Lisääkö Halla-aho musliminuorten radikalisoitumisriskiä?

13

Kuvakaappaus 2017-06-13 09-38-36

 

Kuvakaappaus 2017-06-13 09-38-58

 

Ylläolevat lainaukset ovat tämänpäiväisestä Turun Sanomista.

 

Pohditaanpa tosiaan mitä 15-vuotias musliminuori olisi ajatellut Halla-aholaisesta hallituspuolueesta. Luultavasti ei mitään. 15-vuotias musliminuori on yleensä afrikkalais- tai lähi-itätaustainen henkilö ja 15-vuotiaan mielessä on aivan muut asiat kuin Halla-aho. Luultavasti 15-vuotias musliminuori ei edes tiedä mitä hallitus, puolue ja Halla-aho tarkoittavat. Tuskin tuntee edes politiikka-sanaa.

Leikitään kuitenkin, että 15-vuotias musliminuori ymmärtäisi mainitut käsitteet. Hän ymmärtäisi mitä Halla-aholainen hallituspuolue tarkoittaa. 

 

Millaista vääränlaista viestiä he lähettävät musliminuorille? Että ei saa tehdä terrori-iskuja kuten musliminuorten aikuiset uskonveljet Lontoossa, Tuhkolmassa, Pariisissa? Jos 15-vuotias musliminuori ”radikalisoituu” Halla-ahon tai Huhtasaaren takia, silloin 15-vuotias musliminuori pitää lähettää takaisin kotiin Lähi-itään tai Afrikkaan koko perheensä voimin. Jos herkässä iässä oleva musliminuori radikalisoituu riippumatta mitkä ovat syyt radikalisoitumiseen, on herkkä musliminuori perheineen lähetettävä kotiin islamilaiseen maailmaan jatkamaan radikalisoitumista, sillä Eurooppa ei silloin ole heidän paikka.

Mitä tekemistä muslimeilla ylipäätään on Euroopassa?

Advertisements

36 thoughts on “Lisääkö Halla-aho musliminuorten radikalisoitumisriskiä?

 1. Miten saisimme Suomen – etenkin Helsingin – johtavat poliitikot ymmärtämään tämän viestin? Miksi se ei mene perille? Onko ainoa, perimmäinen karsea syy, että hallituksen pääpuoluejohtajien puolisot ovat tanakasti firmoillaan Mamu-toimintojen hillotolpalla (Orpo/osakkaana Lakiverstas Oy:ssa – keskittyy pakolaisbusinekseen ja samanaikaisesti ylitarkastaja maahanmuuttovirastossa) ja Sipilän upporikas (pääomatulot yksin yli 350.000 €) puoliso hoitelee säätiötä, jonka tavoitteena ”humanitäärinen työ koti- ja ulkomailla..”
  Ei kai tämä voi olla totta Suomessa vuonna 2017? Eihän..?

  1. Ei se ole ainoa syy. Osa tämän kaiken mahdollistajista on mitä ilmeisimmin vaikeasti persoonallisuushäiriöisiä tapauksia, jotka saavat tuhon ja kaaoksen levittämisestä valtavaa mielihyvää. Osa taas on aikuislapsia, jotka epäilemättä aidosti kuvittelevat auttavansa hätää kärsiviä, sotaa pakenevia lapsosia, ja todellisuuden lyödessä heitä silmille he sulkevat ne, työntävät sormet korviin ja huutavat wääwääwää, en kuule en nää.

   Osa ei vähääkään välitä, kun henkilökohtainen hillotolppa on jo saavutettu ja edessä siintelevät eläkepäivät jossain turvallisessa maassa.

 2. Ei kiinnosta tippaakaan mitä ”musliminuori” olisi asiasta ajatellut.Lähinnä kiinnostaa millaiset rangaistukset noille mädättäjätoimittelijoille olisivat sopivia maanpetoksellisesta propagandasta sekä vihollistaistelijoiden tukijoina,suojelijoina ja avustajina toimimisesta.

  1. Huomenna ilmestyvästä Aku Ankassa löytyy aiheesta varmaan vieläkin syvällisempi analyysi.

 3. Taas olisi Halla sanaton, jos tietäisi, miten merkittävä vaikutus hänellä onkaan musliminuorison radikalisoitumiseen.

  1. PS:n repeäminen oli sekoomuksen ja kepulien hartain toive ja se onnistui, kiitos quislingmäisten edustajien, jotka pettivät täysin äänestäjänsä, ties monennenko kerran. Soini osoitti olevansa tyhjiä puhuva oman edun tavoittelija, jonka aiemmat kehut jäsenistön päätösvallasta olivat pelkkää teatteria, kun demokratia on kivaa vain niin kauan kuin omat suosikkilellikit pärjää.

 4. Missähän vaiheessa joku toimittelija uskaltautuu kirjoittamaan mistä oikeasti on kysymys? Kysymyshän on täysin vinksahtaneesta suhatumisesta haittamaahanmuuttoon ” jos emme mukisematta hyväksy ja suvaitse rauhanuskonnon loisia maahamme, ne radikalisoituvat ja tappavat meidät” Mielestäni tässä ajattelumallissa on jotain peruuttamattomasti sairasta.

  1. Juuri näin. Miksi ylipäänsä asuttaa maahan porukkaa, jolla on selvä potentiaali radikalisoitua ja kääntyä meitä vastaan? Siinä ei ole minkäänlaista järjen hiventäkään. Supolla on nyt jo se 350 henkilöä seurattavana. Siihenkin seurantaan nyt hypenevat rahat olisi säästetty jos ei olisi alun perinkään laskettu kyseisiä tyyppejä maahan.

   Ja jos se terrori-isku lopulta tulee, niin sitten vaan todetaan, että vain pieni osa muslimeista on terroristeja. On se sairasta.

 5. Nämä lehtijutut ovat vain harhautusta. Sipilä ja Orpo junailevat suomea yhä suurempaan EU liittovaltioon, joka tuo mukanaan yhä suuremmat taakanjaot niin taloudellisesti kuin pakolaispolitiikan osalta. Kun seuraava ryntäys suuntautuu eurooppaan, joka voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä, seisoo Orpo tumput suorina niin kuin tähänkin asti. Jos näin ei tapahdu, niin pakolaiset imuroidaan sisäisten siirtojen kautta suomeen, vaikka muut maat kieltäytyisivät niistä. Tästä syystä Halla-aho ei mahtunut hallitukseen.
  EU vetelee viimeisiään, mutta suomen päättäjät eivät tätä tajua.

  1. Erittäin hyvä tilannekuva! Asia on juuri noin -monet muutkin asia viittaa uuteen invaasioon -suunniteltuun vyörytykseen kuten tapahtui 2015.

   -Rikolliset ovat ottaneet vallan Suomessa.

 6. Hukkaan menivät nekin rahat: idealistiseen hössötukseen analfabeettien takapihalla sanoo:

  Eilen haastateltiin 12- vuotiasta somalipoikaa Ruotsin uutislähetyksessä meneillään olevasta Järvän poliitikkoviikosta ja hän mongersi sensortin sekametelisoppaa ettei siinä ollut päätä eikä häntää edes 12- vuotiaille. Luultavasti kuitenkin täällä syntynyt.

  Joka puolueesta on puoluejohtaja käynyt puhumassa järvalaisille, turhaan! Poliitikkoja on paikalla enemmän kuin kuulijoita. Ei järvalaisia kiinnosta eikä moni edes ymmärrä mistä puhutaan. Lauantaina on SDn Jimmie Åkessonin vuoro- jännää! Kivisade? Kananmunia? Ammuntaa? Kuitenkin ainoa poliitikko joka voi parantaa Järvan pitkällä tähtäimellä.

  https://www.svt.se/jarvaveckan/

 7. Tämä on yhtä päätön pohdinta kuin miettiä mitä maahanmuuttajan raiskaamaksi joutunut suomalainen nainen ajattelisi Emma Karin noususta hallitukseen.

 8. Miksi juuri musliminuori? Eikö kuka tahansa radikalisoidu Halla-ahon nähdessään? Entä jos on 16v, silloinko ei enää räjähdellä pitkin seiniä?

  Ainoa ongelma on siis islam. Mitä ongelmille on ollut tapana tehdä? Jutussa se jo kerrottiin…

 9. Orpo, jonka arvopuheisiin Aamulehden jutun kirjoittaja viittaa, on aina näyttänytkin ihan lobotomiapotilaalta ja nyt siltä vaikuttaa nyt kyllä tuo toimittaja itsekin….

  Päinvastoin Halla-aho ja kumppanit haastavat muslimeitakin miettimään islamia ja sen sallimaa väkivaltaa uudelta kantilta.
  – olen varma, että ns. rasistipersut ovat oikeasti vähentäneet islamilaista radikalisaatiota Suomessa!

 10. Ihmiset, jotka olette esim. Facebookissa tai muualla samoissa somekanavissa – niin laittakaapa asiallista tukea etenkin Halla-aholle ja Huhtasaarelle !!!
  – sillä ottaa varmasti koville henkisesti 🙁
  – Ruotsin tapaan RAKKAUSPOMMITUSTA vaan – mutta nyt aidosta ja oikeasta syystä 😉 🙂

  Puolueen jättänyt ryhmä hätäpaskoi suvakkien nostattaman myrskyn alla, eikä malttanut odottaa KANSAN mielipidettä – ja toki myös hallitus- ja ministerinasema houkutti…
  – varmasti Timo Soini oli lopulta se, joka oikeasti veti tuon joukon mukaansa, vaikka oli laittanut Elon puhemieheksi; Elon paikalla olisi voinut olla kuka tahansa noista muusta 21:stä Soinin lisäksi, joten kiukku pelkästään sen tähden Eloa kohden on turhaa…

  Soini näkyi Naantalin kuvissa juttelevan tiiviisti monien eri puolueiden huippupoliitikkojen ja esim. pressa Sauli Niinistönkin kanssa – joten eiköhän tukea ja jopa kehotusta ratkaisuun tullut varsin korkealtakin taholta?!
  – en Salesta ole pitänyt euron ja kokkariuden takia, mutta nyt meni kokonaan maku ja kun jo torppasi itsensä aiemminkin persujen ehdokkaana…

  Nostan hattua kaikille persuille, jotka jäävät Halla-ahon puolueeseen ja toivon, että he kehittävät siitä vain entistä ehomman.
  – OIKEASTI ASIALLISEN MAAHANMUUTTO- JA EU-KRIITTISEN PUOLUEEN – ei kuitenkaan mitään natseja mukaan edelleenkään, vaan isänmaata aidosti puolustavia ja myös osaavia maahanmuuttokriitikoita.
  – persut olisikin niin sekalainen sakki, että hyvä vain, jos tavoitteet kirkastuvat…

  1. Olen samaa mieltä petturipoliitikoista, jotka ei antaneet penninkään arvoa äänestäjilleen, luikkimalla käpälämäkeen. Törkeä kansan petos tässä oli kyseessä, arkkitehdit valtion ylintä johtoa myöten meedioiden säestäminä kannattamassa ja toivomassa repeämistä. Halla-ahon pelko on siis näin suuri, hyvä juttu ja vielä näkyy vaaleissa!

 11. Muslimimaissa radikalisoidutaan eniten eli niissä on ilmeisesti sitten paljonkin omia ”Halla-ahoja”?!

  Voisimme kyllä ottaa näitä Halla-ahoja pakolaisiksi Suomeen!

  1. Tuo kommentti oli niin naseva että aiheutti hervottoman naurukohtauksen 😂

 12. Aivan mahtavaa. Ensin otetaan tänne räjähdysalttiita muslimeja joukkoomme ja sitten otetaan niitä vielä hallitsemattomasti lisää, koska pelätään että jos estämme niiden tulon niin ne räjähtelee.

  Räjähdystä odotellessa olisi hyvä asettaa painetta vastuullisille oman pään putoamisesta, jos syyttömiä murhataan.

 13. Pray for Halla-aho – viisautta ja voimaa A-studioonkin:

  ”Uuden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo ja perussuomalaisten Jussi Halla-aho vastakkain A-studiossa – Katso Ylen verkkosivuilla klo 21

  Ylimääräinen A-studion lähetys tänään TV1:llä klo 21.00. ”

  https://yle.fi/uutiset/3-9667153

  Tiina Elovaarankin ilmoitetaan Twitterissä olevan tuossa mukana?!
  – mutta saattoi toki paeta vastuuta – tai sitten vain unohtui tuosta em. uutisesta… :

  ”Pari tuntia illan #yleastudioo ’n. Vastakkain asettuvat #ps :n Halla-aho ja #uv :n @Simon_Elo & @TiinaElovaara @YleTV1 klo 21!”

  (https://twitter.com/YleAstudio)

  Huvittavaa, että Elo laitetaan taas eturintamaan, vaikka Terhoa jo esiteltiin pääkihona Sipilän ja Orpon rinnalla tiedotustilaisuudessa…
  Soini tai Terho saisivat olla lähetyksessä Elon paikalla!

  1. Tässä TS:n uutinen aiheesta, päivätty 3.6.2017 eli Soinilla & kumppaneilla oli valmiina Plan B jos Halla-ahosta tulee pj:ksi. Jo viikkoa ennen vaaleja. Loppu olikin sitten teatteria, Niinistön, Sipilän & Orpon johdolla.

   Rautalankaesimerkki siitä että äänestämällä ei näköjään voi vaikuttaa ja jos kansa äänestää ”väärin”, niin sitten tehdään joku poliittinen manööveri. Soinikin kirjoitti ”plokissaan” jotain loikkareista….

   http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3534944/Hallituksessa+suunnitelma+Hallaahon+voiton+varalle+soinilaiset+muodostaisivat+oman+eduskuntaryhman?sivu=1

    1. Koko juttu oli siis Soinin juoni, ei milloinkaan aikonut hyväksyä Halla-ahon puheenjohtajuutta!
     – ja nyt kun Sipilä ja Orpo oikein taistelevat ex-persuministereistä ison julkisen teatterin kautta, niin jotain valtavaa poliittista kähmintääkin täytyy olla taustalla!

     Eli Soini ja muutama muu persukiho on myynyt itsensä rahasta jo aikoja sitten – Elo ja Elovaara todennäköisesti lähinnä vain nuoria naiiveja, ns. hyödyllisiä idiootteja, joille ei ole palkintoa luvassa; muuta kuin potkut takapuoleen ensi vaaleissa…

     Hallituksen olisi parempi kaatua ja uudet vaalit kehiin, sillä eiköhän kohtapuolin valtion rahat jaeta hyville veljille esim. sote-bisnesten kautta ja lopulta kaikki kansallisomaisuus menee pohjavesiä myöden…
     – tosin koska Suomen taloustilanne on ehkä kohentumassa nyt, niin ainakin mieluummin sitten uusia puolueita hallitukseen mukaan uuden hallitusohjelman kanssa ja torppaamaan edes hiukan Sipilän ja Orpon räikeimpiä touhuja – ex-persuillahan ei ole ollut yhtään minkäänlaista sananvaltaa hallituksen touhuihin tähänkään asti…

     Halla-aho muuten keräsi isoimmat aplodit jo edellisessä puoluekokouksessa!!
     – eli oliko muka jo silloinkin masinoitu porukkaa?

  2. Eli helvetin Vastarintaliike ja muut natsit tuhosivat persut!!!!
   – toki tuo eronnut ryhmä hätäili liikaa ja pelasi myös omaa likaista peliään, etenkin Soini – mutta en minäkään mitään nasseja eli kansallissosialisteja kannata…
   – kannatan kuitenkin yhä Halla-ahon järkeviä lausuntoja ja hyvä, että tuomitsi natsitervehdykset!

   Simon Elo oli kyllä typerä pelkuri, kun ei vain suoraan puhunut natseista eli kansallissosialisteista tuossa lähetyksessä!
   – onneksi oli Elovaara mukana, joka mainitsi nasset natsitervehdyksineen; toivottavasti joku julkaisee kuvatkin, että saataisiin todisteet esille…
   – joku aito nasse kyllä Twitterissä ilmoittikin olevansa kokouksen ulkopuolella jakamassa natsi-esitteitään, mutta tuskin oli persujen jäsen – mutta kaipa tätä väkeä tai ainakin näitä symppaavaa väkeä oli sitten mukanakin…

   Homma tai Suomen sisu on kuitenkin varsin kaukana näistä nasseista, ainakin kokonaisuudessaan, vaikka Elovaara nekin mainitsi…
   – Vastarintaliikkeen pitäisi tajuta pysyä poissa, koska heistä ei ole muuta kuin harmia sille maahanmuuttokriittisyydelle, mitä normaalit ihmiset haluavat edustaa!

   Persujen äänestystapa oli tällä kertaa susi, valitettavasti…

   Jos Halla-aho aikoo pitää persujen äänestäjät itsellään, niin natseja ei edelleenkään pidä ottaa mukaan!
   – toki kaikkia ei pidä myöskään turhan päiten leimata natseiksi – sellaisia, jotka eivät natseja eli kansallissosialisteja ole.

   1. Huhtasaari oli juuri rukousaamiaisellakin Jerusalemissa, joten natsiväitteet aika kaukaa haettuja etenkin hänen kohdaltaan…
    – etenkin kun jotkut toimittajat väittivät, että juuri Huhtasaari olisi ollut liikaa hallituskumppaneille…

   2. Katselin saman ohjelman ja tuli mieleen, että nössöys on varmaan sinänsä hieno aate, mutta kun sitä ei vaan kukaan kannata. Jeesus tarvitsi 12 opetuslasta, Soini otti varmuudeksii 22, koska taso on heikompi.

   3. Oliko muka oikeastikin merkittävä määrä natseja äänestyskelpoisissa persuissa – vai levittikö joku kenties vain tällaista natsihysteriaa ja väärää tietoa persujen keskuuteen?
    – tai oliko koko kaappausväite täysin keksitty tekosyy, jopa Soinin suunnitelma epämieluisan tuloksen varalta tms.
    – vaikea on saada mitään kunnon faktoja yhtään mistään ja toivottavasti Halla-aho ja kumppanit kommentoivat tätä vielä!
    – oliko muuten kukaan PT-median lukija itse paikalla?

    Mutta Halla-aho vaikutti tuossa A-studion lähetyksessä siltä, ettei hänellä ollut hajuakaan siitä, miksi hänet torpattiin – ei vissiin oltu otettu mitään yhteyttä häneen, mikä on aivan törkeää!
    – ja natsithan olisi kyllä voitu torpata jälkikäteenkin persujen jäsenyydestä, jos sellaisia oli jäseniksi livahtanut!

    1. Ja jos paikalla kerran oli jotakuinkin 900 natsia äänestämässä Halla-ahoa puheenjohtajaksi – niin miksi ihmeessä Timo Soini ja persujen puoluetoimisto oli ylipäätään ottanut nämä natsit puolueen jäseniksi?

     Halla-ahon ei-natsit äänestäjät voisivat kaiketi haastaa turhanpäiten natsittelijat oikeuteen????

 14. Suomessa on meneillään vallankaappaus -toteutus ei ole perinteinen mutta kriteerit täyttyy kirkkaasti.

 15. Jouko Pihon -sivustolta – itsekin muistelin, että siellä on joskus ollut profetia puolueen jakautumisesta… :

  ”Profetia Perussuomalaisten jakautumisesta ja hallituksen hajoamisesta toteutunut

  Eräs suomalainen uskova mies sai 28.7.2015 seuraavan sanoman.

  ”Perussuomalaiset tulevat jakautumaan ja syntyy uusi puolue vanhan rinnalle. Uusi puolue tulee olemaan radikaalein puolue eduskunnassa. Siihen liittyvät kovimmat oikeistovoimat. Hallitus hajoaa ja järjestetään uudet vaalit. Suomi eroaa EU:sta.”

  Nyt sanomasta on toteutunut Perussuomalaisten jakautuminen. Tosin uutta puoluetta ei ole syntynyt vanhan rinnalle, mutta on syntynyt aivan kuin uusi puolue vanhan sisällä.

  Ilmoituksesta on tänään toteutunut myös se osa, että hallitus hajoaa.

  Loppuosakin profetiasta tulee toteutumaan eli järjestetään uudet vaalit ja Suomi eroaa EU:sta.”

  Tuota loppuosan Pihon omaa toteamusta ei ole päivitetty, koska hallitus ei sitten hajonnutkaan…

 16. Miksi TS on huolissaan muslimien radikalisoitumisesta? Miksi juuri muslimien? No joo, pahat rasset tietää. On se outoa että joku haluaa niitä tänne, vaikka musut lisäävät riskiä teroilusta. Katso väärin, sano väärin, kirjoita väärin ja pam! Tuon takia mä äänestän Halla-ahoa, ettei tämä maa muuttuisi niin paskaksi paikaksi elää, että tarttis muuttaa pois. Onnea PS-puolueen uudelle alulle! Nyt on oikea maahanmuuttokriittinen puolue Suomessa.

 17. Kosovossa destroyed 130 Christian Church’s , since muslims have got independence . .Tray in any muslim country’s to advertising Christianity and you will be destroyed .They will never stop ,till they got it all .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.