Aamulehti: Ps:n puoluekokouksessa heilattiin, kuva todistaa

13

Valtakunnassa nähdään taas natsitervehdyksiä siellä sun täällä. Mm. Aamulehti jaksaa jatkaa heilaamislinjalla. Kuvassa monta heilaajaa.

 

aamulehti

 

Tosiasiassa kuvan tilanne on äänestystilanne, josta oheinen 10 sekunnin video:

 

 

Valtamedia on niin epäonnistunut tehtävässään, että sen itsessään pitäisi jo erota. Valtamedian palveluksessa on työssään täysin epäonnistuneita toimittelijoita, joilla ei ole minkäänlaista journalistista otetta työhön vaan he kirjoittavat silmät suut täyteen tuulesta temmattuja juttujaan. Valtamedia on tänä päivänä journalismin irvikuva ja useimmat valtamediat tulevatkin kuolemaan lähivuosina tai jämähtävät kirjoittelemaan pelkkiä juoruja. Journalismi siirtyy yhä merkittävämmässä määrin muihin käsiin.

Kuvan tyttöläiset heilaavat epätavalliseen tapaan jalalla. Tässä olisi Seppo Lehdollekin mallia miten heilataan.

57df271a0c21b605abf2a09c568ab66a

Advertisements

21 thoughts on “Aamulehti: Ps:n puoluekokouksessa heilattiin, kuva todistaa

 1. Eräissä kaupunginvaltuustoissa suositaankin ahkerasti suljettuja lippuäänestyksiä väärien tulkintojen välttämiseksi.

  1. Tuossa kuvassa akat tekevät natsitevehdyksen jalallaan,sitä ei vissiin vielä ole huomattu kieltää.

 2. Onko Jenna kesäharjoittelija, vai muuten vain puupää? Olettais toimittajan olevan sen verran sivistynyt, että tietää miten oikeaoppisesti tuuletetaan oikeanpuoleista kainaloa. Tuossa kuvassa sohitaan käsillä miten sattuu. Aika nolo keissi.

  1. Jenna on mädättäjähuora ja propagandisti joka teeskentelee olevansa toimittelija.

  1. No mutta todella noloa on tämä, että kepulit, sekoomus jne. onnistuivat tavoitteessaan halkaista persupuolue kahtia. Siihen jakoon olivat osallisina nämä quislingit, jotka lähtivät omaa etua tavoittelemaan ja jättivät PS-puoluelaivan kuin rotat. Kunniattomia pask–iaisia sanottakoon ja ikinä ei tällaisia pettureita voi valita luotettaviksi, kun hylkäsivät demokraattisesti jäsenten äänestämän johdon. Kuka Sika -S. se aina kuuluttikin joka suuntaan, miten PS -puolueessa jäsenet päättävät ja demokratia on kovassa kurssissa? Nyt nähtiin, että valehtelija oli ja veti mukanaan muut valehtelijat, hyvä niin.
   Nyt on PS-puolue uuden aamun äärellä ja tulee nousemaan Suomen suurimmaksi ja kauneimmaksi. Ilman pettureita. Ei muuta kuin katse eteenpäin! Kaikki tuki on äänestäjillänne, jotka eivät voi hyväksyä Soinin porukoiden luikertelua.

 3. Pelkurit ja muut mielenvikaiset ovat aina nähneet mörköjä joka puolella. Aika äkkiä aamulehti sensuroi oman uutisensa, enää ei tuota artikkelia löydy. Eikö tuolla lehdellä ole minkäänlaista päätoimittajaa tarkastamassa mitä paskaa ulos syötetään?

 4. Hommalla joku vääräleuka murjaisi, että ehkä Elovaara on erehdyksessä katsellut vanhoja kotialbumeitaan…
  – koska oma isänsä…

  1. Arvot kohdallaan, erityisesti rahanarvo.
   Ihmisyydestä sitten tiedä onko herran suosikki untermensch vai ubermensch…

 5. Trumpinkin kampanjan aikana yritettiin samaa, jopa Snopes myöntää:

  http://www.snopes.com/donald-trump-nazi-salute/

  Siis ovatko tuollaisten väittäjät todella noin tyhmiä, vai luulevatko he yleisönsä olevan noin tyhmiä vai mikä on?!

  Nyt on jo ilmeisesti tutkintapyyntöjä tehty ja aika näyttää miten homma etenee, tuskin mitenkään.

  Toisaalta tämä on ihan hyvä viesti meille. Täytyy olla luottamus omaan asiaansa aika heikolla pohjalla kun joudutaan turvautumaan noin saatanan aneemisiin keinoihin. ENSI VAALEISSA TAVATAAN, PETTURIT!

 6. Tämä kertoo eliitin paniikista -valheet kaatuvat niskaan ja nyt yritetään kääntää huomiota muualle. Ei onnistu -ainut mitä tapahtuu on listan piteneminen. Listan johon on kirjattu maanpettureiden nimet.

  Kortit on nyt pöydällä ja bluffit katsottu -ALKAA RATKAISEVA KIERROS jonka petturit tulevat häviämään. Pettureita tullaan muistuttamaa tekemisistään elämänsä loppuun saakka, ilman armoa!

 7. Tällaiseen olen somessa törmännyt – ja tällaiset yksittäiset tapaukset kyllä persut saisivat siivotakin pois jäsenistään, sillä sen verran vahva fiilis tulee noiden Twitter-viestiensä perusteella… :

  https://twitter.com/KasuWrite
  https://www.ps-nuoret.fi/varsinais-suomi/ihmiset

  Persujen kannattaisi jossain vaiheessa ja etenkin pölyn laskeuduttua käsitellä jotenkin tätä natsiasiaakin puolueessaan, kun ja jos sellaisia on kuitenkin livahtanut sisään joitakin yksittäistapauksia?

  Vahvasti isänmaalliset ilman kansallissosialismia ja (salaliittoihin nojaavaa) antisemitismiä – olisi aika hyvä ja normaaleja ihmisiä miellyttävä peruslinja kuitenkin.

 8. Aamulehtihän profiloitui taannoin vihamediaksi, ei semmoista sontaa kannata lukea kuin viihdemielessä.

  Jenna näkee natseja, hirvittäviä natseja joka puolella. Natsien vilistäessä kannattaa soittaa yleiseen hätänumeroon (112). Tosin Jenna tod.näk. ei ymmärrä olevansa vakavasti sairas. Tuskin hän omalla nimellään valehteleekaan, tällöinhän ”toimittajana” olisi työryhmä, tai vastaava.

 9. Nuilla käsienheilutuksilla ei ole mitään tekoa natsitervehdysten kanssa mitä persujen kokouksessa oli.
  Kyllä nyt koitetaan sotkea asiat ,joka sunnalla on natsia.

  Se on semmonen asia, että tästäpuoliin on viisainta pitää kätensä taskussa,muuten tulee syyte natsitevehdyksistä.

  Mutta ei paljon olla huolissaan tappajista jotka on tulleet takasin suomeen tapporeisuultaan syyrtiasta esimerkiksi.
  Poliisi vain ”mukamas” niitä seuraa mitä ne tekevät.Ennen räjäytystä ei tietenkään sovi ottaa kiinni yhtä’än jihadistia,on tämä Suomi raukkojen maa.

 10. Muistan kun koulussa opettaja kysyi jotain ja kun tiesin vastauksen niin nostin käteni ylös. En minä silloin osannut aavistaa että minut siinä rekrytoitiin Hitler Jugendiin..??

 11. Keto-Tokoi viittaa Kannuksen seudulla olevaan sukunimeen – joku kommari Oskari Tokoi jo vuonna viis valisti kansaa kaatuvalla kommunismilla ihan valtiopäivillä. Asia selvitetään ja katotaan mistä tyyppi on lähtöisin.

 12. Laitetaan tuo typerys Keto-Tokoi edesvastuuseen – olen mukana. On vain toimittava, pelkkä kirjoittelu ei riitä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.