Tukholmassa pakettiauto yritti väkijoukkoon

0

 

Pakettiauto ajoi noin tunti sitten Tukholman Södermalmilla useiden autojen päälle. Pakettiauto tähtäsi ensin Götgatanilla päin taksia, jonka jälkeen jatkoi yksisuuntaista Blekingegatania. Täällä pakettiauto kolhi useita takseja ja jumiutui hetkeksi betoniporsaaseen Katarina Bangatanilla, mutta pääsi jatkamaan matkaa edelleen Östgötagatanille. Lopulta matka tyssäsi Bondegatanille.

Tukholman poliisin johtokeskuksesta Sven-Erik Olsson kertoo, että tämän jälkeen kuski hyppäsi autosta ulos ja pakeni juosten paikalta. Silminnäkijöiden mukaan kuski kiihdytti useissa kohdissa autoaan tahallaan, joten kyseessä ei ollut sairaskohtauksesta tms aiheutunut vahinko.

 

Kuvakaappaus 2017-06-13 12-02-18.png

 

Tällä hetkellä Södermalmilla ja Tukholman keskustassa on poliisin erikoisjoukot etsimässä kuljettajaa. Paketttiauto on tarkistettu ja sieltä ei löytynyt esimerkiksi pommia tms. Poliisi ei juuri tässä vaiheessa ota vielä kantaa mistä tapahtumissa on kysymys.

Pakettiauto oli varastettu eilen illalla klo 22.30 jälkeen Eteleä-Tukholmasta.

Södermalm Götgatanin ympäristö on hyvin vilkasta seutua ja siellä on päiväsaikaan tuhansia ihmisiä.

Seurataan tilannetta.

21 thoughts on “Tukholmassa pakettiauto yritti väkijoukkoon

  1. No ei varmaan muslimeilla eikä islamilla mitään tekemistä ihmisten päälle ajelemisessa.

   ”VAIN MUSLIMI VOI OLLA SYYTÖN”

   1. Suomen hallitus tulee jääräpäisesti jatkamaan politiikkaa petturien kanssa, toivoen rajoja auki ja lisää autoilukykyjä Suomeen. Onneksi Hallis ja 15 edustajaa päättivät kunnioittaa äänestäjiään ja demokratian perussääntöjä, eikä taipuneet sekoomuksen ja kepulien toiveisiin puolueen hajottamisesta. Soini osoittautui takinkääntäjien kunkuksi!

 1. ”Poliisi ei juuri tässä vaiheessa ota vielä kantaa mistä tapahtumissa on kysymys.”

  Varmaa on silti kolme asiaa kuten aina:

  1 Islamilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa eikä varsinkaan tämän kanssa.
  2 Muslimit ovat niitä todellisia uhreja.
  3 Rasistit ovat syyllisiä.

  1. 4. Eikä kaikki muslimit ole terroristeja vaan kaikki muslimit ovst pahimman luokan aivottomia terroristeja, jotka Mr Putin ja hänen ystävänsä pyyhkäisevät planeetalta about silmänräpäyksessä.

   1. Ryssissä on muslimit ottamassa vallan jo parissa vuosikymmenessä, eivätkä kykene asialle mitään tekemään. Siellä on jo antauduttu islamin edessä ja alettu ottamaan islami huomioon vähän joka puolella.

 2. Jostain valtapaskamedian uutisesta luin, että tämä olisi ajellut yksisuuntaista väärään suuntaan. Ilmeisesti kunniakansalainen ei osannut valita ajosuuntaa oikein. Muuten olisi voinut sattua pahastikin, jos olisi päässyt perille kohteeseen. Tuskinpa tarkoituksena on ollut epämääräinen törmäily. Onneksi edes osa noista on tunareita eikä siksi voi onnistua aikomuksissaan.

 3. KAIKELLA on nykyään tekemistä muslimien, maahanmuuton, islamin ja islamistien kanssa. Vaikka tekijä olisi kantiskin. Islam, muslimit ja kaikki mikä siihen liittyy pilaa tämän maan yhä nopeampaan tahtiin ja saa aikaan negatiivisen syöverin ja epätoivon niin että kantiksilla ja muunmaalaisillakin kilahtaa. KUKAAN ei voi enää hyvin, kaikki ovat enemmän tai vähemmän peloissaan ja pessimistisiä tulevaisuuden suhteen. Ihmiset alkavat menettää toivonsa! Ja se on hyvin vakava asia, vakavampi kuin mikään muu.

   1. Siihen vielä että usko on sukua mielisairaudelle, jonka siemen kylvetään nuoruusiällä. Normi usko on pakko-ajattelua, mutta islam on kitsofrenia, jossa sairas voi PAMAHTAA psykoosiin koska tahansa.

 4. Ja riidankylväjät hierovat käsiään. Sama porukka läpi tunnetun historian ajaa kansojen keskeltä konflikteja eteenpäin. Ottakaa selvää. Tieto lisää tuskaa.

  1. oy vey.

   Mielestäni alt-rightin paras puoli on että se pyrkii ymmärtämään miksi ja miten nykytilanteeseen on päädytty, verrattuna alt-lightiin joka lähinnä vain toteaa että islam on ikävä juttu.

 5. Huippumuslimi haussa, taas. Joskus noita live-lähetyksiä seurannut, mutta niissä on aina sama juoni.

 6. Ajaja on taparikollinen sekakäyttäjä, 55 merkintää rikosrekisterissä, istunut monta kertaa pahoinpitelystä, huumerikoksista, laittomasta uhkauksesta ja varkaudesta. Eli tyypillnen kuutamoheppu. Tai jos on kantis niin tyypillistä taistelija-ainesta; nehän ovat usein tällaisia jotka sinne lähtevät. Murhayrityksenä tätä nyt tutkitaan.

 7. Islamin vaikutuksenalaisena ajaminen kiellettävä, kaikkiin autoihin siannahka istuimet ja ratit.

 8. Ylellä luki. ”Ruotsin poliisi on ottanut kiinni
  Tukholman Södermalmilla aamulla
  törmäilleen kuorma-auton kuljettajan.

  Yksi henkilö loukkaantui törmäilyssä.
  Tukholman Södermalmilla tapahtunut
  törmäily aiheutti suurin
  poliisioperaation.

  Poliisi on ollut hiljaa teosta ja
  tekijästä. Törmäilystä on aloitettu
  rikostutkinta, mutta poliisin mukaan
  mikään ei viittaa terrorismiin.

  Tukholmassa tehtiin huhtikuussa
  kuorma-autolla terrori-isku, jossa
  kuoli viisi ihmistä.
  -Mikä tämä törmäilyjutun toitottaminen oikein on?
  ps. en pysty enään kommentoimaan mihinkään mihin tarvitsee facebookia. esim. iltalehteen tai mihinkään

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.