Saiko Isra Lehtinen potkut Feministipuolueesta?

0

Vaikuttaisi siltä, että Isra Lehtinen olisi saanut potkut Feministipuolueesta. Ainakin jotain sen suuntaista näyttää olevan Feministien Twitter-sivulla. Seurataan tapahtumia mielenkiinnolla ja katsotaan mihin homma etenee.

Edit: Lehtinen ei saanut potkuja raiskausfantasiointinsa takia vaan oli lähtenyt puolueesta jo 2kk sitten.

 

17 thoughts on “Saiko Isra Lehtinen potkut Feministipuolueesta?

 1. Harmi, koska Isra kuitenkin edusti puolueen terävintä kärkeä ja oli kantava voima. Islamistinen naisasialiike etsii nyt uuden kanavan ja tulee takaisin entistä vahvempana.

 2. Ai, kuuluuko siis ainoastaan islamilaiseen feminismiin raiskaushaaveilut? Luulin koko aatteen olevan pilalla, sori siitä.

 3. Sv: r*skaus:
  Koskien tämänhetkistä keskustelua: Feministinen puolue ei hyväksy r*skaus”vitsejä”, ei läpällä, ei ironisesti, ei mitenkään.

  ********
  Siis ”Raskaus”-vitsejä. Niinkö? Vai ”Roskaus”?

  1. Kyllä se varmaan tarkoittaa ”roskaus” koska pohjoismainen suuri jäteyhtiö RenoNorden on menossa konkurssiin.

 4. ”Muslimifeministi” -eihän sellaista edes todellisuudessa pysty olemaan -kyseessä on täysin vastakkaiset ideologiat -jos femakot olisivat rehellisiä itselleen ja koko feminismin alkuperäiselle idealle niin heidän pitäisi olla erittäin islamin, ja varsinkin musulmaanimiesten vastaisia sillä siellä se suurin (ja oikeastaan myös ainut) uhka heihin kohdistuu.

  -Tämä lehtinen on myös outo hiihtelijä -sivistysvaltiossa kyseinen eukko pidettäisiin visusti poissa julkisuudesta, Suomessa tyyppiä näytetään telkkarissa ja annetaan levittää musujen propagandaa veronmaksajien rahoittamana. Hienoa toimintaa!

  1. Oli lähinnä sattumaa, ettei Helsinkiin ole rakenteilla suurmoskeijaa: pride-kulkueita kannattavan puolueen voitto oli milleistä kiinni – ja sama puolue siis kannattaa myös Saudi-Arabian suurmoskeijaa. Vähän kuin kannattaisi kommunismia ja kapitalismia.

 5. Isran raiskauksesta edes haaveileva pitäis kyllä ehdottomasti viedä mielentilatutkimukseen.

  1. Mut eikös nykyään pidä antaa kaikkien kukkien kukkia vaan? Sehän on niin ihqun suvaitsevaista. 😉

 6. http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005250633.html

  ”Halla-aholla on korkeimman oikeuden tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, Hakkarainen on saanut tyytyä samassa asiassa vain käräjäoikeuden tuomioon. ”

  VS

  ”Visaisin paikka on uuden ulkoministerin valinta, johon myös presidentti Sauli Niinistö aikoo puuttua.

  Ennakkoarvioiden mukaan se olisi menossa keskustalle. Vahvimpia ehdokkaita ovat ryhmäjohtaja Antti Kaikkonen”

  Kaikkonen on tuomittu paljon vakavammasta teosta kuin Halla-aho ja Hakkarainen. Rikoksena ’kiihottaminen kansanryhmää vastaan’ on toki paljon vakavampi kuin petos tai kavallus, mutta teot joista ko herrat tuomittiin olivat mitättömiä, suorastaan mikroskooppisia.

  Kiihottaminen toteutuu mielestäni vasta sitten, kun voidaan osoittaa, että joku on selvästi saanut ihmiset kiihottumaan.

  Massamaahanmuuton ja sen lieveilmiöiden vastustaminen ei voi missään tapauksessa olla tällaista kiihottamista. Ei vaikka sanoisi kuinka ilkeästi

  Pahempaa vihaa kansanryhmiä kohtaan aiheuttavat nimenomaan nämä naurettavat tuomiot kuin näiden henkilöjen ’teot’. Hakkaraisen tuomio oli täysin naurettava ja vaikka Halla-aho sanoi somaleista ilkeästi, niin kukaan ei ko asiasta kiihottunut yhtään sen enempää, kuin mitä oli ollut jo ennen kirjoitusta. Täysin naurettavaa väittää muuta.

 7. Ulkoministeriksi henkilö jonka repertuaariin voisi tulla entisten lisäksi myös lahjuksen vastaanottaminen ja maanpetos, ainakin jos sanonta ”minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa” antaa osviittaa?

 8. Jos muslimi heittää ilmoille raiskauspuheita, niin se on oikeastikin paljon pelottavampaa, koska muslimit myös oikeasti raiskaavat paljon ihan raiskaustilastojenkin mukaan!

  JA koska islamilaisissa kunniakulttuureissa naisten raiskaaminen on ennen kaikkea ase miehiä kohtaan – ja monet muslimithan todella vihaavat Jussia!

  Ylipäätäänkin muslimikulttuurissa nainen on vain objekti: isänsä, miehensä tai veljensä omistuksessa oleva esine – ja siksi raiskattu nainen saatetaan jopa kivittää kuoliaaksi, koska ns. saastuneena aiheuttaa häpeää nimenomaan muslimimiehelle.

 9. Sivistyneiden suvakkien ihmisoikeuksia kunnioittavat puheenvuorot... sanoo:

  Eräskin hyvin aktiivinen suvakkisomettaja eli ns. hyvä ihminen – vertaa Halla-ahoa ongelmajätteeseen… :

  ”Uutiskuvien perusteella Jussi Halla-aho ei lähtenyt jäteauton kyytiin. Hallitukselle vaikuttaa ongelmajätteeltä. #Kesäranta”

  (https://twitter.com/sarasalomaa)

  Ja ilmeisesti oikein Kansan Sivistysrahastossa töissäkin…

  1. Sivistyneiden suvakkien ihmisoikeuksia kunnioittavat puheenvuorot... sanoo:

   Monokulttuurin työryhmäkin voisi muuten hakea apurahoja tuolta 😉 :

   ”Kansan Sivistysrahaston toiminnan tarkoituksena on tukea apurahoin ja tunnustuspalkinnoin yhteiskunnallisesti suuntautunutta kulttuuri- ja sivistystyötä, tutkimusta, opiskelua ja valistustoimintaa.

   Kansan Sivistysrahasto on yksityinen säätiö, joka toimii läheisessä yhteistyössä ammattiliittojen ja työväenjärjestöjen kanssa. Rahasto jakaa hakemuksesta apurahoja tieteen ja taiteen tekijöille, opiskelijoille, harrastajille, järjestöille ja työryhmille. Apurahojen kokonaismäärä vuosittain on 300.000 – 400.000 euroa. Apurahoja jakavia rahastoja on yli 100. Keskimäärin apurahat ovat 1.000 – 3.000 euron suuruisia.”

   http://www.sivistysrahasto.fi/esittely

   1. Vittuilukin on suurta taidetta kun se suoritetaan viimeisen päälle, joten kyllä siihen pitäisi vähintään 500 000€ saada jos osaavimmat meistä vittuilevat tulevaisuudentutkimuskirjasen, selviytymisoppaan, ajankuvavideodokumentin tai vastaavaa.
    Vittunkarvamyssyn virkkaamiseen tai kaarnalaivan veistelyyn en kyllä kehtaisi apurahaa hakea.

 10. Islammummojen feministinenliike on Koraaninvastainen, kivitettäväksi tuollaiset luopiot!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.