Skip to content
Mainokset

Tuholmassa useita ahdisteluita ja yksi raiskaus viikonloppuna

 

Tukholmassa viikonloppuna pidettyjen Summerburst-festivaalien aikana tehtiin yksi raiskaus ja useita erilaisia seksuaalisia ahdisteluja. Raiskaus tehtiin jo perjantai-iltana, mutta poliisi on tapahtumista hyvin vaitonainen.

Gärdetissä pidetyillä festareilla tapahtui myös useita seksuaalisia ahdisteluja. Eva Nilsson Tukholman poliisista kertoo, että näistä on kolme henkilöä kiinniotettuna, mutta ei kerro tarkempia yksityiskohtia.

Ennen festareiden alkua nuorille tytöille jaettiin oppaita ja henkilöhälyttimiä ahdistelujen varalta. Näyttää, että tämäkään ei toimi. Yksi vaihtoehto turvallisiin festivaaleihin voisi olla päästämättä afrikaanoja ja arabiinoja juhla-alueelle.

Mainokset

12 Comments »

 1. Luulen että raiskauksia tullaan nyt pitämään enemmän salassa kun ei niille mitään oikein edes aiota tehdä. Mitäpä niitä toitottamaan julkisuuteen kun raiskattujen naisten traumahoitokin ollaan ottamassa pois! Rasismin pelko ja raiskaajien oikeus raiskata on tärkeämpää kuin naisten oikeus saada olla rauhassa ja raiskattujen saada hoitoa.

  Tykkää

  • Onko se niin ,että raiskaajaakaan kohtaan ei saa olla rasistinen ? Minusta se on kyllä pirun kova vaatimus! Henkilökohtaisesti
   epäilen, että tuota vaatimusta en pysty täyttämään.

   Tykkää

 2. Kesäräjäys näkyy olleen aika kevyt, mutta hyvä alkulämmittely kuitenkin. Siitä on geelitukkien hyvä jatkaa. Hätäujeltimet luovat vain tunnelmaa, kun himot lyövät läpi.

  Tykkää

 3. 1950 -luvulla väitettiin rock&roll -musiikin villitsevän ja turmelevan länsimaitten nuorison. Onko nyt tauti tarttunut tummiin veljiimme?

  Tykkää

 4. Vain,onkoohan ylväät paimentolaiset lepsuuntuneet imeläleivän ja hyysäreiden turmelevassa ristitulessa?

  Tykkää

 5. Ne rannekkeet olivat suurmenestys, miksei nyt käytetty? Kaikkein kätevin olisi ”haluan tulla raiskatuksi-ranneke”, ei tulisi väärinkäsityksiä, kun ei niitä kieltorannekkeita kaikille jaeta ja voi vahingossa hukkuakin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: