Mainokset

Halla-ahon valinta saanut aikaan paniikkia ja kauhua

Jussi Halla-ahon valinta Perussuomalaisten päälliköksi on saanut vähän siellä sun täällä aikaan kummallisia reaktioita. Muuan sotapakolaistaustainen turkulainen kertoo ajatuksiaan Halla-ahosta:

Mainokset

48 Comments on Halla-ahon valinta saanut aikaan paniikkia ja kauhua

 1. Anselmi // 10/06/2017 23:50 // Vastaus

  Kiva olisi kuullu perustelut tuohon aivopieruun.

  Tykkää

  • Valtsu // 11/06/2017 08:16 // Vastaus

   Monikulttuurisuus on rikkaus -hokemaa ei ole tarvinnut tähänkään mennessä mitenkään perustella. Azizi näkyisi lisäksi saavan rahansa turvapaikanhakijoiden auttamisesta ja ko. asioita konsultoimalla, niin eiköhän siinä ole perusteluja tarpeeksi.

   Mutta kun lasten lentopalloturnauksen sisäänajotiet on Myyrmäessä tukittu armeijan rekoilla, on vaikea olla näkemättä persujen ja siis Halla-ahon suosion nousua: kun monikulttuurisuuden todellisuus alkaa konkretisoitumaan omassa elinpiirissä väkivallan uhkana, jotain tapahduttava – onhan?

   Tykkää

   • Alte Kameraden // 12/06/2017 17:49 // Vastaus

    Kepulit ja sekoomus lapsellisuuttaan sekoittavat Suomen hallituspakan uudelleen, jotta saavat käskyvaltansa alle kuuliaisia pikkupuolueita. Kuten Hallis sanoi, ei persuilla ole velvollisuutta omaksua sekoomuksen arvomaailmaa.
    Toivotan nyt persujen uudelle johdolle paljon onnea loistovalinnasta ja jos oppositio kutsuu, siellä puolue kasvaa maan suurimmaksi, kun johdossa on tämä valittu kolmikko. Muut pelkäävät jo niin, että huuto on kova myös meedioissa.

    Tykkää

  • Siinäpähän lässytät // 11/06/2017 08:52 // Vastaus

   Perustelu on tietenkin se sama vanha että JHA aiheuttaa vastakkainasettelua muu kansa-muslimit eli juuri sitä mitä IS haluaa jotta yhteiskunta menee hajalle. Mutta haloo! Pitäisikö meidän vain sietää ja katsella sormien välistä loisimista, rikollisuutta ja muuta paskaa laupeaasti hymyillen. IS ja IS, kohta menneen talven lunta, kuolleina ja vankiloissa.

   Tykkää

   • No Muhis, No Cry! // 11/06/2017 09:00 // Vastaus

    Mitäs tuo Muhiskin Suomessa tekee? Johan se on nähty että terroritekoja tapahtuu vain maissa jotka tyhmyyksissään ovat ottaneet vastaan muslimeja. Muslimista se alkaa, muslimiin se päättyy. Jäljet sylttytehtaalle ovat hyvin lyhyet.

    Tykkää

   • Aina ja ikuisesti... // 11/06/2017 15:05 // Vastaus

    Islam on vastakkainasettelun syy!

    Tykkää

    • Nimetön // 12/06/2017 08:14 // Vastaus

     Olen kyllä erittäin tyytyväinen uuden puoluejohdon kokoonpanosta, vielä olisi pitänyt puoluesihteeri vaihtaa, mutta toivossa eletään. Mielestäni esim. resitentti Niinistön kommentit osoittavat, ettei hän ole puoluepolitiikan yläpuolella, vaan aktiivinen sosialistisen sekoomuksen kannattaja. Jos tuosta asemastaan alkaa ennakoimaan yhden puolueen henkilövalintojen vaikutuksia agendansa mukaisesti, ei sovi millään koko kansan resitentiksi, korkeintaan sekoomuslaisten ja kepulien jne. marionetiksi.
     Ainoita järkiperäisiä kommentteja esitti eduskuntatutkimuslaitoksen johtaja, joka ihmetteli tätä porua ja itkupotkuraivareita, mitä mm. piäminister näytti julkisuuteen.
     Ainoa syy itkupotkuraivareihin on, että nyt pelätään persujen kannatuksen nousevan vielä jytkyäkin suurempiin lukemiin, kun PS erottuu selkeästi edukseen kansan silmissä. Ja syytäkin on pelätä, hirmuinen nousu tietää, että PS on vielä tulossa suurimmaksi puolueeksi.

     Tykkää

     • Niinistön ulostulon jälkeen päätin äänestää kirkkovenettä, mieluummin kuin tuota EU marionettia. Toivottavasti perussuomalaiset laittavat oman presidenttiehdokkaan , niin sekoitetaan hieman pakkaa.

      Tykkää

  • Alte Kameraden // 12/06/2017 22:08 // Vastaus

   Kristillisenä uskovaisena ihmettelen lestadiolaista Sipilää, miten voi hyljätä uskon veljensä näin äkkiä, kun vain saadaan raharekat rullaamaan maatiloille? Eikö lähimmäisen rakkaus ollutkaan arvopohjana?

   Tykkää

 2. Hannele Korpela // 11/06/2017 00:04 // Vastaus

  Joo, ei mene nyt toivotulla tavalla poliitikoiden ja valtamedian agenda. Piruja maalataan seinille, vaikka seinätkään eivät ole pystyssä. Voisi luulla, että hetimiten maanantaina marssii ruskeapaitoja rautasaappaissa rajalle ja vokit aidataan keskitysleireiksi ja niiden viereen rakennetaan kaasu-uuneja. Ja kun mitään oikeata kritisoitavaa ei Halla-ahosta löydy, niin takerrutaanpa sitten henkilö”vikoihin”.

  Tykkää

  • Alte Kameraden // 12/06/2017 21:42 // Vastaus

   Kepulit ja sekoomus ovat osoittaneet todelliset karvansa, kuten sekoomus-resitenttikin rasistisilla, demokraattisesti valittuja ps-johtajia syrjivillä kommenteillaan. On kummallista, että halutaan joitain henkilöitä syrjiä, vaikka he olisivat valmiit noudattamaan hallitusohjelmaa pilkulleen. On myös röyhkeyden huippu, että yhden puolueen äänestäviä jäseniä halveksutaan sekä resitentin että piäministerin ja sekoomuksen taholta näin. Miten nämä farisealaiset arvomaailman edustajat kehtaavat morkata toisten arvomaailmaa, kun he itse ovat valmiit kavaltamaan hallituskumppaninsa? Resitentti pitää vaihtaa hallituksen mukana.

   Tykkää

 3. Matuja, komisario Palmu! // 11/06/2017 00:05 // Vastaus

  Todellisuudessa Halla-aho edustaa juurikin sitä islamilaista ISIS vastaista kantaa täysin ja on täten siis ISISille ja muslimeille täydellinen tappio.

  Mitä lie taqiyyaansa tuo Muhis tuossakin lässyttää, kiero valheellinen heitto häneltä, taqiyyan peruskaavan mukaan toki Muhis mussuttaa höpöjään.

  Tykkää

  • Vihaa ja vastakkainasettelua lisää, sitä se tarkoittaa.

   Ja on oikeassa. Se on eri asia ettei hänen tyylinsä halata isis kuoliaaksi toimi.

   Vihankylväjänä Halla-aho on näiden kirjoissa. Sen kaltaisen vihankylvön voisi halata kuoliaaksi, mutta käytössä ovat kovimmat keinot: hiljentäminen, nolaaminen, halveksunta , eristäminen ja KHO.

   Kukaan ei edes muista esim Kaikkosen suhtautumista tuomioonsa, mutta Halla-aho kyllä.

   Tykkää

   • Nimetön // 12/06/2017 08:24 // Vastaus

    Hallis on tähän mennessä ollut aivan oikeassa kaikissa kannoissaan ja esim. KKO:n tuomio on todella pienen joukon mielipide siitä, oliko tuomio aiheellinen. Suurin osahan kansaa ymmärtää hyvin, että Hallis halusi vain testata, voiko suomalaisista sanottua sanoa myös ulkolaisista. Ei voi, oli KKO:n ”viisaiden” mielipide. Siis suomalaisia saa parjata, muttei ulkolaisia.

    Tykkää

  • Muslimi saa valehdella vääräuskoisille.

   Tykkää

   • Alte Kameraden // 12/06/2017 22:04 // Vastaus

    Ja tuolla perusteella vaikuttaa siltä, että kepulit ja sekoomus ovat muslimeja, kuten resitenttikin. Todelliset syyt tähänkin kupruun paljastuvat vasta ajan kuluttua. Selvästikin tämä oli taas kerran ennalta sovittu salaliitto. Niin, naurakaa vain, mutta olen koko pitkän työurani aikana nähnyt niin monet salaliitot, ettei tässä ole minulle mitään uutta. Kun pelätään persuja, niin huudetaan kovaa, ettei me leikitä enää teidän hiekkalaatikolla.
    Vaaleissa tavataan!

    Tykkää

 4. - Soomepois Eestist - // 11/06/2017 00:20 // Vastaus

  Eikös Halla-aho ole enemmänkin ISIS-liikettä, sen ideologiaa ja sen ”kivaa” kalifaattia vastaan? Meikäläiselle toi twiittaus ei ihan heti aukea.

  Vai tarkoitetaanko tuolla että Suomessa saatiin enemmän vastakkainasettelua aikaiseksi maahanmuuttajien vyöryä vastaan MENA-maista, puhumattakaan sitten uskontojen kärjistämisestä toisiaan vastaan? Eli ISIS-liike haluaisi omilla iskuillansa nostaa länkkäreiden ketutuskäyrää yli kriittisen pisteen ja sen seurauksena aseellista vastarintaa EU:ssa, ja enemmän verta kaduille?

  Otapas noista selvää….

  Tykkää

 5. Matuja, komisario Palmu! // 11/06/2017 00:31 // Vastaus

  Ihan vaan sitä hämmentävää perus taqiyyaa Muhikselta ja muilta vastaavilta muhameteilta + aisankannattaja suvakki cuckold lammas nössöiltä, selitellään ja valehdellaan härskisti musta valkoiseksi ja valkoinen mustaksi.

  Tykkää

 6. Nimetön // 11/06/2017 00:32 // Vastaus

  Muhis, have a cup of tea and carry on #eipelollevaltaa

  Tykkää

 7. Caffé Corretto // 11/06/2017 01:21 // Vastaus

  Kiero kakkiainen muhis yhdistää omassa vinoutuneessa päässään Halla-ahon ja isiksen. On kyllä härski musu kerrakseen. Kannattaa ihan huvin vuoksi selata tuon pummin twiittejä. Ei ikinä olisi saanut päästää kyytäkin kierompaa muhista tähän maahan.

  Tykkää

 8. Matuja, komisario Palmu! // 11/06/2017 01:34 // Vastaus

  Se kaikista tärkein väline kaikille vässykkä suvakki”miehille” cuckoldaukseen ja itsensä täydelliseen nolaamiseen nössössä aisankannatuksessa.

  Tuolta vaan tilaamaan suvakki”miehet” tämä cuckold-härveli, jos ei vielä löydy pöksyistä.

  https://www.hotlips.fi/tuote/teraksinen-penislukko-miehelle/METALCB-M1004/

  Tykkää

 9. Nimetön // 11/06/2017 02:01 // Vastaus

  Aivan – ilmeisesti ISIS olisikin jäänyt siis tosiaan ihan kokonaan perustamatta jos Halla-aho olisi ollut puolueen johdossa vaikkapa 10 vuotta sitten.Olisihan sen tavoitteet Suomessakin jo saavutettu joten ajan haaskausta.No ei ole varmaan ensimmäinen kerta kun combat fighter azizilla meni taas jutut vähän niin kuin meni…

  Tykkää

 10. metalman // 11/06/2017 02:23 // Vastaus

  Muhikselta viiltävää analyysiä valtakunnan politiikasta. Ei se turhaan ole Turuust. Combat Fighter ainesta.

  On tää muuten yhtä helvettiä kun jäsenistö päästetään äänestämään. Ja vielä väärin.

  Perussuomalaisten pitäisi lopettaa aisan yli potkiminen ja palata ruotuun. Puheenjohtaja tulisi valita kabinetissa niin kuin muutkin puolueet tekee. Tai sitten kuninkaallisten tapaan periytyvänä arvonimenä isältä pojalle.

  Tykkää

 11. Talvisodanhenki // 11/06/2017 02:35 // Vastaus

  Äitis on saanut! Ääliö.

  Tykkää

 12. Huru-ukko // 11/06/2017 04:14 // Vastaus

  Taas on suvaitsevaiset suvainneet, että oksat pois. Heti kun jokin ei mene oman mielen mukaan tampaistaan natsirasistikotti ja kaikki siihen liittyvä esiin.

  Tykkää

 13. hannuko // 11/06/2017 07:25 // Vastaus

  ”Hitler sai tavoitteensa läpi, kun hän onnistui estämään Chamberlainin uudelleenvalinnan ja polarisoiva Churchill nousi Englannin pääministeriksi.”

  Tykkää

  • Onpahan ollut reagointia Hallan valinnan jälkeen: mielikuvituksen ja hulluuden rajoja kolkuteltu. Meteli on sitä luokkaa, että maasta linnutkin jo kauhuissaan pakenevat.

   Tykkää

 14. Matuja, komisario Palmu! // 11/06/2017 09:19 // Vastaus

  Valtakunnanjohtaja Marco de Wit suhtautuu Hallaan ja Eerolaan varauksellisen nuivasti ja ei ole oikein tyytyväinen kumpaankaan. Ehkä Tepa ja varsinkin Huhtasaari on ainoat jotka saavat Aika hurja tilanne de Witin myönnytyksen jopa suht ok tyypeistä ja aito isänmaallisista ihmisistä.

  Noin kohdasta 00.30.00 hissunkissun eteenpäin Marco ja kumppanit lataa suorat mielipiteensä tästä Persujen johdon uudesta käänteestä.

  Antaa toki Marcokin Hallalle ja kumppaneille mahdollisuuden riisua vielä mahdolliset cuck penislukot, hame kankaan ja vastaavat nolot petturi aisuri härpäkkeet vihdoin jo pois ja todistaa onko oikeasti pojilla ne kunnon isänmaalliset vehkeet isolla kaliberilla ja kunnon erektiolla?

  Aika näyttää tulevina aikoina kuin on?

  Tykkää

 15. Marco aina ehdottoman oikeassa 100 -0 // 11/06/2017 09:46 // Vastaus

  De Wit on mestari rajaamaan omat ja vieraat ulos. Ja niinhän siinä käy, että lottorivissä on kokonaista yksi oikein.

  Tykkää

  • Joo, minutkin rajasi saman tien kannattajistaan, kun alkoi juutalaisia arvostelemaan ja perussuomalaisia mustamaalaamaan. Ei jatkoon. Vaikuttaa riidankylväjältä.
   .

   Tykkää

 16. Paskat housuissa // 11/06/2017 09:51 // Vastaus

  Onneksi nyt Soini tietää että on koko despootti-uransa aikana ajanut persujen agendaa diktaattorimaisesti eteenpäin, välittäättä siitä mitä persujen kenttäväki on mieltä.Sen johdosta Soini sai sellaisen epäluottamuslauseen että. Soini kuvitteli Terhon saavan paikan hänen jälkeensä. Terhon joka olisi ajanut samaa sionistista agendaa kuin Soini ajoi. Mutta kansa valitsi toisin. Ja nyt on Persuilla mahdollisuus päästä oikeaksi puolueeksi. Jos vain vetävät linjansa uusiksi eivätkä anna kokoomukselle, kepulle, rkp:lle ja sdp:lle persettä. Ainakaan ilmaiseksi kuten tähän asti.

  Se että Soini on voinut vetää tällaista despootti-linjaa johtuu siitä että Soini on yksi niistä kolmesta jolla on oikeus Persujen säätiön rahoihin. Eli nyt kun Soini alkaa kirjoittelemaan ”paljastuskirjoja” ja myllykirjeitä niin kansanedustajaeläkkeen ja EU-eläkken lisäksi se voi nostella raha säätiön tililtä niin paljon kuin haluaa. Mikäs siinä on huudella nurkan takaa loppuelämänsä ajan. Joka ei välttämättä ole kovin pitkä kun katsoo miten Soini on harmaantunut muutamana viimeisenä vuotena.

  On mielenkiintoista katsoa mihkä hyväpalkkaisen viran syväveli-järjestöt Soinille järkkäävät. Onhan Soini tuhonnut Suomea valtavati 12 vuoden ajan. PIdempään kuin Katainen, Urpilainen tai Stubb.

  Tykkää

 17. Suomi Finland // 11/06/2017 09:56 // Vastaus

  Nyt vaan reippaan enemmistön kanssa eduskuntaan ja hallitukseen. Muuten ei tapahdu mitään. Kansa saa nyt sitten juuri sitä, mitä tilaa.

  Isojen massojen mielipiteet muuttuvat hitaasti, mutta kun tarpeeksi tulee sontaa silmille, niin kyllä se tapahtuu. Etenkin Etelä- ja Länsi-Euroopassa tarvittaisiin myös vallankahvaan ihmisiä, jotka tietävät, että ongelmat eivät migranttien lähtöalueella koskaan parannu, vaan siellä ollaan koko ajan syvemmällä suossa. Kaikin tavoin.

  Tykkää

 18. Matuja, komisario Palmu! // 11/06/2017 10:10 // Vastaus

  Marco de Wit, Suomi ensin antaa porukoineen juuri oikeanlaista poliittista isänmaallista painetta uudelle Persujen johdolle ja koko Persuille.

  Tykkää

 19. Vittu oli ihana tajuta et Jussi voitti… HYVÄ JUSSI

  Tykkää

 20. Annastiina // 11/06/2017 12:58 // Vastaus

  Kyllä pistää varmaan. Iettimään että miten oman oleskeluluvan käy mikäli Jussi pistääkin isot rattaat pyörimään. Jussin mielestähän jo tehdyt päätökset tulisi avata, vai olenko käsittänyt väärin?

  Tykkää

 21. Klassikon ainesta? // 11/06/2017 13:44 // Vastaus

  Hyvä kommentti Uuden Suomen blogissa:

  ”Ehdotus lööppiotsikoksi:

  ”Roskaväki äänesti filosofian tohtorin puheenjohtajaksi.”

  S.S.

  http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/238284-median-byaaah-reaktio-ja-kansanvalta

  Tykkää

 22. Kato kato Muhis levittää vihapuhetta. Kunnianloukkaus. Syytteen paikka.

  Tykkää

  • Annastiina // 12/06/2017 10:10 // Vastaus

   On myös paljon rasistisia kommentteja Halla-Ahosta. Lukekaapa mm. Petteri Orpon kommentteja viikonvaihteessa ja voitte itse päätellä ovatko sellaisia mitä Kokoomuksen puheenjohtajan suusta pitäisi suoltaa.

   Tykkää

 23. Muslimifeminismi... // 11/06/2017 15:20 // Vastaus

  Feministisen puolueen edustaja kirjoittelee melkoisia…
  – ja Twitterissä puolueensa puolustaa häntä…:

  Isra Lehtinen: ” Voisi sanoa, että raiskaisipa joku kantis Hilla-vaimon.”

  Isra Lehtinen: ”No, en minä oikeasti sitä toivo. Kirjoitin vain ”voisi sanoa”, sillä Halla toivoi vihervassarinaisten raiskausta.”

  https://www.facebook.com/groups/114311111913455/permalink/1520347821309770/

  Tykkää

  • Tähän liittyen... // 11/06/2017 15:23 // Vastaus

   Tähän H-a:n tekstiin viitaten:

   ”Kollektiivisessa närkästyksessäni huomaan välillä, että minun on vaikea tuntea aitoa sympatiaa näiden rikosten uhreja kohtaan. Tunnen houkutusta ajatella, että naiset saavat sitä, mitä pyytävät. Yritän kuitenkin olla ajattelematta näin. Koska kaikki naiset eivät ole sellaisia kuin Virtanen, Biaudet ja Filatov.

   Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään.
   Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä.
   Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan.”

   (Jussi Halla-Aho 20.12.2006 Scripta)

   Tykkää

   • Uusin muslimiraiskaajan selitys Ruotsissa oli tämä: Nainen huutaessaan NEJ NEEEEJ oli niin KIIMAINEN että ei tiennyt mitä kullia saadessaan huuteli. Hon var så kåt att hon inte menade vad hon sa. Näin sanoi pakolainen oikeudessa naama peruslukemilla. on noi vekkuleita.

    Tykkää

 24. Harjoitus tekee mestaajan // 11/06/2017 16:32 // Vastaus

  Yllätys, järkytys, mielenpahoitus, tyrmistys, shokki, suunnaton pelko ja paniikki.
  Heikkohermoisimmat suvakit juoksevat jo metsiin piiloon ja harkitsevat hukuttautumista metsälampiin hallanpelossaan.
  Mielenterveysongelmatkin taitavat tarttua matuista suvakkeihin muiden tautien ohella…

  Tykkää

 25. Halla-aho - ja muut isänmaalliset - muusana... // 11/06/2017 16:56 // Vastaus

  Uustaistolaisuutta lauluineenko päivineen?! :


  Monokulttuurin pitää kohta järjestää levyraati vissiinkin? 😉

  Tykkää

 26. Vai isis on saanut tavoitteensa läpi Suomen politiikassa. Ei tuo mies näköjään tiedä sitä, että maahanmuuttokeskustelu alkoi silloin, kun Somalit tulivat maahamme. Isiksestä ei silloin ollut vielä tietoakaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: