Tunnelmakuvia Tallinnan Suurhalli Drift 2017:sta

12

 

Paikalla Saku Suurhallin pihamaalla Baltic Driftissä oli Balttian maiden kovimmat driftaajat. Mukana autoteameja Liettuasta, Latviasta ja jopa Unkarista. Ilmassa oli suurta autourheilujuhlan tuntua ja erityisesti mieltä lämmitti, että paikalla ei ollut yhtään ainoa rääkyvää sotapakolaista vaan kisat vietiin läpi leppoisissa valkoihoisissa tunnelmissa.

Mutta jotain pientä miinusta… autokuume on taas niin kova, että haittaa jo elämistä.

 

9 thoughts on “Tunnelmakuvia Tallinnan Suurhalli Drift 2017:sta

  1. Mutta mitä Ruotsissa tapahtuu: ei uutisia koulujen palamisesta, autojen poltosta eikä ampumisista? Edes käsikranaatteja Ok ollut

    1. Johtuu siitä, että muslimit ja musuneekerit ym barbaarit ovat kokoontuneet suurhyökkäystä varten Tensta-Rinkeby akselilla. H-hetki on isossa kuvassa lähitulevaisuudessa. Mutta, Mr Putin on koodin syöttänyt ja sormi herkkänä 24/7.

      1. Miksi uusnasset vain marssivat kantiskaduilla? Miksi eivät lähde Tensta-Rinkeby- akselille suoraan toimintaan?

  2. Asiantuntijoiden mukaan on kahdeksan vuoden kuluttua polttomoottoriauto kuollut. Ei kannata satsata.

  3. Varokaa kaljupäät Mosambikkilaisia! Nyt he ovat saaneet sairaaseen pääkoppaansa että kaljupäisten miesten päässä on kultaa ja murhanneet heidät ottaakseen heiltä ruumiinoaia rituaaleihin joiden uskotaan tuovan rikkautta. Albiinojahan jo metsästetään entuudestaan. Siis nämähän elävät sivistykseltään jossakin kivikauden takaperukoilla…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.