RHC:ssä leviää hauska ruotsalainen satu karkoitetusta, joka kuoli pommi-iskussa

0

800px-Kabul_International_Airport_in_2008

 

Suomen ja Ruotsin monissa sotapakolaisten ystävien Facebook-sivuilla jaetaan nyt todella paljon ruotsalaista juttua nuoresta afgaanimiehestä, joka karkoitettiin Kabuliin toukokuun lopulla ja joka menehtyi muutaman päivän päästä pommi-iskussa, joka räjäytettiin hautajaissaattueessa.

Tuo karkoitettu mies oli mukana henkilön hautajaisissa, joka ammuttiin kuoliaaksi hallituksen vastaisissa mielenosoituksissa. Mies karkoitettiin Afganistaniin 30. päivä ja jo 31. päivä hän oli hallituksen vastaan mieltä osoittaneen ja siellä tapetun miehen hautajaisissa.

Karkoituksen yhtenä motiivina oli se, että afgaani kertoi olleensa 17-vuotias, mutta ikätestien perusteella ikä veivattiinkin parinkympin hujakoille. Kuolemasta kertoo miehen vielä Ruotsissa majaileva veli.

Mikä mies afgaani oikein olikaan?

Lyhyesti pakolaisuuden taustaa. Mies ei ollut käytännössä ikinä asunut Afganistanissa sillä hän muutti vanhempiensa mukana jo sylivauvana Iraniin. Iranissa elämä lienee siinä määrin ollut ”radikalisoiduttavaa”, että mies värväytyi Syyrian sotaan isiksen joukkoihin. Isis ei jaksanutkaan kiinnostaa miestä ja hän päätti ”paeta” Ruotsiin. Iraniin hän ei voinut palata, sillä luultavasti hän olisi menettänyt päänsä, jos isis-yhteydet olisivat tulleet julki.

Aika hurjaa vai mitä. Mies siis haki turvapaikkaa Ruotsista siksi, että koska hän oli ollut isiksessä tappohommissa, niin jos hän olisi palannut maahan, jossa oli kasvanut- Iraniin- olisi hänet luultavasti tapettu siellä sen takia.

Kaiken lisäksi ruotsalaiset pököpäät olivat joukolla muutama viikko sitten Åstorpissa osoittelemassa mieltään karkoituksia vastaan. Ja nyt, kun mies on kuollut – jos on – niin ruotsalaiset ja suomalaiset ”suvakkihuorat” märisevät tuon miehen perään ja kirjoittelevat lämpimän itkun makuisia jäähyväisrunoja ryhmissään tuolle isis-sotilaalle.

Mitä sitten, vaikka tyyppi kuoli. Toisaalta voi olla ihan mahdollista, että koko kuolema on keksittyä juttua. Sivu, joka kertoo juttua totena, on keskittynyt palautuksien vastustamiseen ja vaatii kaikkia Ruotsiin tulleita saamaan oleskeluluvan hinnalla millä hyvänsä.

17 thoughts on “RHC:ssä leviää hauska ruotsalainen satu karkoitetusta, joka kuoli pommi-iskussa

 1. Taustan huomioon ottaen tyyppi oli myös ihan itse se potentiaalinen pommin räjäyttäjäkin.

  1. Jokainen muslimi on, joka ikinen, terroristi, kunnes toisin osoitetaan. Sitä ennen ne on ehditty hävittää planeetalta.

  1. Ei tullut suurta vahinkoa isismiehen kuolemasta,ei edes suvakeille vaikka toisin yrittävä uskotella.
   Muslimien vain pitää opetella siihen, että toistensa tappaminen pitää lopettaa,niin rauhottuu afkanistani ja moni muuku paikka.

 2. Oikeus ja kohtuus olisi, että lähetettäisiin sinkkiarkussa takaisin Ruotsiin, niin voisimme yhdessä surra.

  1. Marttyyri ihan selvästi, viaton nuorukainen – kuten kaikki ISIS-taistelijat…

 3. Missä raiskattujen, ryöstettyjen, murhattujen ihmisoikeudet. Missä omien lasten, nuorten, työttömien, työssäolevien, vanhusten tai vammaisten ihmisoikudet. .

  TÄTÄ VOI AINA VASTAKYSYMYKSENÄ ESITTÄÄ IHMISOIKESHURSKASTELIJOILLE.

  1. Ei mainituissa ole mitään mediaseksikkyyttä. Mieti nyt jotain kuolaavaa vanhusta tai vammaista – miten sillä voisi nostaa itseään? Ei kai nyt Anssi Kela lähde vääntämään ilmaiskeikkaa jonkun housuunsa paskovan VIrtasen takia. Saatanan impivaaralaiset ovat päinvastoin tiellä, kun pitäisi pelastaa maailma. Tai siis nostaa itseään Jeesuskseksi, sillä mikä voisi olla suurempaa kuin kyetä näkemään joukkomurhaajan ihmisoikeudet tai kaiken etnisen ylivertaisuus!

   Kuinka suuren täytyy ihmisen sielun olla ymmärtääkseen kiduttaja-päänleikkaajan hätä!? Jokainen ymmärtää, että Mengele oli sadisti-teurastaja, mutta moniko kykenee näkemään, että Abdullah, Isisin pyöveli, on itsekin uhri? Hän on niin suuri uhri, ettei sitä enää edes muita uhreja – onko sellaisia? – huomaa.

   Ja sitten kun menee vaikka johonkin ihanaan Tansaniaan jakelemaan vastikkeettomia etuuksia dollarikäärö taskussa, ne ihmiset hymyilevät! Aattele miten ihanaa. Ei mitään räntäsateessa murjottavia Korhosia matkalla töihin – vaan hymyileviä ihmisiä! Onhan niillä ehkä jotain vähän brutaaleja tapoja, niinku albiinojen ”muuntaminen” amuleteiksi, mutta käydäänhän Suomessakin ongella – kyllä se kala siinä kuulkaas kuolee. Ja se ilmasto: on niin ihanan lämmintä, että ihmiset voivat asua missä vain. Monet asuvatkin siltojen alla ja ojissa. Tai oikeastaan kaikki muuta paitsi presidentti lähipiireineen. Aattele miten ihanaa!

 4. Tänään Ruotsin TV- uutisissa Kreikassa majaileva afghaani valitti miten kamalaa Kreikassa on, paljon kamalampaa kuin mitä Afganistanissa oli ja kuinka perhettäkin on ikävä. Vaan eipä hän silti aio mennä Afganistaniin takasin tietenkään vaan ylöspäin Eurooppaa. Voi Luojan pyssyt! Kysyisipä joku meiltäkin mitä me haluamme.

 5. ”Kuolemasta kertoo miehen vielä Ruotsissa majaileva veli” salli mun nauraa. Broidille kans just lähtöpassit niin päätti keksiä kunnon hätävalheen. Ja nyt kun Ahmed Mohammed on ”kuollut”, niin hän voi maagisesti nousta kuolleista ja tulla takaisin Ruotsiin Mohammed Ahmed nimisenä. On noi armottomia hämääjiä noi muslimit =)

   1. Och samma på finska?

    Laittakaa edes pieni yhteenveto noista muunkielisistä artikkeleista kun postaatte.

 6. Liekö alan vanheta, mutta on tämä nykymaailma uskomaton ja älytön: hyvät… tai siis maailman parhaat ja oikeamielisimmät ihmiset tuntevat kaikkein suurinta huolta ihmisvihaaja-siviiliteloittaja-päänkatkojien puolesta! Olisi se ollut hienoa, jos toisen maailmansodan lopulla keskitysleirejä vapautettaessa olisikin alettu vankien sijasta jeesimään vartijoita. Eurooppalainen humanismi on hulluudessaan täysin kykenemätön käsittelemään ongelmia, kaikki ongelmatilanteet kuitataan ihmisoikeushoureilla: ”hädällä ei ole hintalappua!”, ”Oikeus elää!”, ”Suihkukoneella Suomeen saapuvalla multimirjardöörillä voi olla hätä ja meidän tulee hänet elättämän!” Ja lopputulemana se sodan keskellä nälkään kuoleva lapsi saa kuolla nälkään.

  Toisekseen karkotuspäätös ei ole vakuus ikuisesta elämästä. Persestaniassa voi kuolla ikiaikaiseen väkivallan kierteeseen ilman, että olisi erityisen vainottu ja oikeutettu turvapaikkaan.

 7. Lastenraiskaaja Allahin armosta on poissa. Mitä se tekee RHClaisista, kun itkevät tuollaisen kulttilaisen perään? No, lapsenraiskaaminen on olennainen osa monikulturellia toimintaa ja on natsismia vastustaa moista.

  Mitäs se Stubbbi taas sanoikaan? Raiskaaminen on rikkautta, tai jotain sinne päin.

 8. ”ja kirjoittelevat lämpimän itkun makuisia jäähyväisrunoja ryhmissään tuolle isis-sotilaalle…”

  Minullakin olisi pieni runo kyseiselle ryönälle:

  ISIS-kusipää:

  Olin pieni kusipää kun muutin iraniin,
  sieltä päätin lähteä ja liityin ISIS:iin
  Homma meni mönkään ja siispä sen vuoksi
  juoksin paskat housuissa, osoitteena Ruotsi.
  Siell sanoin ”asylum ja alaikäinen”,
  seurauksena olikin bänni pikainen
  Ne teki musta afgaanin,
  vaikka mieltä osoitin.
  Siellä sitten katosin, ehkä räjähdin,
  kait ruotsiin palaan takaisin, ISIS-terveisin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.