Kolme afgaania pikkurangaistuksiin ryhmäraiskauksista

13

7878878

 

Afganistanilaistaustaiset sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet kolme nuorukaista, jotka väittävät itseään lapsiksi, saivat pikku tuomiot raiskauksista Södertörnin käräjäoikeudessa Haningessa Tukholman eteläpuolella. Teot ovat iljettävyydessään aivan omaa luokkaansa. Kun luulee, että on nähnyt kaikki, aina löytyy sotapakolainen, joka laittaa vieläkin paremmaksi.

Afgaanit Aziz Sharifi, Omid Rahmani ja Abdul Haidari olivat houkutelleet kolme tyttöä juhliin Haningeen. Juhlissa syötiin ja sen jälkeen pöytään kannettiin rekkalastillinen viinaa. Kaksi tytöistä sammui tottumattomana alkoholiin nopeasti ja ennen sammumistaan tytöt oksentelivat ympäriinsä.

Omid kantoi toisen tajuttoman tytön makuuhuoneeseen ja raiskasi tämän. Heti perään huoneeseen tuli Aziz, joka raiskasi tytön toistamiseen, kaksi kertaa. Aziz oli pitänyt kättään tytön suulla, jotta tämä ei olisi voinut herättää huomiota huutamalla apua.

Samaan aikaan kun Aziz ja Omid veivasivat ensimmäistä tyttöä, raiskasi Abdul toista tyttöä toisessa huoneessa. Tyttö oli sammunut illalla ja ollut syvässä unessa jo monta tuntia.

Tapahtuma-aikaan tammikuun lopulla huonestossa oli useita muitakin nuorukaisia, tilanne vaikuttaa olleen hieman sekava, mutta jossain vaiheessa tyttöjen ystävätär oli jollain tavalla yrittänyt puuttua tapahtumiin, mutta tämä oli heitetty pihalle huoneistosta. Tytön hakattua ovea oli yksi pojista antanut litsarit tytölle ja sanoneet, että tämä ei saa tehdä ilmoitusta, sillä muuten pojat karkoitetaan maasta.

Ainakin Azizin raiskatessa tyttö oli jollain tavalla palannut tajuihinsa ja pyytänyt lopettamaan. Aziz kuitenkin ymmärsi väärin tällaiset pyynnöt ja kyseli tytöltä halusiko tämä ”nussia takaapäin”.

Molemmat tytöt olivat kokeneet suurta ahdistusta tapahtumien jälkeen. Lisäksi, koska tytöt olivat itsekin kunniakulttuurista tulleita sotapakolaisia, joutuivat he tapahtumien jälkeen kunniakulttuurin piiriin setvimään asioita.

 

 

Aziz Sharifi, synt. 16/07/1998 Afganistanin kansalainen tuomittiin 1 vuosi 10 kuukauden vankeuteen sekä karkoitukseen ja 10 vuoden maahantulokieltoon.

Rahmani Omid, synt. 06/07/1999 Afganistanin kansalainen tuomittiin suljettuun nuorisohoitoon 10 kuukaudeksi  sekä karkoitukseen ja 10 vuoden maahantulokieltoon.

ABDUL Hamid Haidari, synt. 08/11/1998 Afganistanin kansalainen tuomittiin suljettuun nuorisohoitoon 5:ksi kuukaudeksi. Ei karkoitusta.

Miehet kiistivät syyllistyneensä rikoksiin. Yksi kertoi yhdyntöjen olleen vapaaehtoisia.

Oliko kyse kulttuurieroista vai puhtaasta raiskauksesta?

Advertisements

13 thoughts on “Kolme afgaania pikkurangaistuksiin ryhmäraiskauksista

 1. Tuo oli Afgaanikulttuurin mukaan ”normaali sukupuoliyhdyntä kunniattoman naisen kanssa”

  p.s. Oliko se kolmas tyyppi tuo sama Haidari, joka pyöri joku aika sitten Rautatientorin leirissä vai joku sen sukulainen?

 2. Muslimi tsekkaa onko tytön ympärillä vahtia pitäviä sukulaismiehiä ja jos ei ole niin muslimin päässä raksuttaa että kyseessä on horatsu joka odottaa asiakkaita joten muslimin velvollisuus on raiskata se niin pian kuin mahdollista.
  Eli tytöt olivat kotoutuneet tai syntyneet keskelle hyväuskoista vääräuskoisten paikalliskulttuuria jossa tunnetaan käsite naisrauha ilman henkivartijoita ja muslimit nyt vain sattuivat kaatumaan toistuvasti tyttöjen päälle jopo jöpöttäen, vai miten se meni.

 3. Olisiko miesten ja poliitikkojen aika jo tehdä jotain vihdoin!? Näemmä ei. Ei mielenosoituksia, ei mitään. Häpeällistä!!

  1. Tämä sosiaalinen experimentti on täysin epäonnistunut sitten päivästä 1. sanoo:

   Yksittäistapaus! Strukturellia rasismia! Mutta jos raiskauksesta seuraa lapsia saadaan niistä uusia äänestäjiä joten…

  2. Ei mitään tehdä ennen kun ministeritason ihmisten omaisia sattuu joukkoraiskaajien kohteeksi.
   Vielä seki tapahtuu,vaikka nämä tietty elävä suojatumpaa elämää paremmilla alueilla missä ei olenäitä rikastuttajia, eivätkä kulje jalan kaduilla.

 4. Kaikki rahat kuluvat näihin arvottomiin paskiaisiin eikä mitään jää jäljelle esim. sairaanhoitoon ja infraan, rautatie mätänee jne sanoo:

  Tuokin kalsarijeppe on saanut kalsarinsa ruotsalaisten veronmaksajien kukkarosta. Viinatkin veronmaksaja maksoi. Nyt maksaa sitten jälkipyykin ja kalsarien pesun.

 5. Kyse on kulttuurieroista. Me eurooppalaiset emme vielä ymmärrä että noiden värillisten kanssa ei saa sosialisoida millään tasolla. Ei edes pizzaa tai kebabia ostamalla. Ne pitää jättää ihan omiensa kanssa puristelemaan pippeleitään. Vähän ajan päästä ne sitten jo lähteekin kun ne näkee että niitä halveksitaan täälä kun eivät syö sikaa.

  Eli, ei mitään kontaktia niihin. Pidetään kulttuurierot selvinä.

 6. Feispuukista:
  Detta är ett exceptionellt vidrigt fall.
  Som bevismaterial mot ”barnen” ifråga framfördes en SMS-konversation där de diskuterar ”den jävla horan”, och beklagar sig över att dom har blivit avslöjade.
  ”Den tredje flickan slängdes ut ur rummet där en av tjejerna våldtogs och stod utanför och grät och slog på dörren. Efter att dörren öppnats konfronterade hon våldtäktsmännen och fick då en hård örfil av Omid efter att hon sagt att våldtäkterna skulle polisanmälas. Ett av flyktingbarnen sa till henne att inte göra det eftersom de då riskerade utvisning.”
  ”En av flickorna ville efter övergreppen begå självmord och skar sig i handleden med en kökskniv, enligt domen.”
  ”Flickan som blev våldtagen av Abdul har i polisförhör berättat att hon upptäckte flera blåmärken på kroppen när hon kom hem. Hon har vidare uppgett att hon drabbats av kraftiga smärtor i analen.”
  Straffet blev cirka 1 års fängelse i ungdomsanstalt och tillfällig utvisning i 10 år. Det är såhär det blir när vänstern stått och gapat över att ålderstester är rasistiska i 10 års tid.
  ”Allas lika värde” innebär bara att våldtäktsmän inte ska utvisas.

  http://www.friatider.se/flyktingbarnens-sms-panik-efter-v-ldt-kterna-har-du-sagt-n-got-till-horan-o-allah-vi-har-blivit-avsl

 7. Kiinnostaa enää tietää, onko tyttöjen saama rangaistus varmasti oikeudenmukainen. Kuitenkin häpäisivät viattomat muslimipojat moisilla tarinoilla, joille tuskin löytyy tarpeeksi todistajia. Tulee ottaa huomioon, että näitä kahta naista ja lasta tapetaan Afganistanissa seuraavat 10 vuotta, ihan koko ajan.

  Palkkioiden suuruudestakaan ei ollut juttua, yleensä on maksettu uutterille paneskelijoille?

 8. Aikamoisia keikisteleviä prinsessoja tuo parivaljakko. Ovat onnistuneet Ruotsissa peräti raiskaamaan ja elämään pummina, mikä lienee heidän koko elämänsä suurin saavutus. Heidän kaltaistaan porukkaa lappaa tänne päin tuhansittain koko ajan. Siinä onkin miettimistä. Urpo ja Lesta eivät mieti, siksi uutta hallitusta pukkaa. Arvot nääs…

 9. Niin se taisi Jussi Halla-aho nuita nimittää ”afriikansarven ihmis-saastaa” .Olikohan tuo niin paljon väärässä ,että oikein tuomion kannatti siitä antaa ?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.