Mainokset

Yhä useampi malmölainen sairaanhoitaja pelkää henkensä puolesta

Z4fo3CAahd8CFhvAVvuxeEF-VDY

 

Sotapakolaisten mukana on Malmön sairaaloihin tullut uusi ilmiö, nimittäin monet hoitajat pelkäävät joutuvansa ammutuksi työssään. Esimerkiksi Malmön yliopistollisen sairaalan hoitajat ovat todistaneet useita tapauksia, joissa tilanne on hyvin pelottavat gangstereihin tottumattomille hoitajille.

Eräs hoitaja kertoo kuulleensa keskustelun, jossa luodista loukkaantunut potilas kertoi puhelimeen; ”Haluan 100 000 kruunua, muuten se, joka ampui minua, murhataan!” Monet hoitajat ovat ottaneet oma-aloitteisesti nimikylttinsä pois, jotta gangsterit eivät saisi tietää hoitajien nimiä. Varsinkin jos hoitajat saavat tietää, että osastolla on luodeista haavoittuneita potilaita, he ottavat nimikylttinsä pois.

Lisäksi hoitajat pelkäävät haavoittuneiden luona käyviä vierailijoita. Heillä voi olla aseet aivan näkyvästi esillä, he ovat huumeiden vaikutuksen alaisina ja käyttäytyvät epämielyttävästi. Edelleen hoitajat pelkäävät, että uusruotsalaiset aloittavat kostamisen sairaalan tiloissa. Tai jos uhri saatiin jäämään henkiin, pelkäävät hoitajat, että työ käydään tekemässä potilashuoneessa loppuun.

 

5igTQdzWWy87BIKX57UKjx04-vU

 

Viime lauantaina Malmön poliisi teki ison operaation sairaalassa, koska hoitajat näkivät hississä neljä aseistautunutta uusruotsaista. He soittivat poliisin ja raskaasti aseistautuneet poliisit kävivät sairaalan läpi. Tietojen mukaan aseistautuneet miehet olivat suojaamassa ammuttua toveriaan, joka makasi haavoittuneena sairasvuoteella.

Ampumiset ovat Malmössä jo arkipäivää. Potilaat tuodaan usein ambulanssilla akuuttiin, toisinaan ammutut potilaat vain tiputetaan auton kyydistä akuutin etuoven eteen. Lähes joka kerta aiheutuu uhkatilanne, kun gangsterien kaverit vaativat kovaäänisesti saada tietoja ammutusta kaveristaan. Poliisi tulee tuolloin rutiininomaisesti eristämään akuutin kunnes tilanne on ohi. Keväästä asti sairaalan akuutin ovat on pidetty suljettuna 21-05 välisenä aikana turvallisuussyihin vedoten. Vartija päästää potilaat tuolloin sisätiloihin.

Kun joitakin potilaita kohtaan on olemassa uhkakuvia niin aseistautunut poliisi pitää vartiota potilashuoneen ulkopuolella. Joitakin potilaita joudutaan vahtimaan isollakin vartiolla, sillä sairaalan alueella notkuu aseistautuneita rikollisia. Tämä aiheuttaa tietenkin pelkoa hoitajissa.

 

N2xxv0bydNKJLEvjHCNU2TcObXI

 

Muuan sairaanhoitaja kertoo:

– Joskus sairaalan ulko-ovella on iso jengi miehiä odottamassa ammuttua kaveriaan. He aiheuttavat tietenkin pelkoa muissa asiakkaissa, sillä he eivät osaa käyttäytyä normaalisti vaan uhittelevat ihmisille.

– He eivät kunnioita vierailuaikoja, käyttäytyvät todella huonosti ja nimittelevät henkilökuntaa. He ovat yksinkertaisesti huonosti kasvatettuja ihmisiä.

Monet ihmiset ja tavalliset potilaat myös pelkäävät uusruotsalaisia gangstereita ja monet ovat kysellee, että pitääkö haavoittuneiden gangstereiden tosiaan maata samoissa huoneissa muiden ihmisten kanssa.

Mainokset

14 Comments on Yhä useampi malmölainen sairaanhoitaja pelkää henkensä puolesta

 1. Ei voi olla mahdillista... // 09/06/2017 19:23 // Vastaus

  Aivan järkyttävän shokeeraavaa rasismia tuollaiset ennakkoluulot ja yleistykset!

  Tykkää

 2. Idiotiaa // 09/06/2017 19:35 // Vastaus

  Antaa matujen itsensä hoitaa ammutut gangsterit jossakin pömpelissä kaatiksen takana. Miksi tuhlata resursseja näihin toivottomiin tapauksiin kun kantisten pikkulapset jäävät ilman syöpähoitoa?

  Tykkää

 3. Valtsu // 09/06/2017 19:43 // Vastaus

  Aika simppeliä hommaa: jos päästää kotimaahansa ihmisiä Persestanista, jossa asiat hoidetaan persestanilaisittain, niin sitten on maassaan persestanilaisia, jotka hoitavat asiat persestanialaisittain. Asia ei merkittävästi oikene nimilaput poistamalla, mutta se taitaa olla rohkeinta, mitä asialle kyetään Ruotsissa tekemään.

  Tykkää

  • Suomi Finland // 09/06/2017 21:28 // Vastaus

   Maantieteen oppi on hieman päässyt unohtumaan. Olivatko nuo Persestania ja Paskastania naapureita?

   Tykkää

   • Valtsu // 10/06/2017 03:26 // Vastaus

    On joo. Ne ovat sotineet nyt 1400 vuotta, koska toisen uskonnon kuunsirppi on aivan kuunkierron alusta, mutta toisella selvästi myöhemmästä vaiheesta.

    Tykkää

 4. Mahtaisiko tilanne rauhoittua, jos sairaalan ilmoitustaululle pistettäisiin näytille Geneven sopimus. Siitä voisivat ainakin lukutaitoisimmat tavata, miten sotatilan aikana siviileitä ja vankeja tulee kohdella. Olisi varsin ruotsalainen ratkaisu.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 09/06/2017 20:28 // Vastaus

   Geneven sopimus ei koske rikollisuutta, minkä ruotsalaisetkin varsin hyvin tietävät. Sen sijaan siellä on epäilemättä pidetty jo lukuisia keskusteluja, joissa on keskusteltu siitä, miillaisia keskusteluja pitäisi järjestää keskustelemiseksi siitä, miten meneillään olevasta kriisistä pitäisi keskustella.

   Tykkää

   • Sinänsä asiallinen korjaus. Ruotsi ei ole sotatilassa ja rauhan aikana hengiltäampuminen on vain rikollisuutta.

    Tykkää

 5. Suomi Finland // 09/06/2017 21:34 // Vastaus

  Hoitajat siirtyvät muualle Ruotsiin töihin – elleivät ole aivan täysiä daijuja. Saman tehnevät myös lääkärit.

  Siinä sitä on sitten ganstoilla ihmettelyä, kun kukaan ei hoida.

  Aina kun gansteri kuolee, sytytän juhlakynttilän. Sen sijaan jos sivullinen kuolee, niin silloin otan osaa omaisten suruun, vaikka olisivat maahanmuuttajiakin.

  Tykkää

 6. maija mikkola // 09/06/2017 22:40 // Vastaus

  Toivoisin, Paavo, linkkiä tähän.

  Tykkää

 7. Caffé Corretto // 10/06/2017 02:04 // Vastaus

  Matut eivät tarvitse asetta ollakseen vaarallisia. Heillä on tartuntatauteja vaikka muille jakaa, eli hoitohenkilökunnalle he ovat oikeasti riski. Lisäksi he eivät aina osaa muuta kuin arabiaa tai muuta kälätystä. Koita siinä tehdä kotihoidossa hommia. Lisäksi hoitokielteisyys ja kulttuurien väliset erot. Pitää vaan aina toivoa, ettei osu moinen kohdalle. Ne on meinaa oikeasti aivottomia. No, veronmaksaja maksaa.

  Tykkää

 8. Van, Mie // 10/06/2017 02:05 // Vastaus

  ”He ovat yksinkertaisesti huonosti kasvatettuja ihmisiä.”
  Aikamoista rasismia?
  Nehän olivat yliopistoissa tohtorikoulutettuja lääkäri-insinööriavaruuslentäjiä lähes kaikki. Vai miten ne poliitikot satuilivatkaan. 😉

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: