Miksi muuan sotapakolainen oleskeli Saudeissa ennen Suomeen tuloaan?

12

Mitä tarkastiottaen tarkoitetaan turvapaikanhakijalla? Miten määritellään turvapaikanhakija, jolle voidaan katsoa olevan syytä myöntää turvapaikka toisesta maasta? Miten määritellään turvapaikka?

Näyttää siltä, että turvapaikalla on hyvin erilaisia määritelmiä riippuen mistä henkilö on kotoisin tai mihin ”pooliin” henkilö kuuluu, vrt. vihervassari tai oikeistopopulisti.

Muuan RHC:n ja pappi Marjaana Toiviaisen irakilainen ystävä on oleskellut juuri ennen Suomeen sotapakolaiseksi tuloa Saudi- Arabiassa Medinassa. Medina on suosittu pyhiinvaelluskohde ja sinne pääsee vain muslimi. Sotapakolainen kertoo 21. lokakuuta 2015 päivätyssä Facebook-päivityksessään oleskelevansa Medinassa 38 muun henkilön kanssa ja ”olevansa ylpeä”.

 

Kuvakaappaus 2017-06-12 21-55-18

 

Pitkässä päivityksessä translaterilla saa käsityksen, että kovasti Medinassa ollaan oltu Muhammedin jalanjäljillä. Se ei kuitenkaan ole tärkeää vaan se, että Saudi-Arabiassa oleskelunsa jälkeen mies pötkähti Suomeen. Mies siis oleskeli Saudi-Arabiassa pyhiinvaellusmatkalla ja kävi siellä voideltavana. Sen jälkeen matka jatkui Suomeen vaatimaan ilmaista loppuelämän kestävää ylläpitoa.

 

Kuvakaappaus 2017-06-12 22-03-30

 

Tarkoittaako turvapaikka siis sitä, että kuka tahansa muslimi mistä päin maailmaa tahansa voi noin vain lonnia Suomeen kenenkään kyseenalaistamatta henkilön taustoja? Tämäkin mies olisi voinut jäädä Saudeihin ei välttämättä edes turvapaikanhakijana vaan ihan normaalina maahanmuuttajana. Miehellä on ollut passi ja muut matkustusasiakirjat, jotta hän on päässyt Irakista Saudeihin. Hän olisi aivan hyvin voinut vuokrata Medinasta asunnon ja jäädä asumaan sinne.

Jos näin olisi tapahtunut niin miehen elämä olisi varmasti helpompaa; hänellä olisi ympärillään tuttu uskonto ja kulttuuri, tuttu kieli, tutut tavat ja hänelle sopiva ilmasto.

Mutta sen sijaan miehen lähtiessä – tuntuu kuin päämäärä olisi valittu aivan umpimähkään summittain tikkaa karttaan heittämällä – mies päätyy aivan vieraaseen kulttuuriin kielitaidottomana ja mistään mitään tietämättömänä. Tilanne vaikuttaa aivan käsittämättömältä, siinä ei ole minkäänlaista logiikan pientä piiruakaan. Miehen tulo Suomeen sotii kaikkia järjellä perusteltuja argumentteja vastaan.

 

 

On olemassa kaksi vaihtoehtoa:

 1. Joko mies tuli puhtaasti ilmaisen ylläpidon perässä. Hän on saanut jostain arabien Facebook-sivuilta käsityksen, että Suomessa voi elää kuninkaaksi ilmaisen ylläpidon kera.
 2. Hän on sotilas ja tuli jonkinlaisena etujoukkona maahan. Tarkoituksena tietenkin muokata ilmapiiriä sopivaksi seuraavia joukkoja varten. Mies on jonkinlainen ”näkyvä” desantti tai tiedustelija, joka ottaa selvää mitä mahdollisesti jatkossa voidaan tehdä.

Yhtä kaikki kannattaa tämänkin miehen FB-profiili meilata Migriin ja toivoa, että mies palautetaan takaisin Irakiin.

#kaikki_irakilaiset_takaisin_kotiin

21 thoughts on “Miksi muuan sotapakolainen oleskeli Saudeissa ennen Suomeen tuloaan?

 1. 2. Hänellä on jo täällä oma kulttuuri ja kansansa, joka lakkaamatta täällä myös laajenee. Kansansa on, ei vain irakilaiset, vaan nähdäkseni iso joukko muitakin sunni-arabeja.

 2. joku randomi väitti ajat sitten näiden kuvanneen Lahdessa jonkun isomman hallin varauloskäyntejä. En ole suomalaisilla huomannut olevan samanlaisia harrastuksia. Ehkä traumat ovat niin syvällä, että vaistomaisesti painavat mieleensä kaikki hätätiet, mutta kyseessä taisi olla konserttisali/vastaava, eikä ruokakauppa.

  Kannattaa Prismassa muistaa, missä niitä isompia kirveitä säilytetään, että pääsee vaikka ikkunasta pihalle, jos evakkolapsi nojaa epähuomiossa siihen katastrofioveen.

  1. Juu, PELOLLE EI SAA ANTAA VALTAA✋mutta ympärilleen kannattaa katsella -suomeen on päästetty nyt sellainen porukka ettei seurauksilta pystytä välttymään. Tilannetta ei ainakaan paranna se että lisää räjähdysvaaran omaavia muslimeita rahdataan lentokoneilla ympäri Suomenniemeä -rajan yli laittomasti saapuvat ei meidän petturipäättäjille riitä.

 3. Kaikki käsitteet pitäisi uusia koska eivät ollenkaan vastaa todellisuutta. Ainoat tarvittavat termit ovat elintasoturisti, huijari, varas, raiskaaja, valehtelija, parasiitti, tappaja ja terroristi.

 4. Ollut koulutuksessa ennen tehtävää -mistä suoraan kohdemaahan sitä suorittamaan. Tehtävä, mikä se nyt tarkastiottaen onkaan, etenee loistavasti -sillanpää-asema kohdemaan pääkaupungin parhaalla paikalla, maan hallituksen hellässä huomassa ja poliisin suojelemana. Samaan aikaan maassa heiluu jopa virallistenkin tietojen mukaan 5000 tyyppiä joista me ei tiedetä TASANTARKKAAN MITÄÄN. Ainut varma asia on etteivät he olleet suojelun tarpeessa vaan ”muut jutut” mielessä…-se ettei tuota joukko(osastoa) edes yritetä poliisin tai armeijan toimesta poistaa on selkeämpääkin selkeämpi osoitus kummalla puolella nämä tahot seisovat…

  -Onko kellään muulla kun mulla sellainen tunne että meidät kansallismieliset yritetään laittaa todella ahtaalle?

 5. Vaihtoehto 3 – tuleva joukkomurhaaja joka kävi tekemässä pyhiinvaelluksensa ennen kuin siirtyy Suomesta raiskailemaan neitsyitään.

 6. Kuvien häiskä on näköjään käynyt hakemassa meriittiä Medinasta, ja sitten vääräuskoisten elätettäväksi Suomeen. On niin varmasti bossi sukulaistensa ja frendiensä keskuudessa että. Saudit on muuten aika tero valtio, et kannattaa muistaa kaverin nimi ja pärstä. Sillä voi meinaan kutitella jalkovälissä 72 virgiinin verran.

 7. Sotilas se on. Se on käynyt saamassa siunauksen muhametiltaan jotta voi osallistua hyvillä mielin alkavaan sotaan. Ja sitä ennen se käyttää kaikki maallisten ilojenkortit Suomessa aina raiskauksista ja pahoinpitelyistä kidnappauksiin ja joukkohyväksikäyttöihin alkoholin ja sianlhan kanssa. Sen jälkeen voikin sitten uhrata itsensä ja ajtkaa orgioita tuonpuoleisessa. Mutta entäs kun ne neitsyet eivät olekaan neitsyitä vaan rypäleitä? Sen verran tyhmiä nämä ovat etteivät osaa edes lukea, vaan toistelevat mantraa jonka joku niille sanoo.

  Niin että tulevaa sotaan ja Suomen ensimmäistä massiivista terrori-iskua odotellessa. Onko se Tampereella stadionin tapahtuma vaiko Helsingissä? Kesällä ei varmaan tapahdu ihmeemmin koska on valoissaa. Nämä kun ovat tottuneet toimimaan pimeässä.

 8. Aika läski jo nuoressa iässä ,eli ei ole tottunut tekemään juuri mitään..No sehän sopii ,täällä suwakit passaa ja paapoo noita.

 9. Niin kauan kuin on kusetettavia on kusettajia. Ollaan lähtökohtaisesti niin luottavaisia ja tarina on tosi, kunnes toisin todistetaan. Ei olla kasvettu kusetuskulttuurissa ja siksipä ollaan varsin haavoittuvaisia ja helposti höynäytettäviä. Paavon dekkarityöllä on suurempi merkitys kuin vain yksittäisten puliveivareitten paljastaminen.

  1. Miksi palautussysteemi tökkii kuukausitolkulla? Siinä olisi dekkaroitavaa. sanoo:

   Migrilla, poliisilla, tiedustelupalveluilla jne on mitä parhaimmat mahdollisuudet tehdä ”dekkarityötä” ja siihen päälle kaikki viralliset ja epäviralliset kontaktit muihin maihin. Kyllä he nämä samat asiat tietävät ja osaavat Facebookia plärätä, eiväthän toki ole tyhmiä. Ongelma on se ettei päätöksia panna toimeen nopeasti ja sen jälkeen meneekin ihmetyksen sormi kummastuksen suuhun eikä tapahdu yhtään mitään. Neljä kuukautta asematoria kertoo juuri siitä.

   1. Enpä usko, että Suomessa tarkastetaan yhtään mitään yhtään keltäkään – vaan tulijoiden sanaan ja esim. mukana oleviin asiakirjoihin joko luotetaan tai ei luoteta…
    – ja kuka kertoo jännimmät ja uskottavimmat valeet sekä on tietysti hukannut passinsa, saa turvapaikan tai ei vain pystytä poistamaan maasta…

    Migri ja jopa SUPO on niin täynnä naiiveja idiootteja, monikulttuuria ja islamia rauhanuskontona hehkuttavia suvakkitolloja…

   2. Mikäköhän se viranomaisten viisauden, tietämisen ja osaamisen taso oikein on ollut? Viranomaiset ja tiedotusvälineet pihdanneet, suodattaneet ja vääristäneet tietoa parhaansa mukaan. Tällä tuettu maahanmuuttomyönteistä ilmapiiriä. Palautukset toki tökkii, mutta kun kerran rajan yli vapaasti päästettiin, niin mihinkäs paperittoman nyt palautat

    1. Kyllä ne tietävät mitä tekevät koska toimivat ylemmältä taholta tulevan käskyn mukaan. Siinäpä se ongelma juuri onkin.

 10. JEEEEEEE, saatiin taas yksi ruoasta valittava löllerö. Allah olkoon ylistetty! Noooh kuulkaas, suvaitsevainen ilmapiiri on jo kääntynyt, siitä nämä torakat saavat syyttää vain itseään käytöksellään. Onnea vaan yrittää asua Suomessa kun kaikki katsovat sinua kuin löysää paskaa. Nuo läskit, valehtelevat, pillua vonkaavat mammanpojat ovat tehneet järkyttävää hallaa myös aidoille pakolaisille, lapsiperheille jotka ovat oikeasti väistelleet pommeja kotiraunioittensa keskellä. Jokainen Eurooppaan yksin lonniva muslimimies on jäätävä kusipää joka ei muuta ansaitse kuin halveksuntaa.

 11. Juuri näin: heidän pitäisi olla kotikonnuillaan puolustamassa kotiaan, perhettään, isänmaataan ja uskontoaan (!!) kaikilta länsimaisilta pahoilta hengiltä kuten demokratia, vapaat vaalit, sukupuolten välinen tasa-arvo jne..
  Eikä päinvastoin, että he ovat tunketumassa kivikautisella ajatusmaailmallaan meille Pohjoismaiden hyvinvointivaltioihin vain rahan ja mammonan ja luvatta saadun seksin toivossa.

 12. Islamilaisen invaasion sotureita kaikki tyynni!

  Onnenonkijat liikkeellä etunenässä – etenkin näissä Suomeen asti tulleissa…

 13. Ehdottaisin että Supo katsoisi totuutta silmiin ja asettaisi terrorismiuhka-arvion tasolle mille se kuuluukin. Suomi ei ole mikään lintukoto vaikka niin haluttaisiinkin antaa ymmärtää.
  Paavon esittämistä vaihtoehdoista kakkonen.
  Myäs nämä hallitushössöttelyt antaa ymmärtää että Suomeen on odotettavissa iso saapumiserä ja siksi tämä hässäkkä saatettiin aikaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.