovien takana liki 1,5 tuntia kestänyt istunto käytiin tulkin välityksellä Johan Erikssonin toimiessa Akilovin asianajajana.

Terrori-iskun tutkimusten odotetaan jatkuvan aina 6. heinäkuuta asti, jolloin viimeistään syyte pitää nostaa. Aiemmin oikeus on vanginnut Akilovin suoraan, mutta tällä kertaa näyttöjä miehen syyllisyyttä vastaan kerrotaan tarkastelleen tarkemmin, jotta voidaan arvioida vangitsemisen tarkempia perusteita.

Aiemmin Akilovin yhteyksiä ulkomaailmaan on rajattu hyvin tarkasti, mutta nyt oikeus antoi joitakin helpotuksia, kuten esimerkiksi medioiden seuraaminen on jatkossa sallittua, ts. hän saa katsoa tv:tä- Vankeusaikanaan Akilovin kerrotaan laihtuneen selvästi ja hän on kasvattanut pitkän parran.

13 thoughts on “Tukholman terroristi Akilov pysyy vangittuna

 1. Ennen osattiin vastaavat pistää kaltereilla seinään, nyt pohditaan, onko tappajan ihmisoikeuksia loukattu.

 2. ”Suljettujen ovien takana liki 1,5 tuntia kestänyt istunto”
  Ai, että ihmisiä tappaneen terroristin pitämistä vangittuna piti miettiä 1,5 tuntia. Olikohan matuparan laihtuminen alkanut säälittää tuomareita. Jotainhan ruotsalaiset olivat tehneet väärin kun terroristi oli päässyt laihtumaan.

 3. Miesparka on rasismin uhri. Jos hänen kotouttamisestaan olisi huolehdittu paremmin niin ei tätäkään valitettavaa sattumusta olisi koskaan tapahtunut. Syy on siis vain ja ainoastaan Ruåtsalaisen yhteiskunnan, joka on Rakhmatille anteeksipyynnön velkaa.

 4. Hohoi missä ihmisoikeudet, biutetti ym nyt vauhtia töppösiin ja ruotsinlaivalla panterollaamaan rinkebyyhyn ja seuraavaksi Tensta, Tensta. Onhan tuo nyt törkeää et muslimi pidetään mukavuuslaitoksessa. Sentään tv läppärin ja huippunopeat sensuroimattomat yhteydet annetaan. Muistakaatten se on muslimi eli kaiken maan ja maailmankaikkeuden yläpuolinen. Hiljentykäämme. Mitä mieltä Teppo M?

 5. Mitä tuota miettimäänn ,päästäkää vapaaksi vaan , kyllä se tuli jo kiltiksi pojaksi.

 6. Kas kummaa, kun ei Ruotsin suvakit päästäneet häntä vapaaksi ja antaneet Scaniaa kulkupeliksi. Näin hullulta Ruotsalaisten asioista päättävien toimet vaikuttaa minun silmissä. Terroristi olisi pitänyt lähettää omaan kotimaahan tuomittavaksi, siellä ei päätös tuomiosta olisi kauaa kestänyt.

  1. Uzbekistanissa otettiin kuolemantuomio pois 2008 valitettavasti. Nämä kotimaiden linnatuomiot eivät sitäpaitsi ole luotettavia: 17- vuotiaan Lisa Holm’in sadistinen seksuaalimurhaaja liettulainen Nerijus Bilevicius sai Ruotsissa elinkautisen mutta on anonut siirtoa Liettuaan. Liettuassa elinkautinen muuttuisi 15 vuodeksi vankeutta. Tätä nyt veivataan.

   http://www.expressen.se/gt/domaren-som-avgor-nerijus-bilevicius-ode/

 7. Pari kukkapurkkia viskellyt pikaistuksissaan nurin ja kauheat sanktiot. Eilen joku heitti viimeisen lasillisen viina pöydälle ja lattialle ja tästä suivaantuneena päätti laittaa sen lasinkin paskaksi, joutuuko tämä mystinen ”joku” muka linnaan? Ei tietenkään. Kyllä tuo Ruotsi on kammottava paikka, ilmankos sieltä kynnelle kykenevät muslimit pakenevat Suomeen turvaan.

 8. Siis joku saatanan idiootti on harkinnut tämän paskan vapaalle päästämistä? Voi helvetti, teurastakaa tämä rättipää välittömästi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.