Päivän Rasmuksessa toivotaan raiskauksia Halla-ahon vaimolle

0

mueisrakuva

 

Rasmuksen rasisminvastustelu on ollut taas viikonloppuna hyvin kiivasta. Mm. Feministipuolueen Isra Lehtinen on vastustanut rasismia toivomalla Halla-ahon vaimon raiskaamista. Feministipuolueen onkin tästä hyvä jatkaa suuria linjoja rasisminvastustelussa. Sitten kun naiset on raiskattu niin heille voidaan pukea päälle islamilaisittain burka.

 

19029743_142597702954783_5999701284485035618_n
Kuvakaappaus Rasmuksesta. Päivitys on nyttemmin poistettu.

 

24 thoughts on “Päivän Rasmuksessa toivotaan raiskauksia Halla-ahon vaimolle

  1. Ei saisi puhua rumasti ulkonäöstä, mutta islam taitaa kieltää naisilta liki kaikki muut ilot paitsi syömisen?
   – ja sen tähden on näitä nimimuunnoksiakin liikkeellä; Ihra Lehtinen ja Pia Laardi…

   Tosin onhan muslimeilla oikein yöahmimisaikakin eli Ramadan ja yösyöminen on kaikkein lihottavinta…

   Suomalaiset musliminaiset harvoin meikkaavat – taisi islam sen kodin ulkopuolella kieltääkin, mutta kaikissa muslimimaissa ei sitä vaan noudateta…
   – esim. jossain Iranissa käytetään maailman eniten kosmetiikkaa, etenkin parfyymeita – koska ulkonäkö on ainoa asia, mihin musliminaiset voivat itse vaikuttaa…

   1. Iranissa on hienoa tehdä nenänpienennysleikkaus. Ne joilla ei ole varaa leikkaukseen kulkevat silti ulkona iso laastari sen ison klyyvarinsa päällä. Se on muatia.

  2. Sinänsä oireellista, mutta ainoita järkeviä ja tasapainoisia kantoja persujen vaaleista tuli Eduskuntatutkimuksen johtajalta, joka aivan oikein rauhallisesti kommentoi persujen valintoja ja vältti kärjistyksiä.

   ”Oikeesti aikuisten kesken”, jokainen debiilin älykkyysosamäärällä osaa vetää johtopäätöksen Halla-ahon pelosta, miksi nämä kaksi hölmöjen puoluetta kepulit ja sosialistinen sekoomus pelkäävät niin kovasti persuja??? No tottakai, perusssuomalaiset tulevat kasvattamaan kannatustaan rokkakaupalla, kun möllöpuolueet tulevat menettämään kannatustaan. SIINÄ se todellinen syy!
   t hihhulit helvettiin!

  3. Ihan normi finnpajsarin näköinenhän tuo I*ra on paitsi että tuulipuku puuttuu.

  1. Ja Israkin toivois muttei kukkaa tuu vaikk hän kui mankuis. Mutt rahall saa ku tarppeks maksa.

 1. Israa ulkonäkö suojelee tehokkaasti raiskauksilta. Vaikka arabit ovat tunnetusti kaikkiruokaisia, niin jossain on sentään raja heilläkin.

  1. Enpä nyt tiedä tuosta rajasta, nähdäkseni ei vielä olla lähelläkään siinä suhteessa…

   Ottajia olisi jonoksikin asti – luulen ihan oikeasti niin…
   – ja etenkin uskonnollisille muslimimiehille Isra olisi oikea kultakimpale…

 2. Rämädänin viettoon kuuluu näköjään raiskausten toivominen olennaisena osana. Miksi pitää välttämättä olla kantis? Yleensä maturaiskaajat ovat kelvanneet ihan hyvin.

  Jännää tämä nykyajan feminismi, kun toivotaan naisten joutuvan raiskatuiksi ja edistetään kaikin keinoin raiskaajien oikeuksia. No, muslimit ovatkin sitten kaikkein kovimpia feministejä.

 3. Isra se siellä toiveitaan kirjoitteleepi. Vaikka rouva jätemassa onkin käännynnäinen, niin rehellisempihän tuo on kuin perus matu. Ei mitään taqyaa, vaan mielipiteet suoraan esille. Pisteet siitä Isralle. Kiinnostaakohan poliisia moinen kehoitus, vai onko esittäjällä oikea tausta?

  1. ISIS-terroristitkin ovat toimineet islamin opettajina – joten tuo ei ole mitään siihen verrattuna ja muslimeitahan eivät koske samat säännöt muutenkaan!

 4. Vaikka henkilöllä olisi kuinka vastenmieliset mielipiteet, ulkonäön haukkumiseen keskittyminen ja raiskauksien toivominen tuntuu pahalta. Ihan mistä suunnasta vain.

 5. Eiköhän tästä kannata nostaa jo ihan poliisijuttu. Ei nyt mene enää huumorin piikkiin että joku toivoo Suomen toiseksi suurimman puolueen puheenjohtajan vaimon vahingoittamista, koska tämän aviomies on väärää mieltä.

  Pistää kyllä ihmettelemään että miten ihmeessä islam voi pistää ihmisen pään niin sekaisin, ettei kykene pitämään omia väkivaltafantasioitaan omana tietonaan? Johtuuko se siitä että tuo on ihan normaali tapa puhua muslimipiireissä ja se sitten roiskuu vahingossa julkisuuteenkin?

  1. Eihän se nyt ole laitapeliä,että akka huutelee uskonveljiään raiskaamaan jonkun tietyn heille”epämiellyttävän” ihmisen.
   Kun presitenttiä myöten ollaan huolissaan siitä,mitä politikot on joskus sanoneet maahanmuutosta.
   Olis syytä nytki ottaa kantaa kun kiihkomuslimi lausuu toivomuksiaan julkisuuteen.

 6. Vaikka tuollaiset pärstäkertoimet pelottaa lapsia, ne toimii tehokkaana raiskauskarkottimena! Nämä tunnetuimmat käännynnäiset Ihra Lehtinen ja Pia Laardi muistuttaa molemmat lähinnä kummitusjunan kuljettajaa, että on parempi kun vetävät sipulisäkin korville aina kun tulevat ihmisten ilmoille! Peittyy edes se mätisäkki päästä alaspäin!

 7. Mitä tästä opimme? Rumat lapset ei saa käyttää inttörnettiä. Isra neiti on elävä todiste siitä että abortti on jossain tapauksissa suotava ratkaisu. Kun iskä ja äippä ovat sisaruksia ja äipällä on jo 12 lasta niin ehkä se 13 ei olekkaan niin jees, vaikkakin lapsilisiä kelalta tulisikin?

 8. Ei kai tuollainen oo rangaistavaa, kun kyseessä ei ole kiihottaminen kansanryhmää eli muslimeita kohtaan. Muita kohtaan saa esittää vaikka mitä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.